Μετάβαση σε περιεχόμενο

MAMMY CLUΒ!!!!!

erma

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Eldo ο πριγκιπας σου ειναι φοβερα ομορφος!!!!! αν ημουν πριγκιπισσα τον παντρευομουν με χιλια!!!!!! φτου φτου μη το ματιασουμε το παιδι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eldo ο πριγκιπας σου ειναι φοβερα ομορφος!!!!! αν ημουν πριγκιπισσα τον παντρευομουν με χιλια!!!!!! φτου φτου μη το ματιασουμε το παιδι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συμφωνώ με Zelda. Είναι στα υποχρεωτικά, γίνεται περίπου στον χρόνο και επαναλαμβάνεται μετά από 10 χρόνια. Σ' εμάς δεν είχε καμία παρενέργεια. Το Bexsero ενάντια στον μηνιγγιτιδόκοκο Β γίνεται σε τρεις δόσεις και πρόσφατα άρχισε να  συνταγογραφείται. Όμως για παιδιά έως 18 μηνών, μου είπε ο παιδίατρός μας. Εμείς οι λίγο παλαιότερες πληρώσαμε 100 ευρώ την κάθε δόση (!!)
    • Κορίτσια μιλησα με τον γιατρό, μου είπε πιθανόν μύκητες από την θεραπεία που κάναμε,  να κάνω πλυσεις εσωτερικά και εξωτερικά με χαμομήλι και βλέπουμε την Πέμπτη που έχουμε ραντεβού  Κι εμένα οι εξετάσεις ουρων είναι οκευ , ίσως χρειαστεί να κάνουμε ξανά κολπική,  θα μου πει την Πέμπτη 
    • Κοριτσάκι μου, εμείς κάτι έχουμε συζητήσει επί του θέματος.😉 Για το πορτ μπεμπέ να σου πω ότι είναι χρήσιμο αν αποφασίσετε να κοιμίζετε τα μωρά εκεί τον πρώτο καιρό. Δεν είναι μόνο για βόλτα, είναι κυρίως για να αποκοιμιούνται μέσα ή να απασχολούνται με παιχνιδάκια όταν τα έχετε σπίτι κι ενόσω κάνετε δουλειές κλπ. και να ειναι σε ένα πιο προστατευμένο περιβάλλον. Εγώ κοίμιζα το μωρό εκεί ως εξι μηνών, γι' αυτό είχα επενδύσει στο πορτ μπεμπέ, να έχει στρωματάκι που αναπνέει, κατάλληλο για ύπνο κλπ. Είναι και θέμα χώρων πολλές φορές, σ εμάς μέτρησε και αυτό, δεν θέλαμε να πάρουμε πολλά πράγματα που δεν θα μπορούμε να αποθηκεύσουμε.  Κατά τ' άλλα, για την βόλτα στο δρόμο, άνετα κοιμούνται και στο αυγό, μόνο που θα πρέπει να κάνετε κάθε φορά εγκατάσταση και απεγκατάσταση από το αυτοκίνητο. Συνυπολογίστε τα όλα.
    • Χρόνια μας πολλά Κατερίνες!! Να μαστε γερές και να περνάμε όμορφα με τα παιδάκια μας 💋♥️
    • Καλά και εμενα  γιος μου είναι 8,5, θα έχουν 9 χρόνια διαφορά αλλά η χαρά του δεν περιγράφεται!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...