Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 758
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Δημητρα σε ευχαριστούμε πολυ!!:) Angelena τα έκανες κιόλας όλα αυτα;; Εμένα γιατι μου ειπε ότι ακόμη δε θα φανει τίποτα; Και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη όταν ήμουν στην 5η εβδομάδα πάλι τα ίδια μου είχε πει...ότι δε θα φανεί τίποτα..αφού σκέφτομαι να πάω σε άλλο γιατρό να με δει..

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ (ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ,ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ,ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ,ΕΓΩ ΟΧΙ ΚΤΛ) Κ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ (ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΛΟΓΩ ΑΓΧΟΥΣ).

ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΥΠΕΡΗΧΟ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΦΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΥΣΙΚΑ!!!

Κ ΝΑΙ!!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ FORUM

EIMAI ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2010!!!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΩ ΡΕ ΓΜΤ!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα Ριτσάκι!! Τις αγωνίες που περιγράφεις νομίζω ολοι τις νιώθουμε!! Ασε..εγώ σήμερα παίρνω αποτελέσματα της 2ης χοριακής και είμαι σίγουρη ότι δε θα είναι ικανοποιητική , τόσο όσο δηλαδή για να περάσω χάλια Σαββατοκύριακο!!! Πρέπει να είναι γύρω στο 1500...αν δεν είναι..θα σαλτάρω!!! Ήδη με έχουν πιάσει τα νεύρα μου από το άγχος..και ο πρώτος υπέρηχος; Μ'αλλον την επόμενη εβδομάδα..ουφ...αναμονή..ανμονή..αναμόνή...πόσο με εκνευρίζει..πόσο θα ήθελα να ξημέρωνε σήμερα η ημέρα για την αυχενική να τελειώναμε..να μάθαινα αν σίγουρα είναι καλά να ησυχάσω!!!

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά... σήμερα στον πρώτο υπέρηχο!!:) Καλή τύχη!!!:) Και να μας πεις τα νέα ε;;

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 5Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΚΟΥΡΑΣΗ. ΑΝΗΣΥΧΩ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ? ΑΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΡΙΤΕΚΝΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ? :ohmy:

Δημοσίευση

τυρογαριδακι μου..ευχομαι σε ολες τις εγκυουλες του θεματος ..να πανε ολα τελεια κ οπως τα ονειρευονται!!!

σε σενα στελνω τις ευχες διπλα..χαρηκα τοσο με την εγκυμοσυνη σου!!!

χαιρομαι τοσο που σε βλεπω να γραφεις σε τετοιο θεμα!! ναναι γερο το μωρακι κ συ δυνατη κ γερη να το καμαρωνεις !!! κ το μεγαλο φυσικα!!! :)

πολλα φιλακια!!

γεννατε υπεροχο μηνα !!!

Δημοσίευση

happy mom..σε ευχαριστουμε πολύ..και πολύ περισσότερο εγώ..:) Πραγματικά ούτε εγώ το πιστεύω ότι γράφω σε τέτοιο θέμα..εχουν περάσει ακριβώς 5 μήνες από την τελευταία φορά που έμαθα ότι είμαι έγκυος..ώρες ώρες νιώθω ότι βιώνω την ίδια εγκυμοσύνη..και ένας φόβος με κυριεύει, αλλα η ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά τα νικά όλα..Μακάρι να βγει αληθινή η ευχή σου..το χρειάζομαι!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου νομίζω πως ανήκω κι εγώ σε αυτό το post. Έκανα 2 τεστ κ ήταν κ τα δύο θετικά (το δεύτερο το έκανα γιατί δεν το πίστευα)!! Την Τρίτη θα πάω στο γιατρό, ελπίζω να πάνε όλα καλά..Λογικά γεννάω Μάιο κι εγώ, όπως τα έχω υπολογίσει.

Δημοσίευση

Τιποτα..θα σου πει ο γιατρός όταν έρθει η ώρα.Νομίζω ότι καλά σου βγάζει την ημερομηνία. Αν ξέρεις και τη σύλληψη ακόμη καλύτερα. Κι εσύ Τρίτη θα πας; Κι εγώ..στις 5.30..αντε να δουμε το σπόρο..χεχεχε :)

Δημοσίευση

χαίρομαι πάρα πάρα πολύ που βλέπω πως όλες μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και άγχη!

πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ!

είναι πολύ σπουδαίο να ξέρεις πως δεν είσαι μόνη.

να στε καλα όλες οι κοπέλες και να κυλήσουν όλα κατ' ευχήν!

Δευτέρα βράδυ πάμε για 2ο υπέρηχο και εχω μεγάααλη αγωνία.

τρέμω..θα ακούσουμε καρδούλα άραγε?

μακάρι να πάνε όλα καλά,

μπήκα στην 7η εβδομάδα και απο συμπτώματα : ζαλάδες, κούραση και υπνηλία.φαγητό με λιγότερη όρεξη γιατί οι ναυτιες είναι πιο έντονες.

φιλάκια σε όλες!

Δημοσίευση

ΚΑτερινούλα μακάρι να είχα κι εγώ τόσοέντονες ναυτίες γιατί άρχισα και τρώω σα γουρούνι και δε δικαιολογείται από τώρα!!!! Μάλλον απο βδομάδα θα πάω σε διατροφολόγο. Μπήκες κιόλας στην 7η εβδόμάδα;;; Εγώ μόλις διανύω την 5η προς 6η. ΓΙα να δουμε..εμείς τι θα δουμε!

Δημοσίευση

tirogaridaki μου

ο 1ο υπέρηχος στις 15/09/2009 μου έγραψε 5 εβδ. και 3 ημερών, αρα λογικά σήμερα δεν μπαίνω στην 7η?

δεν πειράζει, να τρώς , το έχει ανάγκη ο οργανισμός σου!

εγω τη μια καθόλου την άλλη τρώω οτι βρω μπροστά μου!!

κι ΟΛΟ μα ΟΛΟ αλμυράααααα!!!!

τι ρέγγα έφαγα, τι σαρδέλες, τι ξ. καρπούς , και αλάτι στο φαγητό ζητάω πολύ!! άσε και τα πατατάκιαα!!! :blush:

ίσως φταίει οτι εχω υπόταση και είμαι συνεχώς με 9 και 6 πίεση..

Δημοσίευση

ΚΑτερινούλα κι εγώ αλμυρά..ειδικά στο γιομου είχα πρηστεί σαν μπαλόνι από τα αλμυρά που έτρωγα!!!! Και τώρα τα ίδια αλλά δεν έχω και τρελή όρεξη ακόμη. Απλώς θέλω να δοκιμάζω πιο πολλά. Απλώς δοκιμάζω , δεν κατεβάζω ποσότητες όμως αυτό σημαίνει ότι αυξηθηκαν αυτά που τρώω μέσα στη μέρα.

Πάντως ναι είσαι στην 6η προς 7η εβδομάδα.

Δημοσίευση

tirogaridaki συγχαρητηρια :woohoo: και απο εμενα, ειχα πολυ καιρο να μπω στο μαμμυ και να διαβασω διαφορα ποστ 1ο γιατι αργουσε παρα πολυ και 2ο ειμαι με πολυ περιεργη διαθεση γιατι ειμαι στην 8η εβδομαδα οποτε μπαινω και εγω στην στηλη σας με ΠΗΤ 09/05/10, περιττο να σας πω οτι αηδιαζω τα παντα και με το λιγο που θα φαω χορταινω η κοιλιτσα ομως εχει αρχισει και φαινεται εχουμε την πρωτη φωτο :silly: του παιδιου μας χι χι(τον υπερηχο εννοω )και ακουσαμε την καρδουλα του στην 5η εβδομαδα ολα καλα μας εχει πει .ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕΣ !!!!!!

Επισης οι ποινοι που λετε οτι αισθανεστε χαμηλα ειναι επειδη μεγαλωνει η μητρα ειναι φυσιολογικοι και τσιμπηματα στο στηθος θα εχετε το μονο που ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ να εχετε ειναι οι αναγουλες ειναι απαισια αισθηση να σου μυριζει ακομα και το φρουτο ,εγω παντως ψαχνω συνεχεια για καθαρο αερα δεν αντεχω τιποτα να μου μυριζει :( .

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ειμαι 51 κιλα και μου λεει ο γιατρος μεχρι 61 να πας ,θα τα καταφερω αραγε να μεινω τοσο γιατι οσο να ναι εχω μειωσει πραγματα που εκανα και αργοτερα που θα βαρυνω κιολας θα μειωσω και αλλα πως θα καιω τις θερμιδες αμα τρωω και καθομαι ? (βεβαια μην φανταστειτε οτι τρωω και πολυ γιατι φουσκωνω με τη δευτερη μπουκια )βεβαια κανω βολτες με τα ποδια, δεν καθομαι και συνεχεια, ειδομεν τι να πω ,εδω θα ειμαστε να τα λεμε

Δημοσίευση

tirogaridaki μου έτρωγες αλμυρά στο γιό σου? τότε μακάρι να κάνω κι εγω γιό!!!! :lol::lol::lol:

@ngel μια χαρά κοπέλα μου! έτσι όπως τα λες δε νομίζω να πάρεις πολλά κιλα!

κι εγω 56 είμαι με 1,70 ύψος και θέλω να πιστεύω πως δεν θα πάρω πολλά, κιλά, εχω καλό μεταβολισμό και δύσκολα πάιρνω/ χάνω κιλά,,, για ναδούμε όμως γιατί στην εγκυμοσύνη αλλάζουν όλα!

πάντως για τις μυρωδιές μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί κατα 70% μου έρχονται οι δυσάρεστες και οχι οι ευχάριστες? π.χ. δεν μπορεί σε ολόκληρη την κουζίνα να μου μυρίζει το τασάκι που πέταξε ο καλός μου ( καπνίζει στο μπαλκόνι) στα σκουπίδια και να μη μου μυρίζει κάτι άλλο πιο ευχάριστο ? σας συμβαίνει κι εσάς ή εγω εχω τον κακό μυτο- μαγνήτη??!!

Δημοσίευση

Κι εγώ βρε κορίτσια τρωω σαν ζωο, νυστάζω εύκολα και κουράζομαι ακόμα πιο εύκολα!!! Κ ακόμα είναι νωρίς!! Να σας ρωτήσω κ κάτι αδιάκριτο??

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης φαντάζομαι πως μπορούμε να έχουμε επαφή με τον καλό μας αλλά πρέπει να προσέχουμε κάτι? Χθες μετά την επαφή πονούσα κάτω χαμηλά αλλά για λίγο μετά πέρασε αλλά φοβήθηκα κι ο καλός μου πανικοβλήθηκε κ λέει να πάω στο γιατρό πρώτα να τον ρωτήσω κ μετά να έχουμε ξανά επαφη.

Α κ κάτι άλλο στη διατροφή υπάρχει κάτι που πρέπει να αποφεύγουμε?

Δημοσίευση

Γειά σου Μαράκι. Κι εμένα με πιάνει μια νύστα ώρε ώρες μέσα στη μέρα...που κουτουλάω...ασε που αναγκάζομαι εξ αιτίας του σχολείου να ξυπνάω από τις 6.30..εφιάλτης...

Όσο για την επαφή με φοβάσαι τίποτα. Θέλει προσοχη , να μην είναι ιδιαίτερα..ξέρεις..βίαιη!! Αλλά τα ποναλάκια που λες τα έχω κι εγώ μετά την επαφη..δεν είναι τόποτε ιδιαίτερο. Μπορεί να είναι μικροσυσπασεις ειδικά αν εκσπερματώνει μέσα σου. Αλλά όχι κάτι ανησυχητικό.

Όσο για τη διατροφή να αποφύγεις οτιδήποτε προέρχεται από μη παστεριωμένο γάλα π.χ. πολύ μαλακά τυριά αλλά και τυριά όπως το ροκφόρ. Επίσης κρέατα ή αυγά που δεν έχουν ψηθεί καλά και τα φρούτα σου και τα λαχανικά να είναι καλοψημένα. Γενικά καλό είναι ότ τρως να είναι φρέσκο και καλοψημένο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...