Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 758
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Είναι η γειτονιά που "μεγάλωσα", σαν κορίτσι ιδιωτικού σχολείου...και επιπλέον ο άντρας μου είναι Κηφισσιωτης και το 1 μαγαζί του είναι εκεί.

Ε, όπως καταλαβαίνεις φίλοι φίλες, για καφε, για ποτο κλπ όλα εκεί είναι. Εσυ? Σε συνδέει κάτι με το μέρος?

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΓΡΙΠΗΗΗΗΗΗΗΗ!

Βγήκανε τα αποτελέσματα και ολα οκ, αύριο θα έρθει σπίτι το μεγάλο μου ζουζούνι, αχ τα ωραιότερα Χριστούγεννα!

Παρεπιπτώντος κορίτσια, οι γιατροί τα έχουνε παίξει?? Πήγε σε παθολόγο πνευμονολόγο και του λέει με τη μια "γρίπη χοίρων"! Τι λε ρε μπαρμπα? Χοίρος είσαι και φαίνεσαι π@π@ρ@! Στο διαγνωστικό χάνουν τα πρώτα δείγματα για την εξέταση, εμένα πριν 10 μερες μου βγαλανε ενα σακχαρο...στο Θεό! Ευτυχως την επανέλαβα την εξέταση αλλου.

Ουφ, τι ανακούφιση........

@ngelάκι και στο Χαλάνδρι είχε μαγαζί μέχρι πέρυσι που μετακόμισε, πήγαινα κι εγω αρκετά συχνα τις γιορτές με τα συνεχή ωράρια και στο κλείσιμο που γινόταν το έλα να δεις! Βρε μπας και σου έχω πουλήσει τίποτα?

Καλε που είσται οι υπόλοιπες σήμερα????Κανένα νέο????

Δημοσίευση

Είδες τελικά φιλενάδα που έπιασαν οι ευχές μας .

Ζητώώώώώωώώώώώώώώώώώώώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να γυρίσει και σήμερα μάλιστα πεστου τι πράγματα είναι αυτά :dry:

αφήνει γυναίκα και παιδί μόνα τους έστω και για λίγο :S:S:S

Καλά μη τον χαρακτηρίσω και εγω αυτόν τον γιατρουδάκο :evil: της

συμφοράς :angry::angry:

Πάντως ρε κορίτσια έχουν σταματήσει η΄μου φαίνεται πλέον να ασχολούνται τα ΜΜΕ με το θέμα της γρίπης το πολύ πολύ να αναφέρουν κανέναν νεκρό και τίποτα παραπέρα .

Είδαν που δεν τσιμπησε ο κόσμος με την παραφροσύνη που έσπερναν και

πόνεσαν τα στόματά τους απο το να λένε τα ίδια και τα ίδια και τώρα

ασχολούνται μόνο με τα χριστούγεννα ,μόλις περάσουν τα χριστούγεννα

θα μας τρελάνουν πάάάάάάλι.

Γιατι μετακόμισε κοπελιά το μαγαζί και εγω που θα κάνω τώρα το

shopping therapy ?????????????

ρωτήσατε και μετακομίσατε ???????? εεεεεε????????

Μην αποκλείεις τίποτα μπορεί να έχουμε πιάσει και το κους κους

και να μην το ξέρουμε γιατί εγω όπου και να πάω την κουβεντούλα μου

την πίανω αφού στο τέλος ζητάω και......... :whistle: ποσοστά :blush: για το καλό ποδαρικό, :laugh: :laugh: :laugh:

φταίω ? δεν φταίω μετά απο εμένα μπαίνει κόσμος και ντουνιάς και το έχω παρατηρήσει γιατι πάντα μου κόβουν τη κουβέντα στη μέση :angry:

Αλήθεια τη μαγαζί είχε σε έμας ?????

Δημοσίευση

έτσι @ngel μου όπως ακριβώς το λες!!Άφησαν τώρα τη γρίπη (θα ακυρώσουν και 8 εκ εμβόλια) ας πρόσεχαν....έπιασαν τα χριστούγεννα που πουλούν και μέτά τις γιορτές...και ξανά προς τη γρίπη τραβούν...Ένας ακόμη μήνας έμεινε να τελειώνει και αυτό το παραμύθι να ησυχάσουμε..ε μα πια μας έπρηξαν...

Δημοσίευση

Μarina μου είχαμε καταντήσει υστερικοί πια

έβηχε ένας ανθρωπος διπλα η' φτερνιζόταν και το κοίταζαν όλοι με

μισό μάτι ,λες και αμα είναι η μοίρα μου να πάω απο γουρουνογρίπη

θα με σώσουν οι 100 μάσκες και τα άπειρα εμβόλια.

Ας πάει να τα κάνει ο Αβραμόπουλος :evil: που τα παρήγγειλε όλα αυτά και όλοι οι δημοσιογραφίσκοι :evil: που πάνε να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο.

Δημοσίευση

Alexdim Μου το κλαματακι εχουν δικιο να μην επαναληφθει....λενε αν στεναχωριεται και γκρινιαζει η μαμα... το μπεμπακι βγαινει κλαψιαρικο...και αν και δεν ξερω φανταζομαι οτι αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!!!

:laugh: :laugh: Ειδες με την γουρουνογριπη ολα καλα...παρολαυτα καλα εκαναν οι γιατροι και σας ειπαν οτι ειναι γριπη για να το αποκλεισετε 100%...καλυτερα τωρα!! Ξεκινα ετοιμασιες για την επιστροφη :evil::evil: χιχιχ!!!

Αφου ειναι ολα καλα τοτε περασμενα ξεχασμενα!!!!

Σχετικά με την γριπη, δεν το προβαλει πια η τηλεοραση γιατι δεν χρειαζονται πια ...ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!! :ohmy::ohmy: Δεν ακουσατε οτι προσπαθουν να προχωρησουν στην ανακληση της αγοαρας καποιον σκευασματων γιατι απλα ...ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ!!!

Δημοσίευση

Έχω ήδη ξεκινήσει προετοιμασίες, να μόλις έσφαξα τον κόκορα! :) :laugh:

Δεν θα γυρίσει σήμερα για να κάνει τον κύκλο της η γρίπη 3 μέρες μου είπε ο γυναιολόγος, δε βαριέσαι? Μετράω αντίστροφα πια!

Συμφωνώ κοριτσάκια μου με όσα λέτε περι εμβολίου, αν δεν γίνει καμια τρομοκρατικη ή κανένας πόλεμος, θα ξαναρχίσουν! Τουλάχιστον μας άφησαν να κάνουμε Χριστούγεννα!

Ρε κορίτσια, έτσι ρίχνω κανένα κλαματάκι που και που να ξεδίνω! Κατα τα άλλα εγω φοβάμαι μη το παιδάκι μου βγεί κουνημένο απο τα γέλια που κάνω συνήθως...! Βρε λέτε...?Και είναι και άντρας ο δικός μου...αααα δεν είμαστε για τέτοια! Απο αύριο μόνο για ποδόσφαιρα και γκόμενες θα μιλάω, μήπως να αφήσω και μουστάκι? έτσι να του εμφυσήσω τον ανδρισμο!?!

Δημοσίευση

φταίω ? δεν φταίω μετά απο εμένα μπαίνει κόσμος και ντουνιάς και το έχω παρατηρήσει γιατι πάντα μου κόβουν τη κουβέντα στη μέση :angry:

Αύριο ραντεβού στο Κολωνάκι φιλενάδα, Θα είμαι στο μαγαζι κατα τις 12!

Είσαι "θετικός άνθρωπος", γι'αυτο! Ααααα τα ποσοστά σου τα δικαιούσαι!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ALEXDIMAKI MOY ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΟΥΛΕΣ. ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΛΙΓΟ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ. ΞΕΡΕΤΕ, ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ SUPER. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΠΟΜΠΙΡΑΚΙ !!!

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΙΣ 30/12 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΑΧ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΤΟ ΕΧΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

Δημοσίευση

Να τα πούμε???????? :lol: Καλην εσπεραν αρχοντες κι αν ειναι ο ορισμος σας....... :laugh: :laugh: :laugh:

Καλημέρα κοριτσάρες!!!Τί κάνετε, τί κάνουν οι κοιλίτσες όλα καλά????

Σας τα είπαν τα κάλαντα???Σε εμάς ήρθαν μόνο 2 παιδάκια :( , ελπίζω στα επόμενα να ερθουν πιο πολλά!!

alexdimακι, μπράβο κοπέλα μου, πολύ καλά νέα αυτά με τον αντρούλη σου!!Άντε να ηρεμήσεις και εσύ και το πιτσιρικάκι!!!Μην ξανακλάψεις, εεε????

yolle πολύχρονη,ευτυχισμένη και του χρόνου με το μωρουλίνι στην αγκαλιά για τις πρώτες του ευχές στην μανούλα!!!! ;);)

Να ευχηθώ σε όλεεεεεεες τις κοπέλες Καλά Χριστούγεννα! με το καλό και η νέα χρονιά, η οποία σίγουρα θα είναι πολυυυυυυυυυυ ξεχωριστή για την κάθε μια μας!!!!

Φιλιά πολλάααααααααααααάάάα :kiss::kiss::kiss::kiss:

Να περάσετε τέλεια!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια !!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!!!

ΥΓΕΙΑ ,ΑΓΑΠΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ

Και θα συμφωνήσω με τη Ρενατα ότι όντως είναι μέχρι τώρα τα

καλύτερά μας χριστούγεννα και τα καλύτερα εεεεεεεεεεεεεε

εεεεεέέέρχονται...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οσα κορίτσια φύγουν καλά να περάσουν με τους δικούς τους ανθρώπους .

Και όσες μείνουμε εδώ να περάσουμε και εμείς ωραία.

Ρενάτα καλή επιτυχία με τη β΄επιπέδου !!!!!!!!!

Αlexdim ελπίζω να έχεις φτιάξει σκηνικό υποδοχής για σήμερα ?????

;););););););););):P:P:P:P:P

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια............

Alexdim μου τελικά έπιασαν οι ευχές μας και θα περάσεις Χριστούγεννα με τον αντρούλλη σου.Δόξα σοι ο Θεός όλα καλά πήγαν!!!!!!!!

Καλά Χριστούγεννα κορίτσια να περάσετε άυριο τα πιο ωραία Χριστούγεννα ever.............Αφού είναι όντως τα πιο ευτυχισμένα για εμας, κοιτάχτε να τα χαρούμε όπως πρέπει.Καλή διασκέδαση και χρόνια πολλά σε όλους...

Του χρόνου να τα γιορτάζουμε με τα μωράκια μας αγκαλίτσα!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΟ????????????????

Φιλάκια πολλά και χαρούμενα Χριστούγεννα....

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ....ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ σε όλες μας και στα νινάκια μας!!!!

Αχ, αν έγραφα γράμμα στον Αγιο Βασίλη θα ευχόμουν να ξημερώσει Μάιος!

Εμείς είμαστε στο σπίτι γιατί απο τη λάθος διάγνωση του γιατρού με την ταχα "γουρουνογρίπη" τελικά το κρύωμα του γύρισε σε πνευμονια (γκρρρ), αλλα μου φτάνει που είμαστε μαζί και τον βλέπω!

Ευχαριστώ πάαααρα πολύ για τις ευχές σας τόσες μέρες, πραγματικά πιάσανε τόπο μάλλον και τουλάχιστον είμαστε παρεούλα με τον αντρούλη μου.

Πάντως τα Χριστούγεννα είναι άκρως οικογενειακή γιορτή! Το συνειδητοποιώ και μου αρέσει...!

Φιλιά σε όλες και με τις καλύτερες ευχές μου να περάσετε υπέροχα!

Δημοσίευση

Χρονια Πολλα σε ολες...και στις στρουμπουλες κοιλιτσες μας....alexdim moy για το γραμματακι ειμαι και εγω μεσα...αχ ολο αυτο λεω ποτε θα ερθει ο Μαιος :)))

Περαστικά στο αντρουλη σου να γινει γρηγορα καλα...

Κοριτσακια μου σκεφτητε οτι του χρονου τα χριστουγεννα...θα ντυνουμε αγιοβασιλακια τα μπεμπακια μας και θα κανουν βόλτες γυρω απο το δεντρο ...ΤΡΕΛΗ ΕΙΚΟΝΑ!!!Αν το καλοκαιρι μου ελεγες οτι αυτα τα χριστουγεννα θα ημουν με την κοιλιτσα μου φουσκωμενη και παντρεμένη με τον νικο μου δεν θα το πιστευα...Αγ.ΒΑΣΙΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

Δημοσίευση

angel.....

και εγω υποφέρω απο καούρες η γιατρός που είπε να αποφεύγω οτιδήποτε περιέχει φλούδα,δηλ. να την αφαιρώ και να τρώω το μέσα ,επίσης βοηθάει το γάλα το γιαούρτι και απο σκευάσματα mallox σιρόπι και simeco μασώμενα δίσκια.

Δημοσίευση

alexdim...

αμάν βρε κορίτσι μου!!! τα επτά κακά της μοίρας σου σου έχουν συμβεί..τι είναι αυτή!!!

προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην σκέφτεσαι τίποτα εκτός απο το μωράκι σου και την υγεία σας.

περαστικά στον αντούλη σου ,εύχομαι σύντομα να είστε ξανα μαζί.

...όσο για τα κιλά μην ανησυχείς καθόλου και εγώ είμαι στην 22η εβδομάδα και έχω πάρει 7+.

...και το άλλο έχω ισχιαλγία.Φοβερό πόνο ψηλά στον ποπό.Εμμμ με τόσα κιλά ξαφνικά τι περιμένουμε...

Υπομονή!!!

Δημοσίευση

yolle...

χρόνια πολλά για την γιορτή σου Νατασούλα,αν κα λίγο αργά ελπίζω να πιάνουν οι ευχές,πολύχρονη,πολύχρωμη ευτυχισμένη να χαμογελάς και να είσαι του του χρόνου τέτοια μέρα αγκαλιά με την κοριτσάρα σου εύχομαι...

Εχουμε τις ιδιες ημερομηνίες...εγώ 3/5 μπορεί και πιό νωρίς.

Δημοσίευση

monkey έγραψε:

yolle...

χρόνια πολλά για την γιορτή σου Νατασούλα,αν κα λίγο αργά ελπίζω να πιάνουν οι ευχές,πολύχρονη,πολύχρωμη ευτυχισμένη να χαμογελάς και να είσαι του του χρόνου τέτοια μέρα αγκαλιά με την κοριτσάρα σου εύχομαι...

Εχουμε τις ιδιες ημερομηνίες...εγώ 3/5 μπορεί και πιό νωρίς.

monkey mou...eyxaristw poly kai esy xronia polla gia ta xristoygenna...3/5 e??? pou gennas???to thaymataki soy einai koritsaki h agoraki????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...