Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 758
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

alexdim έγραψε:

Που είσται τόσες μέρες καλέεεεεεεε?????

Κι εγώ έλεγα πως όταν μπω δεν θα προλαβαίνω να διαβάζω νέα σας... :huh:

Καλως ήρθες Αντωνία!!! :P

Εγω έχω "αυτοεξοριστεί" στο σπίτι λόγω φόβου γρίπης, στολίζω δέντρα κλπ, και έχω κάνει ένα σπίτι τελείως αγιοβασιλιάτικο!ε, ρε τι κάνει το καθισιό...!

Τελευταίες μέρες πονάει τραγικά η πλάτη μου!!!τι γίνεται ρε κορίτσια? οκ, αλλάζει το κέντρο βάρους κλπ αλλα μιλάμε για πολύ πόνο!

Κατα τα άλλα είμαι σε αναμονή να φάω την μεγάλη κλοτσια!!!!!!!!τίποτα ακόμα :(

Κλείσατε για β'επιπέδου? εμένα μου είπε γύρω στις 10-1

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΣ!!!

ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ ΚΙ ΕΜΕΝΑ 5-10/01 ΜΟΥ ΧΕ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 15 (ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ) :(

Θ'ΑΡΓΗΣΩ 5 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!

ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ?

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΠΤ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ. ΤΟΝ ΑΒΟΛΕΥΤΟ ΕΧΩ!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΑΑΑΑχχχχ!!!!Πού είστε μανουλίτσες όμορφες???????Όλα καλά?Εμείς εδώ το παλεύουμε!!!

alexdim, alexandra27 μολις τώρα έκλεισα το τηλέφωνο με τον άντρα μου. Με ρωτούσε γιατί ήμουν τόσο ανήσυχη το βράδυ???? :( Πόνοι στην πλάτη, αυπνία τρομερή....κορίτσια κοιμάμαι το πολύ 4-5 ώρες την ημέρα! :pinch: έχω αρχίσει να νιώθω κουρασμένη και ακόμα είμαστε πολύύύύύύύύ νωρίς!!!Τίθα κάνουμε???Πιστεύω πως το γεγονός οτι δεν μπορώ να ξαπλώσω μπρούμητα με κανει να πονάω στην πλάτη! Πού είναι η @ngel, πονοκεφάλους είχα πριν 2 εβδομ΄δες,@ngelακι, μιλάμε κάθε μέρα από 2 ντεπόν και πάλι υπέφερα, βέβαια μετά ήμουν κρυωμένη...αλλά τότε δεν το ήξερα!!! Από την άλλη, κανω φοβερά άσχημες σκέψεις. για το αν θα πάνε όλα καλά....αν θα είναι καλά το μωρό και τέτοια!!!ο Θεός βοηθός.

alexandra27, πού το πήρατε αυτό το μαξιλάρι, είναι βολικό???????

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ. ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙ. ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΣΕ ΑΠΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΓΙΑ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ? ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ 10/01 ? MARINA ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ CLUB ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ.

Δημοσίευση

ΡΕΝΑΤΑ71 έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ. ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙ. ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΣΕ ΑΠΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΓΙΑ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ? ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ 10/01 ? MARINA ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ CLUB ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ.

Ευχαριστώ Ρενάτα μου είμαι αγορομάνα πια!!!Με το καλό όλες μας!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάρες............

Εγώ περιμένω τη Πέμπτη που θα πάω στο γιατρό να δω τι κάνει το μωρουλλίνι!!!!!!!

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον ύπνο και ακόμα κοιμάμαι κάπως μπρούμυτα (όχι ακριβώς μπρούμυτα!!!!!!!!!!) αλλά βολεύομαι.

Για τη β' επιπέδου θα πάω στις 14/01...........

Περιμένω και καμιά κλωτσιά αλλά τίποτα!!!!!!!!!!Ουφφφφφφφφφφφ

Πότε θα αρχίσουν αυτές οι κλωτσιές??????

Ο άντρας μου μου λέει ότι όταν αρχίσει θα θέλω να σταματήσει!!!!!!!! :P:P:P:P

Φιλάκια κορίτσια

dev141pr___.png

Δημοσίευση

Απο εχθές έχω κι εγώ πολύ πονοκέφαλο και φοβάμαι μήπως αρρώστησα!

Ποτέ στην ζωή μου, η μάλλον σπανιότατα με πονάει το κεφάλι μου και φοβάμαι ρε κορίτσια να παίρνω depon...λέω μπας και τα γλιτώσω...εν τω μεταξύ μάνα και πεθερά έχουν πλακώσει τα ματζούνια και τα "3 στο λάδι 3 στο ξίδι" μπας και με μάτιασαν αλλα αφου δε με βλέπει ψυχή, ποιός να με ματάσει?? Δεν ήξερα πάντως οτι είναι φυσιολογικό συμπτωμα...

Εγω πάλι με τον ύπνο έχω γίνει κολλητάρι, που με χάνεις που με βρίσκεις με ένα μαξιλάρι αγκαλιά! Μόνο που κοιμάμαι ακατάστατα, ας πουμε 2-3 ώρες το απόγευμα μετά ξενυχτάω 5-6 ώρες το βράδυ κ.ο.κ. Πάντως αυτό το ειδικό μαξιλάρι πρέπει να είναι super!

Έκλεισα β'επιπέδου για 5-1 τελικά!

Δημοσίευση

κορίτσια εγώ έχω απίστευτο πρόβλημα με τον ύπνο.Ένω στην πρώτη μου εγκυμοσύνη κοιμόμουν συνέχεια,τώρα έχω γίνει νυχτερίδα...Κοιμάμαι το πολύ 4-5 ώρες τη νύχτα και τη μέρα καθόλου,μεγάλο πρόβλημα, προσπάθησα διάφορα να τρώω νωρίς βραδινό, να πίνω ζεστό γαλατάκι πριν κοιμηθώ, κανά χαμομηλάκι τίποτα...ξυπνώ και 4-5 φορές για τουαλέτα και αυτό είναι μετά άντε να ξανακοιμηθείς!Έχετε καμμιά εισήγηση? ;)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ, ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΤΩ, 70 ΕΥΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 1 ΜΕΤΡΟ, ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΠΧ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΥΓΙΣΕΙΣ ΣΤΑ 2 ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ..ΑΝ ΣΗΚΩΘΩ 3 ΦΟΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!! ΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΙ, ΜΕΤΑ ΞΑΓΡΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΠΑΛΙ..

ΡΕΝΑΤΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ :

1. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

2.ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 'Η 17:00 Η' 17:30, ΓΙΑΤΙ 6 ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

3. ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ(ΠΧ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ)

ΟΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΟΥΝ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ (ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ )

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ.

ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ , ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩ ΣΤΙΣ 17/12 ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ 5-10/01 ? ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ. ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΠΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΑΣΤΕΙΤΕ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 4 ΚΑΙ 5,ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΑΓΡΥΠΑΝΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΙ.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!

ΡΕΝΑΤΑ ΜΟΥ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΠΕ (05-10/01). ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ LINK ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ.

:kiss:

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmi ... ct=1090202

Δημοσίευση

Kαλημέρα και απο μένα κορίτσια !!!!!!!!!!!!!!!

Εχω μέρες να μπώ γιατί απο την Κυριακή που ξεκίνησα το στολισμό τελείωσα χθές γιατί ως συνήθως παώ σαν την πάπια :P:P και ξεκουράζομαι ενδιάμεσα .

Περιττο να σας πω οτι την Κυριακή που στολίσαμε το δένδρο το ζουζούνι μου είχε τρελάθει απο τη χάρα του ολο κουνιόταν το καμάρι μου :laugh:

Λοιπόν εμείς τη Δευτέρα που πήγαμε στον doctor είμαστε 12 πόντους και

180 gr. είμαστε μια χαρά και για άλλη μια φόρα μας είπε οτι όντως

είναι κορίτσι ,ε!! πόσο μπορεί να αλλάξει βρε κορίτσια αυτο μέχρι την

β' επιπέδου ? δεν νομίζω και τόσο πολύ πια ...μέσα σε ενα μήνα ...

Ειδα οτι όλες μαζί θα πάμε για την β΄επιπέδου και εμείς την κλείσαμε

για του :P:P χρόνου :laugh: :laugh: για 07/01 γιατί με τις αργίες φεύγουν και οι γιατροι για διακόπες και δύσκολο να βρείς αυτους που θέλεις .

Gasperaki,Alexdim, όντως οι πονοκέφαλοι είναι απο τις ορμόνες μας που εχουν τρέλαθει οπότε υπομονή και σε αυτό ,εμένα μου είπε οτι αν είναιτοοοοοόσο δύνατοι να πάρω ενα ντεπόν και να μετρήσω και την πίεση μου ,οπότε αν κάποια εχεί πόλυ δυνάτους ας μετρηθεί κιόλας κάλο θα κάνει.

Περαστικούλια σε όσες είναι συναχωμένες και προσοχή ...........

Tα λέμε αργότερα ......................

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε? Μπείτε στο:

www.catalogue-house.com

Είχα παραγγείλει τον κατάλογο και το μαξιλάρι που λέτε το έχει 45 λίρες αγγλίας.

Γενικά έχει πάρα πολλά πράγματα για εγκυμοσύνη και για τα μωράκια μας. Δεν ξέρω αν έρχεται ο κατάλογος Ελλάδα, εδώ στην Κύπρο πάντως μέσα σε δύο μέρες μου είχε έρθει στο σπίτι. Δεν έχω παραγγείλεί ακόμα τίποτα αλλά θα το επιχειρήσω!!

Τον κατάλογο τον είχα δει στο γυναικολόγο κι από εκεί το έψαξα.

Δημοσίευση

maraki24 έγραψε:

Κορίτσια τι κάνετε? Μπείτε στο:

www.catalogue-house.com

Είχα παραγγείλει τον κατάλογο και το μαξιλάρι που λέτε το έχει 45 λίρες αγγλίας.

Γενικά έχει πάρα πολλά πράγματα για εγκυμοσύνη και για τα μωράκια μας. Δεν ξέρω αν έρχεται ο κατάλογος Ελλάδα, εδώ στην Κύπρο πάντως μέσα σε δύο μέρες μου είχε έρθει στο σπίτι. Δεν έχω παραγγείλεί ακόμα τίποτα αλλά θα το επιχειρήσω!!

Τον κατάλογο τον είχα δει στο γυναικολόγο κι από εκεί το έψαξα.

μαρακι πολυ βοηθητικος ο κατάλογος..Ευχαριστούμε! Από ποιο μέρος είσαι και γω απο Κύπρο ειμαι!!

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΜΕΡΕΣ. ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ. ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 240 ΓΡ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΤΕΝΤΩΝΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΝΑΖΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΤΟ ΕΙΧΑ. ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ....

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΙΣ 30/12. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ 13/01 ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ.

ANGEL ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ. ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΟΣΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΙΣΑΙ ?

Δημοσίευση

maraki24 έγραψε:

Μαρίνα μου εγώ μένω Αγλαντζιά. Είναι το πρώτο σου μωράκι? Εμένα ναι κι αύριο μπαίνω στη 15η εβδομάδα. Σε ποιο γιατρό πας?

ειναι το δευτερό μου αγοράκι και εγω ειμαι στη 15η βδομάδα.Πάω

στον Μίτσιγγα εσύ? ;)

Δημοσίευση

ΡΕΝΑΤΑ71 έγραψε:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.

RENATA μου έχεις απόλυτο δίκιο και εγω που είχα παει στον γιατρό ετσι το είδα ,μεγαλώνουν βλέπεις και δεν τα πιάνει ο υπέρηχος ολόκληρα :dry: και εμείς βλέπουμε ενα χέρι, ενα πόδι, τον ποπό του :blush: και ωσπου να καταλάβουμε τι είναι το καθένα παει αλλού ο doctor ,μας φτάνει που είναι καλά και μεγαλώνουν σωστά.Ειδες τα είχαμε συνηθίσει μικρούλια και μπορούσαμε να τα δουμε ολόκληρα και τώρα μας φαίνεται κάπως ..θα συνηθίσουμε dont worry .

Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου καλή μου και το ίδιο εύχομαι σε ΟΛΕΣ τις μέλλουσες μανούλες .

Ειμαι στην 18η ,εσυ πρέπει να είσαι λίγο παραπάνω η΄ κάνω λάθος? αν είναι ετσι δεν εχει κάνει ακόμα την εμφανισή του το ζουζούνι σου????

Καλά και εμένα όποτε θέλει κανεί την εμφάνισή του όταν κάτι το εμπνέει απο το περιβάλλον κουνιέται συνέχεια :laugh: :laugh:

οταν δεν....ε ! δεν κουνιέται και αυτή .χι χι στη μάνα της έμοιασε :P:P:P

Αlexdim οταν λες "σουβλιες" εννοείς κάτι σαν τοκ τοκ :P απο μέσα ,

κάποιος δηλ.να χτυπάει την κοιλίτσα εκει κάτω :P:P ????

αν ναι ,τότε έμεις το έχουμε :side: .

Δημοσίευση

Αχ βρε @ngel μου...δεν νομίζω να "έχω επισκέψεις" αν και... "έχουμε ανοίξει και το περιμένουμε"!!!!

Έχω κάτι πόνους έντονους μια ψηλά μια χαμηλά, όχι ανησυχητικά ιδιαίτερα αλλα πρώτη φορά μου συμβαίνει.

Γενικά σήμερα δεν είμαι καλα...με εχουν πιάσει όοοοολες οι ανησυχίες μαζι! Ψυχολογία στο πάτωμα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...