Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Alexdim συγχαρητήρια!! Αγοράκι ε? Εμένα θα μου πει σίγορα την επόμενη φορά που θα πάω αν κ μου είπε πως μάλλον κοριτσάκι φαίνεται.

Βρε κορίτσια, χθες πήγα για φαγητό σε μια ξαδέρφη κ με το που μπήκα στο αυτοκίνητο για αναχώρηση με έπιασαν αναγούλες μέχρι που ήρθα σπίτι και τα έβγαλα όλα..Σήμερα το πρωί έφαγα μια φρυγανιά, τυράκι και τσάι. Μπήκα στο αυτοκίνητο για κάτι δουλειές και με ξαναέπιασε, μέχρι που γύρισα σπίτι κ πάλι τα ίδια. Τόσο καιρό δεν τα είχα αυτά τώρα που είμαι στη 13η εβδομάδα με έπιασε? Είναι φυσιολογικό?

• Απαντήσεις 758
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα και απο μένα κοριτσάκια μου !! :):)

Alexdim ,μπράβο κοριτσάκι μου άντε με το καλό ο γιόκας :woohoo: ,

εσένα πάλι καλά που σας κάνει στριπτίζ ,εμένα που είναι ντροπάλη :blush::blush::blush::blush::blush::blush:

τι να κάνω που θέλω να τη δω και αυτή κάθεται σαν καβουράκι ,τι τραβάω η μαααααναααα :(:( .Οσο για το σεξ :( σε καταλαβαίνω εμάς που ήταν απαγορευτικό το 1ο τρίμηνο και μετά που μας έδωσε το πράσινο φως ,ολο άγχος είμαστε :(:( οπότε θα "λαλήσουμε" παρέα

:laugh: :laugh: :P:P:P:P :laugh: :laugh: :laugh: .

Gasperaki μου το ήξερα που λες οτι αύτο θα συμβεί στο στήθος, οχι και παρακάτω γι αυτό με επιασε ενα αγχος μετά το πάνιο που το είδα .Τhanks ;) .

Bρε Maraki μου μήπως στα αυτοκίνητα έχετε τα αρωματικά και σου προέκυψε απο αύτα :blink: γιάτι εγω το είχα πάθει :blink: και ήμουν με το παράθυρο ανοιχτό και κρύο εξω :blink:

Δημοσίευση

μαράκι γιατί δεν μιλάς με τον γιατρό? Αν και νομίζω δεν έχει σημασία σε ποια εβδομάδα είσαι αφού υπάρχει και το σενάριο να έχεις αναγούλες μέχρι το τέλος του 3ου μήνα. Εγώ είχα από την 8η μέχρι την 14η εβδομάδα.

Εμείς σήμερα πάμε γιατρό και θα μας πει αν είμαστε αγόρι ή κορίτσι!

Δεν έχω κλείσει μάτι (όχι για το φύλλο) αλλά γιατί έχω να δω το νινάκι μου 1 μήνα και αγωνιώ!

Ευτυχώς μου "μιλάει" με κάτι "μπουρμπουλήθρες" δεξιά και αριστερά της κοιλιάς μόλις χαλαρώνω στον καναπέ μετά την δουλειά και καταλαβαίνω πως είναι εκεί και είναι καλά!

ΤΙ ΑΓΩΝΙΕΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!

:):):):):):):):)

Δημοσίευση

Κορίτσια είναι κορίτσι, είναι κορίτσι!!!!!

Το είδαμε την Παρασκευή. Μια χαρά είναι φτου φτου φτου 176 γραμμάρια και ψηλό μωρό ή μάλλον ψηλή μπέμπα όπως μας είπε ο γιατρός. Δόξα την Παναγία, όλα καλά

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν έχω αρωματικά στο αμάξι, έτσι κι αλλιώς συνέχεια είμαι στους δρόμους κι δεν με ενοχλεί. Με ματιάξανε γιατί χθες όλοι με ρωτούσανε, είσαι καλά, μήπως ανακατεύεσαι? Κ με το που έφυγα απο εκεί με έπιασε, τι να πω! Τώρα τρωω φρυγανιά και γιαουρτάκι γιατί πεινάω κιόλας.

Τσοφή το είχα ξαναπάθει βράδυ αυτό αλλά γύρω σο 2ο μήνα. Τώρα είμαι 13 εβδομάδων. Αν συνεχιστεί είπα να πάρω το γιατρό, προς το παρόν υπομονή!

Μάρθα κι εγώ μάλλον κοριτσάκι θα κάνω, συγχαρητήρια κοπέλα μου.

Δημοσίευση
:kiss: κορίτσια γεια και πάλι σήμερα είναι μέρα χαράς!!Δόξα το Θεό περάσαμε το πρώτο μεγάλο τεστ της αυχενικής και όλα καλά!!!Αν και ο γυναικολόγος μου μας είπε ότι μάλλον κοριτσάκι είναι σήμερα μας είπε (αυτή που μας έκανε την αυχενική) ότι μάλλον αγοράκι είναι...τι να πω μας μπέρδεψαν..Θα περιμένουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα να μας πει ο γυναικολόγος μου...Πάντως κορίτσια δεν υπάρχει μεγαλύτερο θαύμα από αυτό!!!Ο θεός να σας προσέχει όλες και με το καλό να γεννήσουμε τα παιδάκια μας και όσες προσπαθούν με το καλό με ένα σποράκι στην κοιλιά!! :lol:
Δημοσίευση

Ωχ κορίτσια κι εμένα στην αυχενική μου είπαν ότι είναι αγοράκι. Λέτε την άλλη εβδομάδα που θα πάω για υπέρηχο ξανά να μου πεί ότι έκανε λάθος ? Γιατί εγώ μιλάω συνέχεια στο μικρό μου αντράκι....

Για τα ρούχα της εγκυμοσύνης που λέτε εγώ πήγα στο Λητώ και νομίζω ότι έχει πάρα πολύ ωραία πράγματα. Μόνο ένα κολάν και 2 καλσόν πήρα προς το παρόν γιατί δεν έχει μεγαλώσει και πολύ η κοιλίτσα μου. Εκτός αυτού σταμάτησα την δουλειά και τις πιο πολλές ώρες είμαι στο σπίτι. Γιατί κάλά είναι και τα μπλουζοφορέματα αλλά νομίζω ότι βολεύουν τώρα στην αρχή. Κι όσο για τα παντελόνια, νομίζω ότι χρειάζονται κανά δύο εγκυμοσύνης με λάστιχο γιατί είναι πολύ εξυπηρετικά και άνετα. Ακόμη και τα απλά κολάν εγώ από την αρχή δεν μπρούσα να τα φορέσω γιατί με πίεζαν στο στομάχι και πονούσα.

Όσο για τουσ πόνους κι εγώ πονάω κάποιες φορέσ από την αριστερή πλευρά αλλά νόμιζα ότι είναι από το έντερο. Λάθος ? Τον γιατρό δεν τον ρώτησα. Και κάποιες φορές, ειδικά αν ζοριστώ λίγο με σκύψιμο, σκαλιά και απότομες κινήσεις νοιώθω ένα μούδιασμα χαμηλά. Και σαν να μαζεύεται σαν σφουγγάρι η κοιλιά μου. Είναι φυσιολογικό τώρα αυτό ?

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου για τα ωραία σας σχόλια!! Απ'ότι βλέπω τα φετινά "παιδιά των λουλουδιών" θα είναι στην πλειοψηφία τους κοριτσάκια!!! Γι αυτό εμένα φαινεται επιδεικνυόταν με τόσο καμάρι...ο ζουζουνοφαλοκράτης! :silly:

maraki24 σήμερα απο την αρχη της εγκυμοσύνης μου έχω τις πρώτες μου αναγούλες, είναι τόσο χάλια το στομάχι μου....φοβερή σύμπτωση!

Τώρα να σας πω και το "κακό" νέο...ο doctor είπε πως λόγω διαφόρων θεμάτων υγείας που έχω μάλλον θα μας σκάσει αρκετές εβδομάδες νωρίτερα ο μάγκας...! :blink: όπως καταλαβαίνεται καινούριες αγωνίες μου ξημερώνουν :blink::huh::dry:

Αααααα, το σημαντικότατο που μου είπε είναι πως σε αυτο το στάδιο που είμαστε έχουμε περάσει κατα 99% τον κίνδυνο! Ώρα για πάρτυ κορίτσια!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!

Έτσι έτσι να μαθαίνουμε σιγά σιγά τα αγοράκια και τα κοριτσάκια μας!!!!

Εμένα στην αυχενική μου είπε μάλλον αγόρι αλλά την επόμενη βδομάδα που θα πάω στο γυναικολόγο ελπίζω να μας επιδείξει τα προσόντα του!!!!Όποια και να ναι.............. :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Χαίρομαι που είμαστε όλες πολύ καλά......φτου φτου μας!!!!!!

Πάντως εγώ νομίζω ότι το αισθάνομαι αλλά όχι πολύ ξεκάθαρα.........

:angry::angry::angry:

Πότε θα κλωτσήσει να μου πει εδώ είμαι μανούλα!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά

dev141pr___.png

Δημοσίευση

Mπράβο "tsofi" μου, ε, ρε ένας κορίτσαρος που έρχεται! Ανυπομονεί να βγεί κι όλας!!!!

Marinaki μου θα γεννήσω νωρίτερα λόγω σακχαρου που έχω...το ψιλοήξερα βέβαια αλλα τώρα το άκουσα και επίσημα το νέο και την "άκουσα" όπως καταλαβαίνεις...αλλα αφού έφτασα μέχρι εδω δε μπορεί λέω...καλά θα μου πάει μέχρι τότε! Αχχχχ, "μάνα κουράγιο"!

Κι εγώ βρε κορίτσια όλο νοιώθω κάτι να τραβάει, κάτι να χτυπάει, κάτι να τσιμπάει αλλα λέω μήπως είναι ιδέα μου...

Πότε θά φάω μια κλοτσιά να τα δω όλα!!!!!!!!?????

Άντε να έρθουν και τα υπόλοιπα νέα!

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ είμαι πολύ καλύτερα σήμερα , μόνο που άρχισα να σκέφτομαι διάφορα φαγητά που θέλω να φάω. Τι καλά να είχα μια κρέπα!!

Κ με πιάνει μια πείνα...λες κι έχω να φάω μέρες!!! Αλλά να σας πω την αλήθεια φοβάμαι να φάω πολύ, οπότε μικρά και πολύ συχνά γεύματα :laugh: :laugh:

Κι εγώ ανυπομονώ να νιώσω να κλωτσάει, κάτι να μου δώσει ένα σημάδι!!!

Alexdim μην στεναχωριέσαι που θα γεννήσεις νωρίτερα, φτάνει να είναι καλά το μωράκι σου. Κι εγώ έχω ΠΗΤ 2-4/6, ανυπομονώ να το κρατήσω στην αγκαλιά μου!! :)

Μαρίνα εσύ αγοράκι ε? Κι σε εμάς την άλλη βδομάδα θα μας πει σίγουρα αλλά μας είπε πως μάλλον είναι κοριτσάκι. Πολλά κορίτσια βλέπω να μαζευόμαστε!! :laugh:

Δημοσίευση

Καλημερα στις ομορφες μανουλες!!

Συγχαρητηρια στα κορτισια που εμαθαν το φυλο!!

αντε με το καλο σε ολες!!!

Πως ειστε?

Εμεις μια χαρουλα. Χθες πηγαμε στο γιατρουλη μας!!

Ειναι ολα τελεια. Ειμαστε 200 γραμμαρια αισιως!!!

Μονο που στριμωχνεται η μικρουλα μου αριστερα και μου φαινεται λες και ζοριζεται.,. :(:(

Μας εβγαλε κι εμας 3 μερες μεγαλυτερες ( με ΠΗΤ 10/05). Θα δειξει.

Αυτα τα νεα μαςςςςςςςς!!

Χαιρετουμε μαμα και κορη!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΠΟΥΣ ΣΡΙΜΩΧΝΕΤΑΙ. ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΕΚΕΙ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΚΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ. ΠΕΡΑΣΕ ΗΔΗ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ. :dry:

Δημοσίευση

Mbravo koritsakia...pw pw ypopsifies nyfes kai gamproi xixixix!!!!!

Ta paidia twn louloudiwn toy maioy erxontai!!!Emeis paramenoyme stis 1/5 PHT...

alexdim k marina...kai anypomonousa alla twra den stamataei...mhn perimenete klotsies ...xadia-mpounitses isws...

tsofi moy mbravo gia to koritsaki soy...xazomanoyles toy roz tha ginoyme to vlepw...egw stolisa to dentro me...ashmenies-baby roz mpalles~~~:)

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια..........

Τι γίνεται με τα ροζ????Όλες κοριτσάκια θα κάνετε????

Για να ψάχνετε να βρείτε γαμπρούς!!!!!!!!!!! :P:P:P:P

Ποια θα μετρήσει πόσες είμαστε πόσα αγοράκια έχουμε και πόσα κοριτσάκια???

Το έχω απορία!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά

dev141pr___.png

Δημοσίευση

Γεια σας μανούλες!!

Και γω στο περίμενε είμαι Τρίτη με το καλό θα μάθουμε που θα πάμε στο γιατρό στην αυχενική την Τρίτη που πέρασε μας είπε μάλλον αγόρι δε ξέρω εμένα πάλι το ενστικτό μου κορίτσι μου λέει...για να δούμε...

Δημοσίευση

Αntwnia καλώς ήρθες :):)

Γιατί καλέ τόσο αγχος αν το μωράκι σου είναι απριλιάτικο η΄ του Μαιου??

Μεγάλο υπέρηχο έννοεις την β΄επιπέδου ? αν ναι είναι μετάξυ 20ης-24ης

εβδομάδας .

Μ αρέσει που τα παιδάκια μας είναι κοριτσάκια τα πιο πολλά αν δείτε τον Απρίλιο είναι τα αγοράκια πιο πολλά ;):P :laugh: :laugh: :laugh: καλά εχούμε γαμπρούς μην ανυσηχείτε ;););)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ : κάθε μέρα μετά το μεσημέρι εχω πονοκεφάλους :(:( απο τι μπορεί να είναι ???? το έχει καμιά σας ???

(και οχι δεν ειναι απο μάτι με ξεματιάζει ο σύζυγος και δεν είμαι)

Δημοσίευση

Που είσται τόσες μέρες καλέεεεεεεε?????

Κι εγώ έλεγα πως όταν μπω δεν θα προλαβαίνω να διαβάζω νέα σας... :huh:

Καλως ήρθες Αντωνία!!! :P

Εγω έχω "αυτοεξοριστεί" στο σπίτι λόγω φόβου γρίπης, στολίζω δέντρα κλπ, και έχω κάνει ένα σπίτι τελείως αγιοβασιλιάτικο!ε, ρε τι κάνει το καθισιό...!

Τελευταίες μέρες πονάει τραγικά η πλάτη μου!!!τι γίνεται ρε κορίτσια? οκ, αλλάζει το κέντρο βάρους κλπ αλλα μιλάμε για πολύ πόνο!

Κατα τα άλλα είμαι σε αναμονή να φάω την μεγάλη κλοτσια!!!!!!!!τίποτα ακόμα :(

Κλείσατε για β'επιπέδου? εμένα μου είπε γύρω στις 10-1

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...