Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

alexdim μου μάλλον έχεις δίκιο :unsure: αλλά τί να κάνω??έχω τρελαθεί η μάνα :blink: :silly: ,οποιαδήποτε κίνηση μέσα στην κοιλιά νομίζω οτι είναι απο το ζουζούνι μας! :blush:

άντε να μεγαλώσουν με το καλό και να τα νιώθουμε καθημερινά Παναγίτσα μου! Τί καλυτερο δώρο από αυτό για τις γιορτές!!!

Σε ευχαριστώ πάντως! Φιλιά :kiss::kiss:

• Απαντήσεις 758
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Gasper κι εγώ νομίζω πως δεν πρέπει να ανησυχείς. Εγώ που είμαι μόνο 12 εβδομάδων κι είναι φορές που νομίζω ότι το νιώθω να κουνιέται. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι όντως το μωρό ή είναι τα έντερα μου κι έχω ψευδαισθήσεις!!!!

:-) Μακάρι να πηγαίνουν όλα σε όλες μας καλά..

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ μόλις μπήκα στην 17η και το ένιωσα χθες μόλις άραξα στον καναπέ για να ξεκουραστώ μετά την δουλειά!

Ήθελα να σας ρωτήσω, νιώθω συχνά ενοχλήσεις δεξιά και αριστερά της κοιλιάς.....σαν να σπρώχνει κάποιος από μέσα, το έχετε εσείς?

Δημοσίευση

Αααααααααααααααααχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε Maraki τωρα κατάλαβες γιατι θέλω να ξανακάνω και να ξανακάνω τον μεγάλο υπέρηχο ????θέλω να το βλέπω συνεεεεεεεχειαααααααα το φατσουλίνι μου :silly: :silly: :silly: :):)B):):)B):unsure:

είδες τι ωραία που ήταν :laugh: :laugh: ???? οσο για την Β' επιπέδου

εχεις μέλλον ακόμα, μάνα υπομονή !!!

α! ξέχασα να σου πω οτι και εγω στην 12η εβδ. ειχα νοιωσει αυτο που νιώθω και τώρα τα γαργαλητά στην κοιλίτσα μου :silly: :silly: ,μονο που τότε ηταν μοονο :blink: για 3 ημέρες :dry: ,ενω τώρα κάνει την εμφάνισή της καθημερινά :silly: .

Gasperaki μου ξεκουράζεται κιόλας το νινί βρε μη σκας ολα καλά ειναι και εμένα ειναι μέρες που δεν καταλαβαίνω τίποτα και την επομένη νααατο εμφανίζεται .

Κορίτσια πολύ χαίρομαι που οοοοοοολες ειμαστε μια χαρα ;) :laugh: :laugh: :laugh: .

Δημοσίευση

κορίτσια γεια σας, είμαι καινούρια στην παρέα σας! κανονικά θα έπρεπε να γεννήσω 9Ιουνίου, λόγω περίδεσης τραχήλου όμως μάλλον μαμά Μαίου θα είμαι και γω!!!Εύχομαι σε όλες μας να έχουμε καλή εγκυμοσύνη και με το καλό με τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας!! :P

Δημοσίευση

Kαλημέρα κι απο εμένα!!

Εδώ είμαστε βρε μαμά again!

Μαρινάκι καλως όρισες!!! Δηλαδη τωρα είσαι 12η-13η περίπου? έχεις κάνει αυχενικες κλπ? Άντε ενημέρωσε μας!!!!!!!!!

Κορίτσια μου εχθές είχα πάει στον διαβητολόγο και μου είπε ολα οκ πάνε, και τα κιλά μου είναι εντάξει (3,5 έχω πάρει) και το μωρό σύμφωνα με τις εξετάσεις μου δεν παίζει να έχει πάθει κάτι (επειδη ανησυχούσα) και μπουρου μπούρου...και στο τέλος μου ξεφουρνίζει πως πρέπει λέει περίπου στις 20 εβδομάδες να παώ να κάνω ένα καρδιογράφημα εμβρύου!#$@*.....! Να δουμε λέει αν η καρδιά είναι οκ $#@*&

Τα 'χω παίξει!!!!

Σας έχουν πει τίποτα παρόμοιο? Το έχετε ξαναακούσει??

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες.

alexdim μου,την τελευταία φορά που πήγαμε στην γιατρό, άκουσε μια μικρή αρυθμία στην καρδιά του παιδιού, για την οποία μου είπε οτι κατα πάσα πιθανότητα οφείλεται στο οτι ακομά είναι 'ανώριμη' η καρδούλα του και κάνει αυτά τα παιχνιδάκια και πως δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας ανησυχήσει. Αν παρόλα αυτά και την επόμενη φορά ακούσει κάτι παρόμοιο, πρέπει να πάμε σε ειδικό για τρίπλεξ ή καρδιογράφημα εμβρύου. Την ρώτησα τί ακριβώς είναι αυτό και μου είπε πως είναι ακριβώς όπως αυτό που κάνουμε εμείς απλά καταγράφει του εμβρύου τους χτύπους. Δεν μου είπε παραπάνω γιατί κατα πάσα πιθανότητα δεν θα χρειαστεί. Δεν με ανησυχησε η αλήθεια είναι, γιατί ήταν καθησυχαστική αρκετά. Τώρα ο Θεός μονο ξέρει.

Μην ανησυχείς. Δεν θα είναι τίποτα.

Δημοσίευση

Εδωωωω!!!!!!!!!!!

εδω καλεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!

καλεεεε εδω είμαστε :laugh: :laugh: mama again προφανώς χαζεύαμε σε άλλα θέματα ...... :P:P:P:P καλώς ήρθες again !!!!

Ολες καλά είμαστε εδω :):) .Εσυ τα νέα σου ?????????????

[η]Μαρινάκη[/η] καλώς ήρθες :) ,ναι για ενημέρωσε μας

[η]Αlexdim[/η] μου γιατί αγχώνεσαι καλέ???? αφου σου είπε ολα καλά προφανώς

στο είπε για προληπτικούς λόγους ;) και για να μπορούν να δουν καλύτερα καποιά πράγματα τότε ,ηρέμησε μην αγχώνεις το μωράκι :Σ ,θα δείς δεν θα είναι τίποτα και ολα θα πάνε καλά :):) .

Δώσε ενα φιλάκι στο νινί :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

απο μενα γιατι βλέπω η μάνα του το αγχώνει :dry::P:P:dry: .

Δημοσίευση

alexdim έγραψε:

Kαλημέρα κι απο εμένα!!

Εδώ είμαστε βρε μαμά again!

Μαρινάκι καλως όρισες!!! Δηλαδη τωρα είσαι 12η-13η περίπου? έχεις κάνει αυχενικες κλπ? Άντε ενημέρωσε μας!!!!!!!!!

Κορίτσια μου εχθές είχα πάει στον διαβητολόγο και μου είπε ολα οκ πάνε, και τα κιλά μου είναι εντάξει (3,5 έχω πάρει) και το μωρό σύμφωνα με τις εξετάσεις μου δεν παίζει να έχει πάθει κάτι (επειδη ανησυχούσα) και μπουρου μπούρου...και στο τέλος μου ξεφουρνίζει πως πρέπει λέει περίπου στις 20 εβδομάδες να παώ να κάνω ένα καρδιογράφημα εμβρύου!#$@*.....! Να δουμε λέει αν η καρδιά είναι οκ $#@*&

Τα 'χω παίξει!!!!

Σας έχουν πει τίποτα παρόμοιο? Το έχετε ξαναακούσει??

ΚΑΛΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ. ΕΓΩ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Δημοσίευση

Kαλημέραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα έχουμε επέτειο...κλείνουμε 15 εβδομάδες μαζί με το ζουζούνι μου!!!!!Κερνάω χαμομίλια!!!!! :laugh: :laugh:

Λοιπόν είμαι πολύ χαρούμενη που σας έχω εδω για συμπαράσταση στον παραλογισμό μου!!! :blink:

Τελικά όντως δεν είναι κάτι φοβερό αυτό το καρδιογράφημα που χθες ανησυχούσα...ουφ!

@ngel το τάραξα στα φιλάκια εχθές...και επειδή δεν μπορώ να γίνω S βάζω τον αντρούλη μου και του τα δίνει όλα μαζι το βράδυ κι εγώ όοοολη μέρα χαιδεύω! Το καλοπιάνω γιατι αλλοιώς μολίς βγει θα με κουτουλήσει με τόσες φρίκες που βαράω!!

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα...?Είδα το ημερολόγιο που μου έχει γράψει ο γυναικολόγος μου και έχει σημειώσει στις 16-18 εβδομάδες μια A PLUS εμβρύου...? Αυτό γίνεται στον γυναικολόγο κατευθειαν ή πρέπει να κλείσω αλλού ραντεβου (τυπου αυχενική διαφάνεια)?

Ρωτάω αν έχει κάνει καμία ήδη γιατι την άλλη εβδομάδα πρέπει να την κάνω...!

Αυτά!!!!!

Δημοσίευση

καλημέρα σε όλες τις egkioules...

(alexdim)και εγώ την άλλη εβδομάδα θα πάω να κάνω το A PLUS που είπες θα πάω στον ίδιο μου το γυναικολόγο εκείνος μου είπε ότι θα μου το κάνει όχι κάπου έχω είχα k εγώ με εσένα την ίδια απορία και τον πήρα τηλ και μου το είπε...αν θέλεις να σιγουρευτείς parton ένα τηλ και ρωτα για σιγουριά...

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια.....πολύ χαρούμενες μας βρίσκω.

Φτου φτου να μη μας ματιάσω!!!!!!!!!!

Κι εγώ περιμένω καμιά κλωτσιά βρε παιδί μου αλλά τίποτα!!!!!!!Βαριέται μάλλον......

Κι εμένα τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να φουσκώνει η κοιλιά!!!Φοβάμαι μη γίνω γουρούνα............... :P:P:P

Περιμένω πως και πως να πάω στο γιατρό αλλά πολύ αργεί ρε κορίτσια....

1 φορά το μήνα είναι πολύς καιρός!!!!!! :S:S:S

Γύρω στις 10 του Δεκέμβρη πρέπει να ξαναπάω!!!!!ουφφφφφφφφφφφφφφφ

Έχετε στολίσει τα σπιτάκια σας???Εγώ ξεκίνησα χθες αλλά δεν τα κατάφερα να τελιώσω....Ακόμη να στολίσω δέντρο, στόλισα το τζάκι και τη σκάλα.....λέμε τώρα!!!!!!!! :P:P:P

Φιλάκια πολλά

dev141pr___.png

Δημοσίευση

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥΥΥ!!!! :P

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

ΑΧ ΜΑΡΙΝΑΚΙ 1 ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ Ε?

ΕΓΩ ΠΑΩ ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..!! :(

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΙΑ!!!

ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΓΟΥΡΓΟΥΡΗΤΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΚ ΤΟΚ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!

ΓΕΛΑΩ ΣΝΑ ΧΑΖΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΑΥΤΟ!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ :woohoo: :kiss: :woohoo: :kiss: :woohoo: :kiss:

Δημοσίευση

Koριτσάκια μου καλημέρα και απο μενα !!!!!!!!

Όλες καλα βλέπω και χαίρομαι :):)

Κορίτσια ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η Α PLUS εγω δεν ξέρω κάτι γι αυτήν

ας μας ενημερώσει κάποια τι κάνουν ακριβώς σ αυτήν την εξέταση :huh:

Εγω κόριτσια δεν κοιμηθηκα καθόλου το βράδυ έστω και αν είχα φάει

στις 5 το απόγευμα και χωρίς ψωμιά παρακαλώ μονο το φαγητό μου εφαγα

και ολο το βράδυ καούρες,ανακατωσούρες ,κοιμήθηκα η άμοιρη σε δυο

μαξιλάρια γύρω στις 3 τη νύχτα και ακόμη αισθάνομαι πρησμένη

:blink::blink:

Μαλλον η μπεμπούλα μεγάλωνε και δεν είχε άλλο χώρο για φαγητό,που μπορώ να πω ήταν κανονική μερίδα .

Alexdim μπράβο ετσι πρέπει να κάνει ο μπαμπάς για να τον γνώριζει και το παίδι :););).

ακούς εκει χαμομήλια :blink::blink: καμία πορτοκαλαδίτσα :P:P δεν παίζει σ αυτό το πάρτι??????????? :laugh: :laugh: :laugh:

Μarinah και εγω την υπομονή του μήνα κάνω :(:(:( και οσο σκέφτομαι οτι η 7/12 πλέον δεν είναι μακριά οπότε σε μια εβδομάδα

θα τη δω χι χι ..>!!!!!!!!!!!!!αντε αμαν και πότε .

Βέβαια το αστεράκι μου κόβει βολτούλες και κρατάω την ανάσα μου για να το καταλαβαίνω καλύτερα .

Προς το πάρον φιλιά :kiss:

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια...μα που χάθηκαν όλες???

Δεν έχουν νέα να μας πούνε????Τώρα πρέπει να αρχίσετε να λέτε πώς νιώθετε το μωράκι σας!!!!Μα που είστε????

Ποιες το έχουν νιώσει????Εγώ περιμένω πως και πως αλλά μάλλον βαριέται να δώσει το παρόν του!!!!!!!!!Σε μένα έμοιασε......... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

@ngel εγώ τρώω διπλή μερίδα.....ψες έφαγα 1 πιάτο μαυρομάτικα με ντομάτα....μετά μου κακοφάνηκε που άδειασε το πιάτο και άνοιξα τόνο για να φάω και δεύτερο πιάτο!!!!!Δεν πάω καλά..........Η κοιλιά μου έχει γίνει.....σαν έγκυος είμαι λέει κ ο άντρας μου!!!!! :P:P:P

@ngel πόσων εβδομάδων είσαι και το νιώθεις???

Θέλω και γωωωωωωωωωωωωωωωωω

Φιλάκια

Δημοσίευση

Γειά σας- γεια σας -γεια σας!!!

Βρε συνονόματη....αχ να είχα και τη χάρη σου. Κι εγω Μαρινάκι δεν νιώθω τίποτα ακόμα και θα ΣΚΑΣΩ..γκρρ!

Την Δευτέρα έχω το μεγάααλο ρεντεβου με τον doctor και η χαρά μου δεν περιγράφεται, έχω να το δω απο την αυχενική, σχεδόν 1 μήνα.

@ngel κι εγώ δεν ξέρω τι είναι η Α PLUS, την Δευτέρα θα μάθω και θα σας πω!

Όσο για τις καούρες εμένα έχουν μειωθεί λίγο τις τελευταίες μέρες, αυτό όμως που απο την αρχή το είχα αλλα τώρα γίνεται πάρτυ είναι ο λόξυγγας! Μιλάμε για πολύ όμως, μέχρι τον Πειραιά ακούγομαι, και μια φίλη μου μου είπε πως και αυτή είχε πολλούς γι'αυτό το εκλαμβάνω σαν "σύμπτωμα".

Φιλιά σε όλες τις καταχαρούμενες "προσεχώς μαμάδες"

Δημοσίευση

Γεια σας και από μένα!!!Και εμείς καλά είμαστε.

Ούτε εγώ ξέρω τι είναι είναι η A-PLUS.Προς το παρόν δεν μου έχει πει τίποτα ο γιατρός και τον βλέπω βδομάδα παρα βδομάδα τι να πω?

Εγώ μέχρι προχτές γκρίνιαζα ότι δεν την είχα ακούσει (άνοιξα και post!)αλλα μάλλον χτες με την άφιξη της θείας της(αδελφής μου)σαν να ένιωσα κάτι .Πως να το περιγράψω ένα deaxtylaki σαν να χτυπάει την πόρτα...ένα γουργουρητό.Μάλλον αυτή θα είναι!!!

Όλα καλά δηλαδή τα νεύρα να μην είχα δηλαδή να είχαν φύγει και όλα θα ήταν όλα τέλεια.Πολλά νεύρα κορίτσια και μετά σκέφτομαι τι μου λείπει και γκρινιάζω συνεχεια εγώ δεν ήμουν έτσι :evil::evil::evil: .Φανταστείτε χτες ρίξαμε ένα καυγά με τον νίκο χωρίς λόγο δηλαδή εγώ φώναζα για το τίποτα.Υπάρχουν άλλες "νευριασμένες κοιλίτσες"η είμαι μονη μου?ενημερωτικά μέχρι να μείνω έγκυος ήμουν αλήθεια ο πιο γαλήνιος άνθρωπος έχω και μάρτυρες :angry::angry: !!!

Φιλια και από εμενα σε όλες της φουσκωμένες κοιλίτσες!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια ούτε κι εγώ έχω νοιώσει κάτι κι επειδή δεν έχει φουσκώσει και πολύ η κοιλιά μου έχω συνεχώς την έννοια αν μεγαλώνει. Έχω να τον δω από τις 4/11 που έκανα την αυχενική. Αλλά το επόμενο ραντεβού μου που είναι στις 9/12 μου φαίνεται πολύ μακριά. Από ότι βλέπω εκεί γύρω έχουμε όλες το επόμενο ραντεβού. Καλό κουράγιο. Εν τω μεταξύ η γεύση μου είναι απαίσια και συνέχεια κάτι θέλω να τρώω. Έχω πάρει ήδη 2 κιλά.

Δημοσίευση

Μarinaki μου μπραβο βρε θηρίο πως τα :laugh: κατάφερες και τα δύο :ohmy: αν τα ειχα φάει εγω τωρα θα ήμουν στην εντατική

ειμαι 17 εβδ.και προς το παρόν 53 κιλα 2 εχω πάρει εχω διαβάσει οτι οσες είναι αδύνατες η΄εχουν ξαναγεννήσει το καταλαβαίνουν απο την 16η.

Οπότε κορίτσια ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ;););)

Alexdim και εγώ εχω λόξυγγα αλλά δεν μ ενοχλεί καθόλου που είναι τόσο συχνός :P:P:P:P

Yolle ,δεν εισαι εσυ οι ορμόνες είναι ,κουράγιο θα σου περάσει και εγω κάποια στιγμή ειχα τα νεύρα του θεού ολα αλλά περάσανε ,εξήγησε το και στον ανδρούλη σου να μην τα παίρνει ολα τοις μετροιτης ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ μάλιστα ατράνταχτο .

Κάλα αύτο το δαχτυλάκι τοκ τοκ απαίχτο :laugh: :laugh: :laugh:

ΡΕΝΑΤΑ καλό είναι να τρώς κάτι συνέχεια για να μην μπουκώνει το στομάχι σου και εχεις αναγούλες ;)

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια καλέ που είστε ????

τι κάνετε????? όλες καλά ?????

εγω χθές το βράδυ και σήμερα έχω διάφορα πονάκια μια αριστέρα ,μια δεξιά ,μια κάτω χαμηλά και καταλαβαίνω οτι το παίδακι μου μεγαλώνει :silly: :silly: αχ! τι θα κάνει το παιδάκι μου θα μεγαλώσει :):) .

Αντε πότε θα έρθει και η ώρα του να βγεί .......... :):):dry:

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!!

Απο πού να πρωτοξεκινήσω!!!????Νεύρα?? :evil::evil::pinch: Δεν το συζητώ! Άγιος είναι ο καημένος ο άντρας μου!!Με το παραμικρό, τσιρίδα!!!

Εν τω μεταξύ, πεινάω σαν λύκος συνέχεια, αλλά πλέον οι ποσότητες που μπορώ να τρώω είναι οι μισές από ότι στην αρχή, οπότε είμαι με κάτι στο χέρι κάθε μια ώρα!! Πολλλύύύύύύύύ κακό αυτό!!! Δεν θα χωράω από την πόρτα σε λιγό!! Έξαλη είμαι :angry:

Δεν το ακούω κάθε μέρα το ζουζούνι μου αλλά το νιώθω πιο πολύ από μέρα σε μέρα.

Κορίτσια εχει φουσκώσει τόσο πολύ η κοιλίτσα μου που λέω ναι..είμαι έγκυος!!Και το χαίρομαι όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε!Δοξάζω τον Θεό καθημερινά για αυτό το δώρο που μας έκανε, και ελπίζω όσες κοπέλες δεν το έχουν ακόμα βιώσει και το θέλουν, να τους συμβεί γρήγορα!!

@ngelακι, 53 κιλά ήμουν στα πολύ αδύνατα μου, που μου πήγαιναν και τα τζινακια μου και όλα :(:( . Τώρα δεν τολμω να πώ πόσο έχω φτάσει :blush::pinch: .Αλλά χαλάλι όλη η ταλαιπωρία,το φούσκωμα οι καούρες...δεν με νοιάζει τίποτα, μόνο να είναι καλά το νινλακι μας.

Φιλιά κοριτσάρες!! Θα τα πούμε πάλι. :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...