Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου τι κάνετε? Πανικοβλήθηκα σήμερα γιατί στο σχολείο που δουλεύω έχουν παρουσιαστεί κρούσματα γρίπης. Δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα βέβαια αλλά είναι πολύ ύποπτα! Τι να κάνω βρε κορίτσια? Επειδή είμαι στην Κύπρο κ είμαι αντικαταστάτρια δεν έχω δικαίωμα για άδεια, πρέπει να διακόψω και δεν θα πληρώνομαι. Ρώτησα το γιατρό μου και μου είπε να πάρω βιταμίνες C, και καλύτερα από τη μία να προστατευτώ αλλά από την άλλη λέει ότι κ να μην δουλεύω πάλι θα υπάρχει πάντα η περίπτωση να κολλήσω. Τι να κάνω κορίτσια μου? Βοήθηστε με!!

• Απαντήσεις 758
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαράκι καλημέρα....δύσκολη η κατάσταση γι'αυτό δεν απαντάει καμιά, αφού δεν ξέρει τι να σου πει..........Ίσως αν περίμενες να επιβεβαιωθούν τα κρούσματα???Πάντως έχει φτάσει η γρίπη........και στο σχολείο του χωριού που μένω έχουν εμφανιστεί κρούσματα....Δεν θα κλείσει το σχολείο σε αυτή την περίπτωση????

Δεν ξέρω τι να σου πω.....γιατί δε μένουν σπίτια τους τα μωρά που έχουν γρίπη?????Πρόσεχε πάντως....από μακριά.....

Φιλάκια

Δημοσίευση

Μαράκι και Μαρίνα, εγω που ρώτησα το γιατρό μου αν χρειάζεται να κάτσω μου είπε πως δεν χρειάζεται...αμα κλείσει λέει το σχολείο...απο κει κακι πέρα συνεχίζω κανονικά στο σχολείο...και ετοιμάζω ταξιδάκι για Βαρκελώνη τα Χριστούγεννα..δηλαδή τι;; Πιο εύκολα κολλάς στο ταξίδι από την τάξη του σχολείου;;;

Δημοσίευση

Κι εγώ στην παρεούλα!!! Είμαι βέβαια τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου!!! Στον τελευταίο υπέρηχο το μηχάνημα έδειξε 30 Μαΐου!!!! Το νινάκι μου αναπτύσεται πολύ γρήγορα :):) !!!!! Τώρα θα κάνω και την αυχενική στις 26 Νοεμβρίου! Ανυπομονώ να το ξαναδώ!!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά θα σταματήσω από το σχολείο γιατί έχουν επιβεβαιωθεί τα κρούσματα και έχουν αυξηθεί. Έχει κι ένα παιδάκι ερυθρά, οπότε καταλαβαίνεται δεν με παίρνει. Δεν θέλω να το διακινδυνέψω με τίποτε. Αύριο είναι η τελευταία μου μέρα στο σχολείο και να σας πω την αλήθεια στεναχωριέμαι κιόλας αλλά δεν θέλω να πάθει τίποτα το μωράκι μου. Είναι κ το οικονομικό αλλά τι να κάνω?

Για το σχολείο που με ρώτησες Μαρίνα μου, δυστυχώς δεν καταλαβαίνω γιατί το υπουργείο δεν κλείνει τα σχολεία όταν ύπαρχουν τόσα παιδιά και δάσκαλοι με γρίπη.

Δημοσίευση

marakiΠιστευω οτι σαν μανουλα που ηδη αισθανεσαι κανεις το σωστο, ναι συμφωνω τα οικονομικα ειναι δυσκολα, αλλα απο την αλλη εσυ ξερεις καλυτερα το περιβαλλον που δουλευεις και αν αυτο σου παρεχει ασφαλεια και σιγουρια οσον αφορα το διαστημα της εγκυμοσυνης σου εχει καλως να δουλεψεις ως την τελευταια στιγμη ,αν ομως το περιβαλλον ειναι οοολες αυτες οι συνθηκες που μας λες και εσυ να αγχωνεσαι καθε μερα και πιο πολυ, καλυτερα με λιγοτερα χρηματα και υγιης καλη μου .

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑτι εγινε καλε πηγες στον doctor ? ti κανει η Σκλεναρικοβα :laugh: ειχε απλωθει παλι????????????

κοριτσια μια ερωτηση :νοιωθω φουσκωμενη συνεχεια με αποτελεσμα να τρωω το φαγητο με δυσκολια γιατι εχω την εντυπωση οτι θα σκασω ,τουαλετα παω κανονικα, αλλα αυτο το φουσκωμα ?εχω και τον ανδρα μου που μου λεει .....χμ... ξερεις.....δεν θελω να σε ανησυχησω.....αλλα....εισαι ........λιιιιιιιιιιγο .........εγκυος :blink::dry: (με κοροιδευει :blink: ).

Δεν ειναι το παιδι του λεω ,αλλα βρε κοριτσια το εχει καμια σας αυτο το φουσκωμα χωρις λογο ??

Δημοσίευση

Μαράκι24 μη το ρισκάρεις με τίποτα. Σημασία δεν έχουν τα χρήματα αλλά εσύ και το μωράκι σου. Δε λέω σίγουρα δεν είναι καλό το θέμα της μη πληρωμής σου αλλά χτύπα ξύλο αν συμβεί κάτι μετά θα είναι χειρότερα. Ούτε να το σκέφτεσαι!!!! Σπιτάκι και προφύλαξη!!!

Δημοσίευση

Εννοείται κορίτσια, πάνω από όλα το μωράκι μου. Θα κάτσω σπίτι, ευκαιρία να ξεκουραστώ γιατί η αλήθεια είχα και πολλά παιδιά με επιθετική συμπεριφορά κ όλο τη γλυτώνω. Σήμερα το ένα το παιδάκι προσπαθούσε συνεχώς να με κλωτσήσει. υγεία πάνω από όλα. Άντε κ από την Πέμπτη θα τα λέμε πιο συχνά που θα είμαι στο σπίτι!!!

Για το φούσκωμα, το έχω κι εγώ. Έχει φανεί πολύ νωρίς ότι είμαι έγκυος, βέβαια κάποιος μπορεί να νομίσει πως απλά πάχυνα. Με ταλαιπωρεί όμως και δυσκιλιότητα οπότε είναι κι αυτός ένας λόγος για το φούσκωμα.

Ανυπομονώ να πάω τη Δευτέρα για την αυχενική, να πάνε όλα καλά και να ξαναδώ το μωράκι μου!!! :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥ!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

ΧΘΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ!!

ΚΑΙ ....ΝΑΙ.... ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ!!!!!!!!! :P:P:P:P:P

ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΣΚΑΤΟΥΛΑ ΜΟΥ!! ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ!! ΚΑΝΕΙ YOGA ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!! :P:P:P:P

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ..ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ...ΠΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ...Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!

ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ (ΞΕΡΕΤΕ, ΤΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ :P:P ), ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΙΑ!! ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΠΕΛΑ!!!

@ngel ΜΟΥ ΑΣΕ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΕΝΤΩΝΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ...2 ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ!!! ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!!

ΠΩ ΠΩ ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΜΑΝΑ!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Alexandra τι εγινε καλε κοπελια μυαλο θα σου μεινει καθολου μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης η' μπα :P:P ,τρεμει η καρεκλα της Σκλεναρικοβας χι χι :laugh: :laugh:

Μπραβο κοπελα μου πολυ χαρηκα για τα νεακια της μπουμπους :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: φιλακια πολλα στη μπουμπου αντε και μην ανησυχεις οπου να ναι θα αρχισουν οι κλωτσιες :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: και θα της λες κιολας να κατσει και ησυχα :blink: :silly: :lol: :silly: :blink: :silly: :lol: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσάρες!!!!!

Πως πανε οι κοιλίτσες μας, μεγαλώνουν??? :)

Κορίτσια και η δική μου πλέον είναι κανονικότατη!!! Ειδικά από το Σαββατοκύριακο που πέρασε και μετά νιώθω και εγώ αυτο το φούσκωμα που λές @ngelακι!! Περιττό δε να σας πω οτι έχω αρχισει και νιώθω το μωράκι μου!! οχι κάθε μέρα αλλά το νιώθω! :):) Εχω κατουρηθεί πάνω μου και εγώ και ο τρισευτυχισμένος πατερας!!!! ;);) :silly: :lol: Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα!! :blush: :silly: :woohoo:

Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως χωρίς να τρώω ιδιαίτερα πολύ, έχω πάρει από τον προηγούμενο μήνα 2- 2,5 κιλά.Σύνολο απο την αρχη της εγκυμοσύνης 4-4,5. και είμαι στα μέσα του τέταρτου!! πού θα φτάσω, οεο??????? :unsure::dry:

alexandra27 σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Έτσι είμαστε και εμείς! :silly: :blink:

Φιλιά πολλά σε όλες σας!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ουφφφφφφφ!!!!! gasperaki μου εγω γιατι δεν μπορω να φαω σαν ανθρωπος λιγο τρωω και φουσκωνω :(:( μα δεν λενε οτι οι εγκυμονουσες εχουν ορεξη ? :dry: εγω γιατι δεν εχω :dry: ? και το σκεφτομαι οταν ερχεται η ωρα να φαω τσιμπαω σαν πουλακι εχω παρει συνολικα 2 κιλα απο τα οποια το ενα απ οτι εχω διαβασει ειναι φυσιολογικο για τις εβδομαδες που ειμαι το αλλο μαλλον ειναι απο το καθισιο :blush: χι χι .

Απ οτι διαβαζω τα παιδακια μας αρχισαν σιγα σιγα τις βολτες τους ε :laugh: :laugh: αντε ενα ενα να αρχισουν και αυτα για να ειμαστε και εμεις οι μανες λιγο πιο ηρεμες .

οι αλλες μανουλες κανενα νεο ?????????/

Δημοσίευση

@ngel έγραψε:

Alexandra τι εγινε καλε κοπελια μυαλο θα σου μεινει καθολου μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης η' μπα :P:P ,τρεμει η καρεκλα της Σκλεναρικοβας χι χι :laugh: :laugh:

Μπραβο κοπελα μου πολυ χαρηκα για τα νεακια της μπουμπους :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: φιλακια πολλα στη μπουμπου αντε και μην ανησυχεις οπου να ναι θα αρχισουν οι κλωτσιες :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: και θα της λες κιολας να κατσει και ησυχα :blink: :silly: :lol: :silly: :blink: :silly: :lol: :laugh: :laugh:

ΜΠΑ ΜΑΡΑΚΙ!!1

ΔΕ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ!! :P:P:P:P

ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΔΕΣΙΜΟ!!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ..

ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΟΣΗ ΔΑ ΚΟΥΚΙΔΙΤΣΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ..!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

[ΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΚΙΟΛΑΣ...ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!

Gasper ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ???

ΑΧ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!

Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια μου, I am back!

Διάβασα όλα τα μηνυματά σας και απ'ότι καταλαβαίνω ΟΛΑ καλά στην παρέα μας φτου φτου!!!

Μαράκι έκανες πολύ καλά που σταμάτησες! Είναι η ώρα να ελαχιστοποιήσουμε τα ρίσκα στη ζωή μας!

Αλεξάνδρα μου τι καταπληκτικά νέα? Είναι και το πρώτο φύλο της παρέας που επιβεβαιώνεται...(η κανω λάθος?) Άντε με το καλό η μπουμπούκα σου!!!

κι εμένα το πρήξιμο είναι απο τα πολύ δυνατά μου συμπτώματα...το πρωί μια κοιλίτσα καταπληκτική και γλυκούλα και το βράδυ ετοιμόγενη!

Βέβαια πεινάω κι όλας αρκετα, αλλα και μαρουλοσαλάτα να φάω...τουμπανιάζω!

εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα το νινί μου να κάνει βόλτες γαμώτο και ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΤΡΕΛΛΑ!

φιλιά σε όλες!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!ΜΕΝΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΤ ΕΙΝΑΙ 28-4/1-5!ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ...ΜΙΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ! ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΜΑΔΑ!!!ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ!!! :blush: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:IT'S A BABY BOY!!!! :woohoo: ΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΗΔΗ Ή ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΓΟΡΙΑ!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και από μένα....Δόξα τω Θεώ πάνε όλα καλά για όλες μας!!!!!!!!!!!!

frosi καλωσόρισες στην παρέα μας!!!!!!

Και μένα μάλλον αγοράκι μου είπε ο γιατρός στην αυχενική...

'Οσο για τις κοιλίτσες κορίτσια...και μένα είναι πολύ φουσκωμένη.....

Εγώ φυσικά τρώω πολύ φαγητό....Έχει ανοίξει η όρεξη μου.

Το πρωί τρώω ένα τοστ με τυρί και γαλοπούλα και γάλα με τριαντάφυλλο.

Το μεσημέρι το φαγητό της μαμάς, το απόγευμα ένα φρούτο, μήλο ή μανταρίνι και το βράδυ φαγητό..........πολλά δεν είναι????

Πριν μείνω έγκυος δεν έτρωγα καθόλου το πρωί μόνο ένα φραπέ......Τώρα δεν πίνω καφέ.....

Φιλάκια σε όλες

dev141pr___.png

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!! :P:P

alexdim ΑΣΕ!! ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΧΕΤΕ!!

ΑΝΤΕ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

frosi ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ!!! :P:P:P

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙ!!!

ΑΣΤΑ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΩ ΟΛΑ!!

ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ!!!

ΓΛΥΚΑ , ΑΛΜΥΡΑ, ΟΛΑ ΜΑΖΙ!!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ!! :P:P:P

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΣ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΙΤΑ!!! :S:S:S:blink::blink:

Δημοσίευση

Καλώς την!Και βέβαια είσαι ευπρόσδεκτη.Και εγώ απο Θεσσαλονίκη και εχω ΠΗΤ 30/4- 03/05.Οπότε θα γεννήσουμε μαζί πάνω -κάτω.Το δικό μου το νινί μάλλον είναι και μένα αγόρι.Δεν ήταν σίγουρη η γυναικολόγος.Θα το μαθω σίγουρα τέλη του μήνα.Πάντως τα αγοράκια απ΄ότι ξέρω είναι πιο ήσυχα.

Εγώ γεννάω στην βιοκλινική εσύ? Λές να πιούμε και καφέ στο κυλικείο παρέα?

Α!!!Κορίτσια και εγώ το ένιωσα το νινί μου!!

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια !! Εγώ πρόσφατα γράφτηκα στο forum. Mέχρι τώρα ήμουν μόνο στο parents. Eίμαι κι εγώ εγυούλα επιτέλους και για πρώτη φορά μέχρι τώρα τουλάχιστον φαίνειται να πηγαίνει καλά. Αν συνεχίσουμε έτσι τελευταία ημερομηνία είναι η 14 Μαίου. Με το καλό σε όλες μας !!!

Δημοσίευση

Καλωσήρθες Ρενάτα! Ευχομαι να σου πάνε οόοολα σουπερ με την εγκυμοσύνη!!!:) Προσωπικά δε χωνεύω το άλλο φόρουμ για διάφορους λόγους, αλλά αυτό είναι προσωπική γνώμη έτσι και αλλιώς!!:) Ευχομαι να τα λεμε κάθε μέρα και να μας λές την πορεία σου!!:)

Δημοσίευση

ΡΕΝΑΤΑ71 έγραψε:

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ TIROGARIDAKI !!! ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!! :) ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ. :angry:

ΡΕΝΑΤΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΗΤ.

ΕΓΩ ΕΧΩ 13/05!!!

:P:P:P:P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πάντως πιστεύω το παιδί θα προσαρμοστεί, πολύ θα ήθελα να πάω κάπου χωρίς τα παιδιά αλλά εμείς πάμε παντού πακέτο! Δες αντοχές των παππουδογιαγιαγιαδων, απομάκρυνε επικίνδυνα πράγματα από το χώρο τους πχ γυάλινα, φάρμακα κλπ, δείξε τους ταίσματα, αλλαγματα, αγαπημένα φαγητά σειρά διατροφής και γευμάτων και ενημέρωσε τους για τυχόν αλλεργίες κλπ. 
    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
    • Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...