Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ! Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Η/Υ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΓΙΗ ΠΑΙΔΙΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΑ ΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ. Ή ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ; Ή ΜΗΜΠΩΣ, ΔΕ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΚΑΤΟΧΕΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ... Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ Miss Yakinthos:

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

esys έγραψε:

καλημέρα,

δηλαδή ρε κορίτσια ο υπολογιστής τι κακό θεωρείται ότι κάνει στο εμβρυο;

Καλημέρα και από μένα! Να συμπληρώσω...και ο φούρνος μικροκυμμάτων, η τηλεόραση, αυτά που τρώμε και είναι τίγκα στην ορμόνη και το φυτοφάρμακο, η ηλιακή ακτινοβολία, ο ίδιος ο αέρας που αναπνέουμε κλπ..???? Τι απ'όλα αυτά έφταιξε και το μωρό μου παλινδρόμησε την 8η εβδομάδα???????? Να ξαναπροσπαθήσω ή όχι???????????

Θέλω να πω ότι αν πανικοβληθούμε με όλα αυτά θα πρέπει να μπούμε σε γυάλα και να περιμένουμε το χάρο!!!!! Πραγματικα αγχώθηκα περισσότερο τώρα......

Miss_Yakinthos έγραψε:

Αν εμείς είμαστε γκριαρες, δεν αγαπάμε τον άντρα μας... τουτ έστιν έχουμε κρεββατομουρμουρικό άγχος, τότε αναπτυσσουμε τα γνωστά σε όλες σας ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ!

Η κρεβατομουρμούρα είναι η αιτία για τα αντιπατρικά???

IreneValadia έγραψε:

Miss_Yakinthos έγραψε:

Αν εμείς είμαστε γκριαρες, δεν αγαπάμε τον άντρα μας... τουτ έστιν έχουμε κρεββατομουρμουρικό άγχος, τότε αναπτυσσουμε τα γνωστά σε όλες σας ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ!

Η κρεβατομουρμούρα είναι η αιτία για τα αντιπατρικά???

Για να γελάσουμε και μόνο.....Είμαι λίγο γκρινιάρα με πολύ άγχος. Θα πάρω αποτελέσματα για τα αντιπατρικά μέσα στην εβδομάδα. Αν υπάρχει πρόβλημα θα ξέρω τουλάχιστον την αιτία!!!!!!

Αχ Ιρένε δεν είπα αυτό ακριβώς... με χιούμορ, είπα ότι το πολύ αγχος δίνει στον οργανισμό την αίσθηση ότι το μωρό είναι ανεπιθύμητο και αναπτύσσονται τα αντιπατρικά αντισώματα.

Στο σημείο αυτό, να πω ότι τα κύτταρα για να μπορούν να φτιάχνουν ιστούς και όργανα, υπάρχει μια ιδιότητα τους που λέγεται ΧΥΜΕΙΟΤΑΚΤΙΣΜΟΣ.

Λόγω αυτής τους της ιδιότητας, τα ομοειδή κύτταρα, έλκονται μεταξύ τους, και ενώνονται. Ετσι λοιπον πχ έλκονται μεταξύ τους τα νευρικά κύτταρα και ενώνονται και δημιουργούν τους νευρικούς ιστούς.

Με παρόμοιο μηχανισμό, το ωαριο και το σπερματοζωάριο που ανήκουν στην κατηγορία των γεννητικών κυτταρων, με την ιδιότητα του χυμειοτακτισμού, αναγνωρίζονται μεταξύ τους και ενώνονται, και έτσι προκύπτει η βλαστοκύστη.

Σε έναν οργανισμό όμως, ιδιαιτέρως αγχωμένο, ιδιαιτέρως αρνητικό, (οχι τόσο με την εγκυμοσύνη) αναπτυσσονται αντισώματα, και αποβαλουν την βλαστοκύστη και δεν την αφήνουν να εμφυτευτεί.

Το έγραψα με χιούμορ, και ίσως έγινε παρανόηση. Τώρα θεωρω ότι ξεκαθαρίστηκε :)

Κάνω λάθος? ;)

Για με΄ρικές αγαπητές φίλες, που ίσως είναι λιγουλάκι αγχωμένες, έχω να πω ότι, είτε αγχωθούμε, το περιββάλον επιδρά στον οργανισμό μας με ποικίλους τρόπους, και αναλόγως του:

1. Οργανισμού μας και του ανοσοποιητικού μας συστήματος

2. Οργανισμού του εμβρύου

3. Της διαπερατότητας και σύστασης του πλακούντα,

θα επιδράση καθόλου, λίγο ή πολύ στο εμβρυο.

Από κει και πέρα, ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ.

Επίσης, αυτά τα οποία σας λέω, μπορείτε εκτός από το να ρωτήσετε τον γυναικολόγο σας πχ για την ακτινοβολία από τον υπολογιστή συγκεκριμένα,

Να ανατρέξετε στη βιβλιογραφία, να ρίξετε μερικές ματιές!!!!!!

Για τις τολμηρές προτείνω:

Παθολογοανατομική Βάση της Νόσου, Robbins, Cotran, Kumar, Collins, Επιμέλεια Ελληνικής Έκδοσης Διονύσιος Μπονίκος, Εκδόσεις Παρισιάνου Α.Ε.

Congenital Diseases and the Environment, P.Nicolopoulou - Stamati, L. Hens and C.V. Howard, Environmental Science and Technology Library, Springer Editions

«Η επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας από την κινητή τηλεφωνία - Η Αξιολόγηση επιδημιολογικών ερευνών με αντικείμενο την επίδραση μη ιοντίζουσων ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών στην υγεία», Μ. Γ. Βελονάκης, Ημερίδα Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Magnetic-field-induced DNA strand breaks in brain cells of the rat. Environmental Health Perspectives 112 (6): 687-694, Lai, H., Singh, N. P., 2004.

Αλλά όπως είπε και η αγαπητη Σπεράντζα, όλα θέλουν μέτρο!!!

Για όσον αφορά τους υπολογιστές, κυρίως οι παλιοι που δεν έχουν LCD οθόνες εκπαίμπουν βλαβερότερης συχνότητας ακτινοβολία από ότι οι νέου τύπου.

Επίσης αγαπητές μου, αν είστε εργαζόμενες σε υπολογιστή, υπάρχει δυνατότητα και από το νόμο ο εργοδότης σας είναι υποχρεωμένος να σας επιτρέψει να είστε καθόλου ή μεχρι 3-4 ώρες στον υπολογιστή ανάλογα με τη συμβουλή του γιατρού σας!!!!!

Αλλάαααααααααααααα είπαμε

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ και.... όπως έλεγε και ο παππούς Ιπποκράτης

ΚΑΛΛΙΟΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ Η ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ (καλυτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις)

Αυτααααααααααααα τα ολίγα!!!! :):D

Miss_Yakinthos έγραψε:

Αχ Ιρένε δεν είπα αυτό ακριβώς... με χιούμορ, είπα ότι το πολύ αγχος δίνει στον οργανισμό την αίσθηση ότι το μωρό είναι ανεπιθύμητο και αναπτύσσονται τα αντιπατρικά αντισώματα.

Προς στιγμή μπερδεύτηκα …

Τι έχεις σπουδάσει?

Μπράβο είσαι πολύ ενημερωμένη!

Miss_Yakinthos έγραψε:

Προς στιγμή μπερδεύτηκα …

Τι έχεις σπουδάσει?

Μπράβο είσαι πολύ ενημερωμένη!

Ευχαριστώ τις φιλοφρονήσεις Ιρένε!!!!! :laugh:

Με κάνεις και ντρέπομαι... :blush:

Ας πούμε ότι έχω επενδύσει αρκετά χρόνια μου στα φοιτητικά έδρανα 3 σχολών και τώρα θα δώσω εξετάσεις και για 4...

και ότι αγαπάω πολύ τα μωρούλια και όλες σας που είστε μια υπέροχη ζεστή παρεούλα! :woohoo: :silly: :blink::S

ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΧΟΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΧΩ!!!!

ΕΕΕΕΕΕΕεεεε τώραααα!!! :(

Μην είσαι υπερβολική καλή μου...

Πάρτο λιγουλάκι χαλαρά, συζήτησε με τον αντρούλη σου, εφάρμοσε τις συμβουλές του γιατρού σου, και θα δεις!!!

Μην είσαι ηττοπαθής μου σπαράζεις την καρδιά!!! :(

Ελα... σκάσε ένα χαμογελο και υποσχέσου σε όλες μας ότι θα είσαι χαλαρή θα έχεις όμορφη διάθεση, θα είσαι θετική στο θέμα, και σε λίγες μερες ή μήνες θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!!

Ελαααααααααααα θελω το χαμόγελο τωρααααααααα :):D

Miss_Yakinthos έγραψε:

ΥΓ: Υπέροχη εικόνα Ιρένε!!!!! Ποιο μέρος είναι?

Είναι από Παρίσι … την βρήκα στο igoogle

Έχει πάρα πολλές!

Και το Bing έχει κάθε μέρα μια πάρα πολύ ωραία φωτογραφία.

Συγχαρητήρια και πάλι για τις γνώσεις σου!

Προφανώς δεν έχεις κάνει μόνο ιατρική.

Σου εύχομαι κάθε επιτυχία με τις σπουδές σου.

Το αξίζεις και «το ΄χεις».

Ελα τωρααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!! :(

Μου σπαράζεις την ψυχή με αυτή την απαισιοδοξία σου και την ηττοπάθεια! Σνιφ!

Τι λόγια είναι αυτα??? ε????

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! :(

Οχι να αλλάξεις αμέσως άποψη :P

Ηρέμισε, χαλάρωσε, χαμογέλα, τραγούδησε, ζήσε και όλα θα έρθουν πολύ πολύ χαλαρα...!!!!! Πιστεψε το πρώτα από όλους εσύ και θα δεις το όνειρο σου να γίνεται πραγματικότητα! :)

Προετοιμασε τον εαυτό σου, δώστου χρόνο και όλα τα εφόδια που πρέπει για να φιλοξενήσεις το μωρούλι σου όταν θα έρθει με το καλό...

Η γνώση ποτέ δεν έβλαψε κανεναν. Είναι πλουσιότερος αυτός που γνωρίζει. Το χρηματιστήριο της γνώσης πάντα σε ανταμοίβει και με το παραπάνω...

Συζήτησε με τον άντρούλη σου, με το γιατρούλη σου και θα δεις ότι για όλα υπάρχει λύση, αρκεί να το θέλεις!

Και τώρα σκάσε ένα χαμόγελοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ....

Ελαααααααα !!!!

Περιμένω το χαμόγελοοοοοοοοοοοοοοοο :)

A!!!!!! Kαι υποσχέσου σε όλες μας εδώ, ότι θα τα καταφέρεις με ηρεμία και γαλήνη και πολλή πολλή αγάπη να μας ανακοινώσεις μια μέρα τα ευχαριστα!!!!!!

ΑΑΑΑ ... και μην ξεχνας το χαμόγελο που μας χρωστας! :D

ΥΓ: θα γκρινιάζω αν δεν μας το χαρίσεις!!! :P:D

YΓ 2: Καρκίνος είσαι και γκρινιάζεις??? Εγώ πάντως γκρινιάζω σε εξτρα φουλ έκδοση γιατί είμαι Καρκινάκι!!!! Οπότε στο λέω αν είσαι να γκρινιάζω εγώ για σένα και συ να αφοσιωθείς επί το έργω ;)

Ιρενε σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!! :)

Ευχομαι σε σένα και την οικογένεια σου υγεία χαρά και ευτυχία!

Με όλη μου την ψυχή εύχομαι να πραγματώσεις κάθε όνειρο σου!

Σμουουουουουτςςςςςςςςςςς :)

Miss_Yakinthos έγραψε:

Ιρενε σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!! :)

Ευχομαι σε σένα και την οικογένεια σου υγεία χαρά και ευτυχία!

Με όλη μου την ψυχή εύχομαι να πραγματώσεις κάθε όνειρο σου!

Σμουουουουουτςςςςςςςςςςς :)

Σε ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!

Επίσης!!!!!!!!!

Καημένη μου τώρα που σε βρήκαμε θα σε ξεζουμίσουμε … ετοιμάσου … χιχι

deep έγραψε:

ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΧΟΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΧΩ!!!!

me toooooooooo!!!!!!!!!

apo agxos allo tipota!!!afou o kalos mou me leei!!

stamata na agxwnesee!!!mou dimiourgeis sfiksimo kai emena!!!

ola tha ginoun!!!min agxwnese!!!!!

kai egwwwww agxwnomai pali! :(

Γουτσι γουτσι γουτσι γλι! γλι! γλι!

Για όσες αγαπητές φίλες θέλουν και τις ενδιαφέρει, σας ενημερώνω ότι:

το Σαββατο 3 Οκτωβρίου 2009 και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

πραγματοποιείται το Διεθνές Ιατρικό Συμπόσιο με θέμα

"Περιβαλλοντικές Επιδράσεις και Νοσολογία του Ενδοκρινικού Συστήματος" στον Αστέρα Βουλιαγμένης! :)

Εκεί θα αναλυθούν πολλά από τα θέματα που σας απασχολούν σχετικά με την επίδραση του περιβάλλοντος στη λειτουργία του ενδοκρινικού συστηματος και τη γονιμότητα!!! :silly:

Σας επισυνάπτω το πρόγραμμα εργασιών!

:woohoo:

Παιδί θέλουμε να κάνουμε, όχι να γίνουμε γιατροί!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χα χα, σόρι Miss Yakinthos, τίποτα το προσωπικό, αλλά μου βγαίνει να σε δουλεύω!!! Χα χα, καλοπροαίρετα πάντα, έτσι;;;

Δε σε ειρωνεύομαι!!!!!!!

Έχεις πολλές γνώσεις, μπράβο σου, όλο και κάπου θα μας φανείς χρήσιμη!!! :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...