Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΙΝΗΣ ΓΡΙΠΗΣ?


BEBISNIK

Recommended Posts

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι?στο προηγουμενο εμβολιο που καναμε μου ανεφερε ο παιδιατρος για το εμβολιο της κοινης γριπης που θα ξεκινησει να γινετε απο τον οκτωβριο.βεβαια παιδικο ακομα δεν παμε γιατι ειμαστε μικροι αλλα επειδη βρισκομαστε με αρκετα παιδακια καλο θα ηταν να το κανουμε.το θεμα μου ειναι αλλο τωρα.μπορω να το κανω και εγω και ο αντρας μου για να ειμαστε καλυμμενοι η το θεωρειτε υπερβολικο?στις δουλειες μας και οι δυο συναναστρεφομαστε με αρκετο κοσμο και ειναι φυσιολογικο να μετακινουμε τα μικροβια?ξερει καμια σας αν διατιθεται και για εμας?βεβαια θα ρωτησω τον παιδιατρο τωρα στο επομενο εμβολιο αλλα ας εχω και μια εικονα πρωτα πανω στο θεμα.και το αλλο ξερετε αν το καλυπτουν οι ασφαλειες μας του ικα πχ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βεβισνικ δεν ξερω με σιγουρια να σου πω αλλα το ικα το καλυπτει.Τωρα για σας νομιζω οτι το κανει οποιος θελει αλλα ειναι συνηθες να το κανουν οι ευπαθεις ομαδες μονο.Δεν ξερω να σε συμβουλεψω για να το κανετε η οχι ειναι κατι προσωπικο αλλα εγω δεν το εκανα ποτε στον γιο μου ουτε κι εμεις που ερχομαστε συνεχεια σε επαφη με κοσμο.Για να σου το ειπε ο παιδιατρος σας κατι θα ξερει παραπανω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απ' όσο γνωρίζω και οι ενήλικες το κάνουν κυρίως αυτοί που συναναστρέφονται με παιδιά όπως οι εκπαιδευτικοί. Η αδελφή μου π.χ που είναι νηπιαγωγός το κάνει κάθε χρόνο αλλά και ο μπαμπάς μου λόγω ηλικίας, πρέπει όμως να στο συνταγογραφήσει γιατρός γιατί δεν υπάρχουν πολλά επομένως πρέπει να υπάρχει ιατρικός λόγος να το κάνεις!

Από κει και πέρα πρέπει όλοι να είμαστε λίγο προσεκτικοί, να μην κάνουμε χειραψίες, φιλιά κλπ. ώστε να μην βρεθούμε αντιμέτωποι με οποιαδήποτε γρίπη!!!

Όσον αφορά στην ασφάλεια δεν το γνωρίζω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σημερα που πηγα το μικρο στον παιδιατρο ηθελα να μου γραψει γενικες εξετασεις δεν χει κανει ποτε και ηθελα αν ξερω μου ειπε οτι επειδη ο μικρος πασχει απο χρόνειες ρινιτιδες θα πρπει να κανουμε το κοινο εμβόλιο γριπης ακριβως επειδη εχει το θεμα παει και νηπιο .Επισης θα το κανουμε και εμεις εγω ειμαι κομμωτρια και ερχομαι σε καθημερινη επαφη με πολυ κοσμο μια και πηγαινω στο σπιτι τους αλλα και η εργασια του αντρα μου εινι τετοια που αναγκαστικα πρεπει .Νια το καλυβει τ ικα θα πας στο γιατρο να στο γραψει και θα πας στο φαρμακειο να στο κανουν .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο το εμβολιο το εκανε περσυ οαντρας μου (εγω δεν προλαβα αρρωστησα)το καναμε προλυπτηκα για να μην κολλησουμε τον μικρο μιας και ειναι προωρος

τωρα μας ειπε η παιδιατρος οτι φετος αν εγκριθει απο το υπουργειο για τα παιδια θα το κανει και ο μικρος μιας και περσυ το χειμωνα μου επαθε 2 φορες βρογχιολητηδα αρα θα το κανουμε και εμεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...