Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΗ ΜΑΝΟΥΛΑ.. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ.. ΜΙΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ..:blush: ΣΑΣ ΛΕΩ ΞΑΝΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΩ ΒΑΡΟΙ.. (JUMBO ΒΛΕΠΕΤΕ..) ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.. ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ! ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΘΤΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ!

ΘΑ ΔΟΥΜΕ...... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ 21 ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΑΚΙΑ..ΧΑΧΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑ ΝΕ ΤΟΙ ΜΗ !! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΓΓΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!:kiss:

ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ...... :lol:

  • Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τις περισσοτερες φορες η προαισθηση μας ειναι αληθινη ,Θυμαια οταν ημουν εγκυοε στο γιο μου ακομα δεν ειχα καν καθυστερηση και πηγανα παρω εν απαντελονι και ειπα της πωλητριας ασυναισθητα θα ηθελα να μη με σφιγγει στη κοιλια γιατι μαλλον ειμαι εγκυος :καιοντως καποιο διαστημα αργοτερα ημουν .

Συ ευχομαι κοριτσακι μου να εισια αλλα κοιτα με αυτη τη δουλεια να κανεις κατι άλλο το ξερω ειναι δυσκολο να βρεις δουλεια αλλα μικρη κοπελ ανεξαρτητα απο το αν εισια εγκυος η οχι στο λεω γιατι και εγω ενα διαστημα δουλευα σε μαγαζι ε παιχνιδια ημουν υπευθυνη και ακομα θυμαμαι που σηκωνομασταν στις 6 το πρωι καιπηγαινανμε στο κεντρικοκαταστηαμα του τυπου και ερχοντουσταν τα φορτηγα απο τις εταιριες ti matel και απο άλλες και ελεγε ο οδηγος πουε ιανι τα ατομα α ξεφορτωσουν και εβλεπε κορισταια μπροστα του !Ακομα θυμαμαι τις μελανιες απο το πεταμα ο ενας στον αλλον με τις κουτες ακομα θυμαμαι τη μεση μου να διαμαρτυρετε .Κανε κατι καιβρες κατι πιο καλο εκτος και αντους ξεκαθαρισεις οτι εγω δνεσηκωνω κουτες .Επισης αν εισαι εγκυος να ξερεςι οτι οταν θα τους το ανακοινωσεις μπορει να θελουν να σε διωξουν αλλα να ξερεις δε μπορουν ο νομος σε προτατευει για οσο διαστημα εισια εγκυος και ενα χρονο ακομα .Ευχομαι αυριο που ειναι του ΣΤΑΥΡΟΥ να παρεις τα πιο ομορφα νεα

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!

ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ....Κ ΕΜΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ....

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ(ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ)ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΗ.....

Δημοσίευση

ΑΧ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ..ΜΑΚΑΡΙ..!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ ΤΗΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ..ΔΗΛ. ΣΤΑΥΡΕΝΙΑ..ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΓΟΡΙ ΣΤΑΥΡΟΣ! ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ? ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.. ΧΑΧΑ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ?ΣΤΗΝ ΕΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΤΣΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΩ..!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ..ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΧΤΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΨΕΥΤΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.. ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ..ΧΑΧΑ

Δημοσίευση

ΕΞΑΛΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΑΔΕΙΑ.. ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΥΤΕΣ ΚΟΥΤΕΣ..2 ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.. ΠΕΡΙΠΟΥ!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

Δημοσίευση

Αχ βρε Βασούλα σε καταλαβαίνω!

Το ξέρεις μέσα σου και ουσιαστικά περιμένεις την επιβεβαίωση του γιατρού :laugh:

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είσαι όντως εγκυούλα!!!

:P

Καλά αποτελέσματα και μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις :kiss:

Δημοσίευση

Εύχομαι καλά αποτελέσματα και μόλις ο γιατρός σου επιβεβαιώσει τα ευχάριστα ζήτησέ του βεβαίωση που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εργασία σου και να αναφέρεται στην απαγόρευση της άρσης κάθε βάρους, κανείς μετά δε θα μπορεί να σε υποχρεώσει για το οτιδήποτε. Περιμένουμε νέα σου

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΒΑΣΟΥΛΑ :kiss:

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ.

ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ) ΚΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ.ΔΡΟΣΙΣΕ ΚΙΟΛΑΣ...

Δημοσίευση

βασουλα μου σου ευχομαι αυριο με σα απο την καρδια μου να εχεις την επιβεβαιωση που ποθει η καρδουλα σου

εγω εμεινα εγκυος του αγιου σπυριδωνα γιαυτο και τον εβγαλα σπυρο!!!

Δημοσίευση

καλημερα βασουλα μου!!!!!περιμενα κ γω να διαβασω ειμαι εγκυος αλλα δεν.....κ να μην εισαι μην στεναχωριεσαι.....βγαλτο απο το μυαλο σου...απολαυσε τον ερωτα κ το μωρακι θα ερθει...πολλες φορες η περιοδος μας κανει κολπα για να μας ανχωνει.....μολις ξεανχωθεις θα δεις οτι θα αδιαθετησεις αν τελικα δεν εισαι εγκυος...το ανχος κακο μας κανει αλλα το ξερω οτι χωρις να το θες ανχωνεσαι<οπως κ ολες μας>εγω για να καταλαβεις μολις εκανα τεστ μετα απο καθηστερηση αμεσως μετα την επομενη μου ερχοντουσταν!!!!γι αυτο κ να μην εισαι μην το βαζεις κατω κ αρχισε να ξεζουμιζεις τον αντρα σου κ να το ευχαριστιεσαι!!!;-)

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

βασουλα μου σου ευχομαι αυριο με σα απο την καρδια μου να εχεις την επιβεβαιωση που ποθει η καρδουλα σου

εγω εμεινα εγκυος του αγιου σπυριδωνα γιαυτο και τον εβγαλα σπυρο!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!! ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ .. ΣΟΥ ΠΑΝΕ!!ΧΑΧΑ

Δημοσίευση

μακαρι να εισαι κοπελα μου!!!αλλα βαλε κ την αρνητικη σκεψη στην ακρη του μυαλου σου για να μην απογοητευτεις!!!!σου λεω απο πειρα 2 χρονια τωρα αυτο μου συμβαινει κ πεφτα σε καταθλιψη χωρις να το ηθελα αλλα καταλαβα οτι στην ζωη πρεπει να μαστε αισιοδοξη κ να αντιμετωπιζουμε τα πραγματα με θετικα σκεψη!!!!δεν στα λεω για κακο!!!!μην με παραξηγησεις!!!!μακαρι ομως να εισαι!!!ποτε θα πας στον γιατρο;

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΒΡΕ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.. ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΠΕΦΤΩ ΕΞΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.. ΧΑΧΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΚΑΙ ΜΙΣΗ.. ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ.. :P..AX..BAX.. :)

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ..ΧΑΧΑ ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.. ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙ..ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ..... ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΑ 10 ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΛΥΚΑ 5..ΧΑΧΑ ΩΧ ΜΑΣΑ.....

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΧΧΧΧ!!!!!ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΙΣ 28-29/9 Κ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ!!!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΑΥΡΙΟ:kiss: :kiss: :kiss: ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...