Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Άλλο ένα καλοκαίρι πέρασε... κι ήρθε και το φθινόπωρο, με τα πρωτοβρόχια του και τις δροσιές του! Κάθε εποχή έχει τα ωραία της... :)

Θυμάστε όταν ήμασταν μικρά;; Αυτές τις μέρες περιμέναμε πως και πως να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της χρονιάς για να μπούμε στις τάξεις, να βρούμε τις φίλες και τους φίλους μας και να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά... Τι ωραία που ήταν εκείνα τα χρόνια, συμφωνείτε;; Εγώ πάντα τα θυμάμαι με νοσταλγία... :blush: (έχουν περάσει κι αρκετά χρόνια από τότε... ίσως να θυμάμαι μόνο τα ωραία! :laugh: :P :silly: :lol: )

Σκέφτηκα λοιπόν να "χτυπήσω το κουδούνι" και για την παρέα μας! Αυτήν την τόσο όμορφη παρέα που'χουμε φτιάξει εδώ στο mammyland! Μου λείψατε όλες πολύ και νομίζω ήρθε ο καιρός να μαζευτούμε στην "τάξη"! :P

Θα πάρουμε παρουσίες :laugh: την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, στις 5.30 το απόγευμα, στο συντριβάνι έξω από το μετρό του Συντάγματος. Κι από εκεί βλέπουμε...σε κάποια καφετέρια της Ερμού ή της Μητροπόλεως ή και στο Μοναστηράκι αν θέλετε. Ή και στην Τερίνα στην Πλάκα για σοκολατόπιτες! Εεε Σισσιωωώ;!;!;! :woohoo:

Δηλώστε συμμετοχή και κανονίστε να έρθετε κιόλας γιατί θα βάλω απουσίες! Δεν αστειεύεται η θεία crazy!! :P :laugh: ;):kiss:

Φιλάκια πολλά σε όλες σας! :):kiss:

• Απαντήσεις 276
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

το σχολειο ξεκιναει λοιπον και εγω σαν καλη καλη μαθητρια που ειμαι λεω να ξεκινησω την χρονια χωρις κοπανες και απουσιες(χιχιχι)

αντε για να σας δω και τις υπολοιπες.....πριν χτυπησει το κουδουνι ετσι ρουλακι μου?????

Δημοσίευση

Alice εγώ δεν είμαι μανούλα ακόμα.. Νομίζω αυτό απαντά στην ερώτησή σου!!! :laugh:

Σε περιμένουμε!!! Αν θες, στείλε μου το κινητό σου με π.μ. για να σου στείλω κι εγώ το δικό μου, ώστε να μπορούμε να συνεννοηθούμε εκείνη την ημέρα αν χρειαστεί.

Δημοσίευση

Μαρινάκι μου, η βασική ομάδα είναι πάντα παρούσα!!! ;)

Λαμπρινούλα, κανόνισε εεε;! Σε θέλω παρούσα!! :)

Που είσαι βρε Γιώτα;;;; Ελπίζω να'ρθεις γιατί έχουμε πάρα πολύ καιρό να σε δούμε! Άντε, έλα!! Σε περιμένουμε! :kiss:

Δημοσίευση

Α και εγω θα συμφωνήσω με την Αναστασια! Θα ακολουθήσω την παλιά συνταγή! οι κοπάνες μένουν για το τέλος της χρονιάς!:P :P :P Επισης όπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη!:laugh: :laugh: :laugh: Οποτε να 'μαστε καλα θα ειμαι και εγω εκει!(Ναι σας απειλώ!):laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Επειδη στο σχολειο ημουν απουσιολογος ημουν τυπικα και ξερετε κλυπτα τους συμμαθητες μου οσο γινοταν αλλα τωρα δεν ξερω ...Παντως εγω λεω να ερθω αν και θα φυγω νωρις βλεπετε εκεινη την ημερα στις 9,00 τοβραδυ εχω ενα σημαντικο ραντεβου .Δεν ξερετε με ποιον ; μα με το μπουγιουρη βεβαια ξεκιναει .....και θα ειμαι απικο στην τηλεοραση μπροστα .

Δημοσίευση

crazy έγραψε:

Παπαράτσι μου, επανασυνδέθηκες επιτέλους;!;! :laugh:

Ε ναι! Μιάμιση μέρα χωρίς ίντερνετ νομίζω είναι αρκετό!:laugh: Παραπάνω δεν παλεύεται!:P :laugh: :P :laugh:

Δημοσίευση

Πω πω.. Βάνια, αυτό το'χα ξεχάσει!!!! :P :laugh:

Ευτυχώς που είπαμε να συναντηθούμε νωρίς! χιχιχιχι :laugh:

Έλα και θα το διαλύσουμε νωρίς για να πάμε στο ραντεβού!!

Δεν κατάλαβα, τι νόμιζες;; Ότι μόνο εσύ έχεις ραντεβού με το Μπουγιούρη;;; Σε γελάσανε! χαχαχαχαχα

Φιλάκια στο συνονόματο!!! :kiss:

Δημοσίευση

κοριτσακια μου θα προσπαθησω και εγω να ερθω αν με αφησει η γκρινιαρα κορη μου, και κανουν babysitting ο αντρας μου με την μανα μου, μου χρειαζεται μια βολτα γιατι απο το πρωι μεχρι το βραδυ ολο κλαματα αλλαγματα και ταισματα ειμαστε ευκαιρια να ξεφυγω και λιγο μακαρι να τα καταφερω!!

Δημοσίευση

Μαρίτσα μου, μακάρι να τα καταφέρεις να έρθεις!!

Όταν λέγαμε με τη Δήμητρα για πιθανές ημερομηνίες συνάντησης, σκεφτήκαμε ότι μόλις θα'χεις σαραντίσει και μπορεί και να μας έρθεις! :)

Δημοσίευση

ρουλακι εμενα παντως δεν θα με χαλαγε και πιο νωρις ακομα και πρωι της κυριακης ανβεβαια μπορουν και τα υπολοιπα κοριτσια αλλα και το απογευμα καλα ειναι θα το κανονισω εγω τι νομιζεις το κυριακο γιατι τον εχω εδω θα τονβαλω να γραψει ακι το βιντεο μην τυχον και το χασω .Τοσο καιρο παει απο το προηγουμενο ραντεβου ηταν τον ιουλιο τοσο καιρο εχω να τον δω νου εχει λειψει ασε που πρπεει να τον παρηγορησω που τον αφησε η ευα!χαχαχα φιλια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...