Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!


maraki24

Recommended Posts

Κορίτσια μου γλυκά καλημέρα...Μετά από την αποβολή που είχα, είπα να ξεκινήσω και πάλι τις προσπάθειεσ για ένα μωράκι..Εσείς που είστε πιο έμπειρες θα μπορούσατε να μου πείτε να προσέξω; Δηλαδή από την αρχή θα πρέπει να προσέξω να μην πιάνω βαριά αντικείμενα, να μην κουράζομαι κλπ; Μπορεί να είναι χαζή ερώτηση αλλά δεν ξέρω!!

Κ κάτι άλλο..η σύλληψη ΄γίνεται απαραίτητα τις μέρες ωορηξίας ή πιθανόν να γίνει κ πιο νωρίς ή κ αργότερα;

Φιλάκια πολλά στα μωράκια σου κ στα δικά μας όσες είμαστε στην προσπάθεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

maraki24 σου ευχομαι συντομα να εχεις το δικο σου μωρακι αγκαλια!

δεν ειναι κανονας οι γονιμες μερες,και τις υπολοιπες μερες του μηνα μπορει να συλλαβεις,αλλα στις γονιμες ειναι περισσοτερες οι πιθανοτητες.Αν μεινεις εγκυος δεν σηκωνεις βαρη (ψωνια απο super market,κτσαρολες με νερο,τη λεκανη με τα ρουχα απ το πλυντηριο κ.α.) ,δεν σκυβεις,δεν πιεζεις την κοιλια σου,δεν φορας ρουχα πολυ στενα που σε πιεζουν,δεν πινεις ,δεν καπνιζεις,δεν τρως γλυκα και δεν πινεις καφε κ τσαι.Προσεχεις τα πικαντικα φαγητα,δεν τρως σουσι :P

Τη ζωη σου την συνεχιζεις κανονικα,σεξ κανεις αλλα χωρις ακροβατικα :laugh: μονο αν ο γιατρος σου σου πει το αντιθετο,αλλιως ζεις οπως και πριν:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση!!! Απλά ξέρεις τι σκέφτομαι; Τον Ιούνιο που είχα μείνει έγκυος κ δεν το ήξερα, πριν από την καθυστέρηση είχα κάνει πράγματα που με κούρασαν..Θυμάμαι συγύριζα τη βιβλιοθήκη μου κ ήμουνα δυο ώρες στο πάτωμα και πίεζα την κοιλιά μου μέχρι που ένιωσα κάτι τσιμπήματα. Μετά είχα καθυστέρηση και στη βδομάδα αποβολή :( ¨Ετσι τώρα φοβάμαι και σκέφτομαι μήπως πρέπει να προσέχω από την αρχή του μήνα, έτσι ώστε αν είμαι να πάνε όλα καλά; :unsure:

Δεν καπνίζω, δε πίνω καφέδες έτσι κι αλλιώς όποτε αυτό το ΄χω!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ μαρακι24!!! φυσικα πρεπει να προσεχεις τα παραπανω.... οχι η συλληψη γινετε και πριν και μετα εμενα ο γιατρος μου ειπε να ερχομε σε επαφη καθε μερα... φυσικα απο 12-16 ποιο μεγαλες πιθανοτιτες αλλα σιγουρα αυτοι κατι ξερουν παραπανω..:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α και κάτι άλλο..Από ότι καταλάβατε έχω πολλές απορίες!!!

Όταν γίνει η σύλληψη έχεις κάποια συμπτώματα εκείνη τη μέρα? Επειδή έχω ακούσει κάποιεσ κοπέλες που λένε ότι το καταλαβαίνουν όταν γίνεται σύλληψη..

Αυτά προς το παρόν!

Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω δεν το χα καταλαβει τη μερα της συλληψης παντως!ουτε στην πρωτη εγκυμοσυνη ουτε τωρα στη δευτερη :P Οταν μεινεις θα προσεχεις μεχρι και να γενησεις καλο μου!!Αλλα κυριως το πρωτο 4μηνο,μεχρι να "δεσει" το μωρο.Οι γυναικολογοι προτεινουν να αρχιζουμε τα filicine γυρω στους 3 μηνες πριν μεινεις εγκυος.Μην σκεφτεσαι γιατι απεβαλες.Ενα πολυ μεγαλο ποσοστο αποβαλει (και εγω μεσα σε αυτο),αλλα δεν σημαινει τιποτα.Αφου ειστε σε "φαση τεκνοποιησης" και μπορει ανα πασα στιγμη να μεινεις,προσεχε λιγο παραπανω.Εγω θα σε συμβουλευα να αποφευγεις να κανεις καθαριοτητα με χημικα -οπως χλωρινες.Ετσι κι αλλιως θα χρειαστει αν τα βγαλεις αυτα απο τη ζωη σου με το παιδι,οποτε μια ωρα αρχιτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου..Σου εύχομαι με το καλό να σου έρθει και το δεύτερο σου παιδάκι... Φιλάκια πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ego tha sou proteina na min to skeftese katholou k na leitourgeis kanonika opos leitourgouses panta.

Enoeite pos tha kaneis k douleies, pos tha kourasteis...an itan kamia mas den tha emene egkios i oles mas tha eixame vromika spitia mexri na gennisoume....!!!

Ola auta vevaia prin matheis oti eisai egkios etsi???

Molis erthei to sporaki sas tha prosexeis. Oxi varies douleies, oxi tinagmata, oxi tentomata k genika iremes kiniseis.

Ego imoun egkios, den to eixa mathei akoma vevaia k eixa paei gia ski....perito na sou po ti voutes eixa faei ekeini tin imera!!! Meta apo mia bdomada anakalipsa oti eimai egkios....:) :) :) :) :) :) :) :)

An apo tora arxiseis na to exeis sto mialo sou k na fovase se kathe sou kinisei lipamai pou tha sto po alla den tha voithiseis katholou sti silipsi tou akoma!!!!

Xalara loipon k ola tha pane mia xara!!!!!! Sou euxomai sintoma na ena mpempaki na erthei sti zoi sas k na sas xarisei tin eutixia!!!!!

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και γω μαρακι δεν καταλαβα τιποτα και στις 2 εγκυμοσινες μου παρα μονο μετα την καθηστεριση.. προσπαθησε να εισαι ηρεμη και να κανεις πραγματα που σου αρεσουν για να ξεχνιεσαι λιγακι... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια!! Έχετε δίκιο..θα χαλαρώσω, θετική σκέψη και ότι είναι να έρθει να έρθει για καλό..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

maraki μου καλημερα και εγω με τη σειρα μου θα συμφωνησω με τα υπολοιπα κοριτσια...θα συνεχισεις κανονικα τη ζωη σου αλλα θα εισαι λιγο πιο προσεκτικη...και θα δεις που ολα θα πανε μια χαρουλα...μην ανησυχεις καθολου...και εννοειται θα κουραστεις και ολα θα τα κανεις απλα με μετρο...και εγω τωρα που ειμαι εγκυος απλα προσεχω λιγο παραπανω...απο πριν....λοιπον θετικη σκεψη και θετικη αυρα...και θα ερθει το μωρακι σου και γρηγορα και θα δεις που θα πανε ολα τελεια...φιλακιααααααααα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσι!!! το παν ειναι η ηρεμια,η θετικη σκεψη κι οχι να το εχεις συνεχεια στο μυαλο σου...ολα αυτα στα λεω γιατι κι εγω μπαινω στις προσπαθειες,μιας κι ειχα παλινδρομη τον περασμενο Ιουλιο...οταν με το καλο μεινεις εγκυος θα συμφωνησω για τις δουλειες του σπιτιου να προσεχεις,ηρεμες κινησεις,να ξεκουραζεσαι στο κρεββατι οσο μπορεις,να ακους μουσικη που σου αρεσει,να τραγουδας...ξερεις τι καλο κανει! αν εισαι εσυ καλα,ολα θα πανε ακομα καλυτερα!!το filicine το παιρνω απο τον Ιουλιο κι ο γιατρος συμφωνει σε αυτο..βοηθαει στην σωστη δομη του νευρικου συστηματος του εμβρυου..οποτε αρχιστε το και απο σημερα κιολας...

καλη μας τυχη κοριτσακι κι ελπιζω τον αλλο μηνα να ειμαστε σε αλλη στηλη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ περίμενα μιας κι είχα ξεκινήσει ελεύθερα, είχα την υποψία κάθε μήνα! Στους 3 έπιασα παιδάκι! Αλλά συνέχιζα την ζωή μου κανονικότατα! Και δουλειές έκανα, και μέχρι να το μάθω έπινα και καφέ, και αλκόολ (εντάξει σε μια γιορτή έτυχε κι ήπια 2 ουισκάκια) και κάπνιζα! Μόλις το έμαθα όμως τα έκοψα! Στην δουλειά ( dvd club) μέχρι και τον 8ο μήνα ανέβαινα στην σκάλα κι άλλαζα τις αφίσες από τους τοίχους! Δεν νομίζω ότι πρέπει να γινόμαστε υπερβολικές! Άλλωστε, παίζει ρόλο κι η εγκυμοσύνη που περνάει κάθε κοπέλα! Αν είναι καλή, όπως η δική μου, μπορείς να κάνεις τα πάντα! Θα σου πει κι ο γιατρός σου τι πρέπει και τι όχι! Αυτός γνωρίζει καλύτερα από εμάς βάσει το ιστορικό σου! Να μην αγχώνεσαι και σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ κορίτσια μου γλυκα,,Να σας πω την αλήθεια ξεκίνησα με πολύ διάθεση και θετική σκέψη αυτό το μήνα..οπότε αναμένουμε!! Στο μεταξύ να ρωτήσω ΄κάτι γιατί είμαι κι άσχετη..Τι είναι το filicine?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το filicine ειναι φολικο οξυ..βοηθαει ειπαμε στην σωστη διαμορφωση του νευρικου συστηματος του εμβρυου..δεν εχει σιδηρο,μη μπερδευσαι και το ζητας απο τα φαρμακεια χωρις συνταγη γιατρου..ειναι χαπακια πολυ μικρα,αν εχεις προβλημα να τα καταπιεις,οπως εγω,μπορεις να τα διαλυσεις σε νερο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...