Μετάβαση σε περιεχόμενο

Thilasmos me didyma! .megalh dyskolia

Recommended Posts

oson afora ti gop,epeidi exei k to moro tis kollitis mou i mallon eixe na po kalutera,to glutose o thulasmos...ta akrivi logia tis paidiatrou...k apo ti thumamai dn perimene duomisi k treis ores na valei to moro sto stithos...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Elena με αποκλειστικό θηλασμο (θηλαζμος έτσι μόνο και γίνεται!) δεν δίνουνε στα μωρά ούτε χαμομηλι, ουτε νερό. Ουτε περιορισμούς βάζουμε κάθε πόσο θα τρόνε.

Και εγω θα έλεγα να κόψεις το συμπλήρωμα, γιατί με το καιρό θα είναι πιό δύσκολο, όταν θα πεινάνε - θα πέρνουν το στήθος, να το βάζεις με το χέρι μέσα στο στόμα και σιγά-σιγά θα ξεχάσουν το μπιμπερό.

Απο το πρώρο μπιμπερό μέχρι να σταματήσει ο θηλασμός μου έλεγε η παιδίατρος είναι το πολύ 1,5 μήνα.

Πρόσπάθησε λίγο τώρα, οταν θα στρώσουν - θα δείς - δεν είναι καθόλου δυσκολο να θηλάζεις!

ΠΩ, ΠΩ! :woohoo: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ! ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 8ο ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΔΙΔΥΜΑ! ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΘΗΛΑΣΩ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. :(

κουραγιο Ελενα..δεν μπορω να σε συμβουλευσω γιατι δεν θηλασα αλλα...μην εγκαταλειπεις,ειναι πολυ δυσκολο,εχεις δικιο,ουτε που το φανταζομαι δεν εχω διδυμα.Δεν ξερω,οτι σας δωσει γαληνη κ ηρεμια καντε. Πριν ομως αποφασισεις τελικα τι απο τα 2 θα κανεις να σου προτεινω κατι? Παρε μια καλη μαια,να ερχεται σπιτι να σε βοηθαει με τον θηλασμο,να στα βαζει στο στηθος μεχρι να μαθουν τα πεισματαρικα:P ,να σου μεταδωσει την πειρα της.Ελπιζω να μην λεω αρλουμπες,εσυ θα κρινεις γιατι εσυ ζοριζεσαι.Καλη δυναμη σου ευχομαι!

ένα θήλασα και πήγαν όλα καλά αλλά αν δεν είχα τον παιδίατρο να με βοηθήσει σιγά μην το θηλάζα.

για την αλλεργία είμαι ειδική 7 μήνες τον θήλασα και έτρωγα μόνο πατάτες μακαρόνια ρύζι κολολύθι μήλο αχλάδι κοτόπουλο και χωμί...Ναι δεν έβαλα τίποτα άλλο στο στόμα μου. Όταν ό μπέμπης ήταν 10 μηνών του έδωσα πρώτη φορά Neocate στοιχειακό γάλα που κάνει 55,90ευρώ και πίνουμε ακόμα αυτό γιατί δεν μας πέρασε η αλλεργία 17 μηνών πια .Ασχετα που διαιτα μου έκανε ζημιά πρόσεχε τη θα αποφασίσεις με την αλλεργία..ειναι δύσκολο αλλά αν προσέχεις δεν υπάρχει πρόβλημα.

Επίσης οι εξετάσεις όλες αρνητικές και του δικού μου. Δεν είναι ακριβώς αλλεργία λέγεται αλλεργική προκτωκολλήτιδα

Βρε Ελενάκι ... α πα πα κοπέλα μου!! Πώπω τα διάβασα και τρελάθηκα!! Κουράγιο!! Ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος! Μόλις ξεπεταχτούν ποιος σας πιάνει μετά!! Όλα θα είναι τέλεια! Τώρα όσον αφορά τον θηλασμό!! Για να επιτύχεις τον αποκλειστικό θέλει πολύ υπομονή κι επιμονή! Εγώ τα βρήκα εύκολα σχετικά μιας κι ο μπέμπης μου είναι πολύ βολικός! Πίνει από το στήθος πολύ καλά και πολύ λαίμαργα... με αποτέλεσμα να κάνεις αρκετές γουλιές σε πολλά γεύματα, και αν κάποια στιγμή νιώθω τις θηλές μου πολύ ερεθισμένες του δίνω που και που συμπλήρωμα γιατί δεν την παλεύω! Δεν θέλω αποκλειστικό θηλασμό! Του προσφέρω το γαλατάκι μου όμως σε κάθε γεύμα! Υπομονή!! Και φυσικά είμαι της άποψης, ότι πρέπει να είσαι ήρεμη ακόμα κι αν χρειάζεται να δίνεις ξένο! Αν έχεις εσύ νευρικότητα, το καταλαβαίνει το μωρό, έχει νευρικότητα κι αυτό κι άστα να πάνε μετά! Το βλέπω κι από τον δικό μου, όταν πονάω πολύ στις θηλές κι έχω νεύρα ή νιώθω τρελή εξάντληση το μωρό δεν τρέφεται σωστά! Προτιμώ λοιπόν, να του προσφέρω ηρεμία έστω κι αν του δίνω λίγο συμπλήρωμα! Καλή συνέχεια κι εύχομαι να καταφέρεις να θηλάσουν τα ζουζουνάκια!!! ;) Κι αν χρειαστείς κάτι και μπορώ να βοηθήσω.. με μεγάλη μου χαρά!!

Kala les vre Lala tha paw k se gastrenterologo gia perissoterh sygouria.

Rafael egw mono eidikh diaita de kanw.Den eipe tpt h paidiatros!

Elenaki mou glyko mpravo koukla mou pou ta kataferneis.

De me vlepw koritsia na synexizw.Phra k ton gynaikologo thl. k tou ta eipa k mou systhse xapia na kopsw to gala.

De paei auth h katastash na pinoun ena lepto k meta egw na pethainw aptous ponous.

Telika phra ta xapia k telos!Mexri prin ta parw ta evala sto sthithos mhpws dw kapoia allagh alla oxi..Edw gkriniazoun k sto mpimpero se mena tha kollisoun...

Den eimai k poly kala...faskiwmenh me epidesmoun tespa.Elpizw na pane ola kala.

Auto pou me anhsyxei twra einai oti den evgala poly kala to gala prin parw to xapi.Eixe meinei gala alla eixe adeiasei arketa.

Paleua 2 wres me kompreses,thilastra k masaz.To deksi mou stithos paremene etsi sklhro me kati sa mpalakia mesa.

Den evgaine to gala me to thilastro..Tlk katafera na vgalw 60 apto ena k 20 mono apto sthithos pou ponaei.Lete na einai ondws petrwmeno?tI NA KANW?

K

axx βρε ελενακι μου μη στεναχωριεσαι...εδω με ενα κ τρεχουμε!!

τα μπαλακια που λες ειναι φραγμενοι γαλακτοφοροι αδενες..κ με μασαζ κ ζεστο νερακι θα διαλυθουν!!

καλο κουραγιο!!!! ηθελα να σου γραψω κι αλλαααααα αλλα ξυπνησαμεεεεεε

ΕΓΩ ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΙΑΣ ΜΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΗΣ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΗΛΑΣΑ 40 ΜΕΡΕΣ.ΚΑΛΟΣ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΗ..ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΓΑΛΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ..Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΩΣΩ FRISOLAC AC ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ.ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΛΟ FRISOLAC ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ.ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!

καλημερα Ελενα.

Αφου πηρες τα χαπια και εβαλες επιδεσμο στο στηθος,θα βγει γαλατακι κ θα ηρεμησει το στηθος σιγα σιγα.Αλλα σε περιπτωση που συνεχισεις να νιωθεις "καπως" το στηθος σου επικοινωνησε με το γυναικολογο σου να σε δει.

Σε τι φαση ειστε τωρα εσυ κ τα ζουζουνακια σου?εχουν ηρεμησει τα πραγματα?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...