Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

συγχαρητηρια για τα παιδακια σου και με το καλο το τριτο!!!:laugh: ειναι υπεροχο αυτο που σου συμβαινει!!!!!!ονειρο...!περιμενω νεα σου να πας για χοριακη να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα και να μας πεις την αντιδραση του αντρα σου που νομιζω θα ειναι ετσι:woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΔΙΔΥΜΑ!ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΚΟΡΗ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Λίγο το ξανθό μαλλί,λίγο η αυπνία αλλά νόμιζα πως κάποια 14 χρόνων έμεινε έγκυος!!!!:lol:

Με το καλό κορίτσι μου!!!Να πάνε όλα καλά.:kiss:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΟΥΤΕ Η ΑΥΠΝΙΑ!:silly: :lol:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΖΑ! :woohoo:

ΜΑΜΑ AGAIN ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ! :)

ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!;)

Δημοσίευση

Αμαν καλε! Δεν κρατιεστε!:P

Κι ο δικος μου μπεμπακος ειναι

50 ημερων. Γεννησα με καισαρικη

και ο γιατρος μου μου ειπε οτι

πρεπει να προσεχουμε πολυ! Να περασουν 3-4

μηνες κ μετα να βαλουμε μπρος για 3ο αν θελουμε.

Οπως κ να χει, με το καλο! Να εχεις μια τελεια

εγκυμοσυνη!:kiss:

Δημοσίευση

ΑΝΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ Θ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ???ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ!

ΑΧ!ΖΗΛΕΨΑ ΚΙ ΕΓΩ ΛΙΓΑΚΙ.Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 52 ΗΜΕΡΩΝ.ΛΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ?ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΟΝΙΜΕΣ,ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΑΜΕΣΩΣ!!!!

Η΄ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!

Δημοσίευση

Μυρτω μου!!!!!!! λιγο ελειψα για να γεννησω....κ τι βλεπουν τα ματακια μου?

:) κι αλλο μωρακι?? γλυκια μου καλη δυναμη!!με το καλο!!!!!

πω πωωωω τι εγινε? λες να κολλησω? πολλες ομοιοτητες εχουν η ιστοριες μας...εσυ με τις κορες κι εγω με τους γιους...κ μαλιστα στα 39 μας!!!

η κορη σου πως τα παει με τη μπεμπα? ο δικος μου οπως τα φανταζομουν..

κανα γρηγορο φιλακι..κ μετα βολιδα στους φιλους του ή στο κομπιουτερ του!! στον κοσμο του!! εμ..14χρονα ειναι αυτα!!!

εγω θεωρω αυτη την εγκυμοσυνη ευλογια...Η μεγαλη μεγαλωσε μοναχοπαιδι..κι η μικρη με τοσα χρονια διαφορα παλι ετσι θα μεγαλωνε...τα χω σκεφτει ολα αυτα για μενα....αλλα τωρα εχει η μικρουλα μια τελεια ευκαιρια..να μεγαλωσει με ενα σχεδον συνομηλικο αδελφακι...αχχχ ειναι πολυ ομορφο!!!! απλα πες μου γενικα πως τα παει μαζι της η μεγαλη? και τωρα πως θα το παρει...η μαμα εγκυος ξανα?

μονο αυτα σκεφτομαι....τα αλλα ολα ειναι σαν ονειρο..τοσο ομορφα!!

τις καλυτερες ευχες μου!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...