Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διάρροια 1 μηνα σχεδόν??τι άλλο να κάνουμε??


Recommended Posts

Καλό φθινόπωρο σε όλες!!!!!Σε όσες εγιναν μανούλες συγχαρητήρια και σε όσες καταφεραν με το καλό!!!!!!!!!

Ο Αγγελάκος μου εδώ και 1 μηνα ταλαιπωρείται πολύ!!!!!κενώσεις υδαρείς κάποιες φορές και πράσινα 4-6 φορές την ημερα και συγκάματα λόγω της διάρροιας!

5 μέρες στρώνει και μετά ξανα τα ίδια....ήπιαμε φαρμακα hidrasec μαζί με almo κάτι για την αφυδατωση...τιποτα!!!!!!!!!!ήπιαμε αντιβιωση ...τίποτα...με τη δίαιτα τίποτα!!!!!!

Τον έχω καταλυπηθεί....τον βοηθάω αλλά δεν το ξεπρνάμε...εχω αρχισει και κουραζομαι και εγώ...γιατι πλέον είναι μόνιμα γκρινιαρούλης με το βάσανο στον ποπο του ..

Εχετε αντιμετωπίσει κατι τετοιο??

Αλλαξαμε γάλα μηπως ηταν αυτό...τιποτα!Απο φαγητο ρυζι, μακαρονια, πατατες, ρυζαλευρα...μπανανα, μήλο...και γαλα αραιωμένο ,όλα τα ωραία δηλαδή...εχει αδυνατισει το παιδάκι μου!!!!

όποια εχει να μου προτεινει κατι καιγομαι!!!!

σας φιλώ!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κασση μου....λοιπον κια εμεις ειχαμε γαστρεντεριτιδα και ο μονος τροπος που φτιαξανε τα κακακια του ηταν με γαλα με λιγοτερη λακτοζη...το δελτα το adnance με 80% λιγοτερη λακτοζη...αυτο μας βοηθησε πολυ...ελπιζω και εσας:)

περαστικα στο ομορφο γιο σου:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω πολύ!όλα καλα με την εγκυμοσυνη σου? ο μικρός?

μόνο αυτο υπάρχει με λιγοτερη λακτόζη??θα το πάρω!

ειλικρινα τα έχω παίξει..σήμερα πάλι 5 φορές...χάλια τα κακάκια του!

και αν είχε προβλημα με τη λακτόζη τωρα εμφανίστηκε...?τι να πώ!αχ να τελειώσει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κασση μου...καλα ειμαστε ολοι δοξα το θεο...

λοιπον εμεις πινουμε αυτο το γαλα γιατι ειχαμε γαστρεντεριτιδα και για να φτιαξει ο βλενογγονος του εντερου και κοινως να σφιξουν τα κακακια θελει μερικη αποχη απο την λακτοζη..

τωρα εσας απο τι σας προηλθαν οι διαρριες;;;;του εχεις κανει μια καλλιεργια κοπρανων μηπως και εχει καποιο μικροβιο και συμβαινει αυτο;;;;η παιδιατρος τι σου λεει;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!!!!!!!!!

κάναμε καλλιεργεια και βγηκε αρνητική!δεν υπαρχει μικροβιο!απο που προηλθε μακαρι να ηξερα!!!!!!!!!

τεσπα μη σε ζαλίζω!!!σε ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kaσση μου ειχε παθει το Ηλιανακι μου για 2 εβδομαδες!!! Ετρωγε μονο σουπα και γαλα το Gold s20 καπως ετσι λεγεται δεν θυμαμαι το διαφημιζει και η τιβι. για φρουτα φυσικα ουτε λογος!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάσση καλημέρα και από εμένα και περαστικά να είναι!

Σου γράφω χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία αλλά έχοντας στο μυαλό μου την περίπτωση μιας φίλης μου της οποίας ο γιός παρουσίασε διάρροια για πάνω από ένα μήνα.

Πήγε σε πάρα πολλούς γιατρούς, μέχρι και ενδοκρινολόγους για παιδιά, έκανε τα ειδικά τεστ αλλεργίας, νομίζω στο Παίδων και τελικά της είπαν ότι μάλλον έχει αλλεργία ο μικρούλης στο αγελαδινό γάλα και την λακτόζη. Οπότε υποθέτω πως η δυσανεξία στη λακτόζη ίσως και να εμφανιστεί αργότερα από τους πρώτους μήνες. Το παιδάκι της τώρα είναι 2 χρονών και το παρουσίασε πριν μερικούς μήνες. Τώρα του δίνει γάλα σόγιας. Το πρώτο που είχε δοκιμάσει ήταν άγευστο και δεν το έπινε αλλά μου είχε πει ότι με το δεύτερο που δοκίμασαν τα πήγαινε καλύτερα.

Δεν έχω νέα της λόγω διακοπών αλλά θα μπορούσα να επικοινωνήσω και να την ρωτήσω ο,τιδήποτε αν χρειάζεται. Είμαι στη διάθεσή σου.

Και πάλι περαστικά εύχομαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντησεις γιατι πραγματικά πλεον δεν ξερω τι να κάνω!

Μάλλον να δες ειναι το γάλα...γενικά με αλλεργιες εχουμε θέμα...αλλά με το γαλα δεν είχαμε μεχρι τώρα...!

Αγαπη σε ευχαριστώ...αν μπορεσεις να τη ρωτησεις κάτι επιπλέον στειλε μου πμ!ή εδώ..οτι θες!

φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάσση αύριο θα της τηλεφωνήσω, ελπίζω να την βρω αμέσως!

Σκοπεύω να την ρωτήσω λεπτομερώς τα πάντα και κατόπιν θα σου στείλω πμ.

Αφού έχετε θέμα με τις αλλεργίες θα είναι καλό να το ψάξεις όσο μπορείς. Εύχομαι πάντως να είναι κάτι απλό και να περάσει πολύ πολύ σύντομα!!!

Τα φιλιά μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κασση μου και εγω ειμαι ολιγον τι απελπισμενη με το θεμα αυτο....σημερα και μενα εχει διαρροιες υποθετω οτι ειναι απο τα δοντια...σκανε δυο μαζι...εχει συγκαει και ο ποπος του και το μαναρακι μου υποφερει...

την τεταρτη ουτως η αλλως εχω ραντεβου με παιδογαστρεντερολογο στο παιδων για την αλλεργια που εχουμε και πιστευω οτι εφυγε...οποτε πιστευω οτι θα μου λυθουν ολες οι αποριες...ειδωμεν..

σε νιωθω παντως:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μήπως να πάω και εγω σε παιδογαστρεντερολογο!πως κλεινω ραντεβου??αν θες μου λές τν δικο σας!

ή να κάνω το αλλεργιοτεστ πρώτα...αυτο πάλι πως το κάνεις ...?να παρω τηλ στο Παιδων ε?

ε μα πως να μην ειμαστε απελπισμένες...?εμενα πετσι και κοκκαλο θα μείνει!και πάνω που του ειχε ανοιξει η ορεξη και ετρωγε,εγινε αυτο!

και σε νιώθω και με νιώθεις!χιχιχχιχχι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

παιρνεις τηλεφωνο και κλεινεις ραντεβου...ασε εγω το εχω κλεισει εδω και ενα μηνα...

παντως καλο ειναι να πας να σας δει ενα παιδογαστρεντερολογος και να σας κατατοπησει.. στο τι θα κανετε..

ευχομαι να ειναι περαστικα:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κασση μου τσαι μαυρο δεν σου ειπε να δωσεις[ο γιατρος]?κοψε τελειως το γαλα για μια-δυο μερες δωσε μονο ρυζακι βρασμενο σαν λαπα,τωρα δεν ξερω αν θα το φαει το αγορακι σου,αλλα αν το κανετε 2-3 μερες θα εχει βελτιωση,κανε κι αυτα που ειπαν τα κοριτσια,μην ανησυχεις ομως ,πολλα μικρα ειναι αρρωστα αυτην την εποχη!Περαστικα σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κασσυ μου τωρα ειδα το μυνημα σου .Λοιπον αυτο το ειχα περασει εγω οταν ειχαμε πρωτομετακομησει εδω με το Σταυρο ηταν σχεδον δυομιση ετων .Ειχε που λες ενα μηνα και διαρροια ξεκινησε στην αρχη με κομμενα κακα στη πορεις εγεινε πιο εντονομετα την διαιατα καποιοων ημερων συνηρθ για δυο μερες καιμαετα παλι τα ιδια .Κανμε και εμεις καλλιεργεια και μαλιστα οταν το ειχα παει στη πολυκλινικη του ολυμπιακου χωριου αυτη η ηλιθια η παιδια τροε που εφημερευε μου ελεγε οτι το παδι εχει μεγαλοΚΕΦΑΛΙ .ασχετο ε; εγω της εεγα τι θα γινειμε τη διαρροια και εκινητο χαβα της ειχε βγαλειμαλιστα καιμια μεζουρα καιμετραγε το κεφαλι του παιδιου και η απαντηση της στη δοαρροια ηταν ελα μωρε θα συνελθει !Τελικα καναμε διατροφη και τρωγαμε :αραιωμενο γαλα υπαρχει και ειδικο χωρις γλουτενη ρυζι εβραζα το ρυζι χωρς να το πλενω καιμε το νερο του ρυζιου του εκαν το γαλα , μπαναν με ξηνομηλο και ριζαλευρο νερο εμφιαλωμενο και κρεμα μονο βανιλια (αυτη αργοτερα)φρυγανια και αλμορα.Επισης του εδινα του εδινα και τα ultra lavour ειναικατι καψουλες τις ανοιγεις και της βαζεις εσα στο γαλα η στη κρεμα η στο φαγακι και αυτα βοηθανε στη χλωριδα του εντερου μαλιστα τα παιρνουν και οταν παιρνεις αντιβιωση ειναι πολυ καλα και δεν εχουν παρενεργειες .Πηρε πολυ καιρο αλλα ευτυχως το ξεπερασαμε αλλα μας εχεις μεινει ευαισθησια με το παραμικρο αμας η γαστρεντεριτιδα ειναιτο φορτε μας!τοτε τελια ηταν απο το νερο .Νια επειδη εδω ειχαμε απο δεξαμενη μετα βαλαμε νερο εμφιαλωμενο με ψυχτη και λυθηκε το θεμα οταν ομως παμε καπου που δνε εχουν νερο της ευδαπ ξαναγινετε.

Τωρα επειδη ομως δεν μπορεις να αποκλεισεις τιποτα καιεπειδη ειναι πολυ ακιρο καλο ειναι να πας και σ εενα νοσοκομειο η να απευθυνθεις σ εγαστρεντερολογο .Υπαρχει κινδυνος αφυδατωσς με τοσες μερες διαρροια .

Της φιλης μου ο γιος ειχε αλλεργια στο αγγελαδινο γαλα εκεινης της εκανε δυσκιλιοτητα και του εδωσε ειδικο μεχρι τα τρια .Θα τη ρωτησω γαιτη γαστρεντερολλογο και θα σου στειλω πμ.Ομως μην το αμελησεις ξερω πως ειναι εμει περσι ειμασταν νοσοκομειο με αυτο εκανε εμετους καιμετα δαρροια και επαθε αφυδατωση καιτ ου επεσε το ζαχαρο και ολοι οι ηλεκτρολυτες .Ευχομαι περαστικα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευτυχως πάμε καλύτερα!!!!

Υβόννη μου όχι δε μου το είπε αλλά ο αγγελάκος με τίποτα δεν το πίνει...!!όλα τα άλλα τα κάνω!

Βάνια ευχαριστώ για τον κόπο σου να μου γραψεις όλα αυτά...ευχαριστώ..αυτο φοβαμαι θα μας μείνει η ευαισθησια και εμάς σιγουραα!!!!!!

το Ultra revure δε το σκεφτηκα ...και είναι όντως καλό!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...