Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

thimidia έγραψε:

κοριτσούδες,εχω κουπόνια libero.Οποια θέλει!Επίσης κάτι μακρυμάνικα φορμάκια για νεογέννητο,ισα που τα βάλαμε στο νοσοκομείο,συν κατι γαντάκια,σκουφάκια αφόρετα.

ΘΕΛΩ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ! ΣΤΕΛΝΩ Π.Μ

• Απαντήσεις 682
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Χαριζονται κουπονια Johnson's baby shampoo or baby bath, Johnsonn's baby soothing naturals.

Ειναι 3 κουπονια του 1 ευρω για καθε ειδος με ημερομηνια ληξης 30/10/1011.

Οπια τα θελει ας μου στειλει πμ με διευθυνση και ας προσδιορησει ποιο θελει.

Αμα υπαρχουν περισσοτερε κοπελε ςτα κουπονια θα μοιραστουν

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια!!!

εχω στο σπιτι 5 γευματακια της μιλουπα κ 5 της νουνου.

ειναι κρεμουλες κ ειναι λεει για μετα τον 6ο μηνα.

επισης εχω κ κουπονια εκπτωτικα της μιλουπα των - 0.80€.

οποια θελει τα στελνω στο σπιτι της με εξοδα δικα μου.

θα περιμενω πμ.

φιλια

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια τι κανετε????

Λοιπον κοριτσακια χαριζεται παρκοκρεβατο με στρωματακι εχτρα (σε σακο σε μπλε χρωμα μου το χαρισαν αλλα εχω ηδη ενα και το δευτερο δεν το χρειαζομαι)

και μπανιεριτσα θαλασσια αχρησιμοποιητη γιατι πηραμε αλλη λογω χωρου

οποια θελει ας μου στειλει πμ να συνενοηθουμε

φιλακιαααα!!!

Δημοσίευση

κοριτσακια μου εγω ηθελα να ρωτησω αν ξερει καμια σας που θα μπορουσα να βρω κουκουλα για το καροτσι διδυμων της mothercare το τριροδο.

Η αν εχει καποια τετοιο καροτσι κ δινει ανταλακτικα η κατι. Μου το εχουν δωσει αλλα θελει λιγο μαζεμα

Δημοσίευση

Χαριζετε μπλοκ με 8 κουπονια διαφωρων αξιων για βρεφηκες κρεμες ΝΟΥΝΟΥ. Ειναι ληκης 30/09 και αφορουν διαφορες κρεμες.

Επισης συσκευασιες μεριδας Νουτριτσια κρεμα βανιλια ληξης δεκεμβριου του 2010, Κρεμα βανιλια ΝΟΥΝΟΥ ληξη Φευρουαριος του 2012 ( 2 φακελακια) μπισκοτοκρεμα ΝΟΥΝΟΥ ( 2 φακελακια) ληξη Αυγουστος του 11.

Οποια κοπελα τα θελει ας μου στειλει πμ

Δημοσίευση

Cesilia ενδοιαφερομαι εγω για τα κουπουνια της νουνου ;):)

κ κατι αλλο οποια κοπελα εχει χειρολαβες για παρκο; δυστηχως εχω αυτο με την ψιλη σητα αν εχει καμια σας κ μπορει να μου στειλει.....εψαξα εδω αλλα δυστηχως δεν βρηκα :(

ευχαριστω... :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΩ ΕΝΕΣΕΙΣ INNOHEP 0,35 ML ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΛΗΓΟΥΝ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ.ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ.ΟΠΟΙΑ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ.

Δημοσίευση

εκανα ενα ξεκαθαρισμα στην ντουλαπα του σπυρου και εχω τα εξης ρουχα που θελω να δωσω

σε χειμωνιατικα εχω ηλικιας απο 12μηνων εως 23μηνων,καλοκαιρινα 6 φανελακια 12-18 μηνων και 2 φανελακια 6 μηνων.

επισης εχω 1 σελτεδακι,1 κουβερτα φλις,1 σκουφακι,1 ζευγαρι σαγιοναρες 21 νουμερο αφορετες,1 πυτζαμα νο2

δεν βρηκα καπου αλλου να τα δωσω οποτε οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• οχι, δεν έχω αλλάξει κάτι στις δόσεις, παίρνω ακριβώς τα ίδια. Μάλλον αυτό θα κάνω, θα κλείσω να πάω μέσα στην εβδομάδα για υπέρηχο, τουλάχιστον ό,τι είναι να το ξέρω.  @melitiniღ θυμάμαι κάπου το διάβασα που το έλεγες αυτό... Τι να πω, δεν ξέρω.
    • Μήπως μείωσες τα φάρμακα που παίρνεις; Επίσης, οι ορμόνες αρχίζουν κ σταθεροποιούνται. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Αλλά όλοι κ σε μένα λένε πως τα συμπτώματα πάνε κ έρχονται! Οι περισσότερες φίλες μου, δεν είχαν κανένα σύμπτωμα…ίσως ναυτία αλλά σε πιο προχωρημένη εβδομάδα και όχι απόλυτα! Στην κόρη μου το στήθος μου παρέμεινε ανύπαρκτο όπως κ στα κανονικά μου 😂 ούτε πρήξιμο ούτε πόνος μέχρι που άρχισα να θηλάζω. Κ τώρα έχω μια αμυδρή ενόχληση στης θηλές σπανίως. Μπορείς να πας κ νωρίτερα για έναν υπέρηχο, αν είναι να σκας 😇 οι γιατροί θα με βάλουν black list αλλά πραγματικά, σε αυτήν την εγκυμοσύνη που πάω κάθε βδομάδα, είμαι πολύ πιο χαρούμενη από ότι στην πρώτη! 
    • Λεεες;; Μακάρι να είναι διδυμάκια, θα πετάξω από τη χαρά μου.. θέλω πολλά παιδάκια και γιατί όχι να είναι και δυο με την πρώτη. Αμήν! αμήν! αμήν! 🙏🏼 Τα κουμάντα είναι σχετικά.. όταν έρχεται κάτι πάντα ο Θεός δίνει και τον τρόπο και τη λύση.. 🙃😉 Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά παλινδρόμησε είχα από την αρχή έντονο πόνο στο στήθος, το κύριο σύμπτωμα μου δηλαδή ήταν αυτό, έντονη οσμή, ναυτίες ευτυχώς όχι έντονες και τραβηγματάκια χαμηλά. Όταν σταμάτησε η καρδούλα του μωρού στην 9η εβδομάδα, σταμάτησαν και τα συμπτώματα και το πρώτο και κύριο το στήθος. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά και όταν 9+4 πήγαμε στη γιατρό για να κάνουμε τον υπέρηχο της είχα πει ότι νοιώθω πως κάτι δεν πάει καλά γιατί έφυγαν τα συμπτώματα.. εκείνη βέβαια για να με καθησυχάσει μου είπε ότι δεν θα συμβαίνει τπτ, πως συμβαίνουν αυτά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκα μόλις είδαμε το μωράκι στον υπέρηχο, είχε σταματήσει η καρδούλα.  Δεν θέλω να σε πανικοβάλω, αυτό συνέβει σε μένα, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί & σε σένα. Εξάλλου τώρα σε κάθε περίοδο ενώ είχα φουλ πόνο στο στήθος και δεν μπορούσα να το ακουμπήσω, τώρα μετά την εγκυμοσύνη δεν νιώθω τπτ.. και πιστεύω πως και μετά την εμβρυομεταφορά δεν θα έχω συμπτώματα αυτή τη φορά. 
    • Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις @Zaxaroulamak Πρέπει να το δουλέψω με τον εαυτό μου..
    • Κορίτσια, καλημέρα! Είμαι 6+2 σήμερα μετα από εξωσωματική. 5+4 πήγαμε στον γιατρό, έχουμε ενα μωρό, είδαμε αμνιακό και λεκιθικο, και θα ξαναπάμε στις 25. Στις 4 εβδομάδες που πήρα θετική χοριακη και για καμιά εβδομάδα είχα τσιμπηματακια και πονακια κάτω χαμηλά. Με ποναγε και το στήθος πολύ αλλά είχε ξεκινήσει να με ενοχλεί και πριν την ετ από τα φαρμακα. Εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησαν τα πονακια και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα εξαφανίστηκε διά μαγείας και ο πόνος στο στήθος (που ήταν ουσιαστικά το μόνο σύμπτωμα που είχα) και το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό. Δηλαδή τώρα που έφυγε και αυτό δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Είναι φυσιολογικο αυτο βρε κορίτσια; Τώρα τι σας ρωτάω και εσάς κυριακάτικα... Ξέρω δεν έχει ουσία να κάνω σενάρια στο μυαλό μου, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, μου είπε και ο γιατρός να μην ασχολούμαι με συμπτώματα, αλλά εχω αναστατωθεί. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...