Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

thimidia έγραψε:

κοριτσούδες,εχω κουπόνια libero.Οποια θέλει!Επίσης κάτι μακρυμάνικα φορμάκια για νεογέννητο,ισα που τα βάλαμε στο νοσοκομείο,συν κατι γαντάκια,σκουφάκια αφόρετα.

ΘΕΛΩ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ! ΣΤΕΛΝΩ Π.Μ

• Απαντήσεις 682
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Χαριζονται κουπονια Johnson's baby shampoo or baby bath, Johnsonn's baby soothing naturals.

Ειναι 3 κουπονια του 1 ευρω για καθε ειδος με ημερομηνια ληξης 30/10/1011.

Οπια τα θελει ας μου στειλει πμ με διευθυνση και ας προσδιορησει ποιο θελει.

Αμα υπαρχουν περισσοτερε κοπελε ςτα κουπονια θα μοιραστουν

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια!!!

εχω στο σπιτι 5 γευματακια της μιλουπα κ 5 της νουνου.

ειναι κρεμουλες κ ειναι λεει για μετα τον 6ο μηνα.

επισης εχω κ κουπονια εκπτωτικα της μιλουπα των - 0.80€.

οποια θελει τα στελνω στο σπιτι της με εξοδα δικα μου.

θα περιμενω πμ.

φιλια

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια τι κανετε????

Λοιπον κοριτσακια χαριζεται παρκοκρεβατο με στρωματακι εχτρα (σε σακο σε μπλε χρωμα μου το χαρισαν αλλα εχω ηδη ενα και το δευτερο δεν το χρειαζομαι)

και μπανιεριτσα θαλασσια αχρησιμοποιητη γιατι πηραμε αλλη λογω χωρου

οποια θελει ας μου στειλει πμ να συνενοηθουμε

φιλακιαααα!!!

Δημοσίευση

κοριτσακια μου εγω ηθελα να ρωτησω αν ξερει καμια σας που θα μπορουσα να βρω κουκουλα για το καροτσι διδυμων της mothercare το τριροδο.

Η αν εχει καποια τετοιο καροτσι κ δινει ανταλακτικα η κατι. Μου το εχουν δωσει αλλα θελει λιγο μαζεμα

Δημοσίευση

Χαριζετε μπλοκ με 8 κουπονια διαφωρων αξιων για βρεφηκες κρεμες ΝΟΥΝΟΥ. Ειναι ληκης 30/09 και αφορουν διαφορες κρεμες.

Επισης συσκευασιες μεριδας Νουτριτσια κρεμα βανιλια ληξης δεκεμβριου του 2010, Κρεμα βανιλια ΝΟΥΝΟΥ ληξη Φευρουαριος του 2012 ( 2 φακελακια) μπισκοτοκρεμα ΝΟΥΝΟΥ ( 2 φακελακια) ληξη Αυγουστος του 11.

Οποια κοπελα τα θελει ας μου στειλει πμ

Δημοσίευση

Cesilia ενδοιαφερομαι εγω για τα κουπουνια της νουνου ;):)

κ κατι αλλο οποια κοπελα εχει χειρολαβες για παρκο; δυστηχως εχω αυτο με την ψιλη σητα αν εχει καμια σας κ μπορει να μου στειλει.....εψαξα εδω αλλα δυστηχως δεν βρηκα :(

ευχαριστω... :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΩ ΕΝΕΣΕΙΣ INNOHEP 0,35 ML ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΛΗΓΟΥΝ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ.ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ.ΟΠΟΙΑ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ.

Δημοσίευση

εκανα ενα ξεκαθαρισμα στην ντουλαπα του σπυρου και εχω τα εξης ρουχα που θελω να δωσω

σε χειμωνιατικα εχω ηλικιας απο 12μηνων εως 23μηνων,καλοκαιρινα 6 φανελακια 12-18 μηνων και 2 φανελακια 6 μηνων.

επισης εχω 1 σελτεδακι,1 κουβερτα φλις,1 σκουφακι,1 ζευγαρι σαγιοναρες 21 νουμερο αφορετες,1 πυτζαμα νο2

δεν βρηκα καπου αλλου να τα δωσω οποτε οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...