Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 682
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Νανούκα έγραψε:

Άσχετο...

Σαβροπιγκουίνε...

Όταν λες βημάτακια... να αρχίσει να περπατάει ή να τον κρατάμε και να κάνει βηματάκια;

sorry nanouka tora to eida,opos eipe k i cesilia ,na arxisei na kanei bimata mono toy to paidi..

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Χαρίζω άρκετά κοριτσίστικα ρουχαλάκια ζιπουνάκια φορμάκια κοντομάνικα και μακρυμάνικα για μωράκια απο 0-5 μηνών. Όποια κοπέλα ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με πμ γιατί θα φύγω σε διακοπές την Παρασκευή.

Φιλια

Δημοσίευση

ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΕΞΩ! ;)

ΣΙΕΝΝΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ... :)

ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΡΟΥΧΑ ΣΙΓΟΥΡΑ! ;)

Δημοσίευση

εγω δεν θελω μπιμπερο,ακομα τουλαχιστον αλλα....βρε ρουμπελιτσα τι ομορφο που ειναι το μελινακι σου?????????ειδες τελικα που το καλο πραγμα αργει να γινει?????????να ειναι παντα γερο κι ευτυχισμενο!!!

συγνωμη για την "σφηνα" στο θεμα,αλλα μου βγηκε!!! φιλιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσούδες,εχω κουπόνια libero.Οποια θέλει!Επίσης κάτι μακρυμάνικα φορμάκια για νεογέννητο,ισα που τα βάλαμε στο νοσοκομείο,συν κατι γαντάκια,σκουφάκια αφόρετα.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...