Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, μου έχουν μείνει 2 πακέτα επιθέματα Johnson's αν κάποια κοπέλα τα θέλει. Επίσης, έχω 2 γυάλινα μπιμπερό ΝUK τα οποία χρησιμοποίησα μια φορά καθώς η μπέμπα τα απέρριψε. Και 2 άθικτες θηλές για NUK first choice. Αν ενδιαφέρεται κάποια ας στείλει pm.

EDIT.

τα πραγματάκια δόθηκαν :)

• Απαντήσεις 682
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας κορίτσια

μου έχουν μείνει από την τελευταία μου εγκυμοσύνη απείραχτα τα εξης φάρμακα:

ασβέστιο calcioral D3 60 μασώμενα δισκία με ημερομηνία λήξης 10/2011

σίδηρος Legofer 10 φιαλίδια με ημερ. λήξης 2/2011

σίδηρος Tardyferon 30 δισκία με ημερ. λήξης 7/2013

όποια ενδιαφέρεται για κάποια από αυτά να μου στείλει π.μ. με τα στοιχεία της για να της τα στείλω

Δημοσίευση

kalimera koritsakia kai apo mena!loipon egw exw na dwsw kati kouponakia gia vrefika sampouan kai afroloutra kathws kai gia gta pampers nommizw kai libero prepei na exw tha koitaksw kai tha sas pw me sigouria.episis exw mega galcium asvestio se anavrazon diskio opoia egioula ta xreiazetai na tis ta steilw!

an kapoia kopela exei gia koritsaki rouxalakia pou na min ta xreiazetai as mou steilei pm!!!

tha koitaksw kai egw ta dika mou olo kai kati akoma exw na steilw se opoia kopela exei anagi!tha kanw ksekatharisma pragmatvn molis sxolasw to apogeyma kai tha sas enimerwsw!filakia

Δημοσίευση

fwt31n1 έγραψε:

kalimera koritsakia kai apo mena!loipon egw exw na dwsw kati kouponakia gia vrefika sampouan kai afroloutra kathws kai gia gta pampers nommizw kai libero prepei na exw tha koitaksw kai tha sas pw me sigouria.episis exw mega galcium asvestio se anavrazon diskio opoia egioula ta xreiazetai na tis ta steilw!

an kapoia kopela exei gia koritsaki rouxalakia pou na min ta xreiazetai as mou steilei pm!!!

tha koitaksw kai egw ta dika mou olo kai kati akoma exw na steilw se opoia kopela exei anagi!tha kanw ksekatharisma pragmatvn molis sxolasw to apogeyma kai tha sas enimerwsw!filakia

Θα μπορέσεις να μου στείλεις τα κουπονάκια για τα parpers και libero που έχεις, καθώς και το ασβέστιο μιας και το παίρνω λόγω θηλασμού και δεν μου το γράφουν....

:):):)

Δημοσίευση

fwt31n1 έγραψε:

Καλημερα!θα ηθελα τα κουπονακια για βρεφικο σαμπουαν και αφρολουτρο αν γινεται.Ευχαριστω.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

ΕΧΩ 3 ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΣΒΕΣΤΙΟ-ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ (CALCIFORM- ΣΥΝΟΛΟ 80 ΔΙΣΚΙΑ)

ΚΑΙ 1 ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ-ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ (MAGNESIUM SANDOZ -20 ΔΙΣΚΙΑ )

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧOYN Κ 3 ΚΟΥΤΙΑ ΣΙΔΗΡΟΣ FUSIOFOL

Δημοσίευση

nanabill έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

ΕΧΩ 3 ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΣΒΕΣΤΙΟ-ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ (CALCIFORM- ΣΥΝΟΛΟ 80 ΔΙΣΚΙΑ)

ΚΑΙ 1 ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ-ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ (MAGNESIUM SANDOZ -20 ΔΙΣΚΙΑ )

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧOYN Κ 3 ΚΟΥΤΙΑ ΣΙΔΗΡΟΣ FUSIOFOL

Δεν μου στέλνεις και εσύ το δικό σου ασβέστιο, γιατί το χρειάζομαι λόγω θηλασμού;

Οπότε θα με καλύψεις για πάρα πολύ καιρό!!!!

Σου στέλνω τα στοιχεία μου!

Να είσαι καλά κοπέλα μου!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η' ΘΗΛΑΖΕΙ ΕΧΩ:

- 1 ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΑΣΒΕΣΤΙΟ Calcioral ΜΕ 20 ΜΑΣΩΜΕΝΑ ΔΙΣΚΙΑ.

- 1 ΚΟΥΤΑΚΙ Filicine 5mg ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ

- 1 ΚΟΥΤΙ ΜΕ 10 ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΣΙΔΗΡΟ LEGOFER

- 3 ΚΟΥΤΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ 30 ΔΙΣΚΙΑ Trofocard

ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ.

Δημοσίευση

Χαριζω :

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ

5 φανταστικα φορεματα 9-12 μηνών χειμωνιατικα που η μαργαριτα τα εχει βαλει απο μια φορα το καθενα με ασορτι καλτσον

1 ροζ μπουφαν με κουκουλα χειμωνιατικο , χμμμ απο 6 μηνων νομιζω

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ

ρουχα εγκυμοσυνης χειμωνιατικα L νουμερο, 3-4 παντελονια υφασματινα, 1 τζην με μπασκα και 1 τζην σαλοπετα επισης μπλουζες εγκυμοσυνης λεπτες μακρυμανικες για μελλουσες μανουλες υψους 1,67 και περιπου στα 70 κιλα

οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει μυνημα :)

Δημοσίευση

καλημερα φραπεδια μου...βρε με βλεπεις? αυτες ειναι οι διαστασεις μου...θα ηθελα κατι απο ολλλλλλλαααααααααα...σε αφηνω να το σκεφτεις..στειλε μου προσωπικο μηνυμα για να ξερω τι? και να σου δωσω δ/νση. φιλια!!!

Δημοσίευση

frapedia72 έγραψε:

Χαριζω :

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ

5 φανταστικα φορεματα 9-12 μηνών χειμωνιατικα που η μαργαριτα τα εχει βαλει απο μια φορα το καθενα με ασορτι καλτσον

1 ροζ μπουφαν με κουκουλα χειμωνιατικο , χμμμ απο 6 μηνων νομιζω

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ

ρουχα εγκυμοσυνης χειμωνιατικα L νουμερο, 3-4 παντελονια υφασματινα, 1 τζην με μπασκα και 1 τζην σαλοπετα επισης μπλουζες εγκυμοσυνης λεπτες μακρυμανικες για μελλουσες μανουλες υψους 1,67 και περιπου στα 70 κιλα

οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει μυνημα :)

Σου έστειλά μήνυμα!!!! :):)

Δημοσίευση

ANNA1503 έγραψε:

Καλησπέρα.Χαρίζω τσάντα αλλαξιέρα σε χρώμα λευκό με γαλάζιες βουλίτσες αχρησιμοποιητή απο τα LAPIN HOUSE.Oποια κοπέλα ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει.

ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ PM ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Αχ ζηλεψα!!! Εχουμε πηξει εδω στην Αθηνα με το καυσαεριο. Καθε μερα βγαζω τον μικρο μου βολτα στα στενα στις πολυκατοικιες και τους κεντρικους δρομους και αυτο σκεφτομαι ποσο θα ηθελα να του προσφερω μια αλλη ποιοτητα ζωης. Αν μπορουσα θα εφευγα...
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, η αλήθειας είναι ότι ήταν η πρώτη μέρα σήμερα που βγήκα στο χωράφι γιατί τις καθημερινές δουλεύω, και νιώθω σαν να με έχουν δείρει δέκα.. 🤣🤣🤣 Το επόμενο ΣΚ εννοείται δεν θα πάω μιας και θα έχω κάνει μέσα στην εβδομάδα την ετ μου.. οπότε θα περιμένω τα σποράκια μου να ανθίσουν..!!! Η φύση εννοείται δεν παύει να είναι φύση.. δεν την αλλάζω με τπτ!!! Ο Έβρος σας χαιρετάει κι εκείνος και σας στέλνει αγκαλιές αγάπης..!!! Ναι!!! η φύση είναι φύση.. και η δική μας η φύση εδώ πάνω είναι ένας Παράδεισος.  Μπορεί να λένε ότι έχουμε αρκούδες 😅 & ζούμε με τις αρκούδες εκεί κάτω στας Αθήνας.. αλλά αρκούδες για την ώρα μόνο Κοζάνη - Φλώρινα κορίτσια.. 😉😆  Σκέψου κορίτσι ότι μένω μέσα στην πόλη.. τι πόλη.. χωριό είναι και η Ορεστιάδα.. και θα πάω να μείνω στο πατρικό μου στο χωριό, 12 χιλιόμετρα από την Ορεστιάδα. Χωρίς ενοίκια, στη φύση, με την αυλή μου, το μπαξεδάκι μου, τις κοτούλες μας..!!! Χωριό κορίτσια και πάλι χωριό. Άλλη ποιότητα ζωής! 😊🙃🤗
    • @Nerina κοριτσι μου εγω σου ειχα γραψει και στο αλλο θεμα σου γραφω και εδω. Θα σου πω το εξης εχω υπαρξει στο παρελθον στη θεση του συντροφου σου. Τι θελω να πω ειχα σχεση με εναν ανθρωπο πηγαιναμε σοβαρα εβλεπα πολλα πραγματα στα οποια δεν ταιριαζαμε και δε μου αρεσαν ηταν υπερβολικα ζηλιαρης και με πιεζε παρα πολυ. Εμενα μαζι του γιατι πιστευα οτι τον αγαπω πραγματικα και βαθια. Τον τελευταιο καιρο πριν χωρισουμε ειχα αρχισει να πνιγομαι με τη συμπεριφορα του αλλα εκανα υπομονη ωσπου μια μερα εκανα το μπαμ του ζητησα να χωρισουμε και αυτο ηταν δεν ηθελα καμια επαφη. Ισως κι αυτος τοτε να αναρωτιοταν πως γινεται μια γυναικα που τον αγαπαει να φερεται τοσο σκληρα και να μην σηκωνει το τηλ να δει αν ειναι καλα κτλ. Σε καμια περιπτωση δε συγκρινω τη δικη του συμπεριφορα με τη δικη σου ουτε θελω να πω οτι εσυ εκανες κατι λαθος η ησουν πιεστικη κτλ απλα θελω να πω οτι ισως και ο συντροφος σου να ειχε πιεστει παρα πολυ και να μαζευε μεσα του πραγματα τα οποια προσπαθουσε να διαχειριστει και δεν μπορεσε. Ισως να επηρεασαν και οι γονεις του ποιος ξερει. Βεβαια στη δικη σας περιπτωση υπηρξε και μια εγκυμοσυνη που δεν προχωρησε και βεβαια για μενα ειναι απαραδεκτος που δεν ειναι διπλα σου να σε στηριξει σε αυτο εστω ανθρωπινα ακομα και αν δε θελει να ειστε παλι μαζι. Εχουν υπαρξει στιγμες στη ζωη μου π εχω νιωσει πολυ μονη και ξερω πως οταν δε βιωνεις προσωπικα κατι ειναι ευκολο να πεις ελα μην ασχολεισαι δε σου αξιζει κτλ ωστοσο εγω καταλαβαινω οτι εισαι μια πολυ λογικη και δυνατη γυναικα που θα καταφερει να σταθει ξανα στα ποδια της. Σκεψου τι ανθρωπο θελεις να εχεις διπλα σου και με τι ειδους ανθρωπο θα ηθελες να μεγαλωσεις το παιδακι σου. Καποιες φορες στη ζωη μας νιωθουμε απελπισια και λεμε πως θα προχωρησω ομως με εναν μαγικο τροπο ολοι βρισκουμε τον δρομο μας και τα καταφερνουμε. Αν χρειαζεσαι να μιλησεις σε καποιον ειμαι εδω 🙂
    • Κοριτσιιαααα σήμερα είμαι στην 21η μέρα του κύκλου..θετικό τεστ ωορρηξιας είχα 12η και 13η μέρα..σήμερα από το πρωί είχα μπεζ ροζ υγρά και ελάχιστο αίμα..επίσης έχω πόνο σαν ωορρηξίας από αριστερά..να ανησυχήσω λέτε;
    • @GButterfly καλωσηρθες!!!ευχομαι μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!Δεν παω σε κανεναν απο τους 3,εκει που ειχα παει κ ξαναεκλεισα ειναι 150€ κ σε ιδιωτικο νοσοκομειο που κοιταξα στα 120€.Φανταζομαι γενικα εκει θα παιζουν οι τιμες αλλα μπορεις να καλεσεις κ να ρωτησεις, γενικά μην πάρεις τελευταία στιγμή να κλείσεις ραντεβού συνήθως οι περισσότεροι από ότι ξέρω έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα,ανάλογα βέβαια και το πόσο ευέλικτο είναι το δικό σου πρόγραμμα😊Υπερηχο καλο θα ηταν εαν σε αγχωνει να κλεισεις κ εναν στο ενδιαμεσο για ψυχολογικους λογους,αλλα απο οτι καταλαβα σε ενα μηνα θα πας στον γιατρο ενω σε 2 βδομαδες περιπου θα κλεισεις αυχενικη;(αν ειναι ετσι οντως ειναι το ιδιο,εκει θα το ξεσκονισουν το μωρο δεν χρειαζεται κ καπου ο γυναικολογος😄)βιοχημικη περασα τον Αυγουστο και παλλινδρομη λιγα χρονια προν γεννησω την κορη μου, καταλαβαινω το αγχος σου αλλα εκτος του οτι ειναι κατι πολυ συνηθισμενο απο οτι εχω διαβασει κ εδω μεσα,δεν σημαινει τιποτα για τις επομενες συλληψεις εκτος κ αν ευθυνονται αλλα παθολογικα που κ αυτα λυνονται 🙃 @Rena92 14/01 εχω κ εγω γενεθλια..τα καλυτερα παιδια ειμαστε😅😃😁
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...