Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μαριλου μου αν και καθηστεριμενα να σου ζησει η κουκλα!!!!!

μαρωελ αν μας το ελεγες νωρητερα θα σου εδινα την δικη μου αλλα την εδοσα ηδη σε μια φιλη μου που γενναει τον Ιουλιο.

Εμενα δεν μου φανικε και τοσο χρισημη

Τελιακ τα κουπονια για τις κρεμες δεν τις θελει καμια;;;;

μονη μου θα τις φαω!!!!!

  • Απαντήσεις 682
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

Μαριλου μου αν και καθηστεριμενα να σου ζησει η κουκλα!!!!!

μαρωελ αν μας το ελεγες νωρητερα θα σου εδινα την δικη μου αλλα την εδοσα ηδη σε μια φιλη μου που γενναει τον Ιουλιο.

Εμενα δεν μου φανικε και τοσο χρισημη

Τελιακ τα κουπονια για τις κρεμες δεν τις θελει καμια;;;;

μονη μου θα τις φαω!!!!!

Ευχαριστώ πολύ! Την χαιρόμαστε ντυμένη στα ρουχάκια σου και με τα πραγματάκια σου!!!

Είναι μια γλύκα!!!

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΩΝ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ!!!ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΡΣΙΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ?ΑΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :laugh: :cheer: :woohoo:

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα.εχω μια καλαθουνα σε καλη κατασταση,ειναι για κοριτσακι με ροζ χρωματα κ εχει κουνουπιερα/εχει κ βαση η οποια ειναι ελαφρως μπαταρισμενη αλλα κανει δουλεια...αν καποια κοπελα απο αθηνα την χρειαζεται ευχαριστως να της την δωσω..

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Χαρίζω για αγοράκι 6-12 μηνών τα εξής: 2 ζευγάρια παπουτσάκια, παντοφλίτσες, 1 σαλοπέτα γαλάζια, 2 μπλουζάκια και ένα παιχνιδάκι!!! Όποια κοπέλα ενδιαφέρεται ας μου πει.

Φιλάκια!!! :kiss:

Δημοσίευση

Κουκλες μου γεια!!!!

Λοιπον την Κυριακη θα κατεβω στο υπογειο και α τακτοποιησω καποια πραγματ ατου μωρου.

Θα σας κανω μια λιστα με τι θελλω να δοσω.

Οποια ενδιαφερετε να μου πει απο τωρα

Τα περισσοτερα ειναι για αγορακι

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

Αγορι θα κανεις ρουμπι;;;

Ναι εδω θα την βαλλω την λιστα απλα θα την βαλλω η Κυριακη βραδυ- αν θα εχω κουραγιο- η Δευτερα πρωη

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΧΩ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....

Δημοσίευση

Τα περισσοτερα ομως ειναι για αγορακι τελειως...δηλαδη κατι παντελονακια που δεν θα τα φορεσω ουτε σε δευτερο παιδι μου, τζιν και τετοια...θα σας γραχω βεβεια και λιστα, καποια μου τα εκανα δωρο καποια ειναι του βαφτηστιριου μου αλλα δεν τα θελλω για τα δικα μου παιδια, μπολυζακια και ζακετακια οσα δεν θελλω ειναι παλη ετσι αγορε τελειως...παλη δωρα και του βαφτησιμιου μου.

Σηγουρα εχω καποια παντελονακια για 2-3 ετων για ψιλο και αδυνατο παιδακι αυτα οποια τα θελει να της τα δοσω

Δημοσίευση

Στην χειροτερη θα τα μοιρασω ρε παιδια..απλα ειναι καποια ρουχαλακια σας ειπα δεν θα τα φορεσω σε αλλο παιδι δικο μου γι'αυτο και τα δινω...ειναι μια χαρα καθαρα, δεν ειναι σκισμενα απλα λιγακη χρισημοποιημενα απο 2 παιδακια, το βαφτηστηρι μου και το δικο μου.

Θα κρατησω για το επομενο παιδι οσα θελλω...δεν ξερω καν αν θα συμπεσουν οι εποχες και δεν μου αρεσει να στοιβαζω πραγματα

Μαρβελακι την τσαντα την πηρες;;;

Δημοσίευση

παιδια επαναφερω το θεμα της καλαθουνας γιατι ακομα δεν μου την εχει ζητησει καμια μελλουσα μανουλα...ειναι ο,τι πρεπει μεχρι να ξεπεταχτει λιγο το μωρακι...θα περιμενω !!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Πώς πάτε κορίτσια;; Πότε περιμένετε;; Ποια εχει πρώτη σειρά 🫣 Εγώ κανονικά 11/10. Αλλά δεν θα αντεξω μέχρι τότε. Λεω να παω τέλος Σεπτεμβρίου και πάλι ίσα που θα αντέξω. Νιώθω τόσο κουρασμένη με τον μικρό όλη μέρα. Η κοιλιά μου σχεδόν αγγίζει τα πόδια μου😵‍💫 νιώθω σαν να γεννάω αύριο.... Τελικά όντως η δεύτερη εγκυμοσύνη είναι πολύ δύσκολη... Επίσης πριν μια βδομάδα είχα αυτή την βλέννα που λένε, την τραχιλικη. Στον γιο μοθ δεν την θυμάμαι καθόλου 
    • Καλησπερα κοπελα μου! Επειδη ειμαι κι εγω με διδυμακια, δεν υπαρχει συγκεκριμενο πρωτοκολλο που να οριζει οτι πρεπει ενα μωρο να νοσηλευτει ωσπου να συμπληρωσει συγκεκριμενες βδομαδες. Απλα πανω κατω σε γενικες γραμμες γυρω στις 36 με 37 ωριμαζουν απολυτως τα οργανα και δεν χρειαζονται υποστηριξη, οπως επισης εχουν καλο βαρος και σιτιζονται πλεον μονα τους. Γι αυτο καποιοι το λενε ως θεωρητικο οριο. Και παλι ομως δεν ειναι καθολου απολυτο. Ξερω μωρακια 35βδομαδων που δεν χρειαστηκαν καμια νοσηλεια στη μενν και μωρα 38 και 39 που χρειαστηκαν. Το πρωτο μου πχ που γεννηθηκε 39η (στο Ιασω) μπηκε μενν γιατι παρουσιασε δυσκολια στην αναπνοη. Ποιος να μου το λεγε;; Εχω φιλη που γεννησε διδυμακια 35κ2 στο Μητερα και δεν μπηκε κανενα μενν κι εχω φιλη που γεννησε διδυμακια 38κ4, επισης στο Μητερα, και μπηκε το ενα εκ των δυο γιατι ηταν 1700γρ. Επισης εχω φιλη που γεννησε 30κ4 στο Αλεξανδρα το μωρακι της με βαρος 1900 και το πηρε στις 35 που ειχε φτασει ηδη 3200.  Οποτε θελω να πω δεν υπαρχει κανενας νομος. Πανε παντα αναλογα με το καθε νεογνο, το βαρος γεννησης (θελουν σιγουρα να εχει συμπληρωσει τα 2000-2200), το αν υπαρχουν αλλα προβληματα κλπ. Δεν παιζουν ρολο μονο οι εβδομαδες κυησης. Να μην αγχωνεσαι προκαταβολικα. Κανενας δεν μπορει να σου εγγυηθει με βεβαιοτητα τι θα γινει. 
    • Χαιρομαι πολυ κοριτσι μου ❤️ ❤️ ❤️ αντε σιγα σιγα θα φτασουμε στην αυχενικη να παρουμε μια ανασα. Ποσο εισαι τωρα;
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...