Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

marilou?poia einai ta kubika soy?exo ena mpoufan oxi more san palto einai alla stous gofous ftanei pou den me xoraei tsoxino einai k thelo na to doso einai se arristi katastasi apo ta zara to pira einai xl ,na sto steilo?

xl αγοράζω κι εγώ τώρα με την εγκυμοσύνη! Ναι φυσικά και το θέλω!!!

Να μετρήσω περιφέρεια και να σου πω για να δεις αν θα μου κάνει;

• Απαντήσεις 682
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

marilou έγραψε:

Cesilia έγραψε:

Ε όχι και να σε πούμε και ψώνιο. Αυτό ούτε να το σκέφτεσαι αλλά ούτε και να το ξαναπείς!

Στο κάτω κάτω δεν είσαι υποχρεωμένη να μας δώσεις τίποτα. Υπάρχουν άλλοι που δεν δίνουν τίποτα και προτιμούν ή να τα κρατάνε στις κούτες ή να τα πετάνε στα σκουπίδια...

Εμένα προσωπικά μου δίνεις πολύ μεγάλη χαρά και ανακούφιση που θα μου δώσεις κάποια πράγματα που έχω ανάγκη!

Είμαι υπέρευχαριστημένη με ότι μου χαρίζεται και δεν κάθομαι να κρίνω αν είναι ωραίο ή όχι, ή αν είναι μάρκας ή όχι...όταν έχεις ανάγκη κάτι το έχεις ανάγκη!!!

Έτσι πιστεύω εγώ πάντως.[/quote:qf7c8dr7]

ΜΑΡΙΛΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!! ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΙΑ...ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ???

ΕΓΩ ΕΝΑΤΞΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΜΕΝΑ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ!!!

ΕΓΩ CESILIA ΘΑ ΣΕ ΠΩ ΨΩΝΙΟ!!!ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ(πλακα κανω ετσι???) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

κλαψ κλαψ!!! γιατι ψωνιο καλεεεεε...πλακα κανω....

Κοιτα εχω δοσει και ακριβα και απωνυμα...γιατι απλα τα βαρεθηκα...ειδικα μια ανιχια μου η οποια ειναι 17 ετων...εχει αδειασει την μπιζουτιερα μου...και οποτε θελει καλο ρουχα...βουταει στην ντουλαπα μου..ειναι βεβαια ψιλη και εγω ταπα αλλα στο μεγεφος ειναι μια χαρα...βαλε και οτι τα περισσοτερα φορεματα μου ειναι μακρια...για το ρεβεγιον των Χριστουγεννων να φανταστειτε ηρθε και πηρα το φορεμα που πηρα για την βαφτηση....και κοσμηματα..και βαφτηκε σπιτι μου...ευτιχως φοραει παπουτσι Νο 40 αλλιως...πανε τα πατουμενα μου.

Μη νομιζεις καλε..περασμενα μεγαλεια...οταν ειχα προικα αφαγωτη- που λεει και ενς γειτονας, αγοραζα..τωρα...μαζευτηκα. Ενεκα η οικογεννεια..αντι να παρω μποτες με 300 ευρω...παιρνω πλυντηριο πιατων κλπ κλπ κλπ αχχχχχ!! μανα γιατι με παντρεψες!!!!

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

telika itan polu efkolo marilou s emia oritsa to mpoufanaki tha to exei parei i speedex!!!!!

Είδες; Αχ έχω αγωνία και μεγάλη χαρά γιατί αύριο θα πάρω πολλά δωράκια!!!

Και χάρη σε σένα θα πάρω κι εγώ φέτος δώρο Χριστουγέννων!!! Να είσαι καλά! :)

Δημοσίευση

Είναι όντως φοβερό!

Πολλά δώρα από ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε καν!

Μακάρι να μπορέσω να ανταποδώσω!

Αχ είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!! Που να τα παραλάβω κι όλας!!!! :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

Δημοσίευση

Κοριστια χαρα μας να δινουμε χαρα σε μαμαδες και παιδακια. Ειναι πραγματι κριμα, οπως ακριβως το λεει και η Γιωτα να σκονιζονται καπου παραπεταμενα. Μακαρι να με αξιωσει ο θεος να κανω και αλλο παιδακι..και να εχω την υγεια μου και την δουλεια μου για να το μεγαλωσω σωστα.

Οτι σας δινουμε τα δινουμε με χαρα και θελουμε να τα χαρειτε και εσεις!!

Δημοσίευση

βρε κοριτσια πολυ χαιρομαι!

Εχω ρουχαλακια αλλα τα δινω στην συννυφαδα μου.

Αρκετα απο αυτα δεν τα εχει βαλει στο μωρο.

Δεν ξερει τι να τα κανει.

θα της τα ζητησω αν ειναι να σας τα δωσω.

εγω, ξερεται τι θα ηθελα? :blush::blush::blush:

Αν εχει καποια καποιο μαρσιπο που να μην το θελει!

:blush:

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

afou re paidia einai se aristi kartastasi gt na min a xarei kapoios allos ?na ta faei i apothiki krima den einai?

εναιρε νουκ..ας μη τα φαει η αποθηκη..ας τα φαμε οι υπολοιπες..χαχα..και γω ειπα να ξεκινησω διαιτα...χιχιχιιι :S

Δημοσίευση

ΣΩΣΩ Ντροπη!!! Ακου διαιτα!!! Ξερεις ποσα εχω δαπανησει για να φτιαξω αυτον τον υπεροχο τροφαντο πισινο..και την προεξεχουσα κοιλιτσα ...ακου διαιτα...σαχλαμαρες!!!!

Αχ...σε καλο να μας βγει!!!! Σε λιγο θα αρχιζω να μοιραζω και τα δικα μου ρουχα...γιατι δε θα χωραω!!!!

Δημοσίευση

egv ton eixa ton pisino kai ton diathrw 1 xara..egv zhtav royxa απο το phenomenon...χαχα..και χαριζω τα παλια μου ρουχα..

ρε παιδια..κουραμπιε δεν εχω φαει ακομα..ως γνησια ποντια να θυμηθω να μην τον ξεσκονισωω πριν τον φαω..

μα ποιος μου ανεβαζει το καρμα;;;;ποις ναναι,ποιος ναναι..

Δημοσίευση

Καλα βρε τρελλες!Μπαινω κ εγω να διαβασω τι ζητανε κ τι χαριζουνε κ πεφτω πανω στα σοκομελομακαρονα!!!!!

Αν δεν τα χαριζεις χρυση μου τι τα αναφερεις κ μπουρδουκλωνεις το θεμα??? :laugh: :laugh: :laugh:

Σωσω αδερφουλα της Μαρθας?!!!!Καταλαβα! :laugh: :laugh: ;)

Που ησουν τοσο καιρο?!!!!!!!

Αντε χαριστεεεεεε τπτ! :laugh:

Απο χθες με επιασε μανια!Παω συνεχεια κ ανοιγω ντουλαπες μπας κ εχω πραγματα που δεν θελω!!!!! :laugh: :P

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @elena_1990 θα σου πω. Αυτοί μετράνε κάποια πράγματα στο εμβρυο. Όπως κατάλαβες τ πάχος τ υγρού π υπάρχει στον αυχένα κ αν υπάρχει ορατό ρινικο οστό. Οσο μικρότερο τ πάχος εκει τόσο μικρότερες οι πιθανότητες να εχει συνδρομο. Οσο μεγαλώνει η αυχενικη διαφάνεια τόσο αυξάνονται θεωρητικά οι πιθανότητες. Αλλα μιλαμε ΠΑΝΤΑ για πιθανότητες. Εγω πχ ειχα λογο ηλικιας (37) κ χαμηλής αυχενικής πιθανότητες αρχικά 1/1000  κατι. Η papp a την έριξε στο 1/600. Σ λέει ότι ενα εμβρυο στα 600 μ αυτές τιε μετρησεις εχει συνδρομο. Εχω δει βιντεακια με σύνδρομα π ελεγε η μαμά το 1/4000 μου πχ κ τ παιδακι είχε συνδρομο. Άπειρο ελάχιστη πιθανότητα? Ναι. Ακομα κ 1 προς 10 να σ βγει απο τις μετρήσεις σημαίνει ότι μ αυτές τιε μετρήσεις τ 9 μωρα ήταν υγιή. Τ ενα είχε συνδρομο. Η τροφοβλαστη παιρνει κύτταρα απ ευθείας απο τ πλακουντα. Εξετάζονται τ χρωμοσώματα. Την άλλη μερα εχεις τ αποτελέσματα με 100% βεβαιότητα. Μια χαρά θα ειναι τ μωρακι σου. Οι μετρήσεις δίνουν μονο πιθανότητες. Εγω τηβ εκανα να εχβ τ κεφαλι μ ησυχο. Το είχα τρελό άγχος μ αυτά π διαβαζα για τη διαδικασία αλλα ειλικρινά δ είναι τίποτα.
    • Καλημέρα κορίτσι μου, και εγώ είμαι 36 ετών και τον Ιανουάριο είχα την πρώτη μου εγκυμοσύνη από εξωσωματική. Δυστυχώς στις 9 εβδομάδες παλινδρόμησε. Σταμάτησε η καρδούλα του εμβρύου οπότε χρειάστηκε να μπω νοσοκομείο για απόξεση. Τώρα είμαι πάλι έγκυος από εξωσωματική αλλά είμαι ακόμη στην αρχή, εχθές μόλις πήρα το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της χοριακής, οπότε δεν ξέρω αν έχω ένα ή δύο μωράκια και πως να εξελιχθεί η συνέχεια τους! Θα σου πω όμως πως αυτή τη φορά είμαι πιο χαλαρή και ποιο σίγουρη πως αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά! Δεν αφήνω τον εαυτό μου να σκέφτεται αρνητικά και πιστεύω περισσότερο σε αυτά τα μωρά.. Σίγουρα η τραυματική εμπειρία που έζησα δεν με αφήνει να ησυχάσω, αλλά προσπαθώ όσο γίνεται να σκέφτομαι θετικά και να λέω στον εαυτό μου πως αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά!!! Με τη βοήθεια του Θεού και των Αγίων, όλα θα πάνε καλά!!! Εύχομαι αυτή τη φορά να έχει και για σένα και για μένα ευχάριστη έκβαση αυτή η εγκυμοσύνη! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    • Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια..!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος αυτή τη φορά, ο δρόμος και ο ανήφορος είναι ακόμη μεγάλος αλλά βήμα βήμα τη φορά θα τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του Θεού.! 🙏🏼 χε χε όχι όχι είμαστε χαλαρά να σου πω την αλήθεια με σκισμένο για την ώρα κεφάλι, ταπεινά! Θα ρθει η ώρα που θα το γιορτάσουμε με την καρδιά μας, το νιώθω.. εξάλλου εχθές κορίτσια είχε τέτοια ζέστη που δεν παλευόταν με τπτ η κατάσταση. Εμείς δυστυχώς μένουμε σε ένα πολύ ζεστό σπίτι το καλοκαίρι και κρύο το χειμώνα που δεν μπήκαμε στον κόπο να βάλουμε κλιματιστικό γιατί σε λίγους μήνες θα φύγουμε, θα μετακομίσουμε στο πατρικό μου, που τη βγάζουμε με τον ανεμιστήρα.. οπότε καταλαβαίνεις πως ήμασταν εχθές ειδικά ο σύζυγος. Μετά το απόγευμα αργά αναγκάστηκα να βγω από το σπίτι για να πάμε σούπερ μάρκετ γιατί ήταν όλα άδεια στο σπίτι και ... μένουμε στο δεύτερο χωρίς ασανσέρ, οπότε καταλαβαίνεις ποιον έβαλα να κάνει όλη τη χαμαλοδουλειά.. 🤣🤣🤣 και δεν μπορούσε να πει και τπτ μετάτο θετικό αποτέλεσμα... 🤣🤣🤣🤣
    • Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.. Λένε οτι η γιορτή κρατάει 40 μέρες χιχιχιχ @Παρασκευαιδου Χρόνια πολλά ζαΐρα της καρδιάς μας, να τα εκατοστίσεις 🥳🥳🥳❣️🎂 υγεία εύχομαι και μόνο ευτυχισμένες στιγμές..με το καλό και το νέο μέλος σας ❣️   @melitiniღ κορίτσι μου συγχαρητήριαααα, εύχομαι μια υγιή και τελείομηνη εγκυμοσύνη😘
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Εγώ για την ώρα την αγωγή που ακολουθώ είναι φουλ στα φάρμακα.. 🤣  Cyclacur 2 λευκά χαπάκια πρωί βράδυ, Vasclor το πρωί, Prolutex και Innohep το απόγευμα, salospir 100ρι το βράδυ και Filicin το πρωί και D3 το μεσημέρι.  Αυτά τα ολίγα.. 🤣🤣 Utrogestan εμένα δεν μου δίνει, ούτε την πρώτη φορά μου είχε, με Vasclor με πηγαίνει. Έχω δρόμο εγώ ακόμη μπροστά μου μέχρι να πάνε όλα καλά και να αρχίσω σιγά σιγά να τα κόβω. 🙃😉 Χαίρομαι πολύ για σένα, εύχομαι όλα καλά μέχρι το τέλος και από δω και πέρα να αρχίσεις να το χαίρεσαι λίγο παραπάνω.. 🙃😉
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...