Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 78
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μη περιμένεις κανένας άντρας να σκεφτεί όπως εμείς!!

Φυσικά και είσαι κουρασμένη με δύο παιδιά και το σπίτι.

Εγω που δεν έχω παιδιά και έρχονται ωρες ώρες και σκάω!!

Αλλά όσο και να βαριέσαι όσο και να μη θές προσπάθησε.

Εμένα καθε μέρα ο άντρας μου με κυνηγάει "να μου τον φιρμάρει" (όπως λέει:blush: ) και φυσικά με δουλειά και σπίτι δεν έχω πάντα την ορεξή του:silly: . Όταν όμως "του κάθομαι" μέτα αισθάνομαι άλλος άνθρωπος!!

Η υστερία είναι γέννους θυληκου. Υστερος σημαίνει μήτρα και υστερία σημαινει στεγνή μήτρα:blush::blush: !!

Ξεδιψα σε την λοιπον λιγο πιο συχνα, καλοκαιρι είναι ακόμα διψάει...

don't do my trees. please

Δημοσίευση

Παντως και μονο που καναμε τη mama-xina και γελασε μας αξιζουν συγχαρητηρια!!:laugh:

Εμενα μαλλον καποιος με εχει καταραστει να μεινω ανεραστη :S εδω και 2 μερες λεω να βαλω κι εγω σε εφαρμογη την επιχειρηση "του καθομαι και φτιαχνομαι"αλλα δε μας καθεται!! τη μια ειπα αντε να βγουμε να παμε στη συναυλια της amita motion να κανουμε και μια ρομαντζαδα στο λιμανι μετα και να γυρισουμε στο σπιτι φτιαγμενοι να γινει της κολασεως!!Αμ δε..!! εκει που περνουσαμε μια χαρα στη συναυλια μας ειδε ( δε ξερω πως μεσα σε τοσο κοσμο) μια γκαβη θεια του δικου μου με τον αντρα της και την πιο γκαβη κορη τους και μας κατσικωθηκαν ολο το υπολοιπο βραδυ!!!δεν εφευγαν αμα δε φευγαμε ολοι μαζι!!!!εννοειται πως απο τα νευρα μου δεν ηθελα οχι σεξ αλλα ουτε τη ζωη μου!!!Κι εχθες που ειχα παλι πονηρα σχεδια μας ηρθαν το απογευμα κατι αλλοι γκαβοι για λιγο οπως ειπαν,αλλα αυτο το λιγο κρατησε μεχρι τις 12:30!!οποτε μετα μεχρι να μαζεψουμε πιτσες πιατα ποτηρια κτλ πηγε 1+ και... κοκο γιοκ!!Σημερα λεω να κατεβασω τηλεφωνα,να αποσυνδεσω το κουδουνι,να κατεβασω ρολα και κουρτινες μπας γλιτωσουμε!!:blink:

Δημοσίευση

Αιντε βρε κορίτσια.Βουρ λέμε.Μου ψιλοπέρασε και το λουμπάγκο και λέω από σήμερα να ξαναπιάσω "δουλειά"!!!!!!!!!!!!:woohoo: Εμάς ευτυχώς είναι ΠΑΟ και δεν πέρασε στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά είναι στο Γιουρόπα Λιγκ και θα έχει πιο εύκολους αγώνες οπότε θα έχουμε χαρές στο σπίτι!!!!!!!:blink:

• Απαντήσεις

• Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...