Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημεραααααααααα!!

με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! κεγω σε καταλαβιανω γιατι κ εγω ειχα μια παλλινδρομη κ καθε μερα κανω το σταυρο μου ολα να συνεχισουν να πηγαινουν καλα!!

προσπαθησε να μην το κανεις κ εσυ , μην φοβασαι γιατι ειναι πολυ ψυχοφθορο!! να χαιρεσαι!!!ολα καλα θα πανε!!

λοιπον τα υπολογισα( πολυ μ'αρεσει να το κανω αυτο!) και εισαι ακριβως 4 εβδ και 2 ημερων. καθε σαββατο κλεινεις εβδομαδα και ΠΗΤ εχεις 01/05/2010!!

θα σου πει κ ο γιατρος βεβαια!!

φιλακιαααααααααα!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια πολλά κουκλίτσα μου! Γιατί έχεις άγχος καλέ????? Μια καινούργια σελίδα ανοίγει στο βιβλίο της ζωής σου και θα είναι και η πιο όμορφη..... πίστεψε με!!!!! Με το καλό να πας και στο γιατρό!!!! Πολλά φιλιά και να προσέχεις!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια κοντεύω να τρελαθώ!!

έκανα σπερματέγχυση και δεν έγινε τίποτα. πέρασε ένας μήνας πήγαμε διακοπές καιπεριμένω περίοδο αύριο. Εχθές έκανα δουλειές στο σπίτι και από τότε έως τώραβλέπω κάτι καφέ στο σερβιετάκι.

Λέω αρχή περιόδου. Έκανα σήμερα δύο τέστ και βγήκαν αχνά θετικά.

Πήγα αμέσως για χοριακή. Τα αποτελέσματα το βράδυ.

Πέρνω το γιατρό αλλά δε το σηκώνει θα έχει τοκετό.

Εχω τρελαθεί λετε να είναι λάθος δύο τέστ.

Μετά την περισυνη :ohmy: παλλίνδρομη είμαι κατατρομαγμένη:ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Δημοσίευση

μαρθα αληθειαααααααααααα??

αχ δεν υπαρχει περιπτωση κοπελα μου ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

..με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! τα αποτελεσματα της χοριακης θα στο επιβεβαιωσουν!!!!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια και απο μένα. Να σκέφτεσε μόνο θετικά μιας και πολλές γυναίκες μετά απο μια αποβολή έχουν κάνει πολλά παιδιά και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μια άτυχη στιγμή δεν πρέπει να αφήνουμε να μας πάρει απο κάτω.

Όλα θα πάνε καλά.

Δημοσίευση

Μάρθα είσαι έγκυος γλυκιά μου! Πάρτο απόφαση... Τα τέστ μπορεί να βγούν αρνητικά και η χοριακή θετική. Ποτέ όμως δεν συμβαίνει το αντίθετο!

Ηρέμησε και ξεκουράσου όμως, διότι το αιματάκι μπορεί να δημιουργήσει προβληματάκι..........

Τέλεια νέα! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

martha1 ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά. Συνήθως όταν μια γυναίκα βλέπει καφέ ενώ είναι έγκυος με λίγη ξεκούραση όλα είναι καλά. Μην σε πιάνει πανικός γιατί είναι χειρότερο.

Σου εύχομαι καλά νέα το βράδυ.

Όταν κάτι το θέλουμε πολύ το πετυχένουμε.

Υπομονή. Φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Matrha mou koitakse na mhn kourazese kai na koimasai polles wres!!ola tha pane kala kai egw phga shmera kanw xoriakh kai perimenw apotelesmata to apogeyma.ola tha pane kala gia oles mas to pistevw.Mia symvoulh poy thn akousa polles fores einai mhn anxwnesai einai to xeirotero.mila kai me to giatro sou kai pes tou ta ola analytika.egw fantasou ton phra thlefwno xtes gia natou pw oti to test vghke thetiko kai den to shkwne giati htan diakopes.ton phra apeires fores wspou ton vrhka kai gia kali moy tyxh ayrio epistrefh gia mia mera sthn athina kai ksanafeygei kai tha ton dw ayrio enw den tha kanei iatrio kanonika.MHN ANZWNESAI!OSO KOINH SOU AKOUGETE AUTH H SYMVOULH.perimenw nea sou kai tha sas pw kai ta dika mou to vrady.

Δημοσίευση

yolle συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου...Ολα θα πανε καλα αρκει να μην εχεις αγχος και να σκεφτεσαι θετικα...Κι εγω καινουρια εγκυουλα ειμαι και καταλαβαινω απολυτα τους φοβους σου, ομως οπως μου ειπε και ο γιατρος μου το αγχος στην εγκυμοσυνη ειναι κακος συμβουλος.....Οποτε πλεον απλα προσυχομαι για να κρατησω στα χερια μου ενα υγιες μωρο...

Martha1 συγχαρητηρια και σε σενα!!!! Οτι εισαι εγκυος ειναι βεβαιο....Και σε μενα τα δυο πρωτα τεστ αχνα θετικα ηταν... Το επομενο πρωι εκανα ενα τριτο με πρωινα ουρα και ηταν καραμπινατο θετικο....Ομως μην αγχωνεσαι και κυριως μην κουραζεσαι...Ευχομαι ολα να πανε καλα...

Δημοσίευση

πήρα τα αποτελέσματα 85,17. Ο γιατρός είπε μικρή αλλά όταν του είπα ότι είμαι δύο ημέρες πριν την περίοδο μου είπε εντάξει θα επαναλάβουμε την παρασκευή και θα δούμε. Πως θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή πώς;;

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ μΑΡΘΑ ΜΟΥ!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ..ΤΡΙΤΗ ΣΗΜΕΡΑ!! ΝΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!

Δημοσίευση

Martha μου,κι από μένα όλη τη θετική ενέργεια έχεις και κορίτσι μου σκέψου κι εσύ θετικά, δεν το πιστεύεις τώρα αλλά μόνο καλό μπορούν να σου κάνουν αυτές οι θετικές σκέψεις. Εϋχομαι πραγματικά να πάνε όλα όπως ακριβώς τα θέλεις και περιμένουμε νέα σου!

Δημοσίευση

Πηρα τα αποτελέσματα ειμαι 4 εβδομαδων και κατι.Η β χωριακη βγηκε 242 UL.Ο γιατρος που ειχε πει να κάνω και προγεστερονη που βγηκε 20.23 με ΦΤ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 11-50.Πηγα στην βιοτρική δεν έχει αναλυτικά τις φυσιολογικεσ τιμές και εγώ δεν τα ξέρω καλα α΄κόμα αυτα.Τον γιατρό μου δεν το πήρα γιατί εχουμε ραντεβού αυριο.Τι λέτε είναι καλά?Δεν τα ξέρω καθόλου.Αυριο θα πάω με χαρτί και μολυβι στο γιατρό σαν μαθητριούλα!!¨)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...