Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Yβοννη μου, εισαι παραδειγμα προς μιμησιν και ζωντανο παραδειγμα της ρησεως μου... ο,τι θελει ο ανθρωπος καρδια μου, το μπορει!!!;) (που λεει και το τραγουδακι δηλαδη, δεν ειναι δικο μου!):P

και τι φανταστικο να δουλευεις παρεουλα με τον γιο σου!!! τελεια!!:cheer:

χιλια μπραβο σου αξιζουν!!!:kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!! Μολις εβαλα τη μικρη για υπνο και ειπα να μπω να δω τι εξελιξεις εχουμε.

Διαβαζω για γεννες, διαβαζω για νεες εγκυμοσυνες, τι ομορφα ειναι ολα αυτα...

Μου λειπει ο καιρος που ημουν εγκυος αλλα και ο καιρος που η μπουμπουκα μου ηταν μια σταλιτσα,,, Θα ηθελα και ενα δευτερο αλλα αν ξεκινησουμε απο τωρα καηκαμε. Οχι πτυχιο δεν θα παρω, στους δρομους θα βγουμε:P

Βρε κοριτσια ξερει καμια σας εαν σε δευτερο πτυχιο δικαιουμαστε πασο??? Γιατι λιγο μασημενα μου τα λενε.

Παντως παρατηρω οτι αρκετες σπουδαζουν ΑΠΘ, αχ μου λειπει η Θεσ/νικη....

Δημοσίευση

Τί πολύμορφο φόρουμ!!!:)

Μαθηματικοί-γεωλόγοι-φιλόσοφοι-θεολόγοι-καλών τεχνών...:woohoo:

Μπράβο μας!!!

Αθηνά κουράγιο...Πείσμα!;)

Νατάσα ωραία επιστήμη...Σεισμοί και σχετικά;;;

Υβόννη καλών τεχνών;;;Μπράβο...

Έχω φίλη Αθηναία...Ασχολείται με εκθέσεις και παράλληλα διδάσκει...

Δημοσίευση

Νατάσα σε ακολουθώ αλλά άθελα...

Το γεωλογικό Πάτρας είναι εφιάλτης!8 χρόνια το λιγότερο...

Και το τσουνάμι ε;;;Φοβερή επιστήμη!

Αλλά αντροκρατούμενη...Και όλο διχόνοιες και αντιθέσεις...

Ο τελευαίος σεισμός στην Ιταλία με συγκλόνισε...

Καλό βράδυ!

Δημοσίευση

Ειμαι ενα παιδι φοιτητων.Οι γονεις μου ηταν φοιτητες απο τοτε που θυμαμαι ως και τα 22 μου, που τελειωσε η μητερα μου(μετα εκανε και μεταπτυχιακο βεβαια) Οπως ισως και πολλοι απο εσας δεν ειχαν στηριξη απο κανεναν..δουλευαν και σπουδαζαν..Ελεγε η μανα μου συνεχεια"ευχη και καταρα σας δινω να μην κανετε παιδια πριν τελειωσετε τις σπουδες σας"

Μου ελειψαν πολυ..παντα νιωθαμε οτι εμεις τα παιδια τους ειμαστε σε δευτερη μοιρα..και πολλα πολλα αλλα..Τωρα βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη..οπως και ο καθενας απο εμας ..Καλο πτυχιο κοριτσια!!!! Το συντομοτερο!!!

Δημοσίευση

Κατρινα μου το παν ειναι να κυνηγαμε τα ονειρα μας,να μην αφεθουμε δηλ[γνωμη μου],δεν εχει σημασια ο τοπος κι ο χρονος,οποτε νιωσουμε πως το θελουμε να το κανουμε,το ποτε δεν ειναι αργα ισχυει!Μεγαλη ικανοποιηση οταν τα καταφερνουμε!Και βαζει το χερακι του κι ο Θεος σε καθε προσπαθεια παντα!:)

Συμπληρωνω τα προηγουμενα που εγραψες,οχι τα τελευταια;)

φιλακια:kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλες!!! Τι κανουν τα μπουμπουκακια σας?

''Υβοννη'' συμφωνω απολυτα...

''apis'' φαντασου οτι τα καταφεραν τοσα χρονια πριν και με τοσες δυσκολιες. Πρεπει και εμεις λοιπον να τα καταφερουμε μιας και η ζωη στις μερες μας εχει καπως διευκολυνθει (λεω εγω τωρα...)

Παντως παιρνω μεγαααλη δυναμη απο εσας και τα επιτευγματα σας. Τα συγχαρητηρια μου!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια έχω ανάμεικτα συναισθήματα... Από τη μία χαίρομαι για σας που τα καταφέρνετε και απο την άλλη τσαντίζομαι τόσο με τον εαυτό μου...

Είμαι φοιτήτρια στο Καποδιστριακό στο τμήμα θεολογίας απο το 2000. Παράλληλα δούλευω από το 1999 στο ΥΠΕΧΩΔΕ.

Τη σχολή την αντιπάθησα με το που πάτησα το πόδι μου στο κτίριο. Όσο σκέφτομαι οτι έβαλα το παιδαγωγικό Ιωαννίνων κάτω απο τη Θεολογία μου έρχεται να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο.

Τώρα έχω και τη μικρή και θα μείνω για πάντα μια ΔΕ υπάλληλος, όταν όλοι γύρω μου προοδεύουν.

Χρωστάω 30 από τα 50 μαθήματα και σκέφτομαι οτι όλα τα έχω αφήσει μισά όσον αφορά στις σπουδές μου.

Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι τί παράδειγμα θα αποτελέσω για τα παιδιά μου και πώς θα τα παρακινήσω να αγωνιστούν για την εκπαίδευση τους.

Σκατά σκατά σκατά!!!

Συγγνώμη που σας έπρηξα!

lovie, Δημόπουλο έχεις περάσει?!?! Η αδερφή μου ακόμα ανεβοκατεβαίνει για το μάθημα του! :)

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!!!! Τι κανουν τα μπουμπουκακια σας?? Καιρο εχουμε να τα πουμε...

Πηρα στο Πανεπιστιμιο και μου ειπαν πως πασο δεν δικαιουνται οσοι περασαν με κατατακτηριες! Δηλ ποια ειναι η διαφορα απο οσους μπηκαν με πανελληνιες, δεν καταλαβα....

Παρολα αυτα γνωριζει καμια ποτε ειναι οι εξεταστικες περιοδοι στο ΑΠΘ? Ισχυουν οι ιδιες οπως και στα ΤΕΙ?

Δημοσίευση

εχω τελειωσει νηπιαγωγος στο αριστοτελειο και απο οσο θυμαμαι ειχα εξεταστικη για το χειμερινο εξαμηνο φυρω στα τελη ιανουαριου με αρχες φεβρουαριου ξεκινουσε, για το εαρινο εξαμηνο ιουνιο-ιουλιο ηταν οι εξετασεις και τον σεπτεμβρη ηταν οι εξεταστικη για τους μεταξεταστεους , δηλ. δινεις οσα μαθηματα στα οποια κοπηκες απο το χειμερινο και εαρινο εξαμηνο.αυτα ειχα εγω.αληθεια τι σχολη εισαι?σου ευχομαι απο την καρδια μου καλη επιτυχια και καλο πτυχιο!

Δημοσίευση

γεια σας και απο μενα..εγω οταν εκανα την κορη μου μετα απο λιγο ειπα να σινεχισω και ετσι πηγα σε μια ιδιωτικη σχολη σε ταχυρυθμα..η αληθεια δεν εμεινα ευχαριστημενη και τωρα θελω να παω κανονικα σε σχολη (νομιζω ενα χρονο θελει)για να κανω κανονικα μαθηματα στο σχεδιο..(διακοσμηση) εν το μεταξυ εκανα και τον γιο που με πηγε λιγο πισω..αλλα δεν το βα;ζω κατω ουτε το αφηνω.θα το κανω γιατι το θελω πολυ.το πιο ομορφο πραγμα ειναι τα παιδακια μας σιγουρα για ολες..αλλα πρεπει να κυνηγαμε και αυτο που θελουμε.αν το αφησουμε θα μας αφησει..που λεει και ο αντρας μου:laugh: αυτα! δυναμικα κοριτσια!! να γινουμε ολες..ΣΟΥΠΕΡΜΑΜΑΔΕΣ!!:P

Δημοσίευση

''georgiasamar'' σε ευχαριστω πολυ!!!! :cheer: Τελικα οπως ειναι και στα ΤΕΙ ειναι και στα πανεπιστημια. Καλο αυτο...Κτηνιατρικη ειμαι, εχω περασει απο περυσι αλλο λογω του οτι προεκυψε η μικρη, θα ανεβω φετος το Φεβρουαριο..

''supermama'' πρπει να φανεις ανταξια του ψευδονυμου σου :P !!!!

Μην το βαζεις κατω.....

Δημοσίευση

Τι κάνετε κοριτσάκια? Εμένα με έχει πιάσει απογοήτευση οτι δεν πρόκειται να τελειώσω ποτέ και εν τω μεταξύ οι λογαριασμοί τρέχουν, πόση υπομονή να κάνω πια? Πραγματικά πιστεύω οτι δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω απο όσα κάνω τώρα και παρολα αυτα νιώθω τύψεις οτι δεν κάνω αρκετά..

η ώρα είναι 4.39 το πρωί κ δεν μου φτάνει όλη η κούραση μου δεν μου κολλάει κ ύπνος γιατί σκέφτομαι όλα αυτά... :(:(:(:(:(:(:(

Δημοσίευση

eleni_dms έγραψε:

Τι κάνετε κοριτσάκια? Εμένα με έχει πιάσει απογοήτευση οτι δεν πρόκειται να τελειώσω ποτέ και εν τω μεταξύ οι λογαριασμοί τρέχουν, πόση υπομονή να κάνω πια? Πραγματικά πιστεύω οτι δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω απο όσα κάνω τώρα και παρολα αυτα νιώθω τύψεις οτι δεν κάνω αρκετά..

η ώρα είναι 4.39 το πρωί κ δεν μου φτάνει όλη η κούραση μου δεν μου κολλάει κ ύπνος γιατί σκέφτομαι όλα αυτά... :(:(:(:(:(:(:(

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΫΠΝΙΑ,ΧΑΝΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ.ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μια από τα ίδια θα πω εγώ.. η όλη περίοδος της προσπάθειας για παιδί μέχρι να φτάσουμε στην εξωσωματική ήταν ένας Γολγοθάς, κυρίως για μένα γιατί ο σύζυγος δεν συνεργαζόταν εύκολα και είχε και το πρόβλημα, οπότε δεν μπορούσα να κάνω και κάτι άμεσα, να τον σέρνω από τα μαλλιά πχ για να πάει να κάνει εξετάσεις και τα λοιπά.. μας πήρε ένα χρόνο όλη αυτή η ιστορία με πολύ κλάμα, πολλά νεύρα, πολλά ξεσπάσματα και γενικά όλα στον υπερθετικό βαθμό. Ως που φτάσαμε εδώ, ένα βήμα πριν την ετ... και υπάρχει πλέον ηρεμία μεταξύ μας, χωρίς νεύρα, χωρίς μούτρα, χωρίς εντάσεις.
    • @elbeεντωμεταξυ πως έκοψες να τον κοιμίζεις στα χέρια και κοιμάται μόνος του; Έτσι ξαφνικά; Και δεν έκλαιγε..; Εμένα κοιμάται μόνο στο στήθος ή άμα την έχω αγκαλιά όρθια.. τα χέρια μου δεν είναι στα καλά τους..😂
    • @annie!κοριτσι μου να τα χαιρεσαξ τα παιδακια σου! Γερα και τυχερά να είναι! @Σοφία21 αυτά πρέπει να μοιραζόμαστε. Απο εκεί ξεκινανε οι βάσεις για να κάνουμε οικογενεια με κάποιον κ καλά έκανες κ τ μοιράστηκες. Εννοείται πως για να κάνεις ένα γάμο, ένα σύμφωνο κτλ πρέπει να είναι κοινή απόφαση κ των 2 και το να μην κάνεις τ ιδιο. Με συζήτηση κ ανάλογα τ πιστεύω τ καθενός. Η κουμπάρα μ είναι 18 χρόνια με τ κουμπάρο μου, έχουν ένα παιδί, είναι αγαπημένοι πολυ αλλά μένουνε Ελβετία και εκεί αν παντρευτούν η φορολογία τους θα ανέβει στα 5000 τ χρόνο. Άλλο να τ έχεις συζητήσει κ άλλο να μην ξέρεις τι σου γίνεται. Θα σου πω τι ακουσα από αντρα συνάδελφο κ μ ήρθε να τον φτυσω. Μ ελεγε ότι ειναι με μια κοπέλα 4 χρόνια, μ την έδειξε φωτο κτλ, οτι περνανε σχετικά καλά. Ρε συ του λέω είναι μοα κουκλα η κοπέλα, κ αν περνατε καλά γτ δ τ πατε παρακάτω? 36 χρονων εφτασες. Και  τι γυρναει κ μ λεει? Άμα δεν την γκάστρωσω δ την παιρνω. Το διανοεισαο?? Δ λέω σε καμία περίπτωση ότι ο δικός σ σκεφτεται έτσι. Αλλα μ χτυπήσει τοσο ασχημα σαν έκφραση. Π ηθεκα να τον φτυσω. Παρόλα αυτά αν τώρα νιωθεις μια φορα μονη μετά τ παιδί θ νιωθεις 10. Έρχονται τοσες αλλαγές που κάνεις δ σε προετοιμάζει γι αυτό. Δημιουργούνται εντάσεις από τ πουθενα και θέλει προσπάθεια πολυ για να βρεις εκ νέου ισορροπιες. Και συνεχή προσπάθεια. Όσο ομορφη είναι η γονεικοτητα τόσα ρήγματα μπορεο να φερει στο ζευγάρι. Σιγουρέψου ότι θα είναι εκεί για σένα σαν άνθρωπος πανω απ όλα ανεξαρτήτως είδος δέσμευσης.
    • Για πορτοκάλι,φράουλα,ακτινίδιο ξέρω...
    • @Raf123 επίσης τι είναι το ραιβοκρανο; Δεν το έχω ξανακούσει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...