Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν ξέρω, γιατί δεν είχα ιδέα από αυτά τα πράγματα, κι αντί να κάνω χοριακή, έκανα τεστ θετικό-αρνητικό, που απλά σου λέει είσαι ή δεν είσαι έγκυος. Δεν ξέρω πόσες μονάδες ήταν η χοριακή μου, αλλά όσες και να ήταν,από τη στιγμή που μου ήρθε η περίοδος σε λίγες ώρες, έπεφτε ιλιγγιωδώς, αν τελικά ήμουν έγκυος!!

Δε θέλω να σε ενθουσιάσω πάλι, αλλά πήγαινε στο γυναικολόγο, να δεις τι συμβαίνει, ό,τι κι αν είναι!!! :kiss:

  • Απαντήσεις 205
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ναι ναι κοριτσάκια μου θα τον πάρω τηλ. αύριο θα του εξηγήσω τι συνέβη να μου πει τι να κάνω.

Αν παω στο ιατρείο του κι όλας μόλις γυρίσω θα σας πω τα νεα μου. Μακάρι να μην έχω τίποτα άλλο και τρέχω και δεν φτάνω.

Φιλάκια και σας ευχαριστώ είσαστε το στήριγμα μου, να είσαστε πάντα μα πάντα καλα!! :kiss:

Δημοσίευση

@ngel έγραψε:

Αργυρω 27 γεια σου και απο εμενα η ιστορια που μου περιεγραψες ειναι ιδια με τη δικη μου εμεις ειχαμε παει τον Ιουλιο και επειδη ηταν στα τελη του μηνος μας ειπε ο γιατρος οτι επειδη τον Αυγουστο ειναι κλειστα περιμενεις να σου ερθει ξανα η περιοδος και θα με παρεις τηλ για παρακολουθηση ωορηξιας (αρα απο Σεπτεμβριο) αλλα προς το παρον "η κυρια"θελει να μου σπασει τα νευρα.

και εγω στις διακοπες γυρισα πολλα βουνα και πολλες παραλιες και το τελευταιο τη συμπτωση με λενε και εμενα Μαρια.

λες?????????????????

Μακαρι κοπελαρα μου,ευχομαι νασαι εγκυουλα και σε παρακαλω θα χαρω πολυ να το μαθω!!μη μας ξεχασεις..με μεγαλα γραμματα η ανακοινωση σου σε παρακαλω,χαχαχαχα.Φιλακια πολλαααααααα:kiss:
Δημοσίευση

linaki μου καλα θα κανεις και θα πας στον γιατρο σου εξαλλου οπως ειπες γι αυτο υπαρχουν για να ακουνε τις αγωνιες μας τις αποριες μας τα προβληματα μας και να μας τα λυνουν εξαλλου δεν τους πληρωνουμε και λιγα .

αντε σηκω γρηγορα .ακομα καθεσαι?

μη μας ξεχασεις :P

φιλια:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Έχεις απόλυτο δίκιο… αλλά νιώθω ότι πετάω στα σκουπίδια τις προσπάθειες τόσων χρόνων… είχα δουλέψει στο μυαλό μου και το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού, κάναμε όνειρα… κι έχω ερωτήματα.. Στην πραγματικότητα δε θα έπρεπε να έχω καμία επαφή, τουλάχιστον για ένα διάστημα… Ακριβώς… φαίνεται να έχει αποφασίσει μόνος του… Ακριβώς, νιώθω ότι πετάω στα σκουπίδια τις προσπάθειες τόσων χρόνων, σε αυτά στέκομαι. Δε ξέρω πως μπορεί να του γύρισε το μυαλό και ζητάω απαντήσεις… μάλλον όμως δε θα έπρεπε… Μου φαίνεται δύσκολο το να υπάρχει άλλο πρόσωπο. Είμαστε σε μια μικρή κοινωνία, ποιο να είναι το άλλο πρόσωπο όταν αυτός όλη μέρα είναι στα χωράφια; Δε θα τον είχε δει κάποιος ; Μου έχει περάσει σαφώς από το μυαλό αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί.. εάν υπάρχει άλλο πρόσωπο γιατί έκανα πρόκληση ωορρηξία; Γιατί πήρα φάρμακα; Γιατί προσπαθούσαμε για μωράκι;   Κοριτσια, γνωρίζετε εάν είναι φυσιολογικό να έχω τόσο έντονη ροή και να πονάω τόσο πολύ; Νιώθω γενικά αδύναμη κι έχω αρκετό αίμα…  
    • @KateriniooΘα σου πω τι μου είχε πει ο παιδίατρος μας .Βραζεις νερό για 7’ και έχεις πλύνει το θερμό και ρίχνεις το καυτό νερό για να το αποστειρώσεις και μετά ρίχνεις το φρέσκο νερό.   @Diwni Δώσε μας ελπίδα ..Γιατί εγώ σήμερα τα έχω δει όλα .Εκανε δυο διάρροιες είχε πάλι να δυσκοιλιότητα για 2 ημέρες .Νομιζω πρέπει να αλλάξουμε το γάλα αν κ οι παιδίατροι είναι πολύ αυστηροί στο να αλλάξουν γάλα .Περαν του γεγονότος ότι δεινοπαθήσαμε να φάει .   @ΜαρίαΔημήτρης πως είστε;
    • Μην επικοινωνήσεις με κανένα φίλο κτλ . Με τον ίδιο εφόσον το ένιωσες καλά έκανες.  Αντιλαμβάνομαι ότι δε στέκεσαι στα τελευταία γεγονότα αλλά στα τόσα χρόνια που ήσασταν μαζί κ είχατε κ καλές στιγμές. Το ότι δεν απάντησε είναι κ αυτή μια απάντηση. Δε θέλει να συζητήσει ή να λύσει κατι . Για εμένα μην το πάρεις ξανά εσύ έδειξες τις προθέσεις σου αν θέλει ξέρει που θα σε βρει .Συνέχισε με την ψυχολόγο σου . Φυσικά θα τον ξεπεράσεις αλλά όχι από τη μια μέρα στην άλλη είναι όλα νωπά για εσένα σε βρήκαν απροετοιμαστη σε αντίθεση με εκείνον. Το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο το αποκλείεις? Μιας που ήσασταν κ σε απόσταση. 
    • Συμφωνω..ενταξει καταλαβαινω πως δεν ειναι καθολου ευκολο να βαλεις απλα ενα χι αλλα οσο προσπαθεις να επικοινωνησεις μαζι του τοσο θα σε πηγαινει πισω θα μενεις κολλημενη στο παρελθον γιατι ακομα και αν καταφερνες να επικοινωνησεις και σου απαντουσε σε καποια πραγματα δε θα αλλαζε κατι, φαινεται πως εχει παρει τις αποφασεις του επομενως ισως δεν εχει μεγαλη σημασια. 
    • Βρε κορίτσι μου διαβάζω τόσες μέρες και πραγματικά απορώ. Δηλαδή να σου πει τι? Υπάρχει κάτι να σου πει που μετά θα είναι όλα εντάξει? Και άντε έρχεται και σου λέει άλλαξα γνώμη, θέλω να τα βρούμε, θα πας? Βάλε λίγο τον εγωισμό σου μπροστά επιτέλους! Να τον ρωτήσεις τι πράγμα? Γιατί και πώς και τι? Και άντε σου απάντησε, τον πιστεύεις? Τον εμπιστεύεσαι ακόμα? Γιατί του δίνεις τόση αξία? Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ότι και να έγινε, όποιος κι αν έφταιξε, σου είπε να κάνεις έκτρωση αφού πρώτα δεν πίστεψε ότι είσαι έγκυος! Είμαστε σοβαροί τώρα? Για αυτό το κομοδίνο κάθεσαι και κλαις και στεναχωριέσαι? Άντε τώρα που ήρθε και η περίοδος βάλε μια τελεία, ρίξε μια μούτζα και προχώρα νέα γυναίκα! Ούτε ανάγκη τον έχεις και μην τον αφήνεις να νομίζει ότι τον έχεις! Κανε μια ανασκόπηση, δες και τα δικά σου λάθη αν υπάρχουν και μάθε από αυτά. Αλλά όχι και να είμαστε θύματα να τους παρακαλάμε! Γιατί εσύ μπορεί να μην έχεις αυτή την πρόθεση, αλλά αυτός ξεκάθαρα έτσι εκλαμβάνει τη στάση σου.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...