Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 205
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

θέλω να γίνω μαμά! εχθές που μίλησα με τον γυναικολόγο μου μου είπε να περιμένω μέχρι το Σαββατο και αν δεν μου έρθει τότε να παω να κάνω χοριακή. Λεω να περιμένω και την Δευτέρα να παω.

Πειράζει που έκανα το τεστ το απογεύμα και 3 ημέρες πριν την αναμενόμενη μερα της περιόδου? Μου βγήκε πολύ αχνό θετικό, ισα που φαίνεται η γραμμούλα και φοβάμαι κι όλας μήπως το μάτι μου θέλει και την βλέπει.

Αχ!! Μπερδέματα!!

Δημοσίευση

katrina το στήθος μου, μου φαίνεται πιο γεμάτο πιο στρογγυλό (συγνώμη για την περιγραφή αυτη) και πιο απαλό λες και του έχω βάλει ενυδατική :silly:

Εχω και άλλο τεστάκι στο ντουλαπάκι μου αλλά λεω να το κάνω την Κυριακή αν δεν μου έχει έρθει η περίοδος μέχρι τότε.

Για να δούμε.....

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Δηλαδή, ακόμα δεν έχεις καθυστέρηση; Σόρι, γιατί μπερδεύτηκα λίγο.

Αν αντέχεις να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα περίμενε, αλλιώς πήγαινε αύριο να κάνεις!!!!!!!

Οχι ακόμα δεν έχω καθυστέρηση απλα στην 24η μερα του κύκλου μου εμφανιστήκανε κατι καφέ εκκρισεις. Περιμένω σε 2 ημέρες να αδιαθετήσω.

Δημοσίευση

Χε χε, εγώ τον προηγούμενο μήνα περίμενα να κλείσω μια βδομάδα καθυστέρησης για να κάνω το τεστ!!! Δεν ήθελα να ενθουσιαστώ άδικα, αλλά τελικά δεν το απέφυγα...

Σου εύχομαι να είσαι όντως έγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελπίζω να μάθουμε σύντομα... ! :kiss:

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

λοιπον παρτο αποφαση οτι σε 9 μηνες θα εχεις ενα ζουζουνι στην αγκαλιτσα....αντε με το καλο....καλη εγκυμοσυνη να εχεις:)

Αχ! Μακάρι βρε bourique1983 ενώ και εγώ νιώθω οτι μπορεί να είμαι επιτέλους έγκυος φοβάμαι μην απογοητεύτω μετά.

Να σε ρωτήσω κάτι? Εγώ περιμένω περίοδο (που μακάρι να μην έρθει δηλαδή) σε 2 ημέρες απο την Δευτέρα το πρωι έχω συνέχεια ανακατωσούρες στο στομάχι κάθε μέρα και σε όλη την διάρκεια της μέρας υπάρχει περίπτωση να είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης ή απο την περιόδο που περιμένω? :kiss:

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΟΡΙΑΚΗ???????

Καλησπέρα VOULA μου, σκεφτηκα να κάνω ενα τεστ εγκυμοσύνης πρώτα και μέτα την Δευτέρα αν είχα καθυστερηση να πήγαινα να κάνω χοριακή. Αυτο μου είπε και ο γυναικολόγος μου.

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι τα πρωινά ούρα τι διαφορά μπορεί να έχουν απο τα απογευματινά? Γιατι και η κοπέλα στο φαρμακείο σήμερα μου το τόνισε με τα πρωινά ούρα να το κάνω αλλά εγώ απο την αγωνία μου δεν την άκουσα.

Δημοσίευση

Νομίζω ότι στα πρωινά ούρα είναι πιο συγκεντρωμένη η ορμόνη, αλλά δεν είμαι και ειδήμων.

Ανακατωσούρες και πόνοι στο στήθος είναι, όπως είπα και πιο πάνω, συμπτώματα τόσο εγκυμοσύνης όσο και περιόδου. Μην απογοητευτείς και μην ενθουσιαστείς υπερβολικά. Είναι λίγο νωρίς ακόμα αφού δεν έχεις καθυστέρηση, αν δεν αντέχεις κάνε αύριο το πρωί ή τεστ ή αναλύσεις αφού σου το είπε και ο γυναικολόγος. Κι εγώ θέλω πάντα να δίνω τα μεγαλύτερα περιθώρια, αντέχεις όμως;;; :silly:

Δημοσίευση

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΑΦΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΧΝΟ,ΑΡΑ ΘΕΤΙΚΟ!ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΒΡΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΔΩ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΕΣΤ!ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΣΜΑ ΤΑ ΣΤΑ ΥΨΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΑ:P

Δημοσίευση

Linaki καλησπερα.ανατριχιασα με το που διαβασα το ονειρο σου,γιατι σαν να ξαναζησα το δικο μου ονειρο πριν 3,5 χρονια.μολισ παντρευτηκα,θελαμε κ μωρακι,καναμε ελευθερα.παραλληλα ξερεισ σε νεο σπιτι πωσ ειναι φερναμε καινουργια πραγματα,εστρωνα τα χαλια κλπ,κουβαλαγα βαρη με λιγα λογια.βλεπω μια νυχτα λοιπον ενα ονειρο-νυχτα,βλεπω εναν φαρδυ δρομο με ψηλα πευκα στα πλαη και βλεπω μια γυναικα ντημενη με λευκα κ να κραταει νεογεννητο,κ σκεφτομαι μεσ στο ονειρο καλα τι βγεικε αυτη μεσ στην νυχτα,ουτε σαραντησε το μωρο...δεν δινω σημασια κ μετα την αλλη μερα βλεπω αλλο ονειρο...

Δημοσίευση

Πως αντέχω? Με νύχια και με δόντια αντέχω να μην μπω στο πρώτο μικροβιολογικό εργαστήριο που θα βρω στον δρόμο μου., τουλάχιστον να ξέρω είμαι ή δεν είμαι.

Θελω να γίνω μαμά! είμαι προσγειωμένη και η περίοδος μου να έρθει αυτό τον μήνα μπορεί να μην μου έρθει τον επομενο κ.ο.κ

Olia δεν μας ολοκλήρωσες το όνειρο σου......... περιμένουμε να μάθουμε.

Δημοσίευση

βλεπω αλλο ονειρο.βλεπω παλι μια γυναικα,δεν την βλεπω με ασπρα,κανονικα ντημενη,κραταει νεογεννητο κοριτσακι διπλα τησ ενα κοριτσι περιπου 10 χρ.το νεογεννητο κλαιει κ αυτη δεν μπορει να την ηρεμισει κααι τησ λεω εγω ξερω τι θελει,θελει νερο κ δινω με κουταλι λιγο νερο κ σταματαει να κλαιει.ξυπναω το πρωι κ τα'χω χαμενα,λεω λεσ να ειμαι εγκυοσ κ μου δινει η Παναγιτσα σημαδι?και ναι ημουνα εγκυοσ κατι μια δυο εβδομαδων.μονο που εκανα αγορι:) .μακαρι κ εσυ Λινακι να εχεισ μεσα σου μωρακι.σου το ευχομαι.

Δημοσίευση

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΟΥΡΑ ΑΝΥΧΝΕΥΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ Η ΟΡΜΟΝΗ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΡΩΙ...

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΥΡΙΟ.

ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ...ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ(ΕΥΤΥΧΩΣ!)

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια.....εχω ανατριχιασει κ εχω μεινει αφωνη σκεπτομενη κ ενα δικο μ περιστατικο που μου συνεβει λιγες μερες πριν...Ενα βραδι ειδα ονειρο οτι μια γυναικα με μαυρα μεσης ηλικιας μου χτυπησε το κουδουνι κ κρατουσε ενα πολυ μικρο αγορακι που φορουσε ενα γαλαζιο φορμακι κ οταν της ανοιξα την πορτα μου ειπε : ξερω οτι αγαπας τα μωρα κ σου εφερα το δικο μου να το κρατησεις,μετα την ειδα οτι δεν εφευγε απ'το σπιτι σαν να ηταν μητερα μου καθαριζε επλενε,εβλεπα το μωρακι να παιζει στο πατωμα πολυ ηρεμο κ χαμογελαστο κ εγω πηγα κ του εφερα ενα γαλαζιο κουβερτακι για να μην καθεται στο πατωμα κ χτυπησει το κεφαλακι του...οταν ξυπνησα το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν οτι ηταν η παναγια στον υπνο μου παρ'ολο που δεν ειχε τοσο γλυκα χαρακτηριστικα εκεινη η γυναικα δεν εδωσα ομως πολυ σημασια στο μωρο γιατι ουτε προσπαθειες καναμε για να μεινω εγκυος ουτε τιποτα κ μαλιστα ειχα αδιαθετησει κιολας αλλα βεβαια για 1 ημερα μονο οποτε απεκλεισα την περιπτωση εγκυμοσυνης.απο εκεινη την ημερα παντως καπως σαν προαισθημα νομιζω πως ειμαι εγκυος.χωρισ να εχω ιδιαιτερα συμπτωματα!

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσάκι μου, εγω είχαν ανακατέματα και αναγούλες

πριν καν έρθει η καθυστέριση γύρω στις 15 μέρες πριν, ίσως και περισσότερες.

είχα βέβαια μια υποψία για εγκυμοσύνη γιατί μου μύριζαν κάποια πράγματα

και ενώ ξυπνούσα το πρωί και πήγαινα για περπάτημα, μου κόπηκε απότομα.

εύχομαι σε όλες σας να έχετε το επιθυμητό-πολυπόθητο αποτέλεσμα!!

Δημοσίευση

Linaki μου αν και ειμαι σιγουρη για τα θετικα αποτελεσματα,σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!Να νιωσεις το θαυμα της μητροτητας συντομα!!!!Εγω ομολογω οτι αρχιζω και καταθετω τα οπλα....με παιρνει απο κατω...και να θελω να ξεχαστω εχω και τα ονειρα....χθες βραδυ ειδα οτι εβγαζα γαλα απο το στηθος σχεδον ενα μπουκαλι!ΤΟ παταγα και εβγαζε πολυ!Παω στην μητερα μου και της λεω(στο ονειρο) τι σημαινει αυτο?Και μου λεει εισαι εγκυος!Εγω εβαλα φτερα στα ποδια και πηγα σε ενα φαρμακειο...πηρα τεστ το εκανα μες την χαρα και ηταν θετικο!ΤΟ πανηγυρι που επικρατησε δεν περιγραφεται!!!Χοροπηδαγαμε ολοι μαζι!Και οταν ξυπνησα μου ρχοτανε να κλαψω ηταν τοσο αληθινο το ονειρο που δεν το πιστευα οτι ηταν ονειρο!!!Προσπαθουσα να ξανακοιμηθω για να ζησω την χαρα...αλλα που!Η πραγματικοτητα με χτυπησε σαν καρφι!

Ευχομαι ολοψυχα οσες περιμενουν να μαθουν τα υπεροχα νεα συντομα!!Σας φιλω!!!

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΟΥΡΑ ΑΝΥΧΝΕΥΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ Η ΟΡΜΟΝΗ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΡΩΙ...

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΥΡΙΟ.

ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ...ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ(ΕΥΤΥΧΩΣ!)

VOULA μου σοβαρά μιλάς? Σου έβγαλε το τεστ εγκυμοσύνης οτι δεν είσαι έγκυος και τελικά ήτανε θετικό? Να σε ρωτησω σε ποια μέρα του κύκλου σου είχες κάνει το τεστ θυμάσαι?

Δημοσίευση

olya έγραψε:

βλεπω αλλο ονειρο.βλεπω παλι μια γυναικα,δεν την βλεπω με ασπρα,κανονικα ντημενη,κραταει νεογεννητο κοριτσακι διπλα τησ ενα κοριτσι περιπου 10 χρ.το νεογεννητο κλαιει κ αυτη δεν μπορει να την ηρεμισει κααι τησ λεω εγω ξερω τι θελει,θελει νερο κ δινω με κουταλι λιγο νερο κ σταματαει να κλαιει.ξυπναω το πρωι κ τα'χω χαμενα,λεω λεσ να ειμαι εγκυοσ κ μου δινει η Παναγιτσα σημαδι?και ναι ημουνα εγκυοσ κατι μια δυο εβδομαδων.μονο που εκανα αγορι:) .μακαρι κ εσυ Λινακι να εχεισ μεσα σου μωρακι.σου το ευχομαι.

olya μου τελικά το δικό σου όνειρο ήτανε σημαδιακό να σου ζήσει το αγοράκι σου και το επόμενο να δεις θα είναι κοριτσάκι. Φιλάκια :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...