Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σας ειμαι η Ναταλι...καινουργιο μελος στο φορουμ...και 25 χρονων...Η μαμα μου ειναι Σουηδεζα και ο μπαμπας μου Ελληνας και ζουμε στην Ελλαδα απο τοτε που γεννηθηκα...Εχω ενα αγορακι και ενα κοριτσακι διδυμα...και ειμαι παλι εγκυος...εχω πητ 6/01...τα λατρευω τα νινακια μου και περιμενουμε με αγωνια το τριτο μας παιδακι...

Δημοσίευση

ναταλι μου καλως ηρθες στην παρεα μας να σου ζησουν τα διδυμακια σου και με το καλο να υποδεχτεις και το νεο μελος της οικογενειας σου

ειμαι η αναστασια και εχω ενα αγορακι 13 μηνων

Δημοσίευση

Γεια σου Ναταλάκι!! Εγώ είμαι η Έλενα, 27 χρόνων και στις 31 Ιουλίου γέννησα το πρώτο μου παιδάκι!! Τον άντρακλα μου!! Θα χαρώ να τα λέμε.. Να σου ζήσουν τα διδυμάκια σου και με το καλό το 3ο σου παιδάκι!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια πραγματικα ευχαριστω πααααρα πολυ να σας ζησουν τα νινακια σας...καλη λευτερια στης εγκυους μας...και ευχομαι γρηγορα τα καλα αποτελεσματα σε οσες ειναι στην προσπαθεια....

Α!δεν ξερετε τι επαθα...το ειχα αφησει απο χθες ανοιχτο δηλαδη δεν ειχα κανε αποσυνδεση...χαχα...

Δημοσίευση

Κούκλα μου καλως μας ήρθες στη Mammylandόχωρα!!!! Να σου ζήσουνε τα διδυμάκια σου και με το καλό να γεννήσεις και το 3ο σου! Πώς τα κατάφερες βρε θηριάκι τόσο γρήγορα? Υπάρχει καμία "μυστική συνταγή" να μας την πεις κι εμάς?????? Εγώ είμαι η Πηνελόπη κι (απ)αισίως στον 8ο μήνα προσπαθειών για νινί! Πού θα πάει????? Θα μου κάτσει κι εμένα κάποια στιγμή!!!! Φιλιά και τα λέμε!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑΤΑΛΥ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ Η ΑΘΗΝΑ 28ΕΤΩΝ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟΝ ΠΕΛΑΡΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙ.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.

ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑΤΑΛΑΚΙ! ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ! ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ 12 ΜΗΝΩΝ! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΤΟ ΤΡΙΤΟ! Κ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΡΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ...ΧΙΧΙΧΙ!!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ Κ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...