Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ...


marga

Recommended Posts

KΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΜ..ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΩΣ...ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΩ ΕΝΑ ΠΛΑΦΦΦ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ..ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ..ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΜΕΤΟ...ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ..ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΙΑ ( ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΠΟΣΑ ) ΣΑΝ ΑΙΜΑ...ΠΑΓΩΣΑ..ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ ΣΠΙΤΙ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΠΗΡΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΛ..ΗΡΘΕ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ..ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΗΣΥΧΗ, ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΕ, ΤΗΣ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ..ΜΟΥ ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΜΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΜΑΤΩΣΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΗΠΙΕ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ...:( ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ..ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ( :huh: ΜΩΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ Μ ΕΝΟΙΑΞΕ) ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΡΩΓΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΛΗΓΟΥΛΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΚΕΧΡΩΣΜΕΝΟ, ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟΠΩ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ..:( ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ( ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ..) ΤΗΣ ΜΕDELA MOY ΠΡΟΤΕΙΝΕ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ, ΞΕΣΠΙΤΩΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΛΗΤΩ, ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ SWING TΕΛΙΚΑ ( ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ, Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΔΕ ΑΓΟΡΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ :woohoo: ) ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗΣ ΑΝΤΛΗΣΗΣ, ΜΕ ΦΑΣΕΙΣ ΔΙΕΡΓΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΓΑΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ( ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΙΕΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ)..ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ Η ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ..ΣΤΑ ΛΗΤΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΕΙ...:blink: :blink: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

ΤΕΣΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΤΙΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΕΧΘΕΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ Κ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΞΕΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΑΙ ΥΣΗΧΗ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΕΙ ΑΙΜΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΥΛΙ...ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΕΝΙΚΩΣ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ...

ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΩΣΑ ΑΠ ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΝΕΜΕΝΟ? ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΒΑΡΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΝΕΣ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΤΟ SWING, ME TO XERI Η ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ??

ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΑ ΠΑΛΙ ΑΝΟΙΞΕ Η ΜΥΤΗ ΜΟΥ..ΤΑ ΚΑΝΑ ΧΑΛΙΑ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ..ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ Κ ΕΓΩ, ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΤΕΔΩΣΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΕ Κ ΑΥΤΗ...ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 2ΟΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΠΑΛΙ..ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ Κ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?? ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΜΥΤΗ ΜΟΥ...ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ. ΗΤΑΝ 10 ΜΕ 7,5 ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?? ΑΡΑΓΕ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ Η ΥΨΗΛΗ??

ΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ( ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΡΑΚΑΡΑ..ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΝ ΤΡΑΚΑΡΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ (ΛΕΕΙ) ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ...

ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ : ΛΙΓΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΙΟΥ...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ??? ΟΧΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΩ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:ohmy::huh::dry:

ΕΛΑ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ :dry: !!!

ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΡΜ ΠΡΟΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ :blink: !!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΑΚΥΡΗ ΤΕΛΕΙΩΣ :angry: , ΤΙ ΝΑ ΠΩ :S;;;

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΗ Η....ΜΠΟΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ, ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ. ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!:unsure:

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kοριτσάκι μου όλες οι αναποδιές μαζί ε;;;Μην απογοητεύεσαι όμως..Εμένα στην αρχή μοθ μάτωνε συνέχεια τις θηλές μου, έπινε αίμα και μου είχε πει ο γυναικολόγος αν βγάζει αίμα το στήθος μου να τη βάζω από το άλλο..Τελικά κατέληξα στη χρήση θήλαστρου Medela Swing.. Και ναι, δεν είσαι η μόνη που έκανε αγορά μέσω τηλεφώνου..Κι εμένα είχε πάει ο αντρούλς μου στα Λητώ και από τη μια μιλούσε με την πωλήτρια και από την άλλη με εμένα...

Λοιπόν,εμάς δε μας είπε τίποτα η πωλήτρια για τέτοιου είδους αποστείρωση..Εγώ το έβαζα κανονικά στον αποστειρωτή της Avent που έχω, αν και αυτός αποστειρώνει σε 3-5 λεπτά...Όσον αφορά τώρα στο θήλαστρο, εγώ που σταμάτησα στις 50 ημέρες το θηλασμό, σου λέω να μην της δώσεις ξένο..Βγάλε από το στήθος σου γαλατάκι και δως της το..Και προς Θεού μην αφήνεις το γαλατάκι σου να μένει μέσα στο πληγωμένο στήθος..Πρέπει να το βγάλεις...Μην πάθεις καμιά μαστίτιδα ή σου πετρώσει...

όμως κοριτσάκι μου έχω να σου δωσω μια συμβουλή ως παθούσα..Σε καμία περίπτωση μην κάνεις συστηματική χρήση του θήλαστρου, γιατί σταδιακά θα αρχίσει να σου μειώνεται το γάλα..Μέχρι όμως να επανέλθει το στήθος σου μπορείς να το βγάλεις...

Φιλάκια πολλά σε σένα και το ζουζούνι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marga,καλησπέρα κοπέλα μου .πραγματικα εγώ δεν εχω εμπειρία από αυτα ακόμη αλλα επειδη παργματικα στεναχωρεθηκα οταν διαβασα το μην. σου ειπα να σου πω απλα τις ευχές μου για να πανε όλα καλα και το θαυμασμό μου για την ψυχραιμία που παλι καλά εδειξες σε ολα.

Μεσα από την καρδια μου ευχομαι ολα να γιανουν και να πάνε καλά από δω και πέρα και να μην σου ξανατύχει τίποτα κακό και δυσάρεστο.

Κοιτα να εισαι σε εποικοινώνία με τους γιατρούς σου που ξερουν καλυτερα από μας εδω, φανταζομαι οτι δεν ειναι κατι τρομερό απλα για να μην εχεις αλλα προβληματα καλυτερα να τους απασχολεις και να σου λυνουν αυτοι κάθε απόρία και ειδικα πανω στο θεμα του θηλασμου.

Προσπαθησε όσο γινεται να διατηρησεις τη ψυχραιμία σου και ευχομαι να πανε όλα καλα.

Παντως φροντισε να εχεις καποιον κοντα σου αν δεν αισθανεσαι καλα μεχρι να ερθει ο αντρούλης σου.Μην δίνεις καμία σημσία στα λόγια της πεθεράς σου,όπως φαινεται ειναι στη καρακοσμαρα της.Και μεις εδώ ειμαστε καθε μια με το δικο της τρόπο για να σε στηριξουμε.

Εισαι παντως δυνατη και πιστευω οτι χειριζεσαι τις καταστασεις παραπολύ καλα.

Φιλακια και πολλες ευχες για να μπούν ολα γρηγορα σε μια ομορφη σειρα διχως στεναχωριες!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ δεν ξέρω απ' αυτά, αλλά το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να μην πανικοβάλλεσαι! Μπορεί να είναι αυτό που σου είπε ο γιατρός, ότι δηλαδή ρούφηξε αίμα από πληγούλα στο στήθος σου! Μακάρι να μην είναι τίποτα, και το πιθανότερο αυτό είναι, και να πάνε όλα καλά!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα! Το Swing το αποστειρώνω κανονικά στον αποστειρωτή.(η διαδικασία κρατάει ένα 20 λεπτο στον δικό μας). όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς. Κι εγώ είχα αίματα στις θηλές και ρώτησα τον παιδίατρο να της δίνω το γάλα μου ή το παιδί θα δρακουλιάσει??ο παιδίατρος μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μόνο που η ίδια ίσως αηδιάσει λίγο και ξινίσει το μουτράκι της από τη γεύση του αίματος. Μάλλον η δικιά σου αναγούλιασε και γι αυτό ο εμετός. Μην αγχώνεσαι τόσο... αφού το είδε και ο παιδίατρος το μωρό και όλα καλα τότε όλα οκ;) (έχει κάνει εμένα η δικιά μου εμετό ουουου... και μετά με κοιτάει και χαζογελάει. Φιλάκια και να τη χαίρεσαι:kiss:

Α! το γάλα να το βγάζεις με το swing. Είναι η καλύτερη επιλογή και δεν πονάει όσο πληγωμένο και να είανι το στήθος. Εγώ τουλάχιστον δεν πόνεσα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...