Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ, κι άλλη εγκυνοσύνη ακούω, τι καλά!!!:silly:

Τελικά δεν υπάρχει πιο όμορφη ανακοίνωση, για μια υπέροχη εβδομάδα, απο τις ανακοινώσεις σας για εγκυμοσύνες. Συγχαρητήρια σε όλες τις φίλες μας.

marouli32 εύχομαι όλα καλά να σου πάνε, φιλιά πολλά!!!!!

  • Απαντήσεις 71
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

PIPITSAZOUZOUNA σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου! Και σε σένα εύχομαι σύντομα με ένα σποράκι!

ΠίτερΠαν ευχαριστώ και ανταποδίδω τις ευχούλες....σου έγραψα και στο δικό σου postακι.

alkostaki μου καλό ευχαριστώ πολύ! Και στα δικά σου!

ΚΕΛΥ μου χωρίς άγχος και με πίστη όλα γίνονται! Ευχαριστώ για τις ευχούλες και σε περιμένω στο club!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Κι εσύ να χαίρεσαι το γλυκό σου μωράκι (που του έχω και αδυναμία)!

Nikol. μου ευχαριστώ! Και σε σένα έυχομαι τα καλύτερα γλυκειά μου!

mirlitsa μου σε ευχαριστώ και σένα πάρα πολύ! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Μαρουλι πηρες τα αποτελεσματα της 2ης χοριακης σου???

Ολα καλα???

Ναι τα πήρα. Ανέβηκε στις 1502,7 μονάδες!! :) :) Τώρα θα κάνω και την τρίτη την Παρασκευή.

Αναστασούλα μου ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες.

Δημοσίευση

καλα maroylini μου μες το μυαλο μου ησουν πανω που θα εμπαινα σε σενα να δω τι κανεις ?

πως παει η εγκυμοσυνη ομορφουλα ολα καλα ?

τι εγινε ολο την κοιλιτσα σου χαιδευεις ?:laugh: :laugh:

και εισαι συνεχεια με ενα χαμογελο :laugh: :laugh: ?:laugh:

φιλια :kiss:

Δημοσίευση

@ngel για την ώρα πηγαίνει καλά. Την Παρασκευή θα κάνω και την τρίτη χοριακή. Πάντως ακόμη δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω! Όμως σίγουρα είμαι συνεχώς με ενα τεράστιο χαμόγελο!

Δεν έχω πάει ακόμη στο γιατρό και έχω λίγο άγχος γιατί δεν ξέρω τί πρέπει να προσέχω, τί να αποφεύγω κ.λ.π.

Το ΣΚ έχουμε προγραμματισμένο ταξίδι με αυτοκίνητο Αθήνα-Καλαμάτα και το άλλο ΣΚ ταξίδι με πλοίο. Δεν ξέρω αν πρέπει να πάω, μήπως κάνω κακό στο εμβρυάκι μου? Εσείς τί λέτε?

Δημοσίευση

maroulini γιατι να μην πας κυρια θα πας, κυρια θα γυρισεις

δεν θα σηκωσεις αποσκευες το μονο που θα κανεις ειναι να βολταρεις και να καθεσαι ,παρε τον γιατρο σου ενα τηλ.δεν ειναι ντροπη να εχεις και τη γνωμη του ειδικου (γιατι στην αρχη λενε οτι πρεπει να εισαι προσεχτικη)

φιλια πολλα .

Δημοσίευση

Marouli χαιρομαι πολυ που ολα πανε καλα.. Πολυ καλη η χοριακη σου...Εγω θα σου ελεγα να τις κανεις τις εκδρομουλες σου, απλα να προσεχεις λιγο παραπανω. Μην σηκωνεις βαρη, μην κουραζεσαι και να προσεχεις την διατροφη σου (οχι πολλα λιπαρα, οχι τηγανιτα, και τα λαχανικα καλυτερα ψημενα). Αυτα ειπε σ'εμενα ο γιατρος μου την Παρασκευη που πηγα. Εμεις ειδαμε το σακο, καρδουλα θα ακουσουμε την επομενη φορα.....Φιλια και να προσεχεις ;)

Δημοσίευση

marouli32 έγραψε:

Anastacia έγραψε:

Ναι τα πήρα. Ανέβηκε στις 1502,7 μονάδες!! :) :) Τώρα θα κάνω και την τρίτη την Παρασκευή.

Αναστασούλα μου ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες.[/quote:1rnjwmj1]

Μπραβο βρε κοπελα μου τελεια τα νεα σου!!!Η χοριακη ειναι ψηλααααα!!!Εγω δε βλεπω κ το λογο να κανεις αλλη,αλλα ο γιατρος σου ξερει!!!Οπως επισης κ για τα ταξιδακια σου!Παντως εγω 5 εβδομαδων-μολις το ειχα μαθει πηγα με αυτοκινητο απο Θεσ/νικη-Καρπενησι!!!!Και ειχε κ χιονια!!!Να προσεχεις κ ολα καλα!!!

Αντε να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου τωρα!!!Μην ξεχνας...Περναει γρηγορα ο καιρος!!!Ζηστο οσο περισσοτερο μπορεις!!! ;)

  • 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...