Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ, κι άλλη εγκυνοσύνη ακούω, τι καλά!!!:silly:

Τελικά δεν υπάρχει πιο όμορφη ανακοίνωση, για μια υπέροχη εβδομάδα, απο τις ανακοινώσεις σας για εγκυμοσύνες. Συγχαρητήρια σε όλες τις φίλες μας.

marouli32 εύχομαι όλα καλά να σου πάνε, φιλιά πολλά!!!!!

  • Απαντήσεις 71
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

PIPITSAZOUZOUNA σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου! Και σε σένα εύχομαι σύντομα με ένα σποράκι!

ΠίτερΠαν ευχαριστώ και ανταποδίδω τις ευχούλες....σου έγραψα και στο δικό σου postακι.

alkostaki μου καλό ευχαριστώ πολύ! Και στα δικά σου!

ΚΕΛΥ μου χωρίς άγχος και με πίστη όλα γίνονται! Ευχαριστώ για τις ευχούλες και σε περιμένω στο club!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Κι εσύ να χαίρεσαι το γλυκό σου μωράκι (που του έχω και αδυναμία)!

Nikol. μου ευχαριστώ! Και σε σένα έυχομαι τα καλύτερα γλυκειά μου!

mirlitsa μου σε ευχαριστώ και σένα πάρα πολύ! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Μαρουλι πηρες τα αποτελεσματα της 2ης χοριακης σου???

Ολα καλα???

Ναι τα πήρα. Ανέβηκε στις 1502,7 μονάδες!! :) :) Τώρα θα κάνω και την τρίτη την Παρασκευή.

Αναστασούλα μου ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες.

Δημοσίευση

καλα maroylini μου μες το μυαλο μου ησουν πανω που θα εμπαινα σε σενα να δω τι κανεις ?

πως παει η εγκυμοσυνη ομορφουλα ολα καλα ?

τι εγινε ολο την κοιλιτσα σου χαιδευεις ?:laugh: :laugh:

και εισαι συνεχεια με ενα χαμογελο :laugh: :laugh: ?:laugh:

φιλια :kiss:

Δημοσίευση

@ngel για την ώρα πηγαίνει καλά. Την Παρασκευή θα κάνω και την τρίτη χοριακή. Πάντως ακόμη δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω! Όμως σίγουρα είμαι συνεχώς με ενα τεράστιο χαμόγελο!

Δεν έχω πάει ακόμη στο γιατρό και έχω λίγο άγχος γιατί δεν ξέρω τί πρέπει να προσέχω, τί να αποφεύγω κ.λ.π.

Το ΣΚ έχουμε προγραμματισμένο ταξίδι με αυτοκίνητο Αθήνα-Καλαμάτα και το άλλο ΣΚ ταξίδι με πλοίο. Δεν ξέρω αν πρέπει να πάω, μήπως κάνω κακό στο εμβρυάκι μου? Εσείς τί λέτε?

Δημοσίευση

maroulini γιατι να μην πας κυρια θα πας, κυρια θα γυρισεις

δεν θα σηκωσεις αποσκευες το μονο που θα κανεις ειναι να βολταρεις και να καθεσαι ,παρε τον γιατρο σου ενα τηλ.δεν ειναι ντροπη να εχεις και τη γνωμη του ειδικου (γιατι στην αρχη λενε οτι πρεπει να εισαι προσεχτικη)

φιλια πολλα .

Δημοσίευση

Marouli χαιρομαι πολυ που ολα πανε καλα.. Πολυ καλη η χοριακη σου...Εγω θα σου ελεγα να τις κανεις τις εκδρομουλες σου, απλα να προσεχεις λιγο παραπανω. Μην σηκωνεις βαρη, μην κουραζεσαι και να προσεχεις την διατροφη σου (οχι πολλα λιπαρα, οχι τηγανιτα, και τα λαχανικα καλυτερα ψημενα). Αυτα ειπε σ'εμενα ο γιατρος μου την Παρασκευη που πηγα. Εμεις ειδαμε το σακο, καρδουλα θα ακουσουμε την επομενη φορα.....Φιλια και να προσεχεις ;)

Δημοσίευση

marouli32 έγραψε:

Anastacia έγραψε:

Ναι τα πήρα. Ανέβηκε στις 1502,7 μονάδες!! :) :) Τώρα θα κάνω και την τρίτη την Παρασκευή.

Αναστασούλα μου ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες.[/quote:1rnjwmj1]

Μπραβο βρε κοπελα μου τελεια τα νεα σου!!!Η χοριακη ειναι ψηλααααα!!!Εγω δε βλεπω κ το λογο να κανεις αλλη,αλλα ο γιατρος σου ξερει!!!Οπως επισης κ για τα ταξιδακια σου!Παντως εγω 5 εβδομαδων-μολις το ειχα μαθει πηγα με αυτοκινητο απο Θεσ/νικη-Καρπενησι!!!!Και ειχε κ χιονια!!!Να προσεχεις κ ολα καλα!!!

Αντε να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου τωρα!!!Μην ξεχνας...Περναει γρηγορα ο καιρος!!!Ζηστο οσο περισσοτερο μπορεις!!! ;)

  • 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Στο Παπαγεωργιου στη Θεσσαλονίκη. Κ μεις κάναμε το εμβόλιο του κοκκύτη στα δίδυμα. Οχι μόνο εγώ αλλά κ ο άντρας μου κ η μαμά μου καθώς είχα μιλήσει με τον παιδίατρο κ μας είχε πει πως όποιος θα έχει στενή επαφή με τα μωρά μέχρι να γίνουν 2 μηνών πρέπει να κάνει το εμβόλιο.. Λοιπόν έχω έρθει να κάνω καμπύλη, σε αυτό το μικροβιολογικό είχαν σιρόπι με γεύση λεμόνι. Καμμία σχέση με το πορτοκάλι κορίτσια!!! Εκείνο μου είχε φέρει τρελή αναγούλα αυτό το ήπια πολύ πιο άνετα!! Οποία δεν έχει κάνει να το έχει στα υπόψιν..
    • Καλημέρα !!!! Δεν είναι υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις ένα ανθρωπάκι να μεγαλώνει μέσα σου;;; Μπράβο κοριτσάκι μου !!
    • Πώς πάτε κορίτσια;; Πότε περιμένετε;; Ποια εχει πρώτη σειρά 🫣 Εγώ κανονικά 11/10. Αλλά δεν θα αντεξω μέχρι τότε. Λεω να παω τέλος Σεπτεμβρίου και πάλι ίσα που θα αντέξω. Νιώθω τόσο κουρασμένη με τον μικρό όλη μέρα. Η κοιλιά μου σχεδόν αγγίζει τα πόδια μου😵‍💫 νιώθω σαν να γεννάω αύριο.... Τελικά όντως η δεύτερη εγκυμοσύνη είναι πολύ δύσκολη... Επίσης πριν μια βδομάδα είχα αυτή την βλέννα που λένε, την τραχιλικη. Στον γιο μοθ δεν την θυμάμαι καθόλου 
    • Καλησπερα κοπελα μου! Επειδη ειμαι κι εγω με διδυμακια, δεν υπαρχει συγκεκριμενο πρωτοκολλο που να οριζει οτι πρεπει ενα μωρο να νοσηλευτει ωσπου να συμπληρωσει συγκεκριμενες βδομαδες. Απλα πανω κατω σε γενικες γραμμες γυρω στις 36 με 37 ωριμαζουν απολυτως τα οργανα και δεν χρειαζονται υποστηριξη, οπως επισης εχουν καλο βαρος και σιτιζονται πλεον μονα τους. Γι αυτο καποιοι το λενε ως θεωρητικο οριο. Και παλι ομως δεν ειναι καθολου απολυτο. Ξερω μωρακια 35βδομαδων που δεν χρειαστηκαν καμια νοσηλεια στη μενν και μωρα 38 και 39 που χρειαστηκαν. Το πρωτο μου πχ που γεννηθηκε 39η (στο Ιασω) μπηκε μενν γιατι παρουσιασε δυσκολια στην αναπνοη. Ποιος να μου το λεγε;; Εχω φιλη που γεννησε διδυμακια 35κ2 στο Μητερα και δεν μπηκε κανενα μενν κι εχω φιλη που γεννησε διδυμακια 38κ4, επισης στο Μητερα, και μπηκε το ενα εκ των δυο γιατι ηταν 1700γρ. Επισης εχω φιλη που γεννησε 30κ4 στο Αλεξανδρα το μωρακι της με βαρος 1900 και το πηρε στις 35 που ειχε φτασει ηδη 3200.  Οποτε θελω να πω δεν υπαρχει κανενας νομος. Πανε παντα αναλογα με το καθε νεογνο, το βαρος γεννησης (θελουν σιγουρα να εχει συμπληρωσει τα 2000-2200), το αν υπαρχουν αλλα προβληματα κλπ. Δεν παιζουν ρολο μονο οι εβδομαδες κυησης. Να μην αγχωνεσαι προκαταβολικα. Κανενας δεν μπορει να σου εγγυηθει με βεβαιοτητα τι θα γινει. 
    • Χαιρομαι πολυ κοριτσι μου ❤️ ❤️ ❤️ αντε σιγα σιγα θα φτασουμε στην αυχενικη να παρουμε μια ανασα. Ποσο εισαι τωρα;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...