Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 108
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μπραβο κωστα μου!!!ολα να πανε καλα απο εδω και περα και με την μπεμπα σας αγκαλια!!!

Εκανα το λαθος και πηγα να το παιξω θαραλλεα στην κατασταση μου!!Σαν να λενε στο μωρο μην πας στην πριζα και αυτο βουρ!και πατησα play στο βιντεακι οπως το πατησα το εκλεισα μονο στα πρωτα δευτερολεπτα.ΤΡΑΓΙΚΟ!!!οσο ειδα ειναι ΦΟΝΟΣ.ουφ!

Δημοσίευση

μπραβο κωστα μου!!!ολα να πανε καλα απο εδω και περα και με την μπεμπα σας αγκαλια!!!

Εκανα το λαθος και πηγα να το παιξω θαραλλεα στην κατασταση μου!!Σαν να λενε στο μωρο μην πας στην πριζα και αυτο βουρ!και πατησα play στο βιντεακι οπως το πατησα το εκλεισα μονο στα πρωτα δευτερολεπτα.ΤΡΑΓΙΚΟ!!!οσο ειδα ειναι ΦΟΝΟΣ.ουφ!

Δημοσίευση

yolle έγραψε:

μπραβο κωστα μου!!!ολα να πανε καλα απο εδω και περα και με την μπεμπα σας αγκαλια!!!

Εκανα το λαθος και πηγα να το παιξω θαραλλεα στην κατασταση μου!!Σαν να λενε στο μωρο μην πας στην πριζα και αυτο βουρ!και πατησα play στο βιντεακι οπως το πατησα το εκλεισα μονο στα πρωτα δευτερολεπτα.ΤΡΑΓΙΚΟ!!!οσο ειδα ειναι ΦΟΝΟΣ.ουφ!

Εγώ ένα δευτερόλεπτο άντεξα...

Μετά το έκλεισα...

Δημοσίευση

απο αυτα που διαβασα πιστευω οτι θα γινεις υπεροχος συζυγος και ενας πατερας τρελα ερωτευμενος με τη κορη του

εχω και εγω ενα κοριτσακι και ειναι υπεροχη

να συνεχισεις να εισαι διπλα στη γυναικα σου

σας ευχομαι μια υπεροχη ζωη με γελια και τραγουδια

υ.γ μαθε κανενα τραγουδακι θα σου χρειαστει

:P :P

Δημοσίευση

Πραγματικά μας συγκίνησε

η προσπάθεια που έκανες αυτό το διάστημα...και που ευτυχώς θα έχει ένα αίσιο τέλος.Μπράβο σου Κώστα!!!

Να ζήσετε ευτυχισμένοι και με το καλό να έρθει το μωράκι σας....

:laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Μπράβο σου! Εσύ δε κάνεις βήματα απλά... κάνεις άλματα!! Πολύ ωραία ξεκινάς τη μερα σου περιποιησε το εαυτό σου κ κάνεις τη βόλτα σου. Είναι λογικό να πέφτεις αλλά κάθε μέρα λίγο λίγο θα γίνεται πιο υποφερτό.  Κατάψυξη ωαρίων είναι μια πολύ καλή σκέψη.  Εγώ είμαι από εξωσωματική οπότε αν θες γιατρό μπορώ να σου προτείνω όπως κ τα υπόλοιπα κορίτσια φυσικά κ εσύ αποφασίζεις.  Αλήθεια είσαι σε πολύ καλό δρόμο..μόνο στο τσιγάρο μου τα χάλασες..βρε αντε πέταξε δεν το έχεις ανάγκη .  🩷🩷🩷
    • Εμενα εκανε μια φιλη μου ουσιαστικα ειναι σαν να κανεις εξωσωματικη αλλα μονο το πρωτο κομματι της διεγερσης και της ωοληψιας. Πηρε καποια φαρμακα εκανε καποιες ενεσεις δηλαδη και μετα εκανε ωοληψια. Αν αποφασισει καποια στιγμη να κανει παιδακι θα τα αποψυξει και γινεται η γονιμοποιηση με το σπερμα του αντρα. Εννοειται πως και γυναικες μεγαλυτερες ανω των 40 ετων μπορουν να εχουν φυσικη συλληψη. 
    • Το αίμα κ ο πόνος είναι φυσιολογικά. Εγώ τις 2 πρώτες μέρες μετά τη βιοχημική ήμουν χάλια, τελείως εξαντλημένη. Καταλαβαίνω ότι είχες επενδύσει κ είχες κάνει όνειρα αλλά όπως σου είπαν κ τα κορίτσια άντε κ γύρισε κ μετά τι;; Τον εμπιστεύεσαι;;; Θεωρείς ότι αξίζει;;; Ένας άνθρωπος που το πρώτο πράγμα που είπε ήταν η έκτρωση;;; Μετά από τόσα χρόνια μαζί;; Φάνηκε ποιος πραγματικά είναι. Η πληγή θα κλείσει σιγά σιγά κ θα βρεις μελλοντικά έναν άνθρωπο που αξίζει!! Θα βρεις τον εαυτό σου ξανά γιατί είμαι σίγουρη πως το έχεις χάσει. Δε σε πήραν τα χρόνια!! 32 χρόνων είσαι!! Κ πλέον πιο έμπειρη ξέρεις τι σου γίνεται κ όταν έρθει ένας άλλος άνθρωπος θα είσαι έτοιμη κ θα μπορείς να κρίνεις καλύτερα. Είχα 6 χρόνια σχέση όταν χωρίσαμε έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θεωρούσα πως ήταν όλος μου ο κόσμος κ δε θα βρω ποτέ κάτι άλλο. Παρότι ήξερα ότι δεν άξιζε, έβλεπα τι άνθρωπος ήταν. Σε πληροφορώ ότι όταν γνώρισα τον άντρα μου κ ενώ δεν ήμουν σε καμμία περίπτωση σε φάση σχέσης ούτε εγώ αλλά ούτε κ ο ίδιος σε 2 μήνες καταλάβαμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον, στο 8μηνο αρραβωνιαστήκαμε κ στον 1.5 χρόνο παντρευτήκαμε.. Ξέραμε όμως πλέον τι ψάχναμε κ τι όχι από τον σύντροφο μας. Θα τα σκέφτεσαι σε λίγα χρόνια όταν θα είσαι με τον σωστό άνθρωπο κ θες λες Θεέ μου ΓΛΥΤΩΣΑ!!!! 
    • Σου εύχομαι να διπλασιαστεί🩵🧿
    • Άσε κορίτσι και μένα η μέση είναι στιγμές που ποναει πολύ. Κάποιες φορές έχω και ήπιες κράμπες κοιλια. Και εννοείται κατουριεμαι συνέχεια. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...