Μετάβαση σε περιεχόμενο

Elpizo new father


kostas83

Recommended Posts

Geia sas, me lene kosta 26 eton kai exo mia sxesi 10 eton,me tin kopela mou eimaste mazi apo pitsirikia 16 ego kai 14 auti, pername poli kala kai ta teleutaia 6 xronia sizoume.eixe kathisterisi stin periodo tis kai telika afou pira ena test egimosinis gia na tin kathisixaso mono auto den ekana, i kopela mou einai ston proto mina tis egimosinis tis (kaname 2 test egimosinis,b xoriaki, kai ston ginekologo). Itan kati pou den to eixame programatisi kai i kopela mou exei trelathi, ego to theoro to poio omorfo pragma pou exei simvi stin sxesi mas.Tis pernaei i skepsi apo to mialo na kanei ektrosi kai ego mono pou to skeftome mou erxete na balo ta klamata.Oikonomika eimaste anexartiti kai den exoume kanena problima, apla to mono problima pou mou leei oti exei einai oti den kserei an mporei na to kanei auto apo tora.Prospatho na tis parexo oti ipostirixi thelei psixologiki kai na min tin piezo na kanei pou den thelei, tis eipa oti kai na apofasisi tha eimai dipla tis kai tha to kseperasoume mazi, fobame omos oti an kanei ektrosi tha trelatho telios mias kai to paidi pou exei mesa tis to bazo poio pano apo emena.. sas parakalo boithiste me ti na kano gia na katalabei?

Signomi an den eprepe na grapso se auto to forum alla eimai se apognosi

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 108
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γειά σου Κώστα , καλωσήρθες στην γυναικοπαρέα μας!:) Η κατάστασή σου είναι λιγάκι δύσκολη γιατί πως να το πω..αν και δεν είναι απόλυτα σωστό, η κατάσταση περνάει από τα χέρια της..και είναι επιλογή της..Όμως πρέπει να ακούσει και εσένα γιατί δεν το έκανε μόνη της το παιδί! Σε αυτό το παιδί έχετε ίσα δικαιώματα..είναι δικό σας. Πρέπει λοιπόν να το κουβεντιάσετε οπωσδήποτε. Να της εκφράσεις την επιθυμία σου και όλα όσα αισθάνεσαι γι' αυτό το μωρό καθώς επίσης και να δώσεις λύσεις ή έστω βεβαιότητα για την κάθε αμφιβολία που πιθανώς να νιώθει εκείνη. Σημασία έχει να της δώσεις να καταλάβει ότι σας συμβαίνει κάτι πάρα πολύ όμορφο και που σίγουρα θα θέσει τη σχέση σας σε νέες βάσεις. Πρέπει να νιώθει ασφάλεια τόσο για τα συναισθήματά σου (που οφείλουν να είναι αληθινά) όσο και για την αλλαγή που θα επιφέρει αυτο το μωρό στη ζωή σας. Πρέπει να ξέρει ότι όλα θα πάνε καλά και θα εισαι πάντα εκεί να τη βοηθάς. Μιλησέ της..και αν αισθάνεσαι πως είναι η γυναικα της ζωής σου και θεωρείς πως θα μείνεις εκεί..κάνε και μια πρόταση γάμου! (μπορεις όλα αυτά να τα παρουσιάσεις και σε ένα ρομαντικό δείπνο για να της δώσεις να καταλάβει ποσο σημαντιό το θεωρείς εσύ αυτο) Ίσως το ξανασκεφτεί! Ευχομαι να πάνε ολα προς το καλύτερο και να γίνεις ένας ευτυχισμένος μπαμπας!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κωστα τι γινεται?

η αντιδραση της κοπελας σου ειναι φυσιολογικη, ειναι λιγακι σοκαρισμενη αφου η εγκυμοσυνη δεν ηταν προγραμματισμενη! σημαντικο ειναι οτι ειναι μεσα απο την αγαπη σας που ηρθε αυτο το εμβρυακι! το οτι αγαπιεστε, πως ειστε ανετα οικονομικα(μεγαλη υποθεση σε ζευγαρι που περιμενει παιδι). εξηγησε της πως παρα πολλες μαμαδες θα ηθελαν αλλα τελικαν δεν καταφεραν να ειναι νεαρες μαμαδες σαν και αυτην. καθησυχασε την πως θα εισαι στο πλευρο της και θα την βοηθαεις και μετα που θα γεννηθει το μωρακι.

αλλα κυριως μιλησε της για την εκτρωση και πως ΟΛΕΣ οι μαμαδες που εκαναν θεληματικα εκτρωση, ΠΑΝΤΑ το μετανιωνουν, εχουν τυψεις και ενοχες που σκοτωσαν ενα αθωο πλασματακι, και επισης ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΤΡΩΣΗ!!!

πιστευω ειναι καλο να μιλησεις και στη μητερα της για να της μιλησει και αυτη. χρειαζεται λιγο χρονο και θα ηρεμησει! υπομονη να εχεις και πιστευω θα της περασει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πάλι δεν μπορώ να το καταλάβω. Κι εγώ τόσα χρόνια δεν ήθελα παιδί, αλλά σε περίπτωση που έμενα έγκυος δε θα μου περνούσε απ' το μυαλό να το ρίξω. Είναι ένα ζωντανό πλάσμα, ένας άνθρωπος, δεν είναι μυρμήγκι που θα το πατήσεις. Φυσιολογικό είναι σίγουρα το να σοκαριστεί, το να νιώθει ανέτοιμη, το να τρομάξει. Αλλά αφού είστε σε κατάλληλη ηλικία, δηλαδή δεν είστε και 15 χρονών, οικονομικό πρόβλημα δεν έχετε, και δεν είναι και καμιά σχέση της πλάκας, 10 χρόνια είστε μαζί, γιατί έχει πανικοβληθεί τόσο πολύ. Να την πιάσει ένας μικρός πανικός το καταλαβαίνω, αλλά το να θέλει να το ρίξει, μου φαίνεται πάρα πολύ τραβηγμένο. Εγώ με τον άντρα μου, όταν θέλω να τον πείσω για κάτι, καθόμαστε μαζί και του λέω διάφορα σχέδια για το μέλλον. Τα παρουσιάζω βέβαια όλα ρόδινα κι ωραία, και τσιμπάει. Θα μπορούσες να το κάνεις έτσι κι εσύ, μήπως και την πείσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ,ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΡΙΞΕΙ.ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΗ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΖΟΥ ΣΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ.ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΗΛ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ Ή ΔΕ ΚΑΝΑΤΕ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΠΑΙΔΙΑ ΚΤΛ;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κώστα μου καταλαβαίνω την κοπέλα σου και το αδιέξοδο στο οποίο νομίζει ότι βρίσκεται. Καταλαβαίνω πολύ περισσότερο εσένα όμως και είναι πολύ τρυφερο να θες να γίνεις μπαμπάς. Πες λοιπόν στην κοπέλα σου ότι αν κάνει τώρα έκτρωση, το πιθανότερο είναι να το μετανιώσει αργότερα ενώ αν το κρατήσει αποκλείεται να το μετανιώσει ποτέ. Κανείς δεν μετανιωσε ποτέ για τα παιδια που φέρνει στον κόσμο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εδώ Δήμητρα.Σου μιλάει παθούσα.

Συμφωνώ με το Haroullini.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΚΤΡΩΣΗ.

Έκανα μία στα 19 μου και ο μ...κας που είχα τότε εξαφανίστηκε,οικονομικά ανεξάρτητη ΔΕΝ ήμουν και ΦΥΣΙΚΑ ήμουν χαμένη από χέρι.

Αν μπορούσες να με νιώσεις πόσο έχω σκυλομετανιώσει τώρα...

Είμαι αρραβωνιασμένη τώρα πια -με άλλον,εννοείται.Προσπαθούμε 1 ΧΡΟΝΟ να κάνουμε παιδί,και ο οργανισμός μου αρνείται πεισματικά.

Δε λέω ότι φταίει η έκτρωση που είχα κάνει.ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

Και τώρα που το θέλω ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,αυτό ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Ψυχολογικό είναι το πρόβλημα.

Κάθε μέρα σκέφτομαι ότι αυτό το παιδί τώρα θα ήταν 4,5 χρονών...

Μίλα της!Αφού είστε τόσα χρόνια μαζί και αγαπιέστε,παντρευτείτε!

Αλλά βάλτη πρώτα να ζυγίσει τα + και τα - μιας έκτρωσης.Είναι δύσκολη απόφαση ένα παιδί,το καταλαβαίνω...αλλά χειρότερα θα νιώθει μετά.

Αυτά από μένα.Εύχομαι να κάνετε ότι είναι καλύτερο για σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kosta καταρχην ενα μεγαλο μπραβο για σενα γιατι δυσκολα συνανταμε τετοιους αντρες.

πιστευω πως σοκαριστηκε λιγο η κοπελα σου αλλα για εκτρωση δεν συμφωνω, ειναι πολυ νωρις να συζηταει κατι τετοιο.εχει ακομα καιρο να το σκεφτει κ ειμαι σιγουρη πως αν σε αγαπαει θα αλλαξει γνωμη κ θα σκεφτει κ εσενα κ τι ωραια οικογενεια θα γινεται

πες μας νεα......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σε συγχαρώ κι εγώ με τη σειρά μου Κώστα, που είσαι ευαισθητοποιημένος και βλέπεις πολύ θετικά την εγκυμοσύνη που προέκυψε! Μήπως είναι όμως κι ο σπουδαιότερος λόγος να ενωθείτε και με Γάμο? Για σκεφτείτε το λιγάκι..... κρίμα κι άδικο δεν είναι να σκοτώσετε μία ψυχουλίτσα???? Η μάνα που έκανε έκτρωση πάντα το μετανιώνει!!!! Γιατί να μπει σε αυτή τη διαδικασία??? Εφόσον είσαστε 10 χρόνια μαζί, πάει να πει αγαπιέστε!!!! Αλλιώς.... δεν θα κρατούσε η σχέση σας τόσο πολύ!!!! Κι επιπλέον, να τολμήσω να σου προτείνω να μιλήσετε στους γονείς σας! Αφού είσαστε οικονομικώς ανεξάρτητοι (πάρα πολύ σπουδαίο στις ημέρες μας!) γιατί να μην προχωρήσετε????? Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια κι αναμένουμε νεότερα! Εντάξει???? Κι όχι εντάσεις.... ήρεμοι και πολιτισμένοι άνθρωποι.... καθήστε και μιλήστε!!! Για όλα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ μακαρι να συνεβαινε σε μενα αυτο που εκεινη τωρα δεν θελει!!!εγω ειμαι 3χρονια παντρεμενη 24 χρονων και το μονο που μας λειπει για να ολοκληρωθει η ευτυχια μας ειναι αυτο το πολυποθητο θαυμα1να θυμαται πως τα παιδια ειναι δωρα απο το θεο που δεν μας τα δινει οποτε θελουμε εμεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita έγραψε:

Ισως κανω λαθος αλλα γιατι εμενα αυτο το μηνυμα μου φαινεται τελειως ψευτικο και ο υποτιθεμενος Κωστας83 καποια κοπελα που σπαει πλακα???

ΦΡΑΝΙΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΧΩ.ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΡΕ ΚΩΣΤΑ ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤ 5 ΜΕΡΕΣ Κ ΑΠΑΝΤΑΣ

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ??Κ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΝΑ

ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ???ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΩΣΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

to skeftete akoma.. stis 18 tha pame sto ginekologo na doume ti tha kanei..douleuoume dipla dipla kai einai diskolo na mpeno kai na blepo ti grafete.. otan pao na to piaso sizitisi mou moutroni.. prospatho na min tin piezo.. tha sas po nea sintoma

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μακάρι να κάνετε αυτό που σας φωτίσει ο Θεός αγαπητέ Κώστα! Μέσα στη ζωή είναι όλα! Και η απρόβλεπτη εγκυμοσύνη! Που μπορεί να κάνει θαύματα και να δώσει άλλο νόημα στην ύπαρξη σας! Φιλιά και περιμένουμε τα νέα σας! Μην την πιέζεις την κοπελιά σου, πρέπει να το σκεφτεί και μόνη της λιγάκι! Τί λαχταράει η ψυχούλα της πραγματικά????? Να νταχταρίζει ένα νινάκι του χρόνου τέτοια εποχή ή να κλαίει με μαύρο δάκρυ χρόνια αργότερα????? Κι επαναλαμβάνω..... μιλήστε στους γονείς σας!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας παιδάκια!Οντως το μηνυμα του Κωστα μπορει να ειναι ψευτικο οπως και οποιαδηποτε δημοσιευση ή απαντηση σε οποιοδηποτε forum στο internet.Μη χολοσκατε!Αν θελετε απαντατε, αν παλι κατι δεν σας κολλαει αγνοειστε το!Ομως ακομα κι υποθεσουμε οτι ειναι ψευτικη η ιστορια μια απαντηση που θα δωσετε μπορει να φανει χρησιμη σε ενα αλλο κωστα η μια αλλη κοπελα που θα βρεθει πραγματικα αντιμετωπη με παρομοιο προβλημα!Λοιπον Κωστα εγω θα σε συμβουλευα να προσπαθησεις με νυχια και με δοντια να κρατησετε το παιδακι σας .Πιστευω πως αν το θελεις πολυ εσυ θα την καταφερεις να ξεπερασει τους φοβους και τις ανασφαλειες της,απλως θελει να πεισθει οτι παιρνει τη σωστη αποφαση!Καλη τυχη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Huanita συμφωνώ!

Προσωπικά πολλές φορές έχω βοηθηθεί

διαβάζοντας ιστορίες κ απαντήσεις

σε διάφορα θέματα...

Οι εμπειρίες είναι πολλές κ όόόλα τα κορίτσια

του Μαμμυ πρόθυμα να βοηθήσουν τον καθένα!!!

Κώστα, εύχομαι να πράξετε το ...καλύτερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητέ Κώστα,

Με διάλογο μπορείς να καταφέρεις πολλά. Μη διστάσεις να της δείξεις πώς αισθάνεσαι και πως επιθυμείς τόσο πολύ αυτό το μωράκι. Πιστεύω πως και η ίδια δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πόσο πολύ το θέλει.

Άστης λίγο χρόνο για να μπορέσει να βάλει σε μια τάξη τις σκέψεις της και θα δεις πως όλα θα πάνε καλά:)

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά...!

Περιμένουμε νέα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sas.. molis eixame ena dialogo kai einai apofasismeni na kanei ektrosi. an to kanei tha xorisoume enoite den mporo na to dianoitho auto to pragma.. to sosto einai na eimai dipla tis se oti kai an apofasisi to ksero.. alla den mporo na to xonepso, mou fenete telios trelo auto to pragma les kai exei skata mesa sto kefali tis..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΩΣΤΑ, ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΖΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ! ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ?

ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ! ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Γεια σας κορίτσια μου!!!σήμερα όμορφη μερα....έχουμε το πάρτυ του μεγάλου μου ...κλείνει τα 12 το παλικάρι μου🩵😍 θα πάμε σε ίντερνετ καφέ για τα γενέθλια...πάνε οι παιδότοποι πλέον...τώρα κάνουμε εφηβικά πάρτυ 😉
    • Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.Τα γράφεις πολύ όμορφα και με εκφράζουν όλα.Εχω σκαμπανεβάσματα αρκετά.Προσπαθω όμως....Καλή επιτυχία και σε σένα.Ποτε θα κάνεις χοριακη σου είπε;Σε 11 μέρες ;
    • Καλησπέρα κοριτσαρες! χάθηκα εγώ τελείως...σας διαβάζω όμως τόσο καιρό 😍 εγώ όλα καλά προς το παρόν...απο βδομάδα θα κάνω καμπύλη και εξετάσεις αίματος για να δούμε τι γίνεται! εδω στην περιοχή μου ηταν κλειστά τα μικροβιολογικά αυτή τη βδομάδα..δεν ξέρω αν κρατήσει κ άλλο βέβαια! Δευτέρα στις 19.00 εχω ραντεβού με την γιατρό μου! εγω κορίτσια έξω θα γεννήσω πρωτα ο Θεός..στο Ιασώ είναι η γιατρός μου...δεν ήθελα με τίποτα νοσοκομείο...εχω πολυ κακη εμπειρία απο τα νοσοκομεία γενικά και δεν υπήρχε καμια περίπτωση να πάω νοσοκομείο! εντωμεταξυ δεν έχω ξεκινήσει να παίρνω απο πράγματα τίποτα...μονο μια κουβερτουλα πήρα που έτυχε πάλι και την πήρα! αλλά σιγά σιγά πρέπει να ξεκινήσω... εσείς έχετε ψωνίσει; εμένα μ εχει τρελάνει στις κλωτσιές ο μπέμπης και κυρίως το βράδυ οταν πάω να ξαπλώσω 🤷 σήμερα είμαι 25+3...στον έβδομο μήνα πότε μπαίνουμε; η γιατρός μου δεν μετράει με μηνες αλλα με εβδομάδες και εγω μπερδευομαι πολύ..
    • Κουράγιο Μαριλου μου! Την έκανα κ εγώ χτες την ΕΤ. Όλα καλά πήγαν κ ξεκίνησε και η δική μου αντιστροφή μέτρηση. Μέχρι τώρα είμαι καλά. Αλλά ξέρω πως όπως περιέγραψες τα σημερινά σιυ συναίσθηματα, θα μοι έρθουν κ εμένα. Όπως πάντα. Είναι τόσο δύσκολο να προσπαθούμε να ελέγχουμε το ίδιο μας το μυαλό. Αλλά πάντα να κερδίζει..  Έχω στο μυαλό μου ότι θα τα περάσω όλα αυτά τα σκαμπανευασματα κ έτσι προετοιμαζομαι αρχικά στο να τα αποδεχτώ και Κ να μη νιώθω άσχημα ακόμα κ για τις άσχημες σκέψεις μου. Όλα τα συναισθήματα μας είναι δικά μας και είμαστε εμείς. Είναι μέρη του εαυτού μας κ τα αγαπάμε. Προσπάθησε να σκεφτείς ότι είναι οκ να σκέφτεσαι αρνητικά κ να πέφτεις. Είναι οκ κ να ξυπνάς πλυμμηρισμενη από ελπίδα..  Ας μην ενιχοποιουμε κανένας μας συναίσθημα! Ειμαστε εδώ να ακούσουμε τα πάντα κ να τα αποδεχτούμε! Καλα έκανες και εκφράστηκες εδώ!  Πάμε γερά!!!! Ελπίδα! 🤞🤞
    • Ναι ναι…η @Raf123 θα καθορίσει την δυναμική του μήνα….🤣🤣🤣 @Pinacolada μπράβο στο αγόρι που άντεξε τις δοκιμασίες των διακοπών!!! Είναι έτοιμος για τις επόμενες…. Όσο για το ότι κατάλαβες που μοιάζει το παιδί….έκλαψα αλήθεια….
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...