Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 82
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :P Γερο γερο γερο γερο και ευτυχισμενο καλοτυχο και με ολα τα θαυματα του κοσμου στα ποδια του !!!!!!!!!!!!!!!!!Ευτυχια και χαμόγελα να χαριζει μόνο στην ομορφη ζωή σας και να την κανει πιο ονειρεμενη απο τι φανταζεστε!!!Δακρυα χαρας στα ματια ολων μας για το πιο ομορφο μαντατο της ημέρας.Σε περιμενουμε πισω στη παρεα μας για τις συγκινητικες λεπτομερειες!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΤΟ ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΑΣ !!ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!ΑΧ ΠΑΕΙ Η ΜΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΜΑΝΟΥΛΑ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!!!!!ΣΕ ΦΙΛΩ ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

:woohoo: Κουκλα μου να σου ζησει ο μπεμπης!!!!!Να τον χαιρεστε τον πριγκηπα σας!:) περιμενουμε να επιστρεψεις να μας πεις την εμπειρια σου και να βαλεις φωτο να τον καμαρωσουμε!Πολλα φιλακια:kiss:

Μικρουλα,και στις δικες σου χαρες!:kiss:

Δημοσίευση

Eλενακι μου γλυκο... εγινες επιτελους μανουλα!!!!!! :woohoo: :silly:

Να σας ζησει κουκλιτσα μου το αντρακι σας! :)

Θα περιμενουμε και την δικη σου εμπειρια τοκετου με λεπτομερειες!!!!

Καλη λοχεια και καλα σαραντα σου ευχομαι..!

Μικρουλα.. ευχομαι σε 9 μηνες να βαλει θεμα η Ελενιτσα μας

που θα λεει...: "γεννησε η μικρουλα μας"..!!

Φιλια!! Τις θερμοτερες ευχες μου!!

Δημοσίευση

:) αχ Ελενιτσα μου...γλυκια μανουλα...βγηκε το καμαρι σου....

τοσους μηνες..παρεουλα κ να ..δε το πιστευω...ηρθε η στιγμη!!!

ειναι φοβερα τα συναισθηματα που νιωθουμε ολες για σενα...Δεθηκαμε τοσοο πολυ!!αναρωτιομασταν σημερα γιατο τι εγινε..ειχαμε αγχος,αγωνια..για μια κοπελα που δεν εχουμε συναντησει ποτε και αγαπαμε τοσοο!!

ναναι γερος ο κουκλος σου!!!φανταζομαι ο χαζομπαμπας βασιλης..πω πωω χαρες!!!

αντε με το καλο στη φωλιτσα σας!!!ευτυχισμενοι καθε μερα οπως και σημερα!!!!!

μικρουλα κ στα δικα σου..με δυο μικρουλοχρηστα πακετο!!!πες μας καλε κι αλλα για το μωρο κ τη μαμα τουυυυ!!!αντε στειλε κανενα σμσ!!!!!

φιλακιαααα κ ευχαριστουμε !

Δημοσίευση

Elenaki mou glyko na sas zhsei o paidaros geros k eutyxismenos!

Pote gennhses koukla mou?Xtes hmoun sto Iasw gia enan yperoxo tou mpemph alla den iksera oti gennhses.To ematha apto facebook :(

Tha mporousa na eixa perasei na se dw :(

Krima mwre :(

Opws k na exei perimenoume neakia sou k photo tou mpemph of course!

Kalh loxeia na exeis k kalo kouragio sta prwta ksenyxtia.

Filakia polla,k pali na ton deite opws potheite!

Δημοσίευση

mikroulaxristos σ'ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες!!!!

Με το καλό με ένα θαυματάκι στην κοιλίτσα σου!!! :):):)

Dallia, κοπέλα μου, εύχομαι ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!

Να είναι πάντοτε γερός, τυχερός και ευτυχισμένος στη ζωή του κι εσείς πάντα καλά για να τον καμαρώνετε!!!! :cheer::cheer::cheer:

Με το καλό να σαραντήσετε!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου γλυκό!!!! Να σου ζήσει ο γιος σου!!!

Να είναι γερός και ευτυχισμένος σε όλη του τη ζώή!

Να είστε όλοι καλά και να τον καμαρώνετε!!!

Περιμένουμε κι από σένα να μας πεις λεπτομέρειες!

Δημοσίευση

Mikroulaxristos

είσαι πολύ γλυκιά που μας σκέφτεσαι όλες!

Και «στα δικά σου» σύντομα....!!!

Dalia μου

να σας ζήσει το αγοράκι!

Να είσαστε πάντα υγιείς κ ευτυχισμένοι...

Με το καλό να επιστρέψετε σπιτάκι σας...

Φιλία στον μπεμπούλη !!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...