Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΙΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ.ΑΙΜΑ;ΘΗΛΑΖΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ.

Recommended Posts

• Απαντήσεις 93
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αυριο πάω παίδων να πιούμε υποαλλεργικό και αν δεν έχουμε πρόβλημα θα πιούμε κανονικό σε 1 μήνα.Αυτό λέγετε πρόκληση στο γάλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλημερα.

εχθες η μικρη ηταν ανησυχη και δεν καταφερα να μπω ιδιαιτερως...

λοιπον, καναμε σημερα τις εξετασεις αυτες, αργουν τα αποτελεσματα, μετα την Τεταρτη...τελος παντων

ραφαελ θα σου πω οτι η παιδιατρος ανησυχει περισσοτερο απο μενα ...απ οτι φαινεται...προφανως για να ειναι καλυμμενη

δεν ξερω...

επιπλεον φευγει και σε διακοπες στο εξωτερικο και προφανως δεν θελει να χει το αγχος...

εννοειται οτι θα παρω σημερα τη μαμα μιας φιλης που ειναι παιδιατρος να τα συζητησω ολα αυτα...

και επιπλεον νομιζω οτι μια επισκεψη στο Παιδων θα προγραμματιστει...

σου στελνω προσωπικο μηνυμα.

κοριτσια γενικως σας ευχαριστω...

ξαναγραφω γιατι μιλησα με τη μαια που με ειχε στην εγκυμοσυνη και μου δωσε συγκεκριμενες οδηγιες τις οποιες και αποφασισα να ακολουθησω.

Μου ειπε, αφου τις ειπα τις εξετασεις και τα αποτελεσματα αυτων που εχουμε κανει, οτι σε αυτες τις περιπτωσεις εφαρμοζεται διαιατα ελκοπαθους...δηλ. κοτοπουλο χωρις πετσα, ρυζι λαπα, ελαιολαδο ή λεμονι για να νοστιμισει. Κατοπιν κανουμε mayer κοπρανων. Συνεχιζουμε προσθετωντας μοσχερι και ζυμναρικο στη διατροφη και ενα φροτο, αχλαδι ή μηλο και κανουμε μαγιερ. Ολα αυτα ανα δυο με τρεις μερες. Μετα θα ξαναμιλησουμε. Παντως το βρηκα πιο λογικο απο το να κοψω τον θηλασμο. :) Αυτο θα εφαρμοζω κοριτσια. Και βλεπουμε.

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΕΤΕ ΑΠΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ MAYER ΚΟΠΡΑΝΩΝ ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ Ή ΣΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!

καντινου κι εγω επειδη δεν θελω να κοψω τον θηλασμο...βασικα μου φαινεται απαραδεκτη πρακτικη...γι αυτο ρωταω γενικως και ψαχνομαι και γι αυτο πηρα και τη μαια μου την οποια εμπιστευομαι απολυτα

χριστινα καναμε μαγιερ κοπρανων και βγηκε θετικο, 2 στα 3.

baby sm έγραψε:

καντινου κι εγω επειδη δεν θελω να κοψω τον θηλασμο...βασικα μου φαινεται απαραδεκτη πρακτικη...γι αυτο ρωταω γενικως και ψαχνομαι και γι αυτο πηρα και τη μαια μου την οποια εμπιστευομαι απολυτα

χριστινα καναμε μαγιερ κοπρανων και βγηκε θετικο, 2 στα 3.

Η ΜΑΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΔΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΓΝΩΗΣΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ?

καντινου έγραψε:

baby sm έγραψε:

Η ΜΑΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΔΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΓΝΩΗΣΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ?[/quote:3h57nfxo]

καμιασ συμβουλη δεν αγνοησα. Ο,τι εξεταση μου ειπε την εχουμε κανει. Τα αποτελεσματα των σημερινων εξετασεων μαλλον Τεταρτη θα βγουν, και μου ειχε πει οτι ειτε ειναι αρνητικα ειτε θετικα, κοβουμε το θηλασμο και δινουμε υποαλλεργικο...εγω εκει κολλησα.Χωρις καμια εναλλακτικη και ενω εκεινη ειχε πει πρωτιστως οτι αργουν να φανουν οι αλλεργιες...

Τοτε γιατι να μην περιμενουμε; Μα προφανως γιατι θελει να παει διακοπες χωρις αυτο το αγχος και θελει να αποκλεισει ολα τα πιθανα σοβαρα. Οκ...κατανοητο. Καναμε λοιπον τος εξετασεις. Εγω ωστοσο θα το παλεψω με τη διατροφη...και βλεπουμε...Σιγα ρε συ μην αγχωθω τι θα της πω...ενα σωρο επιχειρηματα εχουμε για τον θηλασμο!!!:kiss:

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ! ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ! ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΥΠΟΑΛΕΡΓΙΚΟ ΓΑΛΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ!

etsi se thelw mpoumpoulina .....

ola kala tha pane skepsou oti oti kai na einai tha htan xirotera xoris ton thhlasmo h mporei na epidinothei an ton kopseis .

px emeis exoume gastroisofagikh palindromish me thhlasmo fantasou pos tha htan xwris thhlasmo ,drama den thelw oute na to skeutome .

εγώ πήγα σήμερα στο παίδων και φυσικά τζάπα πήγα...έλειπε ο γιατρός που το παρακολούθούσε και με ανέλαβε άλλος που δεν ήξερε το ιστορικό...το μωρό έκλαιγε γιατί οι γιατροί πέρναν τα δικά τους ραντεβού πρώτα και με αφήσαν με ένα μωράκι να περιμένω 1:30 ώρα και πέρναν τα άλλα που ήταν πάνω από 10 χρονό.Ευτυχώς όμως δεν θα ξαναπάω και θα του δώσω μόνη το γάλα την άλλη εβδομάδα στο σπίτι με δικές τους οδηγίες.

ΔΗΜΟΣΙΟ.....και καλά μπορούμε να περιμένουμε

ραφαέλ έγραψε:

εγώ πήγα σήμερα στο παίδων και φυσικά τζάπα πήγα...έλειπε ο γιατρός που το παρακολούθούσε και με ανέλαβε άλλος που δεν ήξερε το ιστορικό...το μωρό έκλαιγε γιατί οι γιατροί πέρναν τα δικά τους ραντεβού πρώτα και με αφήσαν με ένα μωράκι να περιμένω 1:30 ώρα και πέρναν τα άλλα που ήταν πάνω από 10 χρονό.Ευτυχώς όμως δεν θα ξαναπάω και θα του δώσω μόνη το γάλα την άλλη εβδομάδα στο σπίτι με δικές τους οδηγίες.

ΔΗΜΟΣΙΟ.....και καλά μπορούμε να περιμένουμε

αχ ρε κοριτσακι..ταλαιπωρια...και σε σκεφτομουνα σημερα.

κι εμεις καναμε τις εξετασεις. Πηγαμε στο ΜΗτερα γι αυτο τον λογο για να μην περιμενουμε. Σκασαμε περιπου 270 ευρω...και μετα επαιρνα πανικοβλητη στο ταμειο μου να δω τι μου δικαιολογουν! Αστα να πανε...Η υγεια εχει γινει εμποριο...ή που θα ταλαιπωριομαστε ή που μα ξεσκιζουν!!!

Για πες δηλαδη;Δεν κανατε προκληση; Διαβασες τα δικα μου παραπανω;

ραφαέλ έγραψε:

baby sm σου έστειλα προσωπικό μήνυμα..δεν προλάβαινα γιατί δεν κοιμόταν σήμερα ο μπέμπης με τίποτα

ωχ...τωρα το ειδα:P

ασε ασε ξερω...κι εμενα ηταν ανησυχη εχθες...

σημερα σαν πουλακι κοιμηθηκε...

όχι δεν κάναμε γιατί ήταν αρκετοι γιατροί και ο μπέμπης φοβάται.Κουράστικε από την αναμονή και όταμ μπήκαμε έβαλε τα κλάματα...άρχιζε κοκκίνιζε κσι μου είπαν ότι αφού κοκκινίζει δεν κάνει γιατί άμα κάνουμε την πρόκληση και έχει αλλεργία δεν θα ξέρουν αν έχει κοκκινίσει από το γάλα ή από το κλάμα...

και μου ζητήσαν mayer τωρινή για να δουν ότι δεν έχει αίμα...και τους είπα ότι ο γιατρός που το παρακολουθούσε δεν μου ζήτησε τέτοιο πράγμα...και μου ζήτησαν και τα rast που είχα κάνει πριν 2 μήνες..τους είπα ότι είχα πάρει τον γιτρό και τα σημείωσε στο φάκελο.και αφου κοιτάξαν το φάκελο με πιστέψαν. Λες να θέλω να κάνω κακό στο παιδί μου?θα κάνω την Δευτέρα mayer και θα τους τη στείλω να μου πούν τη να κάνω ακριβώς.Βέβαια τη Δευτέρα θα το συζητήσω με το παιδίατρο και αν μου πεί πως κάνω πρόκληση θα την κάνω μόνη μου γιατί τα έχω πάρει...

ραφαέλ έγραψε:

όχι δεν κάναμε γιατί ήταν αρκετοι γιατροί και ο μπέμπης φοβάται.Κουράστικε από την αναμονή και όταμ μπήκαμε έβαλε τα κλάματα...άρχιζε κοκκίνιζε κσι μου είπαν ότι αφού κοκκινίζει δεν κάνει γιατί άμα κάνουμε την πρόκληση και έχει αλλεργία δεν θα ξέρουν αν έχει κοκκινίσει από το γάλα ή από το κλάμα...

και μου ζητήσαν mayer τωρινή για να δουν ότι δεν έχει αίμα...και τους είπα ότι ο γιατρός που το παρακολουθούσε δεν μου ζήτησε τέτοιο πράγμα...και μου ζήτησαν και τα rast που είχα κάνει πριν 2 μήνες..τους είπα ότι είχα πάρει τον γιτρό και τα σημείωσε στο φάκελο.και αφου κοιτάξαν το φάκελο με πιστέψαν. Λες να θέλω να κάνω κακό στο παιδί μου?θα κάνω την Δευτέρα mayer και θα τους τη στείλω να μου πούν τη να κάνω ακριβώς.Βέβαια τη Δευτέρα θα το συζητήσω με το παιδίατρο και αν μου πεί πως κάνω πρόκληση θα την κάνω μόνη μου γιατί τα έχω πάρει...

ή να στο κανει αυτος, δεν γινεται;γιατρος ειναι και αυτος...

τελος παντων...ελπιζω να τελειωνει συντομα η ταλαιπωρια...:kiss:

Baby sm εγώ όταν άρχιζα να δίνω στο μωρό στερεά τροφή του έδινα π.χ. μήλο περίμενα 10 και μετά πρόσθετα άλλο φαγητό...

Και για να μπείς στην διαδικασία αυτή δηλαδή το να προσθαιτεις διάφορα, θα πρέπει να μην έχεει αίμα καθόλου.Που θα ξέρεις αν είναι από την υπάρχουσα φλεγμονή και όχι από αυτό που δοκίμασες.

Κάνε υπομονή λίγες ημέρες με διαιτα και μετά άρχισε να τσεκάρεις φαγητά.

Η φίλη μου δεν πήγε σε αλλεργιολόγο αλλά η παιδιατρός της της έδωσε καλές συμβουλές ότι έκανα και εγώ.και πήγε μια χαρά μόνη της. Επιδή ο μπέμπης είναι 45 ημέρες μεγαλύτερος από την μπέμπα της ήξερε από εμένα και δεν αγχωνόταν καθόλου.Με έπερνε και με ρωτούσε για όλα.

Έχω φάει τσίχλα που περιείχε σόγια και έβγαλε αίμα αμέσως.

Εγω τη θηλαζω τη μικρη, δεν παιρνει ακομα τροφες.Σε λιγες μερες θα κλεισω τους 4 μηνες.

Μου ειπε οτι αιματακι θα βλεπω...

Θα βγουν στο μεταξυ και οι αλλες εξετασεις...

Μου ειπε συγκεκριμενα πραγματα να τρωω. Τη διαιτα ελκοπαθους. Κοτοπουλο και ρυζι λαπα. Σημερα ηδη εφαγα. Θα δουμε...

MR95p3.png

εντωμεταξυ προσπαθω να βαλω και τικερακι και χαλια τα παω:woohoo: :woohoo: :woohoo:

ναι το κατάλαβα ότι δεν δίνεις φαγητό αλλά εσύ πρέπει όταν θες να τσεκάρεις κάτι πρέπει να περνάνε 10 ημέρες.

Επίσης η μαία σου έχει κάνει ένα λάθος και σημαντικό λεμόνι απαγορεύτε γιατί ανήκει στη κατηγορία των εσποιρωειδών (δεν ξέρω αν το έγραψα καλά) όπως και το πορτοκάλι ο ανανάς το γκρείπφρούτ και το ακτινίδιο που γενικότερα κάνουν αλλεργίες στα περισσότερα παιδιά.Φαντάσου ο ανηψίος μου που δε έχει αλλεεγία έφαγε πορτοκάλα μετα τον χρόνο.

Σου λέω πάλι τι μου είχαν πεί και ο γιατρός και οι αλλεργιολόγοι:

μηλο αχλαδι ψωμί κολοκύθι μακαρόνια ρύζι πατάτες κοτόπουλο και αρνί ή κατσίκι.

μου είχαν πέι ότι μοσχάρι μπορώ να φάω αλλά επειδή αγχωνόμουν δεν έτρωγα και βούτυρο.

Είναι άσχημη διαιτά και ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι ακι δεν τρώς παγωτά.και το πέρασα το καλοκαίρι το προηγούμενο έτσι

εγώ την έκανα τη δίαιτα γιατί ο παιδίατρος είναι υπέρ του θηλασμού.Δίκιο έχει όταν αποκτούν τόσα αντισώματα. Περάσαμε ιωσούλες αλλα ελαφριές μέχρι 37,6 έφτασε όσο το θήλαζα.Τον θήλαζε μέχρι 9/02 δεν είχε βάλει μπιμπερό μέχρι 7 μηνών που άρχιζα και του έδινα τροφές και έπρεπε να πιεί και νεράκι.

Για να του δώσω neocate με πήρε 4 μήνες που του έδινε 30ml μήπως και το πιεί...αλλά ο γίος μου ήταν βυζάκιας.

ραφαέλ έγραψε:

εγώ την έκανα τη δίαιτα γιατί ο παιδίατρος είναι υπέρ του θηλασμού.Δίκιο έχει όταν αποκτούν τόσα αντισώματα. Περάσαμε ιωσούλες αλλα ελαφριές μέχρι 37,6 έφτασε όσο το θήλαζα.Τον θήλαζε μέχρι 9/02 δεν είχε βάλει μπιμπερό μέχρι 7 μηνών που άρχιζα και του έδινα τροφές και έπρεπε να πιεί και νεράκι.

Για να του δώσω neocate με πήρε 4 μήνες που του έδινε 30ml μήπως και το πιεί...αλλά ο γίος μου ήταν βυζάκιας.

δεν ηθελε να το αποχωριστει ε...

κοιτα θα της το πω αυτο που μου λες για το λεμονι...

αν και δεν βαζω ιδιαιτερο...κανα δυο σταγονες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις γιατρό στο τέλος... σε καταλαβαίνω απόλυτα 
    • Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι δεν θα έκανα τεστ και το βράδυ; 😂😂 Τώρα από κοντά φαινόταν αυτή η ροζ σκιά σε ολα τα φώτα, όχι μόνο στο κιτρινο φως 😂😂
    • Έχεις δίκαιο σε ότι γράφεις, έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ εν τέλη! Είναι πολύ κλειστός ως άνθρωπος, δεν εξωτερικεύεται ποτέ και σε κανέναν, οπότε δεν ξέρω ούτε τις ανησυχίες, μα ούτε και τις σκέψεις του. Μου είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να τον καταλάβω και ειδικά τώρα που με βλέπει χαρούμενη και ανηπόμονη για την όλη διαδικασία.  Δεν δυσανασχέτησα ούτε μια στιγμή, κάθε άλλο δεν βλέπω την ώρα να μπω σε όλο αυτό γιατί ξέρω πως ίσως έτσι έχω μια ευκαιρία για ένα παιδάκι.  Αν δεν ήθελα, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, θα έλεγα οκ, αφού δεν μπορούμε το αφήνουμε εδώ και πάμε παρακάτω, ή θα έλεγα ξέρεις κάτι, από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα παίρνει ο καθένας το δρόμο του και όλα καλά, τι είχαμε τι χάσαμε.  Τελικά σήμερα το απόγευμα ήρθε μόνος του στο κρεβάτι και με γύρεψε την ώρα που κοιμόμουν.. ενώ εχθές μου έκανε το δύσκολο. Τι να πω!
    • Κοριτσι μου κ σε εμας συνεβη το ιδιο..εμενα για την ακριβεια ηταν πιο ακραιος..μ ειχε ζητησει να χωρισουμε για να προχωρησω τη ζωη μου κ να κανω παιδια χωρις να χρειαστεί να υποβληθω σε οοολα αυτα.. κ τον ειχα ρωτησει αν το προβλημα το ειχα εγω αν θα με παρατουσε.. κ η απαντηση ηταν πως εμενα γνωρισε μονη μ κ εμενα θελει στη ζωη του..κ τ εξηγησα πως το ιδιο ισχυει κ για εμενα..με ή χωρις παιδι ειμαστε οικογενεια δεν μας οριζει αυτο... κ πλεον με αυτο πορευομαστε κ η αληθεια ειναι πως πλεον ειμαστε πιο δεμενοι απο ποτε.. αλλα περασαμε παρα πολλες διακυμανσεις μεχρι να φτασουμε στο τωρα..θελει διαλογο ολο αυτο κ ειναι καλο π ξεκινησε να σου ανοιγεται. Επισης κ εμενα στεναχωριεται απιστευτα οταν με βλεπει να τρυπιεμαι..ειναι επισης κ ο δικος μ συζυγος ενα ατομο π δεν εξωτερικευει τις σκεψεις του ευκολα... για παραδειγμα εχει αλλαξει δωματιο οταν μια φορα με πετυχε να κανω ενεση.. κ τον βρηκα να κλαιει- με αγκαλιασε κ μ ζητουσε συγγνωμη που τα περναω ολα αυτα.. Και δε θα ξεχασω το σοκ μ οταν καταλαβα πως η εξωσωματικη ειναι μονοδρομος (δεν προσπαθουσαμε πολυ καιρο αλλα πλησιαζα τα 35& ψαχτηκα πριν το 6μηνο κ ολοι γυρω μ επιαναν παιδια με μια επαφη δεν μ ήταν κατι γνωριμο).. ειχα την πολυτελεια να ειμαι σε σοκ μιση μερα γτ οταν γυρισα σπιτι επρεπε να του ανακοινωσω τα αποτελεσματα.. κ να ειμαι εκει να τον προφυλαξω κ να τον παρηγορησω απο ολη αυτη τη ματαιωση π δυστυχως ενιωσε.. τελος, το βασικο ειναι πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες για το ποιος φταίει αλλα το ποιος ειναι ο κοινος μας σκοπος.. Αυτααααα απο εμενααααα
    • κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...