Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΙΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ.ΑΙΜΑ;ΘΗΛΑΖΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ.


Recommended Posts

Θα ηθελα τη γνωμη σας οσες το χετε περασει. Ειναι δευτερη μερα που σε καποια στιγμη της ημερας στα κακακια της εχει καποιες κοκκινες ινες.Μαλλον ειναι αιμα. Και δεν ξερω αν ειναι απο κατι που εφαγα, καθοτι θηλαζω τη μικρη, ειναι τρισημισυ μηνων ή ειναι επιπτωση των δυο εμβολιων που καναμε την Τριτη, πνευμονιοκοκκου και μηνιγγιτιδοκοκκου. Περιμενω να περασει η ωρα να παρω τη γιατρο, αλλα ως τοτε αν γνωριζει καποια ας μου γραψει.

Ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 93
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΕΡΓΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΕΣΥ! ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ! ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καντινου,μιλησα με την παιδιατρο και δεν μου ειπε να κοψω κατι. μου ειπε οτι στα μωρακια που θηλαζουν συμβαινει. αλλα για να καλυψουμε ολα τα ενδεχομενα θα κανουμε μια καλλιεργεια ουρων τη Δευτερα.

γιατι να κοψω τα γαλακτοκομικα;δεν μπορει να εκανε τωρα αλλεργια απο αυτο...τρωω τα ιδια απο τη μερα που γεννηθηκε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ Η ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ. ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εμένα το ίδιο έπαθε ο μπέμπης μου 2 μηνών. εμείς τρέχαμε απο δώ και απο κεί και μας έλεγαν βλακείες.Τελικά 3 μηνών πηγαμε στο παίδω κυριακού στο αλλεργιολογικό και βρήκαμε άκρη.

είναι αλλεργία στο αγελαδινό γάλα.

πρόσεχα τι έτρωγα μόνο μακαρόνια ρύζι πατάτες ψωμί κοτόπουλο κολοκύθι και μήλο και καφέ...Αν έτρωγα κάτι άλλο με τον πείραζε. Τις φίλης μου όταν έτρωγε μοσχάρι δεν έβγαζε αιμα..εγώ δεν δοκίμασα καθόλου.

έκανα 7 μήνες τι διαίτα....μετά πήγαμε στο neocate αντιαλλεργικό γάλα 55.90 ευρώ και τώρα είναι 16 μηνών και την άλλη βδομάδα μπαίνουμε δοκιμαστικά στο υποαλλεργικό για ένα μήνα και μετά θα πιούμε κανονικό.τις φίλης μου πάει καλά έκανε τηξν πρόκληση στο κανονικό γάλα και δεν έχει πρόβλημα....

προσοχη αν αρχίσεις διαιτα να ξέρεις για 20 μέρες θα βλέπει αίμα γιατί έχει φλεγμονή και πρέπει να του περάσει. εγώ τρελαινόμουν γιατί το έπαθα πρώτα από την φίλη μου και δεν είχα κανέναν να μου πεί...αν χρειαστείς κάτι στείλε μου pm να μιλήσουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ραφαελ ευχαριστω για τις πληροφοριες. Για την ωρα ειμαστε σε ανιχνευτικο σταδιο...

Καναμε σημερα καλλιεργεια ουρων και τα αποτελεσματα βγαινουν αυριο.

Ωστοσο απο την Παρασκευη που σας εγραψα μεχρι σημερα κανει πιο συχνα κακα με αιμα, δεν ειναι πλεον ινες αλλα μικρα στρογγυλα στρογγυλα...

Κανουμε και καλλιεργεια στα κοπρανα, χωρις να μου πει η γιατρος...

Εκοψα παντως ήδη μια μερα τα γαλακτοκομικα οπως ειπε η καντινου, αν και η γιατρος δεν μου το ειπε ακομα...τι να σας πω κοριτσια...δοκιμαζω διαφορα να δουμε τι συμπερασμα θα βγαλουμε στο τελος. Παντως τις τελευταιες τρεις μερες ζοριζεται λιγο παραπανω οταν κανει κακα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

...να προσθεσω επισης οτι υποψιαζομαι οτι μπορει να εχιε καποια σχεση και ο σιδηρος που παιρνει η μικρη, τον ξεκινησαμε στις 30 Ιουνιου...θα ρωτησω τη γιατρο γιατι το ξεχασα την προηγουμενη φορα...

τι λετε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

o sidiros fernei diskiliotita kai mporei na traumatizete apo auto o proktos .

sthn egumosinh eperns sidiro esu thimase thn diafora ?

oses pername sidiro kserame oti prokalei diskiliothta .

sizitisetw me ton giatro sou .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδιτη παιρνω και τωρα σιδηρο απλα λιγοτερο όπως και ασβεστιο σε ολο το θηλασμο.

Εγω ειχα στην αρχη μονον δυσκοιλιοτητα. Μετα το εντερακι μου εστρωσε και πηγαινα καθε μερα και να σου πω οτι ειχα δυσκοιλιοτητα παντα πριν την εγκυμοσυνη και μετα την εγκυμοσυνη τα πραγματα εχουν αλλαξει 100%. Μπορει κιολας να παιζει ρολο τωρα για τη μικρη που παιρνει κι εκεινη κι εγω...θα τα ρωτησω ολα...ξερω γω...βλεπουμε...θα βγουν και οι εξετασεις...

ελπιζω να βγει ενα αποτελεσμα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bre matakia mou prnis kai esu kai to mwro ,polu sidiro den pernete?

ti na sou pw emena h padiatros den mou edose sidiro gia to mwro giati pernei apo emena oso xriazete .kai na fantasths oti den pernv akoma sidiro ala mono 3 mhnes sthn arxh .ti na sou pw polu sidiro egw phsteuw pernei to paidi .....tha diksoun oi eksetaseis.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ! ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! ΠΑΛΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣςΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ! ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ! Α! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ, ΤΥΡΙΑ, ΓΛΥΚΑ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΝΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΓΑΛΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μιλησα εκ νεου με τη γιατρο. Κοψανε προσωρινα τον σιδηρο της μικρης και εγω τα γαλακτοκομικα. Θα περιμενουμε τις εξετασεις και βλεπουμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα. Εγώ τράβηξα πολλά μέχρι να βρούμε τι έχει. Δεν μου έλεγε κανένας ότι αν αρχίσω διαιτα θα σταματήσει το αίμα και οι βλένες μετά από 20 ημέρες. Το μωρό κάνει φλεγμονή από την αλλεργία και ο δικός μας οργανισμός μέχρι να αποτοξινωθεί απο τις ουσίες θέλει 15 ημέρες περίπου. Πήγα στο παίδων και μας κάνανε εισαγωγή...βλέπεις δεν άκουγα το γιατρό και είχα πανικοβληθεί...πέρναγε ο ένας και ο άλλος και λέγανε βλακείες του τύπου: είναι γαστρεντερίτιδα, μπορεί αλλεργία,μπορεί πρόβλημα στην πήξη του αίματος μέχρι και πολύποδας στο έντερο...αφού δεν βρίσκαν τίποτα την ημέρα που με διώχναν σκεφτήκαν να με στείλουν στους αλλεργιολόγους που βρήκα και άκρη.ευτυχώς γιατί εγώ αγχώνομαι και γρήγορα.Να ξέρεις αν κάνεις διάιτα όχι μόνο τα γαλακτοκομικά πρέπει να κόψεις αλλά μην φάς σόγια, ντομάτες φράουλες αυγό...Οι παιδίατροι σου λένε γαλακτοκομικά αλλά οι αλλεργιολόγοι που βλέπουν χιλιάδες μωρά την ημέρα τα κόβουν όλα.Εγώ έκανα 7 μήνες διάιτα δεν έτρωγα τίποτα.Αν χρειαστείς οτιδήποτα από ονοόματα γιατρών αλλεργιολόγων που βλέπαν τον δικό μου και είμαι ευχαριστημένη δεν υπάρχει πρόβλημα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καντινου, εκοψα το γαλα, αγελαδινο λαιτ επινα και τη φετα...που ειναι αγαπημενη μου τροφη και τραβαω μεγαλο ζορι αλλα ας ειναι...

η αληθεια ειναι οτι πρωτο ειχε αιμα στα κακα οταν εφαγα ενα cookies ξερεις μπισκοτακι και αυτο το εκανα για να μην κατεβασω μια παστα που λιγουρευομουν. Μου ειπε να παιρνω ασβεστιο απο κατσικισιο γαλα, το οποιο απεχθανομαι και δεν υπαρχει περιπτωση να πιω, μου μυριζουν τα κατσικισια και δεν μπορω να τα φαω ή πιω. Επιπλεον ετρωγα κατι παγωτινια! Παανε κι αυτα! αχ βαχ...Αυγο τρωω αλλα οχι τον κροκο, αν κανει αλλεργια και το ασπραδι;;;τι να πω!!!περιμενω να δω τα αυριανα αποτελεσματα απο την καλλιεργεια ουρων. Εντω μεταξυ κανουμε τις εξετασεις σε ενα κεντρο που δουλευει η αδερφη του αντρα μου οποτε εξεταζει ολα τα ενδεχομενα. Και δειγμα απο κακα πηρε σημερα βγηκε αρνητικο αλλα θα κανουμε και αυριο και μεθαυριο γιατι αυτο θελει τρεις φορες...

Και η παιδιατρος μου ειπε θα δουμε τις εξετασεις και μετα αναλογως θα κινηθουμε για πιθανη αλλεργια. Ραφαελ σε ευχαριστω. αμα χρειαστω κατι θα σου γραψω. Και να φανταστεις οτι στην αρχη μου φανηκαν υπερβολικα αυτα που μου γραφες...αλλα επιβεβαιωνεσαι σιγα σιγα.Ελπιζω απλα να μην ειναι αλλεργια. Βασικα ελπιζω να μην ειναι τιποτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ, ΕΚΟΨΑ ΕΓΩ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΦΥΤΙΚΟ ΓΑΛΑ! ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΡΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. Η ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΠΕΡΑ ΤΟΥΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΙΜΟ. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ειναι οτι στενοχωριεμαι καντινου μου, απλα ξερεις ειναι κατι τωρα που με απασχολει μονιμα...

ασχολουμαι συνεχεια με αυτο και καθομαι και ψαχνω και στο ιντερνετ και βλεπω παλι τα κακα της και αντε να μιλησω με τη γιατρο και αντε να παρατηρω τη μικρη μηπως ειναι τιποτα αλλο...και γενικως βρισκομαι σε μια εγρηγορση σχετικη και ειναι καπως η κατασταση...τεσπα...περιμενω να δω τι ειναι και βλεπουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το προβλημα με τις αλλεργιες ειναι συχο φαινομενο τα τελευταια χρονια και η κολλητη μου παρολο θηλασε ελαχιστα οταν εδωσε στο μωρο το πρωτο γαλα συμπληρωμα της εκανε δυσκιλιοτητα στην αρχη υπεθεσε οτι ηταν τυχαιο περιστατικο στη συνεχεια αυτο εγεινε πιο εντονο και η παιδιατρος της της εκανε σαν αρχη καλλιεργεια κοπρανων και μετα την εστειλε σε αλλεργιολογο εκι φανηκε οτι το παιδι ειχε αλλεργια στο αγγελαδινο γαλα .Ετσι κομενα ολα τα γαλακτομικα ειδικο γαλα ο μικρος οχιτυρι οχι γιαυρτι και βεβαια το παιδι ηταν κατω του βαρους ,Τωρα ειναι 3 ετων θα τα κλεισιει τον οκτωμβρη εδω και 2 μηνες σταματησε τη διατροφη αφου μπηκε στο νοσοκομειο για αν τσεκαρουν και ηταν επι ενα μηνα σε ελεγχο η αληθεια ειναι οτι ολα τωρα πανε καλα και πηρε και βαρος .Αλλα εγω θα σταθω στη κουβενρα που μου ειχε πει η παιδιατρος :οταν δει μαυρα κακα η αιμα πας στο νοσοκομειο !μπορει αν ειναι τυχαιο απο κατι που εφαγες και κυριως εσυ εχεις και το δικαιολογητικο του θηλασμου αλλα αν μια γυναικα δεν θηλαζει πρπει οποσδηποτε να παει για ελεγχο.Μερικες φορες οι γιατροι ειναι ανευθυνοι οταννειχα το Σταυρο με γαστρεντεριτιδα στο παιδων πεντελης στο ιδιο δωνατιο ηταν ενα μωρακι 13 μηνων με σοβαρο προβλημα υγειας ειχε παρει η μαμα την παιδιατρο τηλεφωνοι κια της ειπε οτι το μωρο εβγαζε αιμα στα κακα και εκεινη της ελεγε αποκλειετε κατι του εχεις δωσει και εχει φαει , την ξαναπερνει και της λεει το μωρο κανει εμετο ακιβγαζει αιμα και εκινη το ιδιο τροπαριο οταν η κοπελα δεν αντεξε αλλο κι πηγε στο νοσοκομειο πηρε μαζι ακι μια πανα και οταν την ειδαν εβαλαν επειγοντως το μωρο στην εντατικη και απο εκει οταν πηρε να ενημερωσει τη γαιδουρα τη αιδιατρο τουςειπε οτι στο παιδων δεν ξερουν τοι κανουν !α μι τι αλλο δνε ειανι ανευθυνοι και προλαβαν τα χειροτερα .ο μικρος ειχε παθει γαστροραγεια και μαλιστα ειχε τυλιχτει το παγκρεας στο δωδεκαδακτυλο .

τα λεω γθια να τα ακουσουμε ολες πτι το ενστικτο των γονιωμν μερικες φορες ειναι καλυτερο απο της παιδιατρου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βανια καλα κανεις και τα αναφερεις ολα αυτα.

Εμεις καναμε εξετασεις στα κακα και μεχρι στιγμης δεβ δειχνει να προερχεται απο εσωτερικη αιμορραγια. Το πρωτο δειγμα τουλαχιστον ηταν αρνητικο.

Μοιραζω κι εγω πανες απο δω και απο κει και η γιατρος μας ειδε μια πανα της μικρης αλλα ξερεις μεχρι να τις παμε το αιμα χανεται, προφανως απορροφειται απο τα υπολοιπα κακακια και ετσι δεν ειναι κατι εμφανες στο δικο τους ματι. Της ειπα οτι ζοριζεται λιγο παραπανω τωρα οταν κανει κακα.Κοψανε και τον σιδηρο. Στα πρωινα της σημερα δεν ειχε. Περιμενω και τα αποτελεσματα της καλλιεργειας των ουρων.

Κοριτσια οτι νεοτερο εχω θα σας το γραφω για να ξερετε κι εσεις αν σας παραουσιαστουν αναλογα συμπτωματα τι να κανετε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα παντως η ανηψια μου που χε κατι παρομοιο...τελικα ηταν αιμοροϊδες απο το ζορισμα και τωρα την μπουκωνουν ολο λαχανικα και φρουτα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

οποτε αλλαξε διατροφη και ολα θα διορθωθουν... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

frapedia ισα ισα επειδη θηλαζω προσπαθω να τρωω σαλατες και φρουτα αρκετα. επισης πινω πολυ μα παρα πολυ νερο. αν ειχε κατι στο ποπακι της θα το ειχα δει...πιστευω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΙ ΡΑΓΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ! ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΟΥΛΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΡΑΓΑΔΑΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΙΤΑ, ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΓΙΑ ΡΑΓΑΔΕΣ Η ΑΙΜΟΡΟΪΔΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...