Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θέλετε άλλη μια νέα εγκυμονούσα στην παρέα σας;

Recommended Posts

Γεια σας και πάλι από μένα μετά από πολύ καιρο... ήταν να γεννήσω μέχρι 26 Φεβρουαρίου η ΠΗΤ μου. το μωρό όμως αποφάσισε να μεινει λίγο ακόμα μέσα (αμ μέτρα Παπανδρέου, οικονομική κρίση...)δεν έβγαινε από μόνη της και είπαμε να την βοηθήσουμε λίγο την κοπέλα. μπήκα για πρόκληση τοκετού στις 4 Μαρτίου. Ξεκινήσαμε για φυσιολογικό (από την αρχή της εγκυμοσύνης) αλλά μετά από καμιά 8 ώρες προσπάθειας, ο τράχηλος δεν ήταν προετοιμασμένος, δεν έκανε διαστολή, η μπουμπού ερχόταν με το κεφαλάκι μπροστά... δεν άλλαξαν τα πράγματα καθόλου και με την πρόκληση, τράβηξα βέβαια πόνους τοκετού, μου βάλαν και 4-5 χέρια για να δουν αν ελιχα διαστολή (τζίφος). και καταλήξαμε ότι θαταν πιο ασφαλές να κάνουμε τελικά καισαρική. ε... αρκετά δεν περίμενα στο κρεβάτι του τοκετού για φυσιολογικό και δεν γινόταν τίποτα; το μγωράκι μου γεννήθηκε στις 21:οο το βράδυ της 4 Μαρτίου. ήταν μια ολοφρεσκια ροδομαγουλού μπουμπού, που μου έχει πάρει όλο το μυαλό! είμαι πολύ ευτυχισμένη... άλαξε η ζωή μας. ολοκληρωθήκαμε! Θηλάζω αποκλειστικά από την πρώτη μέρα - την πρώτη ώρα μάλλον της γέννησής της. με την καισαρική όλα πήγαν καλά. είχε και πλάκα ο γυναικολόγος μου, ρίξαμε ψιλή κουβεντούλα την ωρα της εγχείρησης... δεν θα το ξεχάσω ποτέ! ήταν μια εμπειρία ανεπανάληπτη!

σας δείχνω και τη μπουμπού μου στην φωτογραφία, να την καμαρώσετε όπως την καμαρώνω εγώ κάθε δευτερόλεπτο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ψυχή μου είσαι τόσο όμορφη!!! :woohoo:

Να ζήσεις γερή σαν τα πιο ψηλά βουνά!!!!!!

Δεν σε είχα καλωσορίσει τότε, πριν 8 μήνες, ήρθε η ώρα να το κάνω τώρα!

Είμαι η Ιφιγένεια 30,5 ετών από Κατερίνη, αλλά ζω Αλεξανδρούπολη κι εγώ λόγω δουλειάς! Έχω μία αλήτισσα 19,5 μηνών και λέμε να της χαρίσουμε και ένα αδερφάκι!

Πες μου.. Ο Γ.Βασ σε ξεγέννησε? Στις πλάκες εν ώρα τοκετού είναι μανούλα από ότι έμαθα! :P

Χάρηκα Ιφιγένεια! κι αν εισαι Αλεξανδρούπολη, να συννενοηθούμε για κανενα καφεδακι με τα παιδάκια μας βρε!

Ο τοκετός μου έπρεπε να καλυφθεί από τους Ράδιο Αρβύλα! χεχε ο Καραμανίδης με ξεγέννησε. γενικά όλο το επιτελείο ήταν το κάτι άλλο. γελάσαμε με την ψυχή μας. έμαθα κι όλα τα νέα της show biz!!! (πίσω από την κουρτίνα εγώ) και φορούσαν και κάτι καπελάκια οι γιατροί... αφασία σκέτη!

δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τοκετό μου. και την πρωτη στιγμή που αντίκρυσα το πλασματάκι μου!

Χάρηκα Αθηνά που βίωσες τόσο όμορφα τον τοκετό σου! Κι εγώ μία από τα ίδια... Μετά από 20 ώρες τεχνητών αφόρητων πόνων χωρίς αποτέλεσμα, κάναμε καισαρική. Την πρώτη στιγμή που αντίκρυσα το Μαράκι μου δε θα την ξεχάσω ποτέ. Το ίδιο το συναίσθημα το βιώνω και τώρα ακόμα που το θυμάμαι! Είναι απίστευτο!

Εγώ γέννησα Κατερίνη με επίσης γιούχου γιατρό και προσωπικό. Είχανε βάλει ράδιο να ακούμε και ζήτησα να βρούνε κάτι ποιοτικό γιατί ήθελα το πρώτο άκουσμα της Μαρίας μου να είναι έντεχνο! Χαχαχα.. Ο καθένας με τον πόνο του.. Πιάσαμε συζήτηση για έντεχνο - εμπορικό και χωρίς να το καταλάβω έβγαλε το Μαράκι μου, το σήκωσε τόσο ψηλά για να το δω και μετά άρχισε να το ξετυλίγει από το λώρο. Άτιμε λώρε!!! Τελοσπάντων...

Και βέβαια να συναντηθούμε αν το θέλεις!!! Θα σου στείλω με π.μ. το κινητό μου!!!

Φιλιά πολλά στην πριγκίπισσα!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ!!!!!ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!!ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 11η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ???ΑΑΑΑ,Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ!!!ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΣΑΚΟΙ(ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ)ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΜΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!!! :)

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΧΑΧΑ!!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...