Μετάβαση σε περιεχόμενο

Να δωσω ξενο ή να μη δώσω,ιδου η απορία

Recommended Posts

Βρε Νέλλη το ξέρω ότι ήταν γενικό και δεν είναι ιδέα σου οτι το θέμα έχει ξεφύγει ...ΠΑΛΙ!!και χωρίς λόγο, επειδή θέλουν να θεωρούν στενομυαλια το γεγονός ότι τονίζουμε ξανά και ξανά τα θετικά του θηλασμού και μάλιστα σε μια γυναίκα που μπήκε σε δίλλημα..και αναρωτιέται τι να κάνει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 113
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

tirogaridaki ο καθένας λέει τα δικά του σε έναν δημόσιο διάλογο.Ευτυχώς η mom to be συνέχισε τον θηλασμό.;) Πιστευω σε ένα τέτοιο site θα έπρεπε να επικροτούμε όλα όσα μας προσφέρει η φύση και να μην τα αμφισβητούμε ;) Μιλάω γενικά και όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα.

Η mom to be πήρε το ''μήνυμα'', είναι σε καλό δρόμο και μπράβο της :kiss:

Βέβαια εγώ είμαι και ''κολλημένη''σε κάποια θέματα ;)

Ευτυχως που στο μαμμυ υπαρχουν αυτες οι στενομυαλες μανουλες

που στηριζουν το θηλασμο!!!

Και ευτυχως που ανακαλυψα το μαμμυ ωστε να τις γνωρισω και να ξερω πως θα με βοηθησουν οταν κ αν χρειαστει!!!!

Και τι δεν εχουμε ακουσει εδω μεσα!Ελεος!

Δε χρειαζεται να ειμαστε μορφωμενοι ουτε να εχουμε IQ πανω απο τον ΜΟ για να καταλαβαινουμε τα αυτονοητα!!!

Τι στο καλο συμβαινει βρε κοριτσια????

Γτ τετοιο αρνητικο κλιμα προς τον αποκλειστικο κ πολυμηνο θηλασμο????

Τι να πω???

Ας ανεβασω κ εγω το καρμα της Θαλιας γτ καμια δεν αξιζει αρνητικο προσιμο.

εγώ αποφάσισα να απαντάω μόνο στην εκάστοτε ερώτηση που τίθεται από τις κοπέλες που θέλουν να μάθουν ,δεν θα ξανά ασχοληθώ με 2-3 κοπέλες που θέλουν να σαμποτάρουν κάθε τέτοιο θέμα .

όσο και να απαντούνε προσβλητικά για μένα και για φίλες μου όπως είπανε και αυτές οι "φωνουλες" δεν με ενοχλούνε .ας μιλάνε για "φωνουλες και για ήθη όλοι κρινόμαστε από τα γραφομενα μας .

αυτό θα πει εγκράτεια .

thouli έγραψε:

bre anastasia mou eisai sto mina sou?

mexri pote perimeneis?

me to kaloooo...

eytase o kairos..:ohmy::P

Μαρθουλα μου χθες μπηκα στο μηνα μου!!Μεχρι τελος του μηνα,οποτε θελει η κυρια,θα ερθει!!!!!!!!

Και φυσικα θα την θηλασω αποκλειστικα για οοοοοσο περισσοτερο αντξω κ αντεξει!!!! ;)

thalia7 έγραψε:

katrina σε... τιμωρησαν κ σενα κοριτσι μου!:woohoo:

παει το καρμα σου τσακιζεται!

:P

Μη μιλας! μη λες τιποτε αλλο διαφορετικο απο το βιβλιο που εχουν διαβασει οι μπουμπουλινες του site!

Μη ! γιατι αυτες τιμωρουν !!:lol:

Υποσχέθηκα σιωπή...

;) ;) ;)

εγώ αποφάσισα να απαντάω μόνο στην εκάστοτε ερώτηση που τίθεται από τις κοπέλες που θέλουν να μάθουν ,δεν θα ξανά ασχοληθώ με 2-3 κοπέλες που θέλουν να σαμποτάρουν κάθε τέτοιο θέμα .

όσο και να απαντούνε προσβλητικά για μένα και για φίλες μου όπως είπανε και αυτές οι "φωνουλες" δεν με ενοχλούνε .ας μιλάνε για "φωνουλες και για ήθη όλοι κρινόμαστε από τα γραφομενα μας .

ΜΠΡΑΒΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ!

ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ..ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΟΜ ΤΟ ΒΕ LEGONTAS TH GNVMH MOY HIATI AYTO KANEI TO MAMMY ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..

ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΕΝΕΙ Η ΤΙ ΚΕΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ,ΛΕΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ Η ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ...ΛΕΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΙΜΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΟ..ΑΛΛΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΤΕΛΟΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ..ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ..ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ MOM TO BE ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

αυτό θα πει εγκράτεια .

AFRODITH έγραψε:

xerome glukia mou .na se rwthsw omos kati ,giati tha ksekinhseis apo tora koutalaki ?gia ton apoklistiko thhlasmo pou kaneis einai polu noris .ston pemto mhna arxhzoun osa pernoun mpokalaki giati to gala ayto tous dimiourgei problhma sta nefra kai prepei na mpoun stis ssterees trofes ,esy giati na arxhseis?

egw des to tiker mou tora arxhsame (5 meres)kai ayto giati h paidiatros mou me kathisterise logo mhtrikou thhlasmou .

an thes psakstw ligo prin arxhseis apo tora .

an blepeis omos oti to paidaki sou thelei na dokimasei ok to katalabenw kai egw ton eblepa oti eixai trelathei na thelei na dokimasei kai anhpomonousa .

ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΛΙΓΑΚΙ....ΕΙΠΑΜΕ.ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΝΤΩΣ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΞΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ..Ε ΟΧΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ..ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ;ΓΑΛΑ ΔΙΝΟΥΜΕ,ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΗ..ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΟΤΑΝ ΣΑΡΑΝΤΙΣΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ.Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΙΣ ΣΤΕΡΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΗΝΑ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ..

Franita έγραψε:

Να πω και εγω την εμπειρια μου. Δεν εχω γνωμη στο αν πρεπει να δωσεις ξενο η οχι , ειναι θεμα παιδιατρου και δικο σου..Εγω θηλαζω το μωρο αποκλειστικα, ειναι τωρα σχεδον 3 μηνων ( 2 μηνων και 3 εβδομαδων για την ακριβεια) και εχει ξεπερασει τα 7 κιλα...Μου αρεσει που το θηλαζω αλλα με εχει κουρασει...Το στηθος μου τρεχει γαλα συνεχεια και δεν μπορω να λειψω καθολου διοτι τρωει καθε διωρο και τωρα με τη ζεστη καθε ωρα...Δεν δυσκολευτηκα καθολου να τον θηλασω και ετσι δεν νιωθω οτι κανω καποιο κατορθωμα...ουτε παλι νιωθω οτι το δικο μου μωρο αναπτυσσεται καλυτερα απο εκεινα που δεν θηλαζουν...Εχω αποφασισει να κοψω τον θηλασμο οταν παει 6 μηνων διοτι κουραστηκα πια...Καποιες φορες μαλιστα ανυπομονω να τον κοψω κιολας...και δεν νιωθω καθολου ασχημα για αυτη την αποφαση διοτι ειμαι σιγουρη οτι και με τις κρεμουλες το μωρο μου θα ειναι μια χαρα..

Φιλια σε ολες, θηλαζουσες και μη!!

ΦΡΑΝΙΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΠΑΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΦΑ Η' ΒΗΤΑ ΛΟΓΟ.

Ανθή έγραψε:

AFRODITH έγραψε:

ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΛΙΓΑΚΙ....ΕΙΠΑΜΕ.ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΝΤΩΣ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΞΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ..Ε ΟΧΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ..ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ;ΓΑΛΑ ΔΙΝΟΥΜΕ,ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΗ..ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΟΤΑΝ ΣΑΡΑΝΤΙΣΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ.Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΙΣ ΣΤΕΡΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΗΝΑ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ..

Aνθή η Αφροδίτη αναφέρθηκε στις κρέμες και την εισαγωγή τους στη διατροφή του μωρού από νωρίς και όχι στο ξένο γάλα..

oxi mou exei pei h paidiatros otan shzitousame gia to pote tha arxhsoume na trwme oti ta mwra pou trefonte me kseno gala arxhzoun grigorotera tis kremes gia ton logo oti h paratetamenh xrish MONO gataktos mporei na dimiourgisei problhmataki sta nefra ,giauto eigasoun keremes apo pio noris kai nero .

dhladh ekei pou emei s arxhsame otan klisame ton ekto ayta arxhzoun ton pemto .

ayto to eipai kai o paidiatros sthn filh mou (sta trikala) pou dinei apo thn gennish tou mono kseno .

den to lew egw ayto moy eipai o giatros (egw alios den tha to gnoriza afou den asxoloume)rwthse ton paidiatro sou den kserw kati parapano .

kai den to eipa kapos alhtheia den to theorw polu kako auto ia to gala ....mhn trelenomaste kai psirizoume kathe frash gia uponies kai diafora xaza .

an kanei lathos h paidiatros mou kai o paidiatros ths filhs mou ti na pw ......

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΝΕΡΑΚΙ ΤΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΥΣΩΝΑ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ;;ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΗ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...