Μετάβαση σε περιεχόμενο

Να δωσω ξενο ή να μη δώσω,ιδου η απορία

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλημέρα,συγνωμη που αργησα να απαντήσω αλλα τωρα βρηκα ευκαιρια να μπω. Ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις και το θαρρος που μου δίνετε,δε θα δώσω ξένο τελικά μια χαρα γαλατάκι έχω και το βλέπω το νινί μου που είναι χορτάτο,γιατι να δώσω?? Ο γιατρος μου έλεγε κάτι ανοησιες κατα τη γνώμη μου του τυπου "νιωθεις μετα το θηλασμό το στήθος σου γεμάτο?" Του απάντησα οτι βλέπω το παιδι μου χορτατο,αυτο δεν αρκει? Τωρα αν το στηθος μου ειναι γεματο ή αδειο μου ακουγεται κουλο στους 5 μηνες αποκλειστικου θηλασμου που εχει εδραιωθει η γαλουχία. Τερμα,συνεχιζω με θηλασμό! Αχ,αν δεν είχα κι εσας(πραγματικα το λέω) πιστευω πως θα θηλαζα μόνο 7 μέρες,μου εχετε δώσει απιστευτη δύναμη (οχι μονο για το θέμα του θηλασμού) και πιστεύω πως αυτο το site ειναι ιδανικό για τις μανουλες και τις μελλουσες μανουλες. Εντωμεταξυ ξεκινησαμε και κρεμες και φρουτακια,ολα πανε μια χαρα.Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 113
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κ.... μεις θηλαζουμε tirogaridaki,ετσι για να ξερουμε κ τη λεμε κ τη

προσαπτουμε στον καθενα!

θηλασαμε κ αποκλειστικα......

θελω το βραβειο μου τωρα!:P

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ!!:laugh::P

Θάλια δε νομίζω να αναφερθηκα ονομαστικα σε σένα και λέγοντας πως δε θηλάζεις..Εγώ διάβασα για κοπέλες που έδιναν συμπλήρωμα και ένιωθαν πως έκαναν το σωστό και ήθελα να εκφέρω γνώμη.Ετσι..πληροφοριακα, χωρίς κατηγορίες.

mom to be έγραψε:

Κοριτσια μου καλημέρα,συγνωμη που αργησα να απαντήσω αλλα τωρα βρηκα ευκαιρια να μπω. Ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις και το θαρρος που μου δίνετε,δε θα δώσω ξένο τελικά μια χαρα γαλατάκι έχω και το βλέπω το νινί μου που είναι χορτάτο,γιατι να δώσω?? Ο γιατρος μου έλεγε κάτι ανοησιες κατα τη γνώμη μου του τυπου "νιωθεις μετα το θηλασμό το στήθος σου γεμάτο?" Του απάντησα οτι βλέπω το παιδι μου χορτατο,αυτο δεν αρκει? Τωρα αν το στηθος μου ειναι γεματο ή αδειο μου ακουγεται κουλο στους 5 μηνες αποκλειστικου θηλασμου που εχει εδραιωθει η γαλουχία. Τερμα,συνεχιζω με θηλασμό! Αχ,αν δεν είχα κι εσας(πραγματικα το λέω) πιστευω πως θα θηλαζα μόνο 7 μέρες,μου εχετε δώσει απιστευτη δύναμη (οχι μονο για το θέμα του θηλασμού) και πιστεύω πως αυτο το site ειναι ιδανικό για τις μανουλες και τις μελλουσες μανουλες. Εντωμεταξυ ξεκινησαμε και κρεμες και φρουτακια,ολα πανε μια χαρα.Φιλάκια!

xerome glukia mou .na se rwthsw omos kati ,giati tha ksekinhseis apo tora koutalaki ?gia ton apoklistiko thhlasmo pou kaneis einai polu noris .ston pemto mhna arxhzoun osa pernoun mpokalaki giati to gala ayto tous dimiourgei problhma sta nefra kai prepei na mpoun stis ssterees trofes ,esy giati na arxhseis?

egw des to tiker mou tora arxhsame (5 meres)kai ayto giati h paidiatros mou me kathisterise logo mhtrikou thhlasmou .

an thes psakstw ligo prin arxhseis apo tora .

an blepeis omos oti to paidaki sou thelei na dokimasei ok to katalabenw kai egw ton eblepa oti eixai trelathei na thelei na dokimasei kai anhpomonousa .

mom to be έγραψε:

Καλημέρα μομ το μπι.Θεωρώ πως έκανες καλή επιλογή..συμφωνα με αυτά που λες είναι ολοφάνερο ότι έψαχνε να βρει πάτημα σε δικές σου φοβίες και σε τυχον άγνοια. Με τις στερεές τροφές η διατροφή του θα είναι πλέον πλήρης και το γαλατάκι θα είναι πλέον συμπληρωματικό αυτης. Πάντως μια συμβουλή που μου έδωσε ο δικός μου παιδίατρος. Μην περιορίσεις το θηλασμό τώρα που θα δώσεις στερεες τροφές σε μονο 2 φορές την ημέρα π.χ. πρωί-βράδυ..αλλά όσες φορές μέσα στη μέρα το ζητήσει ακόμη κ αν έχει μόλις φάει την φρουτόκρεμά του. Αυτό μου το είπε ο παιδίατρος όταν πήγαμε για την ανηψουλα μου που πλέον είχα κόψει το θηλασμό. Και είχα κάνει το λάθος αυτό, να το θηλάζω μόνο πρωί και βράδυ και ενώ το παιδί μου ζητούσε στηθος εγώ αρνιόμουν η χαζή..και μειώθηκε το γάλα και κόψαμε το θηλασμό.Καλή συνέχεια!

φανη εχεισ δικαιο σε αυτο αλλα εγο

ω σε κανα 3 βδομαδες ξεκιναω στερεα τροφη κ αρχιζω με λαχανικα..απορω γιατι να ξεκινισω με κρεμες αφου τηιλαζω κ οι κρεμεσ εχουν ξενο γαλα...

αλλο ειναι το ερωτημα μου..

εγω σε καμια 4 μηνες επιστρεφω δουλεια..

κ θελω να παω το θηλασμο πρωι βραδυ,,,

λεσ να με μειωθει????γιατι δε θελω..θα θελα να θηλασω τουλαχιστον ενα χρονο

thouli συμφωνω μαζι σου για τις κρεμες και δεν θελω ουτε εγω να δωσω. Σε ποιον μηνα ειστε εσεις;Η δικια μου ειναι 3μισυ. Η παιδιατρος μου ειπε μεχρι 6ο αποκλειστικο θηλασμο. Εχω ακουσει ομως οτι δινουν και νωριτερα τροφες ισχυει;ξερεις κατι τετοιο;

Θούλη κι εγώ ένα χρόνο το κράτησα. Απλώς υπάρχει η πιθανότητα να μη πολυχορταίνει με 2 φορές θηλασμό τη μέρα. Εγω όταν τον θήλαζα του άλλαζα στήθος 2-3 φορές για να χορτάσει. Μου ξυπνούσε μέσα στη νύχτα κ θεωρούσα ότι δε χόρταινε..ή μπορεί να κάνω και λάθος..όμως με το που ξεκίνησα το ξένο έκοψε το βραδινό ξύπνημα και έτσι θεώρησα ότι χόρταινε αρκετά..μπορέι να κάνω και λάθος..τέλος πάντων θέλω το 2ο να το θηλάσω περισσότερο γύρω στον ενάμισι με δύο χρόνια. Για να δούμε τι θα καταφέρω τότε! :) Πάντως μπορείς μετά τη δουλειά να τον θηλάζεις λίγο και μετά πάλι όπως βγαίνει το πρόγραμμα. Δεν είναι ανάγκη να τον θηλάζεις μόνο πρωί και βράδυ...βάλε άλλον 1-2 θηλασμούς όταν επιστρεφεις άπο τη δουλειά.μπορεί να βοηθήσει.

Πάντως έχεις δίκιο για τις κρέμες. Εγώ δεν του δίνω καθόλου κρέμες...καλά έχουμε αλλάξει διατροφή πλέον..τρώμε τα πάντα αλλά συμφωνώ με αυτό που λες ...

mom to be μπράβο!!!:laugh:

Μα υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το γαλατάκι της μαμάς;;) Πάντως ο παιδίατρος σου δεν το βάζει κάτω :P

Θούλη εγώ δεν θα της δώσω κρέμες,ακριβώς επειδή είναι το ίδιο με το ξένο γάλα και τελικά περιττές θερμίδες :kiss:

AFRODITH έγραψε:

mom to be έγραψε:

xerome glukia mou .na se rwthsw omos kati ,giati tha ksekinhseis apo tora koutalaki ?gia ton apoklistiko thhlasmo pou kaneis einai polu noris .ston pemto mhna arxhzoun osa pernoun mpokalaki giati to gala ayto tous dimiourgei problhma sta nefra kai prepei na mpoun stis ssterees trofes ,esy giati na arxhseis?

egw des to tiker mou tora arxhsame (5 meres)kai ayto giati h paidiatros mou me kathisterise logo mhtrikou thhlasmou .

an thes psakstw ligo prin arxhseis apo tora .

an blepeis omos oti to paidaki sou thelei na dokimasei ok to katalabenw kai egw ton eblepa oti eixai trelathei na thelei na dokimasei kai anhpomonousa .[/quote:fo6r3d2y]

Aφροδίτη, κι εγω θεωρησα οτι είναι πολύ νωρις..Πιστευα οτι ένα μήνα ακομα θα θήλαζα αποκλειστικα αλλα ο γιατρος είχε άλλη άποψη,τι να πω... Βεβαια το μωρο μου όποτε τρωγαμε μας κοιταζε λαίμαργα μέσα στο στόμα οπότε κι εμεις ανυπομονουσαμε να φαει στερεη τροφή!Αλλα αν μου ελεγε συνεχιζουμε με θηλασμο εννοειται πως θα θηλαζα.

thouli έγραψε:

φανη εχεισ δικαιο σε αυτο αλλα εγο

ω σε κανα 3 βδομαδες ξεκιναω στερεα τροφη κ αρχιζω με λαχανικα..απορω γιατι να ξεκινισω με κρεμες αφου τηιλαζω κ οι κρεμεσ εχουν ξενο γαλα...

αλλο ειναι το ερωτημα μου..

εγω σε καμια 4 μηνες επιστρεφω δουλεια..

κ θελω να παω το θηλασμο πρωι βραδυ,,,

λεσ να με μειωθει????γιατι δε θελω..θα θελα να θηλασω τουλαχιστον ενα χρονο

Καλημέρα Θούλη, κι εγω δεν ηθελα καθόλου κρέμες κι ολοι με κοροιδευαν (μαμα,αδερφη,ανδρας).Ο παιδιατρος σου σου είπε για λαχανικά αντι για κρέμα? Εντωμεταξυ ο δικός μου μου είπε:"κυκλοφορουν πολλες κρέμες στο εμπόριο διάλεξε μια και πάρε" . Τι να πω θεωρειται οτι είναι και έμπειρος,αν δεν ηταν δηλ. τι θα μου έλεγε? :)

mom to be έγραψε:

thouli έγραψε:

Καλημέρα Θούλη, κι εγω δεν ηθελα καθόλου κρέμες κι ολοι με κοροιδευαν (μαμα,αδερφη,ανδρας).Ο παιδιατρος σου σου είπε για λαχανικά αντι για κρέμα? Εντωμεταξυ ο δικός μου μου είπε:"κυκλοφορουν πολλες κρέμες στο εμπόριο διάλεξε μια και πάρε" . Τι να πω θεωρειται οτι είναι και έμπειρος,αν δεν ηταν δηλ. τι θα μου έλεγε? :)[/quote:1jxeomfv]MOM TO BE ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΓΙΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΩ! Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ!

tirogaridaki έγραψε:

Καλημέρα μομ το μπι.Θεωρώ πως έκανες καλή επιλογή..συμφωνα με αυτά που λες είναι ολοφάνερο ότι έψαχνε να βρει πάτημα σε δικές σου φοβίες και σε τυχον άγνοια. Με τις στερεές τροφές η διατροφή του θα είναι πλέον πλήρης και το γαλατάκι θα είναι πλέον συμπληρωματικό αυτης. Πάντως μια συμβουλή που μου έδωσε ο δικός μου παιδίατρος. Μην περιορίσεις το θηλασμό τώρα που θα δώσεις στερεες τροφές σε μονο 2 φορές την ημέρα π.χ. πρωί-βράδυ..αλλά όσες φορές μέσα στη μέρα το ζητήσει ακόμη κ αν έχει μόλις φάει την φρουτόκρεμά του. Αυτό μου το είπε ο παιδίατρος όταν πήγαμε για την ανηψουλα μου που πλέον είχα κόψει το θηλασμό. Και είχα κάνει το λάθος αυτό, να το θηλάζω μόνο πρωί και βράδυ και ενώ το παιδί μου ζητούσε στηθος εγώ αρνιόμουν η χαζή..και μειώθηκε το γάλα και κόψαμε το θηλασμό.Καλή συνέχεια!

Καλημέρα Φανή(τέλειο το blog σου),δε θα περιορίσω το θηλασμό γιατι θα ηθελα να θηλάσω τουλαχιστον ένα χρόνο. Τωρα με τις κρεμούλες τα μωρα δε πρεπει να πίνουν νεράκι? Μπορω να αντικαθιστω το νερό με μητρικό γάλα? Τσαγακι να δίνω ή μονο το μητρικο γαλα αρκεί?

καντινου έγραψε:

MOM TO BE ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΓΙΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΩ! Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ!

Καντίνου,πότε θα της δώσεις γιαουρτάκι? Φρουτακια τρώει?

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΒΑΡΟΣ, ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 6 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥΠΙΤΣΑ! ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.

Ε εντάξει νομίζω πως δεν είναι το ίδιο το νερό με το γάλα..θα θέλει και το νεράκι του το παιδί! Πάντως και νερό να δίνεις θα το θέλει το γαλατάκι του το παιδί. Πιο πολύ για την αγκαλίτσα αλλά παράλληλα θα παίρνει και τα αντισώματά του. Χαίρομαι που σου άρεσε το μπλόγκ μου..:) πάντα είμαι λίγο απαισιόδοξη και ότι φτιάχνω μετά από λίγο καιρό νομίζω ότι το κάνω χάλια και σταματω..:) κακό αυτό εεε;;

καντινου έγραψε:

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΒΑΡΟΣ, ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 6 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥΠΙΤΣΑ! ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.

Πραγματικά! Ο κάθε παιδίατρος έχει και διαφορετική αντίληψη! Ο ένας επιμένει για ξένο γάλα, ο άλλος για μητρικό,ο ενας δινει κρεμα στον 4ο,ο άλλος στον 6ο,άλλος δε δινει καθόλου κρέμα εμπορίου. Αναλόγως τον παιδίατρο την ηλικία και τις σπουδές του

mom to be έγραψε:

tirogaridaki έγραψε:

Καλημέρα Φανή(τέλειο το blog σου),δε θα περιορίσω το θηλασμό γιατι θα ηθελα να θηλάσω τουλαχιστον ένα χρόνο. Τωρα με τις κρεμούλες τα μωρα δε πρεπει να πίνουν νεράκι? Μπορω να αντικαθιστω το νερό με μητρικό γάλα? Τσαγακι να δίνω ή μονο το μητρικο γαλα αρκεί?[/quote:1kgt08sl]ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΝΩ ΝΕΡΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΑΛΑ!

tirogaridaki έγραψε:

Ε εντάξει νομίζω πως δεν είναι το ίδιο το νερό με το γάλα..θα θέλει και το νεράκι του το παιδί! Πάντως και νερό να δίνεις θα το θέλει το γαλατάκι του το παιδί. Πιο πολύ για την αγκαλίτσα αλλά παράλληλα θα παίρνει και τα αντισώματά του. Χαίρομαι που σου άρεσε το μπλόγκ μου..:) πάντα είμαι λίγο απαισιόδοξη και ότι φτιάχνω μετά από λίγο καιρό νομίζω ότι το κάνω χάλια και σταματω..:) κακό αυτό εεε;;
ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

tirogaridaki έγραψε:

Ναι είναι κακό! Πολύ ωραια δουλεια και ειναι ακόμη αρχη! Απ'τη στιγμη που εχεις θεληση να κανεις πραγματα σημαίνει οτι το'χεις!Αν δεν το είχες δε θα ξεκινούσες καν!

Όχι δεν το σταμάτησα απλώς είμαι λίγο...τελειομανής νομίζω και έχω την αίσθηση ότι θα μπορούσε να γίνει καλυτερο κα συνηθως τα παρατάω..όμως ακόμη δεν τα παράτησα!!χεχεχε...Αν σας αρέσει να συνεχίσω!!:)

και εμένα ο δικός μου είχε τρελαθεί να μας κοιτάζει ενώ τρώγαμε και ανυπομονούσα πολύ να αρχίσουμε .

μίας και εχει αναφερθεί να απαντήσω και στην θουλη γιατί δίνω κρεμουλα

ξέρω ότι εχει μέσα ξένο γάλα αλλά την άρχισα για πολύ λίγο ίσα ίσα να εξοικειωθεί με το κουταλάκι δεν σκοπεύω να δώσω πολύ και ήδη ψάχνω να δω τι μπορώ να δώσω στην θέση της η από που αγοράζουμε βιολογικές (χωρίς γάλα)γιατί δεν βρίσκω .πιστεύω ότι δεν του κάνει τόσο κακό μια εβδομάδα κρεμούλα !!!!!

μαμ μην στεναχωρηθείς αν δεν τρώει όλη του την κρεμά-φρουτα-σουπα (ότι δόσεις) στην αρχή δοκιμάζουν γεύσεις δεν είναι ανάγκη να την φάει όλη ,θα το κάνει σιγά σιγά .άντε καλή αρχή και περιμένω φώτο με την πρώτη κουταλιά.

Tirogaridaki βιάζομαι τώρα, γιατί πάω ΘΑΛΑΣΣΙΤΣΑ...

Πάντως Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΤΟ ΒΥΖΙ ΤΗΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ!

ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ!

ΥΣ.όταν μελλοντικά όμως οι μαθησιακές δυσκολίες εμφανιστούν λόγω ανεπαρκής ανάπτυξης...Τότε σφύρα μου...

Και τωρα μην αναφέρεις ότι Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΦΕΡΕΙ ΙΔΙΟΦΥΙΕΣ...ΚΑΙ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ...

ΓΕΛΙΑ!!!

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...

Το μήνυμά μου προσωπικά, ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ...

Ναι και μωρά που θήλασαν, εμφάνισαν ιογενείς γναστεντερίτιδες και ναι όσ δε θήλασαν δεν εμφάνισαν...Τίποτε δεν είναι ΑΠΟΛΥΤΟ!

Σε φιλώ...Δεν θα επεκταθώ άλλο...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...