Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!ΕΓΩ ΕΡΙΞΑ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΠΡΙΝ 9 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΓΥΡΙΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΝΜ Η ΚΑΝΕ ΜΕ ADD STO FACEBOOK Spiros Natasa Tsirona .ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ!

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τη βοήθεια!Πραγματικά είστε πολύ κατατοπιστικές!

Αν κατάλαβα καλά,αν βάλω κι εγώ το χεράκι μου,όλα θα μου έρθουν πιο φθηνά!

Rozi μου,δυστυχώς δεν ασχολούμαι καθόλου με το facebook,παρ'όλα αυτά,θα σου στείλω pm σύντομα.Σ'ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Δημοσίευση

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟ ΜΟΥ!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ 300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!!!ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΣΑ;;;ΕΓΩ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2009 ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ !!ΦΟΡΕΣΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙ ΦΟΥΦΟΥΛΩΤΟ ΚΑΘΟΤΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΖΗΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΣΑΚΑΚΙ!!!!ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΟΠΩς ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!!!!!ΜΕΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟΥΣ 20 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!!ΤΨΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΟΠΑΡΟΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!ΚΑΝΤΑ ΣΤΟ ΘΡΗΚΣΕΥΤΙΚΟ ΟΠΩς ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ!!!!:kiss:

Δημοσίευση

Τα 300 ευρώ μου τα είπαν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.

Δε σκοπεύω να κάνω πολλά πολλά στο δημαρχείο -αν τελικά κάνω πολιτικό.Εμείς,οι γονείς μας,τ'αδέρφια μας και οι κουμπάροι.Το σύνολο 15 άτομα.

Τα λεφτά θα τα ρίξω στον θρησκευτικό,γι'αυτό ρωτάω πόσο πάει ένας κανονικός θρησκευτικός γάμος πάνω κάτω.

Δημοσίευση

Maniamounias αν το ψάξεις μπορείς να βρεις πολύ οικονομικά πράγματα,και αν έχεις και λίγο φαντασία και δημιουργικότητα κάνεις θαύματα!

Εγώ δεν το είχα ψάξει και πολύ καθότι δεν είχα όρεξη να κάνω πράγματα μόνη μου :blink:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...