Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΤΙ ΣΗΜΑIΝΕΙ "ONLINE ΣΤΟ CHAT"?

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣIΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ SITE AYTO ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ¨"ONLINE ΣΤΟ CHAT"

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ REAL TIME?

ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Δημοσίευση

Sisy καλησπέρα. Ναι όντως αυτό σημαίνει το chat room. Μπορείς να μιλάς με τα μέλη μας σε real time! Για να μπεις κι' εσύ και να μιλάς απλά θα πρέπει να πατήσεις στην επιλογή "Chat". Είναι στο πιο πάνω τετράγωνο εκεί που λεει "Μενού μέλους" θα δεις κάτω κάτω την επιλογή "chat". Πατάς εκεί και μπαίνεις. Τόσο απλό! :) Άν έχεις οποιοδήποτε απορία ξαναρώτα.

Δημοσίευση

Sisy καλησπέρα. Ναι όντως αυτό σημαίνει το chat room. Μπορείς να μιλάς με τα μέλη μας σε real time! Για να μπεις κι' εσύ και να μιλάς απλά θα πρέπει να πατήσεις στην επιλογή "Chat". Είναι στο πιο πάνω τετράγωνο εκεί που λεει "Μενού μέλους" θα δεις κάτω κάτω την επιλογή "chat". Πατάς εκεί και μπαίνεις. Τόσο απλό! :) Άν έχεις οποιοδήποτε απορία ξαναρώτα.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Annaki να΄ναι καλά ο άντρας μου...απ' αυτόν τα έχω μάθει τα περισσότερα..:laugh:

Δημοσίευση

Annaki να΄ναι καλά ο άντρας μου...απ' αυτόν τα έχω μάθει τα περισσότερα..:laugh:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ CHAT?

ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

ΠΑΤΑΣ ΤΟ 1Ο ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΤΟΝ ΚΕΡΣΟΡΑ ΕΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ

Δημοσίευση

ΠΑΤΑΣ ΤΟ 1Ο ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΤΟΝ ΚΕΡΣΟΡΑ ΕΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.