Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 317
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αμε τις εφτιαξα και ειχαν πολυ μεγαλη επιτυχια... χεχεχε...:laugh: ωραια περασαμε...! Ο μικρος οργιασε...:P οταν βλεπει κοσμο τον πιανει ο οιστρος του...! Σε λιγο θα φυγουμε για σκ... ετοιμαζω τωρα τα πραγματα... θα γυρισω Κυριακη βραδυ οποτε και θα τα πουμε...! Φιλια πολλα και καλο σαββατοκυριακο...!:)

Δημοσίευση

κολαστικα με τις πιτσες!!!!

εγω τωρα τρωω μπανανουλα με λιγη μερεντα(μιαμ μιαμ!!!αλλα ευτυχως επιτρεπεται στη διαιτουλα μου!!!)

αλλα πειναω ρε κοριτσια....:(

λετε να μην καταφερω να χασω αυτα τα 7 κιλακια που απομεινανε???

Δημοσίευση

Καλημέρα φιλενάδες μου, μόλις γύρισα από 2 εβδομάδες άδειας και τώρα είμαι στην δουλειά.

Περάσαμε φανταστικά και οι τέσσερις μαζί.

Τώρα δουλίτσα για 2 εβδομάδες και μετά πάλι άδεια έως τέλος Αυγούστου. Τα παιδιά φυσικά στο χωριό με τους παππούδες, οπότε κι εμείς εδώ αλητεύουμαι λιγάκι.

Φιλάκια σε όλες και όσες λείπουν να περάσουν καλά και όσες θα λείψουν ακόμα καλύτερα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι πάντα για τον κάθε γιατρό θα ακούσεις τα πάντα..το έχω ψάξει και από άλλες συζητήσεις σε άλλα φορουμς κλπ και το 90% έλεγε τα καλύτερα υπήρχαν 1-2 περιστατικά αναφορές για όχι καλή εμπειρία αλλά πραγματικά τα πιο πολλά ήταν θετικά και επίσης έχει πολύ βαρύ βιογραφικό και μεγάλη εμπειρία, το πως θα είναι και θα τύχει εκείνη τη μέρα είναι άγνωστο σκέφτομαι, αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά.Στην εμβρυομητρικό που πήγα τελευταία μου πε οτι ο συγκεκριμένος έχει σαν πολιτική να παρακολουθεί στενά τα μονοχοριακά από κοντά με εισαγωγή τις τελευταίες δυο βδομάδες καθαρά προληπτικά και όχι ότι είδε κάτι.Θα τον ξανα δώ δευτέρα και θα δω πως θα πάει το ραντεβού και τι θα μας πει. Ναι, ναι μίλησα και κατέληξα νομίζω τηλεφωνικώς και θα κάνω και ένα ραντεβού γνωριμίας από κοντά να το σιγουρέψω.Σε ποιά πόλη είσαι εσύ και που θα γεννήσεις; Θυμησέ μου είσαι μονοχοριακά ή διχορικά εσύ? Μακάρι ναι και εγώ για το 36 παρακαλάω να φτάσω να πάρουν και λίγο βάρος, ενώ στην αρχή έπαιρναν κάμποσο τώρα στην τελευταία μέτρηση μου φ΄άνηκε πήραν πολύ λιγότερο αν κ η γιατρός που ρώτησα δεν είπε κάτι, ίσως πιο μετ΄α να κόβει..ποιος ξέρει θα δείξει!!
    • Ο γλυκούλης μωρέ. Πόσο χρονών είναι; 
    • Καλησπέρα, χαρίζεται μετρητής σακχάρου solus v2 σφραγισμένος, μαζί με 200 σκαρφιστηρες  και 5 κουτιά ταινίες. Λήγουν 08/26. Μπορώ να στείλω μόνο με box! Επιπλέον διαθέτω αρκετά κουτιά σίδηρο fysiofol σε αμπούλες και μασωμενο ασβεστιο. Θα χαρώ να τα χαρίσω σε όποια τα χρειάζεται, γιατί δεν θέλω να πάνε χαμένα!
    • Ουφ! Όλα καλά σε γενικές γραμμές! Η βδομάδα αυτή ήταν ωραία γιατί είχαμε τον υπέρηχο οπότε το είδαμε και το ακούσαμε το γλυκούλι μας! Επιβεβαιωμένο πια και από τον υπέρηχο το κοριτσούδι μας! Προς τα τέλη του Οκτώβρη κλείσαμε τη Β επιπέδου. Σήμερα είμαι 17 εβδομάδων και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει πώς περνά έτσι ο καιρός!! Κατά τα άλλα, ρε κορίτσια, παλεύω με τη διαχείριση των νεύρων μου, γιατί ο μικρός μας ενώ ήταν πολύ ήσυχος και κουλ, τώρα τελευταία δίνει πόνο και τα παίρνει όλα αμπάριζα μέσα στο σπίτι... Είναι και το σπίτι μας μικρό, προσπαθώ και γω να δουλέψω τη διατριβή μου, να κάνω όλες τις υπόλοιπες δουλειές, και είναι και ο τζουτζούκος που θέλει και κείνος να πληκτρολογεί και να κουνά το ποντίκι στο γραφείο μου!! Χάνω την υπομονή μου και τον μαλώνω όταν κάνει πράγματα που ξεπερνάνε τα όρια. Τώρα τελευταία τον πιάνει ένας ενθουσιασμός όταν τον βγάζεις από το μπάνιο του, που για να του βάλεις πάνα και να τον ντύσεις κάνεις αμάν! Δίνει και κάτι κλωτσιές ο άτιμος και όποιον πάρει ο χάρος! Άσε το τάισμα... Δεν ξέρω, μάλλον κάποιο άλμα ανάπτυξης είναι; Εχει αλλάξει η συμπεριφορά του, παραζωηρεύει!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...