Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ολεσ οι ιστοριεσ ειναι πολυυυυυυ γλυκεσσσσ και φουλ ρομαντζο

α βρε μανιαμουνακι μαζευεισ ιδεεσ για βιβλιο;;;; θα μαστε οι μουσσεσ σου;;; :P

ολεσ με ενα παιδακι συντομα να σασ βρει το 2010 διπλεσ :woohoo:

Δημοσίευση

niki.g προτείνω να πάμε να σ'ένα ζωολογικό κήπο (εννοείται ώρες που δεν έχει κόσμο) ,να βουτήξουμε μια πελαργίνα (το πως θα τις ξεχωρίσουμε δεν ξέρω,αλλά anyway) και να έρθουμε όλες οι wannabe στο σπίτι μου.

Θα κλειδώσουμε το πουλί στο δωμάτιό μου και μετά θα γράψουμε ένα γράμμα που θα λέει:

"ΠΕΛΑΡΓΕ

ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙΣ,ΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΩΡΟ.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΕΣ"

evhdal καλή ιδέα!Θα μας κάνω αυτοτελή διηγήματα!Αντί για "7 θανάσιμες πεθερές" ,εγώ θα γράψω "Πολλές θανάσιμες wannabe μανούλες" .Πάταγο θα κάνει!

Δημοσίευση

καλο θεμα στην τηλεοραση ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΕΛΑΡΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΖΗΤΑΝΕ ΛΥΤΡΑ ΜΩΡΑ ..........θα αφινιασει παλι ο παπαδακησ ο......πωσ τον λενε βρε παιδια τον αντρα τησ τατιανασ κολλησα ....... θα βγαλει θεμα στισ αποδειξεισ..... :laugh:

και τοτε να δεισ που θα γινει bestseler το βιβλιο :woohoo:

Δημοσίευση

Εύη μου Ευαγγελάτο τον λένε τον χριστιανό.Ο Παπαδάκης είναι αυτός που κάνει το πρωινό.Για φαντάσου τίτλο: "ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ.ΑΠΗΧΘΗ ΜΗΤΕΡΑ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ* "

*έτσι κι αλλιώς,ταχυδρόμος είναι ο εν λόγω πουλής.

alkost το συντομότερο!Ίσα που προλαβαίνουμε.

niki.g σιγά μη βγάλουμε και διαρκείας!Από το λαιμό θα τη βουτήξω και θ'αρχίσω να τρέχω.Εσύ θα φυλάς τα νώτα μου,κάποια άλλη θα βαστάει τσίλιες έξω από το ζωολογικό κήπο και οι υπόλοιπες θα είναι κρυμένες στα γύρω δέντρα και τους θάμνους για να εξοντώσουν κάθε μάρτυρα και αποδεικτικό στοιχείο (πωπω φαντασία πρωί πρωί) .

Δημοσίευση

Δημητρούλα τί κάνεις; Όταν πρωτοέγινα μέλος είχα διαβάσει το post σου "συνέντευξη με ένα σπερματοζωάριο" και είχα ξεραθεί στα γέλια :laugh:

Από τότε σε έχασα όμως :( Εύχομαι όλα να είναι καλά!

Να ζήσετε με τον αντρούλη σου και προσπαθήστε να μην σκέφτεστε το παιδάκι και θα δείτε ότι θα έρθει γρήγορα!!

Η δική μου ιστορία έχει ως εξής:

Ήμουν αρραβωνιασμένη από τα 18 μου και για 10 χρόνια με ένα πολύ καλό παιδί που είχε όμως πολλά οικονομικά προβλήματα λόγω μεγάλων ανοιγμάτων στη δουλειά τοΥ. Καθόλη την διάρκεια της σχέσης μας η οικογενειά μου τον βοηθούσε να ξεχρεώσει (δεν το έχω μετανίωση στιγμή). Μιλάμε για πολλά λεφτά! Η μητέρα μου ακόμα πληρώνει δάνεια..:( (ο μπαμπάς μου έχει πεθάνει..:(:( ) .

Εγώ, από τα πολλά προβλήματα είχα πέσει σε κατάθλιψη χωρίς να το έχω καταλάβει. Όλοι δίπλα μου το έβλεπαν αλλά εγώ δεν παραδεχόμουν τίποτα!

02/11/2002, παντρέυεται ένας συναδελφός μου. Ο τότε συντροφός μου δεν ήθελε με τίποτα να με συνοδέψει.. ποτέ δεν με συνόδευε..πάντα και παντού πήγαινα μόνη μου. Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ και άρχισα να πίνω (ευτυχώς δεν μέθυσα). Ξαφνικά έρχεται στο τραπέζι μας ένας άλλος συνάδελφος που ούτε καν ήξερα ότι δούλευε στην ίδια εταιρεία με εμένα. Δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Αρχίσαμε να μιλάμε (δίπλα μου είχε άδεια θέση). Ξαφνικά βάζει ένα μπλουζ και ένας άλλος συνάδελφος μου και πολύ καλός μου φίλος μου ζητάει να χορέψουμε. Ανεβαίνω στην πίστα και ενώ χορεύαμε ήρθε αυτός με μία άλλη κοπέλα και ζήτησε να κάνουμε αλλαγή. Χορέψαμε το πρώτο μας μπλουζ..το δεύτερο μπλουζ το χορέψαμε στον γάμο μας 15/11/2008!

Το τί έγινε μετά από αυτή τη βραδιά ήταν κάτι μαγικό! Το πρωί που ξύπνησα ήταν σαν να ξύμνησα από ένα πολύ μεγάλο λείθαργο!! Από τότε άρχισα να βλέπω τι γίνεται στη ζωή μου και πόσο δυστυχισμένη ήμουν. Χωρίς να ξέρω τί εντύπωση έκανα σε εκείνο το παιδί, άρχισα να τον σκέφτομαι πολύ έντονα.

3 χρόνια μετά είχε ο αρραβωνιαστικός μου το τελευταίο δικαστήριο, δώσαμε τα τελευταία χρήματα και τότε ήταν τελείως καθαρός και μπορούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος (κρυβόταν από την ασφάλεια).

Παρότι ήξερα ότι το πάθος είχε τελειώσει δεν ήθελα να σταματήσω μία σχέση 10 χρόνων και προσπάθησα να του δείξω ότι υπάρχω κι εγώ αλλά μάταια.. συνέχιζε να ήταν στον κόσμο του.. Χωρίσαμε 6 μήνες μετά..

Με τον άντρα μου ( το παιδί που γνώρισα στον γάμο) είχαμε κρατήσει επαφή όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν θα έλεγα ο ψυχολόγος μου. Προσπάθησε πάρα πολύ να με πείσει να μην χωρίσω παρότι καταλάβαινε ότι ήταν λάθος αλλά δεν ήξερε κατά πόσο θα το μετάνιωνα μετά.

Θα ήθελα λοιπόν μέσω του mammyland να του πω ότι δεν το έχω μετανιώσει στιγμή! Την βραδιά που τον γνώρισα ξέρω ότι μου τον έστειλε ο θεούλης! Ήταν ο αγγελός του και τον έδωσε σε μένα!

Χωρίς υπερβολές τα τελευταία 3 χρόνια ζω ένα όνειρο.. Μακάρι να μην ξυπνήσω ποτέ!

(Συγνώμη αν σας κούρασα..)

Δημοσίευση

Δημητρούλα καλημέρα,

ήθελα να σου γράψω από χθές που διάβασα το ποστ, αλλά είμαι στο γραφείο και λόγω δουλειάς δεν πρόλαβα.

Πρώτα απ΄ όλα οφείλω να ομολογίσω πως έχεις απίστευτο τρόπο να αφηγήσε μια ιστορία αγάπης....και να την μετατρέπεις σε παραμύθι!!! Πραγματικά με μάγεψες, λες και διάβαζα ένα ρομαντικό μυθιστόρημα!!!

Να ζήσεται κουκλίτσα μου, να είστε πάντα αγαπημένοι και ερωτευμένοι!

....εμείς λοιπόν είμαστε 4 χρόνια μαζί με το μωρό μου. Γνωριστήκαμε σε μια γιορτή κοινού μας φίλου, αμέσως υπήρξε έλξη μεταξύ μας, μιλάγαμε όλο το βράδυ. Το επόμενο Σάββατο κανονίσαμε να βγούμε με τους φίλους μας και από κει και πέρα αλλάξαμε τηλέφωνα και γίναμαι αυτοκόλλητοι! Ήρθε στη ζωή μου την πιο κατάλληλη στιγμή...και έμεινε για πάντα.

Παντού και πάντα μαζί, αρραβωνιαστήκαμε μετά από λίγους μήνες και παντρευτήκαμε λίγο μετά που κλείσαμε χρόνο. Είμαστε 3 χρόνια παντρεμένοι και έχουμε δυο υπέροχα παιδάκια!!! Νιώθω πολύ τυχερή που έχω έναν τέτοιο σύζυγο και τόσο καλό πατέρα!

Δημοσίευση

mirlitsa μου αυτό που ζω τον τελευταίο χρόνο,παραμύθι είναι για μένα...Όπως και για όλες μας.Είμαστε ερωτευμένες απλά,και κάθε μια ζει το δικό της παραμύθι!

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Δημοσίευση

Maniamounia μπράβο πολύ ωραίο θέμα που άνοιξες και επί τη ευκαιρία να ζήσετε κιόλας!

Εγώ με τον άντρα μου κλείσαμε 18/6 5 χρόνια σχέσης και 27/7 (ότι θα έχω γυρίσει από το μαιευτήριο) θα κλεινουμε 2 χρόνια γάμου!!!

Πριν 5 χρόνια λοιπόν, εγώ στα 23 μου ήτανε βράδυ Παρασκευής και είχα γυρίσει από την προηγουμενη δουλειά στην τράπεζα πολύ κουρασμένη και με μια φαρυγγίτιδα για την οποία με είχε τσακίσει στο στομάχι μια αντιβίωση που έπαιρνα. Οι γονείς μας είχαν πάει 3ήμερο εκδρομή και ήμουν στο σπίτι με την αδερφή μου η οποία είχε κλείσει τραπέζι μεκάτι φίλους της σε ένα μαγαζί στην παραλιακή και με παρακαλούσε να πάω μαζί της. Εγώ στην αρχή δεν ήθελα, τελικά άφησα την αδερφή μου να προπορευτεί και πήγα εκ των υστέρων με μιά φίλη μου.

Στο δρόμο της Παραλιακής βρε κορίτσια που οδηγούσα, αν θέλετε με πιστεύετε, ένα περίεργο πετάρισμα και μια ταχυκαρδία και ένα προαίσθημα ότι εκέινη τη βραδυά σαν κάτι επρόκειτω να γίνει. Να σημειώσω ότι εκέινη την περίοδο όχι μόνο δεν ψαχνομουν να κάνω σχέση αλλά είχα αηδιάσει με την πλειοψηφία του αντρικού φύλου καθώς είχα καταλήξει ότι οι περισσότεροι είναι καθίκια...

Πήγα λοιπόν στο club με τη φιλη μου στο τραπέζι με της αδερφής μου με τους φίλους της, ολοι πίνανε καλοκαιριάτικα τα σφηνάκια και τα ποτάκια τους, εγώ η έρημη επειδή έπινα την αντιβίωση την έβγαζα με πορτοκαλάδα ξεροσφύρι.

Ο άντρας μου ήτανε σε ένα διπλανό κλάμπ με ένα φίλο του από το οποίο είχανε φύγει γιατί δεν τους άρεσε η μουσική και ήρθανε εκεί που καθόμασταν εμείς ακριβώς μπροστά μας...Εγώ επειδή ήμουν και κουρασμένη πολυ είμαι και μύωψ δεν τον παρατήρησα που με κοιτούσε ακριβως απέναντι. Αυτός ο κακομοίρης περίμενε όλο το βράδυ πότε θα πάω στην τουαλέτα να μου μιλήσει, αλλά πού να σε πιάσει κατούρημα αν πίνεις όλο το βράδυ μια πορτοκαλαδίτσα.

Καποια στιγμή όμως, πήγα στην τουαλέτα και βγαίνοντας έξω με σταματάει και έχουμε την εξής διάλογο

-Κοπελιά να σε απασχολήσω λίγο;

-Όχι (και κάνω να φύγω)

-Σε παρακαλώ, περιμένω όλο το βράδυ να πας στην τουαλέτα γιατί δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση μπροστά στην παρέα σου...

Εμένα λοιπόν αυτή η δικαιολογία με γλύκανε γιατί σκέφτηκα ότι τελικά υπάρχουν ευγενικοί άντρες σε αυτό τον κόσμο και μαλάκωσα λίγο...

-Ωραία και τί θέλεις;

-To τηλέφωνό σου...

-Σίγά μη σου δώσω το τηλέφωνό μου, εδώ δεν τον έχω δώσει αλλού και αλλού θα το δώσω σε σένα τον άγνωστο, κάνε μου τη χάρη (και πάω να φύγω)

Εν τέλει, μου είπε κάποια πράγματα για τον εαυτό του, την ηλικία του, με τί ασχολείται, πού μένει και του είπα κι εγώ τα αντίστοιχα, όνομα, ηλικία, που μένω και πού δουλεύω.

Αφού είδε ότι τηλεφωνο δεν επρόκειτω να πάρει, μου έδωσε το δικό του και μου είπε ότι περιμένει οπωσδήποτε να τον πάρω. Εγώ του απάντησα ότι δεν υπόσχομαι τίποτα και οι δρομοι μας χωριστηκανε...

Παρά τη βαρυπεπονίαση που είχα, τελικά αυτόν τον άντρα τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή...

μετά από ένα μινι συνέδριο με τις φίλες μου και δική τους προτροπή μετά από δύο μέρες, καθώς πήγαινα να τις συναντήσω σε μια παραλία τπν πήρα τηλέφωνο με απόκρυψη (εννοείται) από το κινητό μου στο κινητό του, όπου για κακή του τύχη μπερδεύεται και με περνάει για μια άλλη γκόμενα που νταραβεριζότανε εκείνη την εποχή.

Το πιάνω εγώ λοιπόν το μήνυμα, και αφού του εξηγώ ποιά ακριβώς είμαι του κλείνω και το τηλέφωνο στα μούτρα επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι οι άντρες είναι μεγάλα καθήκια. Έβρισα και τις φίλες μου ότι τάχα μου αυτές με βάλανε να του τηλεφωνήσω και ότι εγώ δεν ήθελα.

Μετά από 2 μέρες πάλι, χτυπάει το τηλέφωνό μου στην τράπεζα (να σημειώσω ότι τότε δούλευα σε ένα κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας) και μου δίνουνε οι κοπέλες μια γραμμή από το τηλεφωνικό κέντρο από κάποιον που με ζητούσε με το μικρό μου όνομα...

ήταν αυτός...Έψαξε μαζί μεένα φίλο του τραπεζικό στη Eurobank όλα τα καταστήματα της Εθνικής στο κέντρο της Αθηνας ένα ένα για να με βρεί. Βασικά ήταν τυχερός που με λενε Λίλιαν γιατί άντε να με λέγανε Μαρία (το επώνυμό μου δεν το ήξερε). Με πήρε να μου εξηγήσει ότι επρόκειτω για παρεξήγηση και ότι δεν έπρεπε να του κλείσω το τηλέφωνο στα μούτρα και θα ήθελε να βρεθούμε από κοντά να τα πούμε κτλ. Εν τέλει κλέισαμε ένα ραντεβού εννοείται κάπου έξω (ούτε στο αμάξι του δεν μπήκα) και από τότε ...είμαστε μαζί αχώριστοι...

όσον αφορά το πρώτο μας φιλί,όταν χωριστήκαμε από το πρώτο μας ραντεβού μου έδωσε ένα φιλί πεταχτό στο στόμα και εγώ από τη σαστιμάρα μου ούτε καληνύχτα δεν του είπα...Εγώ 23 χρονών κοριτσάκι και αυτός στα 27 του.

Μετά από 1,5 χρόνο περίπου ήρθε και η πρόταση γάμου και μετά από 1,5 χρόνο παντρευτήκαμε πρόπερσι τον Ιούλιο.

Εύχομαι σε όλες να δίνει ο Θεός υγεία και αγάπη με το σύντροφό τους για οικογενειακη ευτυχία και γαλήνη.

Α, και όσες δεν έχουν αποκτήσει ακόμη παιδάκι τους εύχομαι ολόψυχα πλύ συντομα να μάθουν και να μοιραστούν και με εμάς τα ευχάριστα.!

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια τρελαίνομαι να διαβάζω love stories!!!

Το μόνο κακό είναι οτι είμαι στο γραφείο, έχω ένα σκασμό δουλειά και την έχω αφήσει στην αναμονή!!!

Και δεν βρίσκεται και κανείς χριστιανός εδώ να με χαστουκίσει!!!!! Είναι όλοι σε άδεια!!!

Ααααααααχ!! Τι ωραίες ιστορίες πάντως...!

Δημοσίευση

Ααα κορίτσια θα γράφω και δεν θα τελειώνω!

Με τον Στέλιο είχαμε κοινή παρέα.Μια φίλη μου είχε δεσμό με έναν φίλο του και είχε τύχει να ωγούμε μια δυο φορές.

Εκείνος με είχε προσέξει απο την αρχή εγώ ήμουνα σε μια σχέση και εκτός αυτού μου φαινότανε φοβερά βλάκας :P

Πριν δυομιση χρόνια λοιπόν έτυχε να πάμε με την ίδια παρέα σε ένα club.Εγω νεύριαζα φοβερά όταν τον εβλεπα και φυσικά απο πίσω τον έβριζα(ψώνιο,βλαμμένο,ηλίθιο....)

Εγώ πριν λίγες μέρες είχα χωρίσει απο τον τότε φίλο μου και εκείνο το βράδυ ήμουνα στην φάση του ''πίνω για να ξεχάσω''

Ήρθε ο Στέλιος δίπλα μου,με ρώτησε τι έχω,εγώ ενοχλήθηκα και τον ρώτησα αν θα κάτσει πολύ(εννοώντας πότε θα μου αδειάσεις την γωνιά;;;!!!Χαχαχα)

Του έλεγα να με αφήσει ήσυχη και ενώ αλλος στην θέση του θα είχε φύγει εκείνος έκανε υπομονή.Μετά φύγαμε απο το club και καθήσαμε κάπου πιο ήσυχα να συζητάμε με τις ώωωωρες.

Έμαθε τον αριθμό μου απο την κοινή φίλη(δεν του τον έδωσα εγώ χαχα)

Μετά κολλήσαμε...Ταιριάξαμε,κάναμε λίγη παρέα και τελικά τα φτιάξαμε ;)

Και τώρα,2,5 χρόνια μετά ,έχουμε το μωρό μας :lol:

Δημοσίευση

Εμείς με τον αντρούλη μου είμαστε 6 χρόνια μαζί και 4 χρόνια παντρεμέμενοι!!!!! Η δικιά μου ιστορία είναι απίστευτη. Είχα ανέβει τον Σεπτέμβριο του 2002 στην Αθήνα με την αδερφή μου για να ψάξουμε δουλειά. Τον Οκτώβριο ξεκίνησα να κάνω γαλλικά σε ένα φροντηστήριο σε τμήμα ενηλίκων. Και ποιός νομίζετε ήταν στο τμήμα; Ο αντρούλης μου!!!!!!!!!!!! Νοέμβριο γνωριστήκαμε και εγώ ήμουν στον κόσμο μου. Τον Γενάρη είχε βαρεθεί τα μαθήματα και λίγο πριν τα σταματούσε επειδή η κόρη του είχε γενέθλια του πρότεινα να πάμε στο κέντρο για να της πάρουμε το πρώτο της λεύκωμα!!!!!!!!!!! Ήρθε στην ώρα του, πήγαμε για ψώνια και ξαφνικά μετά από αυτό μπήκε σε ένα ανθοπολείο ενώ εγώ τον περίμενα εκεί κοντά πήρε μια τεράστια ανθοδέσμη, ήρθε μου την έδωσε και μπήκαμε σε ένα καφέ και μείναμε εκεί για ώρες. Έπειτα περπατήσαμε μέσα στην βροχή χωρίς ομπρέλα μέχρι το σπίτι μου στην Κυψέλη και τελείως ασυναίσθητα στην διαδρομή αισθανθήκαμε την ανάγκη να μπούμε σε μία εκκλησία και να ανάψουμε ένα κεράκι.!! Αυτό ήταν. Έτσι ξεκίνησε το όνειρο (βέβαια με πολλές συμπληγάδες από τις οικογένειες λόγω του προηγούμενου γάμου του) Όμως δεν πτοηθήκαμε καθόλου και κάθε μέρα δοξάζω τον Θεό που τον έστειλε στο δρόμο του. Μακάρι κάποια μέρα να μας στείλει ο Θεος και ένα παιδάκι για να ολοκληρωθεί η ευτυχία μας. :P :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μια από τα ίδια θα πω εγώ.. η όλη περίοδος της προσπάθειας για παιδί μέχρι να φτάσουμε στην εξωσωματική ήταν ένας Γολγοθάς, κυρίως για μένα γιατί ο σύζυγος δεν συνεργαζόταν εύκολα και είχε και το πρόβλημα, οπότε δεν μπορούσα να κάνω και κάτι άμεσα, να τον σέρνω από τα μαλλιά πχ για να πάει να κάνει εξετάσεις και τα λοιπά.. μας πήρε ένα χρόνο όλη αυτή η ιστορία με πολύ κλάμα, πολλά νεύρα, πολλά ξεσπάσματα και γενικά όλα στον υπερθετικό βαθμό. Ως που φτάσαμε εδώ, ένα βήμα πριν την ετ... και υπάρχει πλέον ηρεμία μεταξύ μας, χωρίς νεύρα, χωρίς μούτρα, χωρίς εντάσεις.
    • @elbeεντωμεταξυ πως έκοψες να τον κοιμίζεις στα χέρια και κοιμάται μόνος του; Έτσι ξαφνικά; Και δεν έκλαιγε..; Εμένα κοιμάται μόνο στο στήθος ή άμα την έχω αγκαλιά όρθια.. τα χέρια μου δεν είναι στα καλά τους..😂
    • @annie!κοριτσι μου να τα χαιρεσαξ τα παιδακια σου! Γερα και τυχερά να είναι! @Σοφία21 αυτά πρέπει να μοιραζόμαστε. Απο εκεί ξεκινανε οι βάσεις για να κάνουμε οικογενεια με κάποιον κ καλά έκανες κ τ μοιράστηκες. Εννοείται πως για να κάνεις ένα γάμο, ένα σύμφωνο κτλ πρέπει να είναι κοινή απόφαση κ των 2 και το να μην κάνεις τ ιδιο. Με συζήτηση κ ανάλογα τ πιστεύω τ καθενός. Η κουμπάρα μ είναι 18 χρόνια με τ κουμπάρο μου, έχουν ένα παιδί, είναι αγαπημένοι πολυ αλλά μένουνε Ελβετία και εκεί αν παντρευτούν η φορολογία τους θα ανέβει στα 5000 τ χρόνο. Άλλο να τ έχεις συζητήσει κ άλλο να μην ξέρεις τι σου γίνεται. Θα σου πω τι ακουσα από αντρα συνάδελφο κ μ ήρθε να τον φτυσω. Μ ελεγε ότι ειναι με μια κοπέλα 4 χρόνια, μ την έδειξε φωτο κτλ, οτι περνανε σχετικά καλά. Ρε συ του λέω είναι μοα κουκλα η κοπέλα, κ αν περνατε καλά γτ δ τ πατε παρακάτω? 36 χρονων εφτασες. Και  τι γυρναει κ μ λεει? Άμα δεν την γκάστρωσω δ την παιρνω. Το διανοεισαο?? Δ λέω σε καμία περίπτωση ότι ο δικός σ σκεφτεται έτσι. Αλλα μ χτυπήσει τοσο ασχημα σαν έκφραση. Π ηθεκα να τον φτυσω. Παρόλα αυτά αν τώρα νιωθεις μια φορα μονη μετά τ παιδί θ νιωθεις 10. Έρχονται τοσες αλλαγές που κάνεις δ σε προετοιμάζει γι αυτό. Δημιουργούνται εντάσεις από τ πουθενα και θέλει προσπάθεια πολυ για να βρεις εκ νέου ισορροπιες. Και συνεχή προσπάθεια. Όσο ομορφη είναι η γονεικοτητα τόσα ρήγματα μπορεο να φερει στο ζευγάρι. Σιγουρέψου ότι θα είναι εκεί για σένα σαν άνθρωπος πανω απ όλα ανεξαρτήτως είδος δέσμευσης.
    • Για πορτοκάλι,φράουλα,ακτινίδιο ξέρω...
    • @Raf123 επίσης τι είναι το ραιβοκρανο; Δεν το έχω ξανακούσει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...