Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Αχ κορίτσι μου σε καταλαβαίνω. Στην αρχή έπαιρνα κι εγώ τρεις φορές την ημέρα cyclacur κ utrogestan κολπικά. Συν την prolutex.. εχθές λοιπόν πήγα για την αυχενική μας και πήγαν όλα καλά δόξα τον θεό! Και μου είπε να σταματήσω και τις ενέσεις, ακόμη ένα δεκαήμερο μόνο ένα υπόθετο το βράδυ! Μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος δεν το συζητώ… όμως μέχρι τώρα αυτά υποστήριζαν το μωράκι οπότε είμαι ευγνώμων για όλα🩷 Υπομονή και όλα έρχονται σιγά σιγά 😉😊🥰
Εγώ κορίτσι μου δεν είχα ρωτήσει αλλά θυμάμαι πως είχα διαβάσει ότι ξεκινώντας την πρόκληση καλό είναι να υπάρχει άποψη για να αποφύγεις τους κινδύνους οποιαδήποτε λοίμωξης ακόμη κ απλής μυκητίασης σε αυτή την φάση, επειδή οι γυναίκες είμαστε κ ευαίσθητες όπως επίσης επειδή παράγεις παραπάνω ωάρια αποφεύγεις κίνδυνο πολύδυμης κυήσεως. Φυσικά όμως ρώτησε και τον γιατρό σου γιατί μπορεί να έχει άλλη άποψη! Όπως και να έχει σου εύχομαι καλή επιτυχία!!! Να είσαι ήρεμη όσο μπορείς 🩷🩷
Μπράβο βρε κορίτσι μου! Μπράβο σου αλήθεια που τα βλέπεις! είμαι πολύ χαρούμενη για σένα γιατί έχει ήδη ξεκινήσει η αλλαγή και η ανανέωση!! Εσύ δεν είσαι χαρούμενη το καταλαβαίνω αλλά σίγουρα να είσαι περήφανη!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.