Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ!!!!!!

Recommended Posts

steisi έγραψε:

Λαθος ονομα Dalia μου!!! Συγνωμη!!Voyla ηθελα να πω!!

Διάβασα κι εγώ... :laugh: κι απόρησα!! Χαίρομαι πολύ κοπέλα μου που όλα πήγαν καλά!! Κι η νύφη μου έπρεπε να κάνει καισαρική, επειδή ήταν και πρώορα, κι έπηζε και το αίμα της.. κ.ο.κ... Και όλα τα έζησε μια χαρά!! Τώρα αναμένεται η δική μου σειρά!! :blink::blink:

Πρώτα απ'όλα να σου πω ότι έχεις ένα πανέμορφο μωράκι... Να σου ζήσει, να εχει πάνω απ'όλα ΥΓΕΙΑ και πολύ πολύ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στην ζωή της!! Καλή λοχεία και σε σένα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσαρες μου καλησπερα!!!!! Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις ευχες σας!!!!! Ευχομαι τα καλυτερα κ σε σας!!!! Οσες εχετε παιδακια να τα καμαρωσετε οπως επιθυμητε,οσες περιμενετε ,με το καλο να τα δεχτητε!!!!! και οσες προσπαθητε, να μη χανετε το κουραγιο σας!!!! Παρτε παραδειγμα εμενα!!!!

Οσο για το δωματιο..... προσπαθω αλλα δεν......

Σας ευχαριστω κ παλι!!!!!!!!

steisi μου να χαίρεσαι την μπουμπούκα σου!:laugh:

Εύχομαι να την καμαρώνετε πάντα υγιή και πολύ ευτυχισμένη!!!:kiss:

Πολλά φιλάκια στα μαγουλάκια της :kiss:

steisi να σας ζήσει το μικρό σας θαυματάκι!!! Είναι πολύ όμορφο μωρό!

Όσο όμορφη... τόσο γερή και καλότυχη να είναι στη ζωούλα της!

Να τη χαίρεστε!

Να σας ζήσει η μπεμπούλα!!!!!!!!!!

Κουκλίτσα είναι!!!! Εύχομαι στη ζωή της να μην συναντήσει ποτέ στεναχώριες και προβλήματα! Να έχει μια ζωή παραμυθένια!

Να σου ζήσει η μπουμπουκίτσα σου καλή μου! Να την καμαρώνεις όπως επιθυμείς! Απαράδεκτο το ό,τι ήσουν τόσες ώρες μόνη!!! Anyway, καλό σαραντισμό να έχετε κι εσύ και η μικρούλα σου! Φιλάκια!!!

Καλέ τι όμορφο νινάκι είναι αυτο? Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας, να είναι πάντα καλότυχο.

Αχ!! Το μαγουλάκι της είναι για ζούλιγμα!!!

Θελώ και εγώ μωράκι!!! Περιμένω με ανυπομονησια!!!

να σας ζησει η μικρουλα σας ειναι πραγματικα κουκλιτσα. να προσεχετε κι τρεις σας πολυ πολυ και να την χαιρεστε.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ:kiss: λΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΠΙΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΩΣ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!!! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ???? ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ Κ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ!!!!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Κ ΠΑΛΙ!!!!! Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΑΝΕΠΑΝΑΛΥΠΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!!

TEO COOL έγραψε:

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!

ΚΑΙ ΝΥΦΟΥΛΑ!

ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΣΑΣ;)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!! ΟΤΙ ΕΠΙΘΜΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!

frapedia72 έγραψε:

ειναι μια κουκλα!!! να σας ζησει, να τη χαιρεστε παντα υγιής ... αντε και νυφουλα!!!! :silly: :silly:[/quot

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!! ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΩ Κ ΝΥΦΟΥΛΑ!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...