Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΑ ΜΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!! ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!ΑΧ ΒΡΕ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ....... ΕΙΔΕΣ;;;

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΑ ΣΟΥ! ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ, Ε; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!

Υ.Γ.: ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΕΣ, ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ, ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ, ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ... ΟΤΙ ΒΡΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΟ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ..............................ΧΙΧΙΧΙ

Α, ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!

(ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ:ΣΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΝΥΜΑ)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μετά την περιπέτεια η χαρά!:)

Χαίρομαι πάρα πολύ που όλα εξελίχθηκαν καλά και τώρα έχεις το μικρό σου θαυματάκι στην αγκαλίτσα σου!:laugh:

Να την χαίρεστε και να την καμαρώνετε γερή και ευτυχισμένη :kiss:

κι ελεγα που χαθηκε αυτο το κοριτσι!:woohoo: Συγχαρητηρια!:woohoo: Να σας ζησει και ναναι γερη και τυχερη!!!που ειναι η φωτο?:woohoo:

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ μου!!!!!!!!!!!!! :)

Αγαπη μου ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ το κοριτσακι σου!

Να ειναι παντα ευτυχισμενο καλοτυχο και παντα με ΥΓΕΙΑ!!

Σας ευχομαι να ειστε παντα μια ευτυχισμενη και αγαπημενη οικογενεια!!

Το πιο βασικο ειναι οτι ειστε και οι δυο καλα!!

Φιλακια πολλα πολλα! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Περιμενω φωτο και περισσοτερες λεπτομεριες! :):)

Ριτάκι κι εγώ είχα διαπιστώσει την απουσία σου αλλά που να το φανταστώ!

Να ζήσει η πριγκιπέσα σου κορίτσι μου κι εσείς να είστε καλά και να την καμαρώνετε να μεγαλώνει γερή και χαρούμενη!

Σε φιλώ!

Να σου ζησει κοριτσι μου το μωρακι σου!!!! Να ειναι γερο κ καλοτυχο στη ζωη του!!!! Οσο για την ταλαιπωρια σου ευτυχως που η φυση προνωει κ σε λιγο καιρο δεν θα θυμασαι ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΖΟΥΖΟΥΝΕΛΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕ ΣΑΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ.:)

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΟΒΕΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕ ΣΟΥ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.:)ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΥΓΙΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 130ΓΡ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 1980ΓΡ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ.

ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ ΖΩΗΡΟΥΛΑ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟ.:angry: ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΑΤ.

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ.:kiss: :kiss: :kiss:

ΦΩΤΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΥΝΤΟΜΑ.;)

Μαργαριτα αγαπη μου να σας ζησει η κουκλιτσα σας γερη κ καλοτυχη να ειναι σε ολη της ζωη :cheer: τι κανεις; πως εισαι εσυ εχουμε χαθει κ εχουμε πολλα να πουμε αλλα που χρονος τωρα με τα μωρακια;) αλλα που θα παει καποια στιγμη θα βρεθουμε κ θα τα πουμε ολα!!!

καλο σαραντισμο καλη λοχεια κ ξεκουραση ......;):kiss: :kiss: :kiss:

RITADRI32 έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΖΟΥΖΟΥΝΕΛΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕ ΣΑΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ.:)

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΥΓΙΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 130ΓΡ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 1980ΓΡ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ.

ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ ΖΩΗΡΟΥΛΑ.

.;)

να σου ζησει η μικρουλα σου. τι αν ηθελε να σε δει λιγο νωριτερα - αφου ειναι μια χαρα δεν πειραζει. ειδες απο τωρα θελει να σε παιδεψει η μικρουλα σου. αλλα χαλαλι της.

δεν μας εχεις γραψει ομως την εμπειροια σου. τι εγινε τελικα βρε κοριτσι μου και γεννησες νωριτερα; πες μας μπας και βοηθησεις καμια αλλη εδω. εγω δεν μπορεις να φανταστεις τι αγχος με εχει πιασει απο τωρα;

Να σου ζήσει κοπελάρα μου η μπουμπουκίτσα σου! Να μου φιλήσεις τις πατουσίτσες της! Καλό σαραντισμό να έχετε, γλυκειά μου και να είσαι πάντοτε ευτυχισμένη με την μικρούλα σου! Πολλά φιλιά!!!

MARKER Η ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΓΥΡΙΣΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΤΕ ΕΝΟΙΩΣΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ.

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΣΑ 34 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 32 ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝΕ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΛΑ.:) :) :) :)

Ρίτα Ριτάκι! Χαίρομαι πάρα πολύ που κρατάς στα χέρια σου το υγιέστατο μωράκι σου! Την χαζεύω! Μπράβο σας! Να τη χαίρεστε! Είναι μια γλύκα! Λογικό να σας έχει ξετρελάνει! Να είσαι καλά για να την καμαρώνεις!

Ριτακι γεννησες????

Αχ μια εβδομαδα ελλειψα και εχασα τα καλυτερα!

Να σας ζησει η μικρουλα σας!

ΑΛΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ!!!

ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!

Ειναι μια κουκλιτσα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...