Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μένει από το κλάμα.................


Recommended Posts

Καλησπέρα είμαι η Άννα και έχω μια κορούλα 11 μηνών.

Είναι γενικά ζωηρό μωράκι, με πεισματάκια, νευράκια κτλ.

Εντομεταξύ είμαι έγκυος πάλι και σε 3 εβδομάδες με το καλό γεννάω και τον γιό μου :)

Το πρόβλημά μου με την μικρή είναι πως τώρα τελευταία, μένει από το κλάμα.

Οι λόγοι είναι διάφοροι.

Μπορεί να μείνει επειδή είρθε η ώρα να την βάλω για ύπνο, μπορεί να μείνει γιατί την άφησα στο πάρκο και πήγα στην κουζίνα, μπορεί να μείνει γιατί έκανε πχ εμβόλιο και πόνεσε.

Το θέμα είναι πως μένει, γίνεται μπλέ κι εγώ σχεδόν παθαίνω έμφραγμα...

Η παιδίατρος μου είπε, πώς το χειρότερο που μπορεί να πάθει ένα παιδί αν μείνει από το κλάμα, είναι να λυποθημήσει...

Ότι δεν μου έκανε μωρό, μου τα κάνει τώρα :(

Υπάρχει καμία/κανένας εδώ που να έχει βιώσει το ίδιο πράγμα ???

Χρειάζομαι μια βοήθεια γιατί δεν το αντέχω όταν μένει και γίνεται μπλέ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννούλα κατ´αρχήν καλώς ήρθες κ να χαίρεσαι

το κοριτσάκι σου....

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν έχω εμπειρία,

είμαι κ εγώ έγκυος 34+1 εβδ.

και περιμένω αγοράκι, το πρώτο μου παιδί!

Εντυπωσιάστικα από την ηλικιακή διάφορα

των ζιζανίων σου.... 1 χρόνος; Ακριβώς;;;

Πως τα κατάφερες στο τρίμηνο να μπεις ξανά

σε διαδικασία κυοφορίας;!;! Μπράβο!

Σκέφτομαι κ εγώ , αφού με το καλό γεννηθεί

το μπεμπάκι μου, να «προχωρήσω» άμεσα

για δεύτερο μωράκι

αλλά εσύ ήσουν ...αμεσότατη!!!

Με το καλό να φέρεις στον κόσμο και τον υιό σου

και τα υπόλοιπα κορίτσια του Μάμμυ

θα σε βοηθήσουν κ με το πρόβλημα σου.....

Ως τότε.... υπομονή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άσε ναί...

Άν θέλεις την ταπεινή μου γνώμη, μη μείνεις έγκυος τόσο γρήγορα...

Είναι πάρα πάρα πάρα πολύ δύσκολο να φροντίζεις ένα μωρό και να είσαι με την κοιλιά...

Να φανταστείς στην κόρη μου πήρα 22 κιλά και τώρα σε αυτή την εγκυμοσύνη πήρα 4...

Φαντάσου τρέξιμο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο Χριστός κ Απόστολος δηλ........!!!!!!!!!

Μα, 4 kg???

Φαντάζομαι δεν θα είχες προλάβει να χάσεις κ τα προηγούμενα!

Ευχαριστώ για την συμβουλή σου,

λέγοντας άμεσα , βεβαιά, εννοούσα μετά τον χρόνο

αλλά .....βλέπουμε!

Ας είμαστε καλά...

Με το καλό το μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΙΟΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ! ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΛΙΠΟΘΗΜΗΣΕΙ.ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ! ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΓΓΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΙΓΟΡΕΙΣ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΥΜΟ, ΟΧΙ! ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ αυτό είναι πολύ άσχημο!! Το έκανα οι ανιψιές μου και το κάνει ακόμα η μικρή! Εν το μεταξύ είμαι πολύ φοβιτσιάρα και είμαι κι έγκυος τώρα και φοβάμαι ακόμα πιο πολύ!! Ο παιδίατρος είπε στον αδερφό μου ότι δεν πρόκειτε να σκάσει από το κλάμα! Πάντα θα πάρει ανάσα! Εγώ όμως δεν μπορώ να το βλέπω να μένει! Τρομοκρατούμε πάρα πολύ! Τώρα βέβαια η μεγάλη 3μιση δεν το κάνει κι η μικρή 2μιση μόνο αν χτυπήσει! Και δεν μιλάμε για βαρβάτο χτύπημα!! Ξέρεις.. μωρά!! Κι όταν πίνανε νερό δεν σταματάγανε τα βλαμμένα να πάρουν ανάσα με αποτέλεσμα να περνάνε μερικά δευτερόλεπτα άπνοιας, να γουρλώνουν τα μάτια.. κι η καρδιά μου να φεύγει και να γυρνά στην θέση της.. Με όμορφο τρόπο τους εξηγούσα ότι δεν πρόκειτε κάποιος να τους πάρει το νεράκι τους, να το πίνουν σιγά σιγά και να παίρνουν ανάσα! Το έκαναν και με δούλευαν κιόλας τα σκατούλια! :laugh:

Εύχομαι πραγματικά να βρεθεί λύση στο θέμα σου! Μην στενοχωριέσαι! Όλα καλά θα πάνε! Είναι μου φαίνεται φάσεις που περνάνε όλα τα παιδάκια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟ ΒΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΝΑΣΑ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΝΑΩ ΠΛΑΓΙΑ Η ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΩ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΤΥΠΑΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

filos`ifigen έγραψε:

ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟ ΒΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΝΑΣΑ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΝΑΩ ΠΛΑΓΙΑ Η ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΩ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΤΥΠΑΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ

συμφωνω

κ κατι αλλο μπορει να μην εχω ακομα παιδι αλλα μεγαλωσα τον αδερφο μου εγω εχουμε 14 χρονια διαφορα....

οταν μου το εκανε αυτο τον σηκωνα ψηλα κ φυσαγα ισα ισα στο μουτσουνακι του κ σταματαγε δοκιμασε το ισως σε βοηθησει κ εμενα μου μελανιαζε ο στεφανακος στην αρχη μου κοπηκαν τα ποδια μου μετα το εμαθα το κολπακι χιχιχι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα. Κι εμένα ο μικρός μου ελαχιστές φορές όπως κλαίει σαν να του κάβεται η ανάσα, αλλά τον παρακολουθώ και χωρίς να τον τρομάζω τον αγκαλιάζω και τον χαιδεύω και ηρεμεί!

Η μαμά μου όμως τρομάζει γιατί η αδελφή μου όταν ήταν μωρό , από το πολύ κλάμα μελάνιασε και της γύρισε η γλώσσα πίσω. Ευτυχώς όμως ήταν εκεί ο παππούς μου και της τράβηξε την γλώσσα έξω και πέταγε ψηλά την αδελφή μου να συνέλθει. Τελικά όλα ήταν πήγαν καλά.

Άρα καλό θα είναι όταν την αγκαλιάζεις να ρίχνεις και μια ματιά στην γλώσσα της. Δεν θέλω να σε τρομάξω ,απλά να σου πω την εμπειρία μου!

Μην ανησυχείς φάση είναι και θα περάσει , απλά αντιμετώπισέ το με ψυχραιμία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η παιδίατρος μου είπε να της χτυπάω παλαμάκια απότομα μπροστά απ'το πρόσωπό της ή να την φυσάω.

Γι'αυτό τον λόγο δεν την αφήνω μόνη με τις γιαγιάδες της κτλ.

Επειδή δεν δουλεύω και την μεγαλώνω αποκλειστικά εγώ, είναι εξαρτημένη από την παρουσία μου και όταν δεν είμαι στο οπτικό της πεδίο κλαίει κτλ.

Και φοβάμαι να την πάρει η γιαγιά της πχ να πάνε μια βόλτα μη τυχόν κλάψει επειδή δεν θα με βλέπει και μείνει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννουλα με το καλο και το δευτερο κουκλα μου!!!!:)

Για την μπεμπα σου μην ανησυχεις,κανενα μωρο δεν επαθε κατι απο αυτο που περιγραφεις,τα πιο πολλα ετσι κανουν,μελανιαζουν και μας τρομαζουν,αυτα που σπου ειπε η παιδιατρος κανε και μην ανησυχεις,σιγα σιγα θα το κοψει.Στην αναγκη ταρακουνησε την [οχι δυνατα].Οσο για την προσκολληση πανω σου,ειναι απολυτα φυσιολογικη,ειναι μωρο ακομα κι αυτη!Προσπαθησε να την αφηνεις λιγο λιγο σε ατομα εμπιστοσυνης σου,αλλα να ξερεις,αν εσυ αγχωνεσαι και φοβασαι,αυτοματα περναει και στο παιδι,και δεν θα θελει κανεναν!Προσπαθησε να εισαι σιγουρη και αποφασισμενη κα θα δεις που ολα θα πανε καλα!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και σου ευχομαι με το καλο το μωρακι σου.Λοιπον εψαξα σε ενα βιβλιο που εχω και βρηκα κατι γι αυτο που λες.Ονομαζεται λιποθυμικο επεισοδιο αν και συνηθως εκδηλωνεται σε παιδακια απο 15 μηνων και πανω αλλα μπορει να συμβει και σε ενα μωρο 6 μηνων.Ιατρικα δεν ειναι κατι αλλα ψυχολογικα πρεπει να ελεγθει.Οπως λες κι εσυ το κανει μετα απο κλαμα που ειναι το πιο συνηθισμενο.Εκεινη την στιγμη πρεπει να φανεις οσο μπορεις πιο ψυχραιμη και να μην πανικοβληθεις γιατι αν το δει και το καταλαβει καηκες!Θα περασει στην τυρανια μετα!Αυτο που πρεπει να κανεις εσυ ειναι να την ξαπλωσεις κατω κι αν αυτο δεν ειναι δυνατον να φυσηξεις στο προσωπο της οπως σου ειπε ο γιατρος σου.Παντως γνωμη μου ειναι οτι αθελα σου της μεταδιδεις κι εσυ το αγχος του αποχωρισμου.Πρεπει σιγα σιγα να αποχωριζεσται εστω για λιγες ωρες.Μπορειτε να ξεκινησετε με το να την παει ο μπαμπας της μια βολτα μονος του.Ευχομαι να βοηθησα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Όχι δε το έχω δει αυτό το ντοκιμαντέρ ούτε ήξερα ότι υπάρχει... Απλά έμαθα για το 1 στις 4, εφόσον μου συνέβη κι εμένα. Τώρα όμως όπως λες πάμε γι αλλά, είμαστε εγκυουλες και προτεραιότητα έχει η ψυχική μας υγεία κι αρμονία ❤️ μας άξιζε αυτό το θαύμα και όλα θα πάνε καλά ✨🙏
    • Εμένα πρόσφατα ο σύντροφος μου έκανε υπερηχο και κάποιες εξετάσεις στον ανδρολογο ουρολόγο εδώ της περιοχής γιατί είχε κάποιες ενοχλήσεις αλλά τελικά ήταν όλα καλά απλά ήταν λίγο πιο βαριά η δουλειά και τον έπιασε κάπως ο πόνος χαμηλά , για σπερμοδιαγραμμα δεν ειχε πει κάτι,  όμως είχα ρωτήσει τον γιατρό αν αναλαμβάνει και από αυτά και θυμαμαι πως ναι , θα τον καλέσω ξανά την Δευτέρα,  όπως είπαν και τα κορίτσια ας ξεκινήσω με τον γιατρό της περιοχής και ύστερα βλέπουμε αν χρειαστεί και κάποιο κέντρο... Περιμέναμε πως το σποράκι θα μας έκανε την επίσκεψη του τόσο σύντομα όπως την πρώτη φορα αλλά μέχρις στιγμής αποτυχημένες προσπάθειες 
    • Κορίτσι μου Εμένα είναι πολύ πρόθυμος να προβεί σε εξετάσεις,  θα μιλήσω με τον ανδρολογο από Δευτέρα Εμείς είχαμε μια εγκυμοσύνη που ήρθε εύκολα σε 2 μήνες που είχαμε ελεύθερες επαφές,  τώρα προσπαθούμε από Φλεβάρη που είχα και την αποξεση αλλά πιο στοχευμενες επαφές είχαμε τις 2 τελευταίες περιόδους που παρακολουθουσα την ωορρηξία με τεστακια 
    • Ααα εντάξει τότε δικαιολογούνται κάνε λίγο υπομονή θα στα στείλουν πιστεύουν σε λίγο καιρό  η σκόνη απλά δεν διαλύεται εύκολα τουλάχιστον στο δικό μου πληντηριο 
    • εε το αφήνω λίγο γιατί περάσανε ενα πρόβλημα υγείας...και δεν θέλω να τους επιβαρύνω επιπλέον...θα δείξει σε λίγο καιρό! εγω απορρυπαντικό που πήρε η πεθερά μου Αρκάδι...θα χρησιμοποιήσω αυτό για αρχή και αν δεν μείνω ευχαριστημένη θα το αλλάξω στην πορεία!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...