Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ! ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ! ΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ. ΑΓΧΩΘΗΚΕΣ? Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΜΕΤΑ ΟΛΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

po po ifigeneia stin arxi einai polli diskolo...

ma para poli...

mexri k 3 ores thilaza astamtita...

olo elega de exo gala...k me legan apokleietai..k elegame tiota afou kleaei oli tin ora...

k omos pooooso adiko eixa..to moro epeidi einai mikro sinexeia koimotan pano mou..k go nomiza oti xortaine..k telika molis katalabaine oti peinouse ksan ksipnafe..k doooostou klama..

me to pou bgikame apo tin kliniki se 10 meres ebale mono 160 gr..

meta omos se 15 pire 800 gr...

pantos eisai stin arxi akoma...palepse to..

apokleietai na mi exeis gala...

kalo kouragio..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιφιγένεια καλησπέρα!Όπως είπε και η Καντινού , όση ώρα θέλει το μωρό..δεν υπάρχει ωράριο στο θηλασμό..:) υπομονή και αυτά είναι μόνο στην αρχή(για τους πρώτους 4-5 μήνες περίπου..)!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σαν χτες θυμάμαι που ανακοίνωσες την εγκυμοσύνη σου και τώρα μιλάμε για θηλασμό!!!!

Το καλύτερο είναι σε καθε γευμα να δίνεις ένα στήθος. Αν αρχίσει και σε πονάει, άλλαξέ το. Θα ακούσεις πολλά αλλά προσπάθησε να κάνεις τα παρακάτω απλά πράγματα για να φτιάξουν αισθητά τα πράγματα:

- Μην κοιτάς το ρολόι. Δεν έχει σημασία πότε έφαγε τελευταία φορά και για πόσο. Μέχρι να σε αφησει. Αν τον πάρει ο ύπνος, χάιδεψέ του το αφτί ή την πατούσα. Αν κοιμάται βαθιά, δώσε του πάλι μόλις ξυπνήσει.

- Κοιμήσου και ξεκουράσου. Είναι σημαντικό για τον οργανισμό σου. Θα έχεις περισσότερο γάλα αν η ψυχολογια σου ειναι καλή και έχεις κοιμηθεί.

- Να πίνεις υγρά και να τρως σουπες.

- Να μην αναρωτιέσαι ΠΟΣΟ πίνει. Δεν σε νοιάζει η ποσότητα. Αρκεί να βρέχει και να λερώνει πάνες και να είναι ήσυχο.

- Μην βγαζεις γάλα και να το δίνεις με μπιμπερό. Θα παθει το παιδί σύγχιση θηλών.

Καλωσηρθες στο κλαμπ της μητρότητας! Να χαιρεστε το παιδί σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΗΘΟΣ.ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ...ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΠΙΠΙΛΑ ΟΚ ΑΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΔΩΣΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΩΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ....ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ Η΄ΕΝΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ...ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΟΙΜΙΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιατί του δίνεις συμπλήρωμα και δεν το αφηνεις στο στήθος σου; Το μωρακι σου θέλει εσένα. Αγκαλιά, στήθος και γαλατάκι. Ούτε πιπίλα, ούτε μπιμπερό. Τη μαμά του και μόνο αυτή.

Γιατί κορίτσι μου 15 λεπτά από το κάθε στήθος; Με ποια λογική; Δηλαδή αν το μωρο πεινάει ακόμα τι θα κάνει; Θα του δωσεις συμπλήρωμα; Και το γάλα που έχεις στο στήθος σου;;;;;

Όσο για την κούραση, δεν μπορεί να το κρατησει κάποιος δικός σου για 2 ώρες για να κοιμηθείς; Αν όχι, κάνε υπομονη. Τα περάσαμε όλες και τα ξεπεράσαμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΒΓΑΖΩ ΜΟΝΟ 40 ΓΡ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΡΩΕΙ 90 ΠΩΣ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ?

ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΖΥΓΙΣΜΑ..ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΓΙΑ ΡΕΨΙΜΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΛΙΓΑΚΙ?ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΓΚ1ΡΙΝΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

apisteyto mou fainete pou to moro sou de koimatai...kala oli mera misi ora?po po se psofise...einai polli noris gia tetoia..:blink:

k mena sti kliniki me legan 10 apo ti mia k 10 apo tin alli..

mal...ies einai ayta...

k to katalaba me to kairo..

ego epemena oti de exo gala...

k omos ta katafera...

thilaza eos k 3 ores to geyma..eixa ginei rakos...tora to apolambano..

mi dineis simpliroma...

ego edosa 23 fores giati eniosa oti tha peso kato...alla mono sti arxi...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ!ΑΝ ΠΑΛΙ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΚΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΡΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ! ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΡΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ Η ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΙΔΕΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ! ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ Η ΡΟΗ ΣΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ! ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΡΙΣΑΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΦΑΕΙ! ΑΦΟΥ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΘΙΛΑΣΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ 40 ΜΛ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 40 ΜΛ. ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΙΝΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ! ΓΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΛΕΣ!!!!!!! ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ! ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΑΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ? ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ! ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΗΛΑΖΕΙ! ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΙΜΙΘΕΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ? ΓΙΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ, ΠΙΠΙΛΑ, ΜΠΙΜΠΕΡΟ! ΟΛΛΕΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΓΙΝΑ ΣΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΤΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΠΟΣΟ ΗΛΗΘΙΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ! ΗΡΕΜΙΣΕ, ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΓΓΑΛΙΑ, ΞΑΠΛΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΜΑΖΙ. Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιφιγενεια εχουν δικιο κοριτσια.........

Αν πραγματικα θελεις να θηλασεις κλεισε τα αυτια σου και ασχολησου μονο με το μωρο σου.......

Τα ιδια εκανα και εγω στην κορη μου γιατι μου ελεγαν οτι δεν εχω πολυ γαλα....καταφερα να της δωσω μονο για 40 μερες:(

Οταν ημουν εγκυος στον μπεμπη διαβαζοντας τις συμβουλες της Αγλαιας αλλα και των υπολοιπων κοριτσιων το εβαλα πεισμα και καταφερα να θηλασω αποκλειστικα ;) και συνεχιζω ακομα....

Κανε λιγο υπομονη και προσπαθησε γιατι πραγματικα αξιζει αυτη η γλυκια ταλαιπωρια........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιφιγένεια, θα σου δώσω ένα παράδειγμα με τα δικά μου παιδιά:

Ο γιος μου θήλαζε μισή ώρα από το ένα στήθος και μισή ώρα από το άλλο, πάντα πρόσφερα και τα 2 στήθη σε κάθε γεύμα.

Η κόρη μου θήλαζε και συνεχίζει να θηλάζει μόνο 10 λεπτά από το κάθε ένα , προσφέρω πάντα και τα δύο! μόνη της σταματά και πάντα μόλις κλείσει 10λεπτο!!! λες και η ίδια κρατά ρολόι!!!!

10 λεπτά θηλασμός το παιδί παίρνει το ελαφρύ γάλα ενώ πάνω από 20λεπτο παίρνει το παχύρευστο που το κρατά και χορτάτο περισσότερες ώρες.

Μην δίνεις πιπίλα ειδικά στην αρχή μέχρι την εδραίωση της γαλουχίας, υπάρχει κίνδυνος σύγχησης θηλών.

Καμμιά φορά τα μωρά μας ηρεμούν στην αγκαλιά μας, ηρεμούν με μια βόλτα με ένα νανούρισμα αφού έχεις την μαμά σου άστην να ασχοληθεί με τα του σπιτιού και εσύ μόνο με το μικράκι!

Κάθε μωρό έχει το δικό του ρυθμό στον θηλασμό ίσως το δικό σου να χρειάζεται πιο πολύ χρόνο από 30 λεπτά για να πιει αυτό που χρειάζεται. Όπως είπα η κόρη μου χρειάζεται μόνο 10 λεπτά!!!!

Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου. :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω την αφηνα 1/2 ωρα στο καθε στηθος και νομιζα οτι ολα ηταν οκ αλλα τελικα αποδειχτηκε οτι δεν ετρωγε αρκετα... οποτε δικη μου συμβουλη ειναι παντα να δοκιμαζεις αν θελει συμπληρωμα με φορμουλα και ας το πετας ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Όχι δε το έχω δει αυτό το ντοκιμαντέρ ούτε ήξερα ότι υπάρχει... Απλά έμαθα για το 1 στις 4, εφόσον μου συνέβη κι εμένα. Τώρα όμως όπως λες πάμε γι αλλά, είμαστε εγκυουλες και προτεραιότητα έχει η ψυχική μας υγεία κι αρμονία ❤️ μας άξιζε αυτό το θαύμα και όλα θα πάνε καλά ✨🙏
    • Εμένα πρόσφατα ο σύντροφος μου έκανε υπερηχο και κάποιες εξετάσεις στον ανδρολογο ουρολόγο εδώ της περιοχής γιατί είχε κάποιες ενοχλήσεις αλλά τελικά ήταν όλα καλά απλά ήταν λίγο πιο βαριά η δουλειά και τον έπιασε κάπως ο πόνος χαμηλά , για σπερμοδιαγραμμα δεν ειχε πει κάτι,  όμως είχα ρωτήσει τον γιατρό αν αναλαμβάνει και από αυτά και θυμαμαι πως ναι , θα τον καλέσω ξανά την Δευτέρα,  όπως είπαν και τα κορίτσια ας ξεκινήσω με τον γιατρό της περιοχής και ύστερα βλέπουμε αν χρειαστεί και κάποιο κέντρο... Περιμέναμε πως το σποράκι θα μας έκανε την επίσκεψη του τόσο σύντομα όπως την πρώτη φορα αλλά μέχρις στιγμής αποτυχημένες προσπάθειες 
    • Κορίτσι μου Εμένα είναι πολύ πρόθυμος να προβεί σε εξετάσεις,  θα μιλήσω με τον ανδρολογο από Δευτέρα Εμείς είχαμε μια εγκυμοσύνη που ήρθε εύκολα σε 2 μήνες που είχαμε ελεύθερες επαφές,  τώρα προσπαθούμε από Φλεβάρη που είχα και την αποξεση αλλά πιο στοχευμενες επαφές είχαμε τις 2 τελευταίες περιόδους που παρακολουθουσα την ωορρηξία με τεστακια 
    • Ααα εντάξει τότε δικαιολογούνται κάνε λίγο υπομονή θα στα στείλουν πιστεύουν σε λίγο καιρό  η σκόνη απλά δεν διαλύεται εύκολα τουλάχιστον στο δικό μου πληντηριο 
    • εε το αφήνω λίγο γιατί περάσανε ενα πρόβλημα υγείας...και δεν θέλω να τους επιβαρύνω επιπλέον...θα δείξει σε λίγο καιρό! εγω απορρυπαντικό που πήρε η πεθερά μου Αρκάδι...θα χρησιμοποιήσω αυτό για αρχή και αν δεν μείνω ευχαριστημένη θα το αλλάξω στην πορεία!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...