Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ειναι το πιο ομορφο συναισθημα να ακους την καρδουλα απο το πλασματακι που ειναι μεσα στην κοιλιτσα σου και ειδικα οταν εχεις παλεψει πολυ γιαυτο..εγω δεν θα ξεχασω ποτε αυτην την ''πρωτη'' φορα!!!!

σου ευχομαι η εγκυμοσυνη σου να κυλισει ομορφα και η ευτυχια σου να ολοκληρωθει με το μωρο σου στην αγκαλια σου!!

Δημοσίευση

Μπράβο Andriani μου!!!

Δεν είναι ότι καλύτερο σου έχει συμβεί μέχρι τώρα; Απίστευτο συναίσθημα έτσι; Που να δεις σε 2-3 εβδομάδες ενα σχεδόν σχηματισμένο παιδάκι!! Εγώ την Τρίτη που ήμουν 8 εβδ + 1 μέρα με κολπικό υπέρηχο είδα χεράκια και ποδαράκια (με μήκος εμβρύου 1,5 εκατοστό!! ) :):)

Τα καλύτερα έρχονται!!!!

Να προσέχεις και εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κοπέλα μου και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη! Είμαι κι εγώ σε παρόμοια φάση και περιμένω να πάω την Τρίτη για τον πρώτο μου υπέρηχο. Ελπίζω να ακούσουμε την καρδούλα αν και δεν ξέρω αν είναι πολύ νωρίς. Θα μπω στην έκτη εβδομάδα μου την Τρίτη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα! Και πως θα το κάνεις με το θηλαστρο ώστε να μην δημιουργηθεί υπερπαραγωγή πχ ; Θηλάζεις και στα καπάκια αμέσως αντλεις για επόμενο γεύμα;  Ή θηλάζεις, μετά από μια ώρα πχ αντλείς και μετά από καμιά ώρα ξανά θηλάζεις; 
    • Εγω στις δυο προηγούμενες ήμουν χάλια από εμετούς όλη μέρα στο κρεβάτι την έβγαζα άρρωστη για 1,5 μηνα .. σε αυτήν πάλι δεν είχα πολλά πράγματα λίγο καούρες και να έκανε σε όλο το πρώτο τρίμηνο 3-4 φορές εμετό κάτι απογεύματα αλλά για μένα ήταν τίποτα έχω αρκετό καιρό πλέον που είμαι πολύ καλά και ευτυχώς γιατί με δύο μικρά στο σπίτι θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα  σε λίγες μέρες θέλω να πιστεύω πως θα είσαι καλύτερα θα υποχωρήσουν  ευτυχώς το πρωί είσαι καλύτερα που πας στην δουλειά .. 
    • Αντε ωραία με το καλό να έρθει ο μπέμπης σας 😊 έρχεται ο αδερφούλης του τωρα είμαι 17 εβδ κάτι ελαφριά ένιωσα και εχτές αλλά είναι πως δεν έχω και ηρεμία όλη την μέρα με δυο μικρες στο σπίτι και κούραση υπάρχει και ούτε χρόνος να κάτσω με ηρεμία να καταλάβω τι γίνεται αλλά σε λίγες μέρες πιστεύω θα έχω πιο δυνατά χτυπήματα  φύλο δεν ξέρω ακόμα εγώ περιμένω πως και πως να μάθω 😊
    • Κοριτσια τι κανετε? Πως ειστε,τα μωρακια σας? Χαθηκαμε!!
    • Κι εγω στις αρχές πολλες φορες μπορει να ένιωθα καποιες κινήσεις λιγο αλλα μεσα σε ολα καθε μερα με τον μεγάλο μου, δεν ήμουν και σίγουρη γιατί ολη μερα στο ποδι δεν ήταν εύκολο να καταλάβω τοσο μικρές κινήσεις. Οποτε κυρίως το βράδυ ξαπλωμένη το καταλάβαινα που ηρεμουσα. Θα το ξέρεις πολυ καλα φαντάζομαι αφου ειναι το 3ο σου παιδακι αν θυμάμαι καλα, αλλα καμια σχέση με το πρώτο που ειχα την άνεση να κάθομαι ήσυχα και ξαπλωμένη περισσότερο για να το νιώσω. Τωρα ολη μερα τρέχω και πολλές φορες δεν προλαβαίνω καν να το σκεφτω 😅 ποσο εισαι τωρα?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...