Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΜΟΣ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ.Ε ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΖΗΓΙΣΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ .ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ.ΜΟΥΠΕ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΦΤΑΝΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΑΝΙ ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΓΑΛΑ?ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ?ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΩΣ/θελω ομωσ και να φτιαξω λιγο το σωμα μου ξανα ετσι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

antroula mou to soma sou kardoula mou min viazese na to ftiakseis,siga siga tha ksepristeis k tha xaseis peritto varos ,thelei ton kairo tou,trofes pou na katevazoun gala den ksero pantos ego epina tis mpures xoris alkool,exei k sto farmakeio xapakia magias mou eipane ...oso pio polu thulazei toso afksanete i posotita..filia!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΓΑΛΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ. ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΜΙΑ ΥΓΕΙΗΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια τοούρτα σοκολάτα με σαντιγυ και κοψιδια! Είναι ό,τι πρέπει για να κατεβασεις γάλα! Θα εισαι μια σωστη αγελαδα!!!!!!! :laugh:

Πέρα από την πλάκα όλες οι γυναικες χάνουν κιλά με τον θηλασμο εκτος απο μενα. 7 κιλά πάνω είμαι και τα έχω κληρονομησει! Την πρωτη φορα τα εχασα πολυ γρογορα μολις σταματησα τον θηλασμο.

Για να "βοηθησεις" την παραγωγη σου μπορείς να τρως αμύδγαλα με κουάκερ και γενικά ό,τι έχει βάση το κριθάρι, σούπες και μπόλικο νερό. Και φυσικά ενας ειναι ο δοκιμασμενος και αποτελεσματικός τρόπος. Βάλε το παιδι στο στήθος και ξέχασέ το εκεί. Σαν αξεσουαρ! Έτσι δεν θα φαινονται τα παχακια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολλά νερά κ σούπες!ε,δεν πιστεύω να νομίζεις πως αυτά παχαίνουν!;)

γέννησα πριν 12 ημέρες,έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης,εντάξει,είχα πάρει 11 μόνο,κ συνεχίζω να χάνω παρόλο που θηλάζω αποκλειστικά!επιπλέον,ο παιδίατρος που ήρθε σπίτι σήμερα βρήκε ότι το παιδί πήρε 580 γραμ.σε μία εβδομάδα,σοκ έπαθε ο άνθρωπος!!:P κ εγ'ω νόμιζα πως επειδή δεν τρώω πολύ,το παιδί δεν παίρνει αρκετό βάρος!!μην ανησυχείς λοιπόν!ο θηλασμός δε συνεπάγεται αύξηση η στασιμότητα βάρους!εκτός αν ακολουθήσεις τη διατροφική συμβουλή της Athinak με την τούρτα κ τα κοψίδια καθημερινά!:laugh: :laugh: :laugh: φιλάκια!!καλή αρχή σου εύχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ουαου!!!!!!!!

Ποιον παιδιατρο εχεις και σου ειπε αυτο το πραγμα?????

Μπραβο του!!!!!!!

Να πινεις πολλα υγρα κοριτσακι και γενικα να ακολουθεις ισορροπημενη διατροφη!

Οσο για τα κιλα Αθηνα μου και εγω εχω κολλησει στα 4 που μου εμειναν απο τη γεννα και δε λενε να φυγουν...

Νομιζω οτι ειναι μυθος αυτο που λενε για το θηλασμο παντως!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συμφωνω με τις προλαλεισασες!! μωρο στη στηθος για να εχεις γαλα ! ειναι ο νομος της προσφορας και της ζητησης ! οσο ζηταει θα εχεις ! τωρα για διατροφη, ο,τι ετρωγες και στην εγκυμοσυνη σου,γενικα μια ισορροπημενη διατροφη θελει και πολλα υγρα. εγω στην αρχη σε μια βδομαδα ειχα χασει ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης (9) συν 2 παραπανω..μετα δεν ξερω γιατι, μ επιασε μια μανια για σοκολατα και σοκολατοειδη γενικα, ειδικα μετα απο το θηλασμο !! γιατι ετσι βρε παιδια?? δεν ειναι φυσιολογικο, ετσι? μαλλον για ψυχολογικο το κοβω! οσα κιλα εχει η μπεμπα πια (4,5 σχεδον ) πρειπει να χασω εγω..να δουμε πως !

τεσπα, φλυαρησα παλι α! και να ξεκουραζεσαι να κοιμασαι οποτε μπορεις εγω το πρωιπου εχω κοιμηθει 5-6 ωρες τρεχει το γαλα....αφθονο!! ειμαι η Μαργαλ ( α λα Μεβγαλ ) συμφωνα με τον αγαπημενο μου αντρουλη !:blink:

980Lp3.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ένας είναι ο τρόπος. Μωρό στο στήθος- εγώ έτσι κατέβασα κατόπιν συμβουλών εδώ στο φόρουμ . Κόντευα να βγάλω ρίζες στον καναπέ. Είχα δε δίπλα μου το καφεδάκι μου, το νεράκι μου κλπ κλπ. Και άμα βόλευε η πλευρά που τρώει και δεν είχε οπτική επαφή- έβαζα τα φιλαράκια σε DVD. Τα κιλά πάντως τις εγκυμοσύνης 9 σύνολο τα έχασα σχεδόν αμέσως- για άλλους λόγους. Τώρα επειδή το ζουζουνη μου εμφανίζει αλλεργικά στο αγελαδινό γάλα δεν μπορώ να τρώω σχεδόν τίποτα. Μονό μαγειρεμένο φαγητό!!! Οπότε χάνω κ’αλλα κιλά σταθερά!!!! Σου συνιστώ να κάνεις το ίδιο. Να τρως φαγάκι. Το μόνο για το οποίο δεν μπορώ να κάνω κάτι είναι η χαλάρωση. Φοβάμαι να βάλλω κάποια κρέμα. Αλήθεια ξέρει κανείς αν τα συστατικά στις κρεμάς περνάνε στο γάλα?????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγγνώμη κάνεις αντιπηκτικές και θηλάζεις?

Ο παιδίατρος το ξέρει και παρόλα αυτα σε αφήνει να θηλάζεις?

Ρωτάω με μεγάλη απορία και έκπληξη γιατί εμένα δε με άφησε να θηλάζω με τετοια θεραπευτική αγωγή.

Ενώ σην αρχή μου είχε πει ο παιδίατρος οτι έχω χρέος σα μάνα να θηλάσω το παιδί μου, μετα τη νοσηλεία μου δε διαπραγματεύτηκε καν να συνεχίσω το θηλασμο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ισσιω μου εχω 10 μερεσ που τισ σταματησα.αλλα ο γυναικολογοσ ο παιδιατροσ ενασ νεογνολογοσ και ο αιματολογοσ που ρωτησα μου παν οτι οι χαμηλου μοριακου βαρουσ ηπαρρινεσ ΚΛΕΞΑΝ 0,20 δεν πειραζουν στο θηλασμο.ασε που τοτε απο μονη μου δε θηλαζα και παραπολυ.βια να τρωγε το μωρο απο μενα ολη μερα 80-100 γραμμαρια.το υπολόιπο ξενο.τοσοι γιατροι λεσ να κανουν λαθοσ?μη μου λεσ τετοια και θα φαω αλλο κολλημα τωαρα.να σε ρωτησω κατι?στην κλινικη αν ειναι γιατι μασ κανουν αντιπηκτικεσ και θηλαζουμε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επιτέλους κι ένας παιδίατρος που ενθαρρύνει τον αποκλειστικό θηλασμό! Ενα είναι το μυστικό: Το μωράκι σου στο στήθος οσο και όποτε θέλει! Καλή επιτυχία!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσι μου αφού ξέρεις τι να προσέξεις και ελέγχεις τις τιμές του ζαχάρου σου νομίζω θα είσαι εντάξει. Αφού ήξερες ότι έχεις διαβήτη κύησης λογικό να βγει η καμπύλη εκτός ορίων. Εγώ θα πήγαινα σε διατροφολόγο να με κατατοπίσει κτλ αλλά έχοντας κατά νου ότι είναι η πρώτη εγκυμοσύνη μου. Τώρα εσύ αφού έχεις δει τι σου ανεβάζει το ζάχαρο και το ελέγχεις με το μηχάνημα, δεν θέλει άγχος!!
    • Το ειδα κορίτσι μου ότι μνμ το διάβασε στο Viber το εστειλα..  Από την στιγμή που κρατησε απόσταση στο θέμα επικοινωνίας  εγω δεν μπορω να ενοχλήσω στην τελική ξέρω ότι είχα θέμα με το ζαχαρο από την αρχή δεν είναι πρώτη φορά που έχω θέμα με το ζαχαρο στην εγκυμοσύνη  ξέρω τι πρέπει να προσέξω και έχω το μηχανάκι που μετράω, η διατροφη ξέρω πια είναι που πρέπει να ακολουθήσω δεν θεωρώ ότι είναι κάτι επείγων για αυτό δεν με πιάνει άγχος να τον ψαξω.. για τον θυρεοειδή επειδή δεν γνώριζα δεδομένου ότι δεν ξανά είχα πρόβλημα ποτε τέτοιες τιμές εκεί αγχώθηκα είναι αλήθεια 
    • Εμένα 41 Χιλ έγραφε αλλά τον μέτρησε από την κοιλιά που δεν είναι τόσο ακριβείας η μέτρηση υποτίθεται 
    • Θα σου πει κι ο γιατρός πώς θα το διορθώσετε και θα είσαι οκ!!
    • Λες κι εγώ που μπαίνω την Παρασκευή στον 7ο να φτάσαμε κιλό;;; Μακάρι! Αν και την αισθάνομαι πιο δυνατή όσο περνάει ο καιρός!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...