Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ.Ε ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΖΗΓΙΣΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ .ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ.ΜΟΥΠΕ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΦΤΑΝΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΑΝΙ ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΓΑΛΑ?ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ?ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΩΣ/θελω ομωσ και να φτιαξω λιγο το σωμα μου ξανα ετσι?

Δημοσίευση

Μια τοούρτα σοκολάτα με σαντιγυ και κοψιδια! Είναι ό,τι πρέπει για να κατεβασεις γάλα! Θα εισαι μια σωστη αγελαδα!!!!!!! :laugh:

Πέρα από την πλάκα όλες οι γυναικες χάνουν κιλά με τον θηλασμο εκτος απο μενα. 7 κιλά πάνω είμαι και τα έχω κληρονομησει! Την πρωτη φορα τα εχασα πολυ γρογορα μολις σταματησα τον θηλασμο.

Για να "βοηθησεις" την παραγωγη σου μπορείς να τρως αμύδγαλα με κουάκερ και γενικά ό,τι έχει βάση το κριθάρι, σούπες και μπόλικο νερό. Και φυσικά ενας ειναι ο δοκιμασμενος και αποτελεσματικός τρόπος. Βάλε το παιδι στο στήθος και ξέχασέ το εκεί. Σαν αξεσουαρ! Έτσι δεν θα φαινονται τα παχακια!!!

Δημοσίευση

πολλά νερά κ σούπες!ε,δεν πιστεύω να νομίζεις πως αυτά παχαίνουν!;)

γέννησα πριν 12 ημέρες,έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης,εντάξει,είχα πάρει 11 μόνο,κ συνεχίζω να χάνω παρόλο που θηλάζω αποκλειστικά!επιπλέον,ο παιδίατρος που ήρθε σπίτι σήμερα βρήκε ότι το παιδί πήρε 580 γραμ.σε μία εβδομάδα,σοκ έπαθε ο άνθρωπος!!:P κ εγ'ω νόμιζα πως επειδή δεν τρώω πολύ,το παιδί δεν παίρνει αρκετό βάρος!!μην ανησυχείς λοιπόν!ο θηλασμός δε συνεπάγεται αύξηση η στασιμότητα βάρους!εκτός αν ακολουθήσεις τη διατροφική συμβουλή της Athinak με την τούρτα κ τα κοψίδια καθημερινά!:laugh: :laugh: :laugh: φιλάκια!!καλή αρχή σου εύχομαι!

Δημοσίευση

ουαου!!!!!!!!

Ποιον παιδιατρο εχεις και σου ειπε αυτο το πραγμα?????

Μπραβο του!!!!!!!

Να πινεις πολλα υγρα κοριτσακι και γενικα να ακολουθεις ισορροπημενη διατροφη!

Οσο για τα κιλα Αθηνα μου και εγω εχω κολλησει στα 4 που μου εμειναν απο τη γεννα και δε λενε να φυγουν...

Νομιζω οτι ειναι μυθος αυτο που λενε για το θηλασμο παντως!

Δημοσίευση

συμφωνω με τις προλαλεισασες!! μωρο στη στηθος για να εχεις γαλα ! ειναι ο νομος της προσφορας και της ζητησης ! οσο ζηταει θα εχεις ! τωρα για διατροφη, ο,τι ετρωγες και στην εγκυμοσυνη σου,γενικα μια ισορροπημενη διατροφη θελει και πολλα υγρα. εγω στην αρχη σε μια βδομαδα ειχα χασει ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης (9) συν 2 παραπανω..μετα δεν ξερω γιατι, μ επιασε μια μανια για σοκολατα και σοκολατοειδη γενικα, ειδικα μετα απο το θηλασμο !! γιατι ετσι βρε παιδια?? δεν ειναι φυσιολογικο, ετσι? μαλλον για ψυχολογικο το κοβω! οσα κιλα εχει η μπεμπα πια (4,5 σχεδον ) πρειπει να χασω εγω..να δουμε πως !

τεσπα, φλυαρησα παλι α! και να ξεκουραζεσαι να κοιμασαι οποτε μπορεις εγω το πρωιπου εχω κοιμηθει 5-6 ωρες τρεχει το γαλα....αφθονο!! ειμαι η Μαργαλ ( α λα Μεβγαλ ) συμφωνα με τον αγαπημενο μου αντρουλη !:blink:

980Lp3.png

Δημοσίευση

Ένας είναι ο τρόπος. Μωρό στο στήθος- εγώ έτσι κατέβασα κατόπιν συμβουλών εδώ στο φόρουμ . Κόντευα να βγάλω ρίζες στον καναπέ. Είχα δε δίπλα μου το καφεδάκι μου, το νεράκι μου κλπ κλπ. Και άμα βόλευε η πλευρά που τρώει και δεν είχε οπτική επαφή- έβαζα τα φιλαράκια σε DVD. Τα κιλά πάντως τις εγκυμοσύνης 9 σύνολο τα έχασα σχεδόν αμέσως- για άλλους λόγους. Τώρα επειδή το ζουζουνη μου εμφανίζει αλλεργικά στο αγελαδινό γάλα δεν μπορώ να τρώω σχεδόν τίποτα. Μονό μαγειρεμένο φαγητό!!! Οπότε χάνω κ’αλλα κιλά σταθερά!!!! Σου συνιστώ να κάνεις το ίδιο. Να τρως φαγάκι. Το μόνο για το οποίο δεν μπορώ να κάνω κάτι είναι η χαλάρωση. Φοβάμαι να βάλλω κάποια κρέμα. Αλήθεια ξέρει κανείς αν τα συστατικά στις κρεμάς περνάνε στο γάλα?????????

Δημοσίευση

Συγγνώμη κάνεις αντιπηκτικές και θηλάζεις?

Ο παιδίατρος το ξέρει και παρόλα αυτα σε αφήνει να θηλάζεις?

Ρωτάω με μεγάλη απορία και έκπληξη γιατί εμένα δε με άφησε να θηλάζω με τετοια θεραπευτική αγωγή.

Ενώ σην αρχή μου είχε πει ο παιδίατρος οτι έχω χρέος σα μάνα να θηλάσω το παιδί μου, μετα τη νοσηλεία μου δε διαπραγματεύτηκε καν να συνεχίσω το θηλασμο.

Δημοσίευση

ισσιω μου εχω 10 μερεσ που τισ σταματησα.αλλα ο γυναικολογοσ ο παιδιατροσ ενασ νεογνολογοσ και ο αιματολογοσ που ρωτησα μου παν οτι οι χαμηλου μοριακου βαρουσ ηπαρρινεσ ΚΛΕΞΑΝ 0,20 δεν πειραζουν στο θηλασμο.ασε που τοτε απο μονη μου δε θηλαζα και παραπολυ.βια να τρωγε το μωρο απο μενα ολη μερα 80-100 γραμμαρια.το υπολόιπο ξενο.τοσοι γιατροι λεσ να κανουν λαθοσ?μη μου λεσ τετοια και θα φαω αλλο κολλημα τωαρα.να σε ρωτησω κατι?στην κλινικη αν ειναι γιατι μασ κανουν αντιπηκτικεσ και θηλαζουμε?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν γνωρίζω για το ντουφαλακ αν επιτρέπεται, κι εγώ στο τσακ το γλίτωσα...Υπέφερα κι εγώ στην εγκυμοσύνη από δυσκοιλιότητα και τελικά έφυγε τελείως τρώγοντας 5 6 μανταρίνια το πρωί πριν φάω οτιδήποτε άλλο, πίνοντας 2 λίτρα νερό τη μέρα και επειδή είμαι απο παραθαλάσσιο μέρος έκανα σαλάτα βραστή κριταμο μερικές φορές την εβδομαδα. Και σώθηκα...όχι απλά καλυτέρευσε η κατάσταση, αλλά σταμάτησε πλήρως η δυσκοιλιότητα..
    • @Ioanna6 κ εμας χωρις πάνα την μετράει. Πάντως εμένα ήταν 3700 τον Νοέμβρη π πήγαμε κ αρχές Γενάρη την βρήκε 4150 κ όταν ρώτησα αν είναι λίγα μ είπε μια χαρά είναι σε σχέση βάρος ύψος (αποκλειστικός θηλασμός) εσένα ποσό έβαλε από την τελευταία φορά; 
    • Γέννησα δύο φορές με καισαρική, όχι δεν έκανα ενέσεις κορτιζόνης. Βέβαια γέννησα στον 9ο μήνα και τα δύο, δεν ήταν πρόωρα. Ναι κλείνεις ραντεβού για προεγχειρητικο. Για την επέμβαση σου κλείνει ο γιατρός σου. 
    • Καλησπέρα, εγώ γεννάω με καισαρική σε ιδιωτικο,θα κάνω 4 ενέσεις κορτιζόνης,2 μερες πριν τον τοκετό ανά 12 ωρο και προεγχειρητικό την προηγούμενη ημέρα,που περιλαμβάνει καρδιογράφημα και αιματολογικές!Το ραντεβού εννοείς για το χειρουργείο???Αυτό το κλείνει ο γιατρός σου.
    • Έχω ακούσει η αλήθεια είναι πως είναι λίγο κουραστικό για το μωρό αλλά θα είναι 1 έτους τότε οπότε νομίζω ίσως θα κοιμάται και πιο εύκολα, θα κάθεται και πιο εύκολα πχ με την μαμά μου αν χρειαστεί ή με τους παππούδες αργά στο σπίτι ή και στο κέντρο ακόμα και να κοιμηθεί.. δεν ξερω ακόμα πάντως είμαστε στην σκέψη. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...