Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

koritsia bohtheia ta fota sas.loipon perimeno periodos apo thn kyriakh alla tipota metrhsa thn kyriakh thn thermokrasia moy kai htan 37,1 den noiotho tipota apo pono kai ta loipa mono noitho polla ygra ti symbainei peite moy???????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΞΑΙ ΠΕΡΑ,ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΤΕΣΤ,ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΧΟΡΙΑΚΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να νιώθεις κάτι!! Κι εγώ θα σε συμβούλευα να κάνεις ένα τεστάκι εφόσον έχεις καθυστέρηση ή κάνε μια χοριακούλα που δείχνει πάντα αξιόπιστο αποτέλεσμα!! Καλή επιτυχία κι εύχομαι το αποτέλεσμα που επιθυμείς!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου κι από μένα!

Ο κύκλος σου είναι τόσο σταθερός που δεν δικαιολογεί δυο μέρες?

Περιμένε λίγο ακόμη και πας για μια χοριακή και ξέρεις ότι έχεις σωστά αποτελέσματα.

Τώρα για τα συμπτώματα, δεν είναι ανάγκη να νιώθεις οπωσδήποτε κάτι. Είναι και λίγο νωρίς μωρέ... Μην ανησυχείς που δεν νιώθεις και πολλά.

Σου εύχομαι τα καλύτερα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα θα συμφωνησω και γω με τα κοριτσια. Αρχικα μεσα απο την ψυχη μου σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα. Αν δεν κρατιεσαι κανε μια χοριακή καλύτερα γιατι το τεστ δεν ειναι πάντα σωστο οπότε αν ειναι αρνητικο μπορει να στενοχωρηθείς βέβαια καντην αν ο κυκλος σου ειναι σταθερος αλλιως καλύτερα ειναι να αφήσεις μερικες μερες για να εισαι σίγουρη. Το καλοκαίρι μερικες φορες παιζει ο κυκλος και απο τη ζέστη αλλα και απο τη θάλασσα. εγω δηλαδή που έχω σταθερό κύκλο όταν εκανα μπανια το καλοκαίρι στη θάλασσα είπα παντα είτε καθυστερηση ή ερχόταν νωρίτερα. Εύχομαι να μας πεις σύντομα τα ευχάριστα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου, εάν θέλεις μωράκι στο εύχομαι ολόψυχα! Πάντως, εάν δε μπορείς να περιμένεις ακόμη 2-3 μέρες, κάνε μία χοριακούλα! Έχει 100% σίγουρο αποτέλεσμα! Τα τεστάκια κάνουνε και λάθη! Το βασικότερο... μην αγχώνεσαι! Φιλιά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...